ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه بین برندهای کارت گرافیک

hosseinskandari
27-02-2011, 10:58
دوستان تو کارتایی مثل gtx 580 و 570 و .....من دقت کردم دیدم برند gigabyte با وجود اینکه قیمتش با evga برابره امما خود به خود آورکلاکن گرافیکاش....یعنی کلاکاش بالاترن نسبت به evga ....
یه giga معمولی از نظر کلاک مثل evga آورکلاک شده (که گرونتره)میمونه....
تازه giga ها دوتا فن داره روش که از نظر کولینگ فک کنم بهتر باشه...
نظر شما چیه دوستان...
تو برندای nvidia کدوم بهتره؟
تو ایرانم قیمتا همینجوره؟
برای مثال ببینید.....
گیگا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنتا evga

jack426
27-02-2011, 11:18
دوستان تو کارتایی مثل gtx 580 و 570 و .....من دقت کردم دیدم برند gigabyte با وجود اینکه قیمتش با evga برابره امما خود به خود آورکلاکن گرافیکاش....یعنی کلاکاش بالاترن نسبت به evga ....
یه giga معمولی از نظر کلاک مثل evga آورکلاک شده (که گرونتره)میمونه....
تازه giga ها دوتا فن داره روش که از نظر کولینگ فک کنم بهتر باشه...
نظر شما چیه دوستان...
تو برندای nvidia کدوم بهتره؟
تو ایرانم قیمتا همینجوره؟
برای مثال ببینید.....
گیگا

چنتا evga

evga بهتره
در مورد قیمتها بگم که الان خیلی بده حدالاقل 700 تومن هست:31: دو تا 460 رو sli کنی بهتر جواب میگیری حدود 500 تا 520 تومن

PC_Expert
27-02-2011, 13:11
سلام
قيمت ها تو خارج از ايران شايد برابر باشه اما تو ايران گيگا خيلي گرونه و به صرفه نيست

hosseinskandari
27-02-2011, 19:12
.نمیدونم چشونه که چیزی که اونور قیمتش یکیه میاد اینور فرق میکنه قیمتش.همون عرضه و تقاضاس فک کنم

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

evga بهتره
در مورد قیمتها بگم که الان خیلی بده حدالاقل 700 تومن هست:31: دو تا 460 رو sli کنی بهتر جواب میگیری حدود 500 تا 520 تومن

چرا بهتره؟
وقتی آمار clock و.... میگه گیگا بهتره چرا evga ؟

jack426
27-02-2011, 22:41
.نمیدونم چشونه که چیزی که اونور قیمتش یکیه میاد اینور فرق میکنه قیمتش.همون عرضه و تقاضاس فک کنم

چرا بهتره؟
وقتی آمار clock و.... میگه گیگا بهتره چرا evga ؟

سلام
در مورد سوال اولی اینهایی که اوردن همین الان دارن قیمتهاشون رو پایین می یارن نمونه hd 6950 تا دو هفته پیش تا 435 تومن هم فروش می رفت اما تو سایتها( نه اونقدر تو مغازه ها) الان xfx hd 6950 رو از رایان میشه خرید 390 تومن تو بازار قیمت از این هم پایین تره.
برند گیگا تو ایران فقط نون اسمش رو میخوره . اون کلاک هم مقیاسی برای بهتر بودن کارت نیست این نشون میده که کارت اور شده فقط همین ! ولی برند asus هم خوبه .
نوشتید امار !!! کدوم آمار میشه توضیح بدی؟؟؟

hosseinskandari
28-02-2011, 16:33
:31:
آمار اصطلاحه بابا....یعنی کلا کلاک و غیره اش از نظر آماری.....کولینگشم بنظر بهتر میاد 3 تا فن داره....نمدونم واللا..:20: