مشاهده نسخه کامل
: چگونه زیرنویس srt رو در سامسونگ c6900 ببینم؟
JUMPERWAR
26-02-2011, 21:55
دوستان بنده میخوام فیلم های mkv با کیفیت full HD رو با زیرنویس ببینم اما تلویزیون فقط فیلم رو پخش میکنه,میخوام ببینم ایا راهی هست که بشه زیرنویسهاش رو هم دید؟
ممنون
t_tanhayam
27-02-2011, 13:56
دوستان بنده میخوام فیلم های mkv با کیفیت full HD رو با زیرنویس ببینم اما تلویزیون فقط فیلم رو پخش میکنه,میخوام ببینم ایا راهی هست که بشه زیرنویسهاش رو هم دید؟
ممنون
-شما فايل srt مورد نظر رو با فايل فيلمتون هم نام كنيد وبدون مشكل اجرا ميكنه
Injaneb2
27-02-2011, 14:48
من این کار را کردم، ولی بجای زیرنویس چند مربع نشان میده.:41:
t_tanhayam
27-02-2011, 14:59
من این کار را کردم، ولی بجای زیرنویس چند مربع نشان میده.:41:
-شما توي قسمت tools برين وكدينگ رو روي عربي ويا فارسي بگزارين ومشكلتون حل ميشه
از اینکه زیرنویس همنام با فیلم در فولدر مربوطه قرار دارد مطمئن شوید سپس روی ریموت کنترل دکمه ی tools رو بزنید و بعد زیر نویس را انتخاب کنید در تنظیمات مربوط به اون باید زیر نویس روشن باشد و سیستم encoding یا همان کدگذاری روی Arabic باشد (چون فارسی ندارد) البته با این کار هیچ مشکلی در نشان دادن حروف ( پ ژ گ چ ) نخواهد بود و درست نشان خواهد داد.
salambarto
27-04-2011, 16:40
دوستان!درتلویزیونهای سامسونگ حرف "ک" درزیرنویسهای srtنشان داده نمیشود وجای آن خالیه.آیا راهی برای نمایش حرف "ک" هست؟دوستم میگفت من یه تلویزیون LG 47 inch دارم که با حرف ک مشکلی نداره.
t_tanhayam
27-04-2011, 20:19
دوستان!درتلویزیونهای سامسونگ حرف "ک" درزیرنویسهای srtنشان داده نمیشود وجای آن خالیه.آیا راهی برای نمایش حرف "ک" هست؟دوستم میگفت من یه تلویزیون LG 47 inch دارم که با حرف ک مشکلی نداره.
-من چنين مشكلي ندارم عزيز با زير نويس ها
taknavaz123
15-07-2011, 12:45
براي منم مربع پخش ميكنه! تو tools هم رفتم.تو گزينه زبان زير نويس فقط يه چيز هست. نوشته : "دلخواه "
اصلا گزينه اي نيست كه بخواي عربي رو انتخاب كني:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.