ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در شبیه سازی حرکت پارچه در مکس

p30worldapm
28-02-2011, 19:22
چه جوری می تونم یه پارچه رو شبیه سازی کنم که از دور به وسیله باد میاد و به یه جسم می چسبه و بعد از 2-3 ثانیه دوباره باد می زنه و رد می شه و می ره؟
چند بار امتحان کردم ولی از دور که حرکت می کنه به جسم نمی رسه!

تو تنضیمات لباس چی رو باید چه جوری تغییر بدم که مثل روزنامه بشه؟

p30worldapm
01-03-2011, 19:03
اولیه شاید سخت باشه نتونین جواب بدین( البته من مطمئنم که یه راهی بلدین) ولی دومی رو فکر کنم خیلی ساده باشه. چه جوری حرکت کاغذ در باد رو شبیه سازی کنم؟

hosienmax100
02-03-2011, 00:15
خب یکی لباسته که cloth تعریف میشه یکی جسم سخت (مانع ) که collision تعریف میشه یکی باد (wind) که توی force تعریف میشه یکیش ور رفتن با تنظیمات هستش یکی هم simulate هستش

موفق باشی :46:

p30worldapm
02-03-2011, 21:58
ببخشید ولی من نفهمیدم این الآن جواب کدوم سوالم بود؟!

hosienmax100
03-03-2011, 21:48
داداشی شما بگید تا کجا جلو رفتین کار رو تا اونوخت بهتر بشه رو سوالتون فکر کرد ..

p30worldapm
04-03-2011, 23:51
من یه پارچه با کلوس ساختم بعد باد هم گذاشتم یه سنگ هم تو هوا هست حالا می خوام وقتی سیمولیت می کنم پارچه بره و به سنگ گیر کنه و بعد از 2 ثانیه کمکم از رو سنگ به وسیله باد سر بخوره و بره...
ولی وقتی سیمولیت رو می زنم یا پارچه اصلا به سنگ نمی خوره یا فقط می خوره و خیلی سریع رد می شه یعنی گیر نمی کنه به سنگ.
حالا می خوام ببینم که شما راهی دارین؟

سوال بعدی اینه که می خوام به جای پارچه، یه روزنامه داشته باشم. آیا می شه با کلوس، کاغذ رو شبیه سازی کرد؟
اگر نمی شه یه راه دیگه برای ساختن روزنامه بگین، لطفا.

N O V A L I S
04-03-2011, 23:59
شبیه سازی Cloth مثل خیلی از شبیه سازی ها Real World هست، یعنی این که بهترین کار اینه که همیشه ابعاد و اندازه هائی که داریم رو بدونیم، مثلا تو همین مورد شما ممکنه سایز Cloth خیلی بزرگ باشه و با شدت بادی که می دی تناسب نداشته باشه..
با Strength باد بازی کن (بیشترش کن) حدس می زنم درست شه..

p30worldapm
09-03-2011, 21:32
اولی رو خودم تونستم بسازم. تو دو مرحله ساختمش یکی پارچه از روی سنگ به عقب برگرده ویکی پارچه از روی سنگ به جلو بره. البته اولی یکم غیر طبیعی شد!

خواهشا یکی بگه چه جوری کاغذ بسازم.