ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه ساخت DVD bootable ویندوز 64 و 32 بیتی در یک dvd 9

v.a.h.i.d
28-02-2011, 16:29
با سلام
من میخواستم ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی 7 رو تویک dvd 9 قرار بدم ولی Nero . Ashamppo . ultraiso قابلیت رایت یک فایل iso رو دارند و فقط یک ویندوز رو می تونم بصورت بوت بسازم کلا خیلی نرم افزارهای مختلف رو دیدم که توش ویندوز 7 64 بیت 32 بیت home و.... تو یک dvd قرار گرفته اونا چه کار می کنند که من نمی تونم بکنم ؟
توضیحات : این تاپیک رو نتونستم تو موارد دیگر بنویسم چون اجازه داده نمیشد اومدم اینجا زدم
ممنون از راهنمایتون

kinglife
28-02-2011, 18:17
این سوال من هم هست ، انگار کسی جوابی نداره

ebicross
28-02-2011, 23:33
یک بار دیگه هم پرسیده شد من گفتم که فکر میکنم ابزار WAIK شرکت مایکروسافت به شما کمک کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

The Windows® Automated Installation Kit (Windows AIK) is a set of tools and documentation that support the configuration and deployment of Windows® operating systems. By using Windows AIK, you can automate Windows installations, capture Windows images with ImageX, configure and modify images using Deployment Imaging Servicing and Management (DISM), create Windows PE images, and migrate user profiles and data with the User State Migration Tool (USMT). Windows AIK also includes the Volume Activation Management Tool (VAMT), which enables IT professionals to automate and centrally manage the volume activation process using a Multiple Activation Key (MAK).

p30worldtizhosh
11-09-2011, 09:25
یک بار دیگه هم پرسیده شد من گفتم که فکر میکنم ابزار WAIK شرکت مایکروسافت به شما کمک کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درود

همونطور که این دوست خوبمون گفتن یکی از بهترین نرم افزارها برنامه WAIK هستش
ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که نرم افزار دیگری هم برای این کار هستش

چون همونطور که میدونید کار کردن با این نرم افزار نیاز به تخصص زیادی داره مخصوصاً قسمت :
Deployment Tools Command Prompt

p30worldtizhosh
12-09-2011, 11:21
کسی نبود ؟؟؟

مصطفی
11-12-2011, 07:49
سلام ببین این لینک مفیده برات یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jax2
11-12-2011, 16:55
سلام