مشاهده نسخه کامل
: Asus N53SV يا Lenovo Y560 مسئله اين است!
saeediust
27-02-2011, 22:39
من بد از كلي كلنجار رفتن بين Lenova Y560 و ASUS N53SV بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
هرچه بادا باد
مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
1- پردازنده فوق العاده قوي تر
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست
نظر شما چيه؟
فقط ميخوام يه جوان مرد پيدا بشه و يه تست دما از N53SV بگيره و اعلام كنه
ميخوام بدونم حداكثر دماي N53 در حال full load چقدره
منظور دماي CPU و VGA هستش
واسه اندازه گيري دما هم ميتونين از برنامه هاي معروفي نظير:
GPU-Z
EVEREST Ultimate Edition
ميتونين از لينك هاي زير دريافت كنين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و غيره استفاده كنين
ممنون ميشم اگه يكي اين زحمت رو متقبل شه و خيال من رو راحت كنه
يا حق
N53sv برگشت خوردن به خاطره cpu انها ميتوني به تابيك زير بري خيلي ها توضيح دادن
وقتي ميدوني اين لپتاب مشكل داره ميخواهي براي چي بري بگيري !!!!!!!!!
پولات زيادي كرده!
به نظر من n53sv نگير
البته ميگن مشكلش حل شده
ولي تا به ايران برسه بايد صبر كني
saeediust
28-02-2011, 07:08
ممنون از اينكه خبر دادي
اخه اينتل گفته بود حداقل بايد تا اپريل صبر كنيم
ولي خوب دمش گرم زودتر دست جنبودند!!!
بهتره صبر كنم
احتمالا بعد از عيد مياد
يا حق
pooriya_hp
28-02-2011, 12:07
فعلا برگ برنده دست Y560 هست ....
اما بزودی مدل اصلاح شده asus n53 وارد بازار میشه ...
موفق باشید
من بد از كلي كلنجار رفتن بين Lenova Y560 و ASUS N53SV بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
هرچه بادا باد
مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
1- پردازنده فوق العاده قوي تر
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست
در ابتدا باید بگم مبارکتون باشه دوست عزیز
n53sv مدل خوبی هستش ولی کاش یکم صبر میکردی سری جدیدش که این مشکل cpu رو هم دیگه نداشت
میخریدی تا خیالت دیگه راحت بود که مشکلی واسش پیش نمیاد که انشاالله الان هم نخواهد اومد
یه توضیحی در مورد نقدی از این دو مدل که نوشتی باید بدم چند مورد گفتی به نظر من غیر منطقیه...
جدا از بحث cpu که یک بررسی دقیق و آنالیز کارکرد میخواد و باید به طور کامل هردو cpu کارایشون در اجرای برنامه های مختلف بررسی و نتیجه گیری بشه . و این نیست که شما بیای بگی فلان سی پیو بهتره ... چون بارها خلافش ثابت شده پس بحث این مورد جداس و کارشناسی خودش رو طلب میکنه
در مورد گرافیک باید بگم که واژه گرافیک قوی تری که گفتی واقعا غیر واقعی و بدون منطقه...
540 و 5730 در یک کلاس گرافیکی قرار دارن و بصورت رندومی و بالا پایین .هردو گرافیک در رقابت با یکدیگرند
مثلا با استناد به سایت notebookcheck در اجرای بازیها عملکرد
بهتر این دو گرافیک در حالت high رو مورد بررسی قرار میدم:
در 6 بازی مشترک اجرا شده با هردو گرافیک:
5730 در چهار بازی Mafia 2 .Battlefield: Bad Company 2. Need for Speed Shift
Colin McRae: DIRT 2 بر 540 برتری داشته و فریم ریت بهتری گرفته
و 540 فقط در دو بازی Far Cry 2 و CoD Modern Warfare 2
بهتر از 5730 عمل کرده و فریم ریت بیشتری گرفته
تقریبا با نسبت 70 به 30 . 5730 بر 540 برتری داره
که این کاملا نشون میده 5730 در اجرای بازیهای کامپیوتری در تنظیمات high توان بیشتری در مقایسه با 540m داره و 540 فقط در تنظیمات low و medium قدرت مانور داره
---------------------------------------------------
دارا بودن دو کارت گرافیک مزیت نیست
مثلا سری اول همین y560 با دو کارت گرافیک عرضه میشد که مشکلات زیادی مثل پرش پیکسل یا افت گرافیک در اجرای بعضی برنامه ها ایجاد کرده بود که لنوو ترجیح داد سریهای بعدی این مدل رو با یک کارت گرافیک عرضه کنه و کارت اضافه intel رو حذف کنه...و مشکلات گرافیکی مربوط به استفاده از دو گرافیک کاملا بر طرف شد
--------------------------------------------------
بلوری و usb3 امکانات جانبی دستگاه هستن...در حال حاضر این دو فناوری در کشور ما فراگیر و کاربردی نیست و تا چند سال آینده در صورت فراگیر شدن . اگه کسی خواست میتونه این قابلیت ها رو به صورت دستی به لپ تاپش اضافه کنه
در ضمن مدل سفارشی y560 بلوری داره...
-------------------------------------------------
البته یه سری مزایا هم y560 نسبت به n53sv داره مثل:
1. کیبورد عالی و استاندارد اون (باید قبول کنیم کیبورد n53 غیراستاندارد و مزخرفه)
2.صدای دالبی و اسپیکرهای jbl
3.دمای پایین دستگاه که واقعا در سری core i7 بی نظیره
4.تصویر با کیفیت تر( یکی از مشکلات و امتیازات کمی که به n53 داده شده کیفیت پایین تصویر اون بوده - منبع : نوت بوک چک)
5. وزن سبکتر
6.امکانات مولتی مدیا
و چیزی که عجیبه قیمت پایین n53 sv نسبت به y560 و xps l501 هستش
حدود 100 ت باهم اختلاف قیمت دارن
سوالی که واسم پیش اومده همینه
به نظر شما دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
fabio montari
28-02-2011, 17:32
خوب کاری کردی این لنوو قیافش شبیه لپ تاپه یه بار مصرف خیلی زشته و به نظرم مفت نمیارزه
خوب کاری کردی این لنوو قیافش شبیه لپ تاپه یه بار مصرف خیلی زشته و به نظرم مفت نمیارزه
دوست عزیز
به جای این اسپم دادنا نظر کارشناسی بده .ظاهر سلیقه ایه . تو میگی زشته... خب سلیقه توئه... یکی دیگه خوشش میاد...اینجا بحث سلیقه نیست بحث کیفیت و کارایی این دو مدله...
این که نشد نظر!!!
saeediust
28-02-2011, 19:35
در ابتدا باید بگم مبارکتون باشه دوست عزیز
n53sv مدل خوبی هستش ولی کاش یکم صبر میکردی سری جدیدش که این مشکل cpu رو هم دیگه نداشت
میخریدی تا خیالت دیگه راحت بود که مشکلی واسش پیش نمیاد که انشاالله الان هم نخواهد اومد
یه توضیحی در مورد نقدی از این دو مدل که نوشتی باید بدم چند مورد گفتی به نظر من غیر منطقیه...
جدا از بحث cpu که یک بررسی دقیق و آنالیز کارکرد میخواد و باید به طور کامل هردو cpu کارایشون در اجرای برنامه های مختلف بررسی و نتیجه گیری بشه . و این نیست که شما بیای بگی فلان سی پیو بهتره ... چون بارها خلافش ثابت شده پس بحث این مورد جداس و کارشناسی خودش رو طلب میکنه
در مورد گرافیک باید بگم که واژه گرافیک قوی تری که گفتی واقعا غیر واقعی و بدون منطقه...
540 و 5730 در یک کلاس گرافیکی قرار دارن و بصورت رندومی و بالا پایین .هردو گرافیک در رقابت با یکدیگرند
مثلا با استناد به سایت notebookcheck در اجرای بازیها عملکرد
بهتر این دو گرافیک در حالت high رو مورد بررسی قرار میدم:
در 6 بازی مشترک اجرا شده با هردو گرافیک:
5730 در چهار بازی Mafia 2 .Battlefield: Bad Company 2. Need for Speed Shift
Colin McRae: DIRT 2 بر 540 برتری داشته و فریم ریت بهتری گرفته
و 540 فقط در دو بازی Far Cry 2 و CoD Modern Warfare 2
بهتر از 5730 عمل کرده و فریم ریت بیشتری گرفته
تقریبا با نسبت 70 به 30 . 5730 بر 540 برتری داره
که این کاملا نشون میده 5730 در اجرای بازیهای کامپیوتری در تنظیمات high توان بیشتری در مقایسه با 540m داره و 540 فقط در تنظیمات low و medium قدرت مانور داره
---------------------------------------------------
دارا بودن دو کارت گرافیک مزیت نیست
مثلا سری اول همین y560 با دو کارت گرافیک عرضه میشد که مشکلات زیادی مثل پرش پیکسل یا افت گرافیک در اجرای بعضی برنامه ها ایجاد کرده بود که لنوو ترجیح داد سریهای بعدی این مدل رو با یک کارت گرافیک عرضه کنه و کارت اضافه intel رو حذف کنه...و مشکلات گرافیکی مربوط به استفاده از دو گرافیک کاملا بر طرف شد
--------------------------------------------------
بلوری و usb3 امکانات جانبی دستگاه هستن...در حال حاضر این دو فناوری در کشور ما فراگیر و کاربردی نیست و تا چند سال آینده در صورت فراگیر شدن . اگه کسی خواست میتونه این قابلیت ها رو به صورت دستی به لپ تاپش اضافه کنه
در ضمن مدل سفارشی y560 بلوری داره...
-------------------------------------------------
البته یه سری مزایا هم y560 نسبت به n53sv داره مثل:
1. کیبورد عالی و استاندارد اون (باید قبول کنیم کیبورد n53 غیراستاندارد و مزخرفه)
2.صدای دالبی و اسپیکرهای jbl
3.دمای پایین دستگاه که واقعا در سری core i7 بی نظیره
4.تصویر با کیفیت تر( یکی از مشکلات و امتیازات کمی که به n53 داده شده کیفیت پایین تصویر اون بوده - منبع : نوت بوک چک)
5. وزن سبکتر
6.امکانات مولتی مدیا
و چیزی که عجیبه قیمت پایین n53 sv نسبت به y560 و xps l501 هستش
حدود 100 ت باهم اختلاف قیمت دارن
سوالی که واسم پیش اومده همینه
به نظر شما دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
واقعا ممنون
تو این چند وقتیکه توی این فروم دارم میچرخم تنها شخصی که کاملا به حرفاش اعتقاد دارم خود شما هستی
چون کاملا منطقی و با دلیل صحبت میکنی
1- اینکه CPU این لپتاپ(n53) قویتره به دلیل زیر:
2- تا 16گیگابایت RAM ساپورت میکنه در حالیکه y560 تا 8 گیگ
3-من به این دلیل میگم که دو تا کارت گرافیک داشتن مزیت محسوب میشه چون خودم در حال حاضر یه لپتاپ hp دارم که از بس داغ میکنه نمیتونم باهاش کار کنم و مجبور شدم بفروشمش به یه قیمت مفتی چرا که در 80 درصد مواقع عملا کاری با کارت گرافیکش ندارم و نمیخوام الکی دستگاه داغ کنه
حالا اگه مطمئن باشم که در حال معمولی دمای کارت گرافیک y560 زیر 50 یا نهایت 55 باشه در این صورت مشکلی ندارم و دو گرافیک بودن رو بیخیال میشم و همین y560 رو میگیرم
اگه خودت این لپتاپ y560 یه زحمتی بکش و یه تست دمای عالی ازش بگیر و دماهای CPU و GPU را در هر دو حالت Idle و Full Load بهم بگو
من فردا بعد ازظهر میخوام برم بگیرم
اگه بزرگواری کنی و تا امشب یه خبری بهم بدی واقعا ممنونت میشم و دعات میکنم
28-02-2011, 20:49
دوست عزیز
به جای این اسپم دادنا نظر کارشناسی بده .ظاهر سلیقه ایه . تو میگی زشته... خب سلیقه توئه... یکی دیگه خوشش میاد...اینجا بحث سلیقه نیست بحث کیفیت و کارایی این دو مدله...
این که نشد نظر!!!
اقا شرکت لنوو برای شما هست کاره ای هستی شما
شما یه دونه لپ تاپ از این شرکت گرفتی حالا خودتو بکش
وایییییییییییییییی خدا چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم بد بخت ترین ادم های رو کره زمین یه چیز میخیریم اشغالم باشه با تمامه وجود از ش دفاع میکینم خدا رو شکر من که دارم از این جا میرم بینه یه مشت دیوانه نمیمونم
لنوو اشغاله خوبه
وایییییییییییییییی خدا چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم بد بخت ترین ادم های رو کره زمین یه چیز میخیریم اشغالم باشه با تمامه وجود از ش دفاع میکینم خدا رو شکر من که دارم از این جا میرم بینه یه مشت دیوانه نمیمونم
لنوو اشغاله خوبه
اصلا طرز صحبت کردنت جوریه که ارزش این که باهات بحث کنمو نمیبینم...
ماشالا چیزی که نداری یه جو منطقه!!!خوبه خودتم میگی با همه مشکل داری و میخوای بری:31:
واقعا ممنون
تو این چند وقتیکه توی این فروم دارم میچرخم تنها شخصی که کاملا به حرفاش اعتقاد دارم خود شما هستی
چون کاملا منطقی و با دلیل صحبت میکنی
1- اینکه CPU این لپتاپ(n53) قویتره به دلیل زیر:
2- تا 16گیگابایت RAM ساپورت میکنه در حالیکه y560 تا 8 گیگ
3-من به این دلیل میگم که دو تا کارت گرافیک داشتن مزیت محسوب میشه چون خودم در حال حاضر یه لپتاپ hp دارم که از بس داغ میکنه نمیتونم باهاش کار کنم و مجبور شدم بفروشمش به یه قیمت مفتی چرا که در 80 درصد مواقع عملا کاری با کارت گرافیکش ندارم و نمیخوام الکی دستگاه داغ کنه
حالا اگه مطمئن باشم که در حال معمولی دمای کارت گرافیک y560 زیر 50 یا نهایت 55 باشه در این صورت مشکلی ندارم و دو گرافیک بودن رو بیخیال میشم و همین y560 رو میگیرم
اگه خودت این لپتاپ y560 یه زحمتی بکش و یه تست دمای عالی ازش بگیر و دماهای CPU و GPU را در هر دو حالت Idle و Full Load بهم بگو
من فردا بعد ازظهر میخوام برم بگیرم
اگه بزرگواری کنی و تا امشب یه خبری بهم بدی واقعا ممنونت میشم و دعات میکنم
این هم دمای این مدل در دوحالت idle و full load
خدمت شما دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما بعد از 1 ساعت فیفا11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeediust
01-03-2011, 07:35
اقای salieri میخوام بگم خیلی میخوامت
امروز میرم به امید خدا بگیرم
01-03-2011, 22:03
لنوو اشغاله خوبه
اصلا طرز صحبت کردنت جوریه که ارزش این که باهات بحث کنمو نمیبینم...
ماشالا چیزی که نداری یه جو منطقه!!!خوبه خودتم میگی با همه مشکل داری و میخوای بری:31:
واقعا رو چه حسابی این پست ها رو دادی؟
اخه کجای قیافه لینوو اشغاله؟
حق شما همون لپتاپ های سونی وامثال اونه.
شما رو چه حسابی یکی از بهترین لپتاپ های دنیا رو اشغال می دونی؟
خب ما از لینوو لپتاپ میخریم و پولش میدیم.هر چی هم اینجا تو بحث ها از y560 طرفداری میکنیم بخاطر عشق به این مدلی و کیفیتی که این مدل به ما ارائه داده.دلمون میخواد این تجربه که بدست اوردیم به دیگر دوستان انتقال دهیم.
شاید من مثلا 5742g رو داشته باشم و راضی باشم در اون صورت اون مدل رو به دوستان(البته با توجه به شرایطشون ) پیشنهاد میکنم .پس ما به مدل یا برند خاصی وابسته نیستیم که بخواهیم به تبلیغ متهم شویم.
اگه شما ادله منطقی دارین بیایین اینجا رائه دهین در غیر این صورت دیگه پست بیجا ندین
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
اقای salieri میخوام بگم خیلی میخوامت
امروز میرم به امید خدا بگیرم
بهترین راه برای تشکر از دوستان دکمه تشکر هست که از امکانات هر انجمنی مانند این انجمن است.
پس بجای دادن اسپم از دکمه تشکر استفاده کنید .
saeediust
02-03-2011, 12:53
دیروز y560 رو گرفتم 1375000
مبارکم باشه
دیروز y560 رو گرفتم 1375000
مبارکم باشه
مبارکت باشه داداش ایشالا به پایه هم پیر بشین...
از کجا گرفتی؟
با چه کانفیگی؟
بلوری دارشو گرفتی؟
با چه گارانتی؟سازگار یا متفرقه؟
کیف اورجینال داره؟
یه نقد و بررسی از خوت بزار واسه دوستان تا استفاده کنن
موفق باشی
saeediust
03-03-2011, 11:26
مبارکت باشه داداش ایشالا به پایه هم پیر بشین...
از کجا گرفتی؟
با چه کانفیگی؟
بلوری دارشو گرفتی؟
با چه گارانتی؟سازگار یا متفرقه؟
کیف اورجینال داره؟
یه نقد و بررسی از خوت بزار واسه دوستان تا استفاده کنن
موفق باشی
ممنون
از نمایندگی پیشگام خود سازگار 88782150
کانفیگ بلوری دیگه اصلا نیست تو بازار
نگرد نیست گشتم نبود!!!
با گارانتی یک سال سازگار
کیف و این چیزا هم نداره
فقط میتونم بگم حرف نداره
مخصوصا صداش که عالیه
خروجی S/PDIF که داره(همون جک 3.5 میلیمتری هدفون) خروجی DTS 5.1 میده!!!!!
دما هم که عالیه مخصوصا یا یه کول پد خوب اگه زیرش بندازی یخ میزنه!!!!
طراحی زیبا و شیک
کانفیگ قدرتمند
در کل من که کاملا از خریدی که انجام دادم راضی هستم
تنهایی کمبودی که به نظر من داره، نبود پورت USB3 هست که اون هم به برکت وجود پورت Express Card رفع شدنیه چون همون روز تو پایتخت یه اینترفیس express دیدم که امکان USB3 رو به لپتاپ میداد
در آینده میخرمش
در ضمن از تمام کسانی که من رو در این خرید عالی کمکم و راهنمایی کردند کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم
یا حق
tabasom62
15-04-2011, 16:25
حالا که سری جدیده asus اومده لطفا بگید n53sv بهتره یا y56 lenevo؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
Pintoricio-2
15-04-2011, 17:40
الان دیگه داره y570 میاد با امکانات بهتر
yashgin128
15-04-2011, 20:31
حالا که سری جدیده asus اومده لطفا بگید n53sv بهتره یا y56 lenevo؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
به نظر من هنوز هم y560 انتخاب بهتر و معقول تری هستش
tabasom62
15-04-2011, 23:24
آخه فروشنده ای که جفتشو داشت گفت cpu asus جدیدت و قوی تره
این مدل Y570 کی میاد؟ ارزش داره صبر کنم؟
Xilevens
16-04-2011, 01:00
يه چيز ديگه كه دوستان فراموش كردن اينكه سي پي يو هاي سندي بريدج خودشون هم توانايي پردازش گرافيك قويتري نسبت به core i هاي معمولي دارن بنابراين اختصاص 2 كارت گرافيك به نظرم اصلا كار درستي نيست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.