PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهشا كمك كنيد! مشكل در نصب فاكس پاناسونيك KX-FM388!

kami269
28-02-2011, 13:54
با سلام خدمت دوستان
ديروز يك دستگاه فاكس همه كاره KX-FM388 پاناسونيك گرفتم كه قابليت اتصال به PC رو داره.
ولي بعد از نصب درايور دستگاه توسط PC شناسايي نميشه و قابليتهاي اسكن، كپي و پرينت و فاكس فايلهاي كامپيوتري اش كار نميكنه.:41:
از دوستان كسي هست كه بتونه اين مشكل رو حل بكنه؟
تو نصب درايور هم عين گفته هاي راهنما جلو ميرم.
خواهشا كمك كنيد

Masоud
01-03-2011, 18:57
سلام

بقیه ی پورت ها رو تست کنید.

در صورت امکان پرینتر رو روی یک سیستم دیگه هم تست کنید شاید مشکل از سیستم شما باشه.

موفق باشید :40:

leilash
13-05-2011, 00:19
دوست عزیز شما ویندوز باید عوض کنی یه ویندوز xp یا 7 نصب کنین... البته کابل فاکس نباید به کامپیوتر وصل باشه اصلاً... بعد از نصب ویندوز شما سی دی که داخل جعبه فاکس هست رو نصب کنین بعد که پیغام داد کابل رو وصل کنین شما کابل رو وصل کنین دستگاه رو شناسائی میکنه... pana link هست... من خودم تو ویندوز xp , 7 نصب کردم و استفاده هم میکنم... البته وقتی پرینت میزنین حدود 10 ثانیه ای زمان میبره که اطلاعات به فاکس منتقل بشه... بازم میگم ویندوز رو از اول نصب نکنین به مشکل بر میخورین...

qaws1
29-05-2012, 23:04
سلام اگه می شه درایورش برای دانلود بذارید خیلی خیلی ممنون می شم !

A M ! N
30-05-2012, 15:48
سلام اگه می شه درایورش برای دانلود بذارید خیلی خیلی ممنون می شم !

سلام..

ببینید داخل این سایت پیدا میکنید ، اون پایین صفحات رو بگردین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین آرزوها..

amirsasani
12-06-2012, 11:53
سلام اگه می شه به منم کمک کنید من بلد نیستم فکس بفرستم یااین که فکس بگیرم لطفا کمکم کنید ممنون می شم.

A M ! N
12-06-2012, 14:52
سلام اگه می شه به منم کمک کنید من بلد نیستم فکس بفرستم یااین که فکس بگیرم لطفا کمکم کنید ممنون می شم.

سلام دوست من.

سوالتون رو در این بخش بهتره بپرسید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی.

akami
23-02-2014, 17:48
سلام ویندوز من 64 بیتیه باید چکار کنم واقعا به مشکل خوردم

amin_knight
21-05-2016, 07:44
قابل توجه دوستان عزیز
من خودم این مشکل رو دارم . اگه توی خود سایت پاناسیونیک هم بریند اگه دقت کنین متوجه میشین کلیه درایورهای موجود برای فکسهای پاناسیونیک فقط x86 هستند یعنی شما نباید ویندوزتون x64 باشه . به عبارتی تنها در ویندوز 32 بیتی میتونین نصب کنین . (حتی سی دی که روی خود دستگاه هم بود تنها 32 بیتی هست)
نتیجه اینکه تنها راه تعویض ویندوز هست به نسخه 32 بیتی