مشاهده نسخه کامل
: طرحهای : Shadow-Man
Shadow-Man
26-02-2011, 20:33
سلام بر اساتید محترم
و همین طور بقیه دوستان که مثل من فعلا دارن یاد میگیرن و تجربه میکنن.
این کار اولین وکتور منه در واقع اولین کار فوتوشاپی :31:
تصویر اصلی و نتیجه کار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم وکتور با سایز اصلی 900X1023 با حجم 456KB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لب و دهان، چشم ها، و مو ها غول هایی بودن که هیچ وقت اجازه نمیدادن یه وکتور رو به سرانجام برسونم ولی این بار از سدشون گذشتم گرچه فکر میکنم ازشون شکست خوردم مخصوصا از لب و دهان. چشم هم که تو این تصویر جزئیات زیادی نداره پس راحت بود. می خوام دفعه بعد سراغ عکسی برم که چشم ها کاملا واضح باشه تا ببینم چند مرده حلاجم.
از همه دوستان که این تاپیک رو میبینم خواهش میکنم نظر بدن و ایرادات کارم رو بگن.
منتظرم
ممنون
خیلی حرفه ای طراحیش کردی و همچنین نزدیک به عکس واقعیش.سایه هایی که مال موهاشه و روی ضمینه عکس اصلی افتاده لزومی نداشت توی وکتورش هم ساخته بشه.تفکیک رنگ پوست میتونست بهتر باشه
در مجموع حرفه ای طراحی شده.تبریک
ANALIA2011
26-02-2011, 23:24
عالیه کارت
Shadow-Man
27-02-2011, 19:23
از هر دو شما ممنون هستم نمی خواستم کار بعدیم رو به این زودی ها شروع کنم ولی با نظراتتون جو گیر شدم می خوام کار بعدیم رو شروع کنم. کاری که در نظر دارم چیز خاصی نداره ولی چشمهای درشت و شیشه ای داره به خاطر همین میخوام به جنگ غول چشم برم.
خیلی حرفه ای طراحیش کردی و همچنین نزدیک به عکس واقعیش.سایه هایی که مال موهاشه و روی ضمینه عکس اصلی افتاده لزومی نداشت توی وکتورش هم ساخته بشه.تفکیک رنگ پوست میتونست بهتر باشه
در مجموع حرفه ای طراحی شده.تبریک
در مورد سایه ها روی زمینه عکس: اون قسمت که بالای شونه هست رو زیاده روی کردم در مورد بقیه اش باید بگم نمی خواستم هیچ اثری رو پس زمینه نباشه یه حس بدی میداد انگار سوژه رو هواست، هیچ پس زمینه ای نداره (کلا من فقط ماسک هایی رو می ذارم باشه که اون حسی که می خوام رو القا بکنه حتی اگه مطابق عکس نباشه اگه ماسکی هم کاملا مطابق عکس باشه ولی اون حسی رو که تو عکس القا می کنه رو تو وکتور القا نکنه پاکش میکنم و از تخیلم استفاده می کنم)
در مورد تفکیک رنگ پوست: اولش خیلی خوب به نظر میرسید ولی وقتی مو ها رو اضافه کردم و زمینه سفید رو اضافه کردم دیدم دیگه به دلم نمی چسبه خواستم با تغیر opacity بهترش کنم ولی نشد. البته الان که پی اس دی شو نگاه میکنم اونجا خیلی بهتره
مثل اینکه به خاطر فرمتش هست. اگه عکس با سایز اصلیش رو ببینید که با فرمت jpg هست رنگ ها بهتره ( همون طوریه که تو پی اس دی هست.) در کل الان که نگاه میکنم بیشتر اشکالاتش به چشمم میاد.
یکی دو تا سوال هم دارم بهتر دیدم اینجا بپرسم:
ATA FARZADI
27-02-2011, 20:45
واقعاً کارت با عکس اصلی فرقی نداره واقعاً عالیه
فقط یه سوال با چی این کار رو کردی؟ کار با دست بعد رنگامیزی با کورل یا ...
Shadow-Man
28-02-2011, 09:25
واقعاً کارت با عکس اصلی فرقی نداره واقعاً عالیه
فقط یه سوال با چی این کار رو کردی؟ کار با دست بعد رنگامیزی با کورل یا ...
خیلی ممنون
فعلا که داریم درس پس می دیم استاد
من اصلا حرفه ای نیستم و با این نرم افزار و تکنیکی که گفتین آشنا نیستم. در واقع این اولی کاری هست که با فوتوشاپ یا هر نرم افزار دیگه ای انجام میدم البته قبلا یه کار دیگه ای شروع کرده بودم که به خاطر همون غول هایی که گفتم به سرانجام نرسید.
من فقط از یک نرم افزار و فقط از یک ابزار استفاده کردم. فوتوشاپ ---> پن
راستی منظورتون از کار با دست چیه؟ از مانیتور لمسی یا چیزی مثل این استفاده میشه؟ یا رو کاغذ کشیده میشه و اسکن مشه؟
یه سوال دیگه هم دارم چطوری بفهمم از چندتا لایه استفاده کردم؟
اگه میبینید خوب شده به خاطر اینه که وسواس خیلی زیادی به خرج دادم و البته خیلی هم اذیت شدم.
وکتور رو از اینجا یاد گرفتم:
afii siyah
15-04-2011, 13:38
اين كه همش انگليسي يه جا بلدي كه توش به فارسي ياد بدن:41:
huti_421
27-12-2011, 12:32
نام تاپیک ویرایش شد :-)
لایه های وکتور رو خیلی خوب از لحاظ ترکیب رنگ تفکیک کردی ولی خوبه که روی بعضی قسمت ها گرادیانت بدی
مثلا لایه زیرین مو رو یک لایه مثل همون موها که ساختی بزاری و از رنگ پوستش به طرف رنگ موها گرادیانت بدی
Shadow-Man
27-12-2011, 23:29
خیلی ممنونم
حرفتون کاملا درسته و عکس رو خیلی بهتر میکنه
ولی من آدم وسواسی ای هستم احساس می کنم اگه تو وکتور از چیزی غیر از پن و وکتور استفاده بشه دیگه وکتور نیست هرچند کار رو قشنگ تر بکنه. وسواسه دیگه
البته این رو هم باید ذکر کنم که این کار مال خیلی وقت پیش هست چون یه کار دیگه هم به همین سبک انجام میدم خواستم اون رو هم اینجا قرار بدم huti_421 عزیز هم کمک کردن اسم تاپیک رو تغییر دادن
کار جدیدم دیگه آخرشه داره تموم میشه ولی دیگه دارم به امتحانات نزدیک میشم
Shadow-Man
29-12-2011, 23:22
کار جدیدم، مرحومه مغفوره Amy Winehouse که حاصله یکهزار لایه وکتور هست.
اونطوری که اول فکر میکردم نشد. سایه های صورتش به دلم ننشست
اندازه اصلی وکتور رو اینجا ببنید: 1000x1284 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
اندازه اصلی عکس رو هم اینجا: [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم مراحل تکمیل کار: 1000x1027 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shadow-Man
31-12-2011, 20:10
سلام
کسی نظری انتقادی پیشنهادی چیزی نداره؟ عیبی نداره؟
به من گفتن:
به خاطر شلوغ بودنش و رنگبندش کمتر از کار اول به دل میشینه
به نظرتون کارم شلوغه؟ رنگبندیش رو چطوری بهتر کنم؟
سلام
به من گفتن:
سلام
آقا سجاد خواستین که نظرمو بگم !
البته خیلی کار جالبیه من که لذت بردم..اما...
اول باید بدونم دقیقا چطوری طراحی میکنین شما ؟ یعنی منظورتون اینه که از یک صفحه ی سفید فتوشاپ شروع میکنین و با ابزار پن فتوشاپ شروع به کشیدن میکنین ؟ میشه موضوع رو روشن تر کنین ؟
مرسی..:20:
zanastark
11-02-2012, 11:03
سلام
آقا سجاد خواستین که نظرمو بگم !
البته خیلی کار جالبیه من که لذت بردم..اما...
اول باید بدونم دقیقا چطوری طراحی میکنین شما ؟ یعنی منظورتون اینه که از یک صفحه ی سفید فتوشاپ شروع میکنین و با ابزار پن فتوشاپ شروع به کشیدن میکنین ؟ میشه موضوع رو روشن تر کنین ؟
مرسی..:20:
دکتر جون همینطور که خودت گفتی از یه صفحه سفید شروع میکنه این کارو ولی پایه کار همون خود عکسه
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
سلام
به من گفتن:
کارت شلوغ نیست ولی روی چهره بیشتر کار کنی بهتر میشه میتونی بهتر جلوه بدی
ولی در کل خوبه کارت مرسی
Shadow-Man
11-02-2012, 22:57
سلام دکتر لطف کردی اومدی
از صفحه سفید که نمی تونم بگم. ولی تقریبا همون کاره؟
دبستان که بودم معلمه میگفت فلان نقشه ایران رو بکشید رو کاغذ بیارید. ما هم کاغذ رو میذاشتیم رو کتاب و از روش کپی میکردیم این هم تقریبا همون طوریه. فقط از هم پن استفاده میکنم.
دقیق تر بخوای این جا کامل توضیح داده خودم هم از اینجا یاد گرفتم:
zanastark
درسته چهره اش جالب نشده بعضی وقتا کارهای حرفه ای رو تو نت میبینم کلا نا امید میشم
از اینکه کار بعدیم رو تموم کنم ببینم هیچ پیشرفتی نداشتم میترسم
Shadow-Man
02-08-2012, 02:15
سلام
دختره یا پسر؟ :دی
سایز اصلی: 1920X1440 - 509KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کار رو فقط برای چشماش انتخاب کردم. از اون کارهاییه که خیلی وقت پیش شروع کردم ولی نیمه کاره ولش کردم. امشب قاطی کردم یه کله نشستم تا تمومش کردم.
خب نظرتون رو بگین ببینم کجا رو گند زدم!
راستی یه مسئله مهمی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که این کار رو ادامه بدم؟ ارزش داره؟ یا خودم رو اسکول کردم؟ نظرتون رو در این مورد هم بگین.
از همه اتون هم ممنونم.
ویرایش:
تعداد لایه های این کار به عدد 400 رسید
سلام بر جوان هنرمنـــــــد.. :11:
سجاد جان کارت خیلی عالیه.. توی این کار نوزاد من متوجه شدم داخل صورت رنگـــها خیلی یکدسته و قسمتــــ های تاریک وجود نداره ، البته تاریک کردی ولی خیلی به سختی دیده میشه به طوری که نمیتونم حسش کنم
مثلا بالای چونش رو یک سایه ی قشنگ در آوردی ، ولی بینی نوزاد به خوبی حس نمیشه ، چون شکل بینی رو در اصل تفاوت رنگ و سایه ها تشکیل میده.
نکته ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، جز اینکه اون سایه هایی که در اثر کلاه نوزاد ایجاد شده خیلی Hard هستش، در تصویر اصلی سایه ها نرم و Smooth هستش.
ممنون.
Shadow-Man
08-08-2012, 00:37
سلام
بالاخره یکی مارو تحویل گرفت (که اونم فکر کنم تو رودربایستی موند)
میخواستم پست بدم بگم بابا حداقل بیاید فحش بدید :دی
توی این کار نوزاد من متوجه شدم داخل صورت رنگـــها خیلی یکدسته و قسمتــــ های تاریک وجود نداره ، البته تاریک کردی ولی خیلی به سختی دیده میشه به طوری که نمیتونم حسش کنم
تو این کار سر صورتش خیلی اذیت شدم. چون هم پوست روشنه هم کلا سایه نیوفتاده تو صورتش برای همین حال صورت رو نمی شد در آورد. چونن صورت رو فقط با سایه روشن میشه دراورد.
سایه های صورت رو اکثلا با opacity یک تا نهایتا چهار درصد زدم. اگه بیشتر میذاشتم صورت بیش از حد تاریک میشد.
این قسمت هارو عید سال نود زدم اون موقع تکمیلش کردم فقط کلاهش موند که به مشکل فنی خوردم که اون موقع نتونستم حلش کنم کار موند رو زمین
سعی میکنم تو چند روز آینده یه دستی به صورتش بکشم
نکته ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، جز اینکه اون سایه هایی که در اثر کلاه نوزاد ایجاد شده خیلی Hard هستش، در تصویر اصلی سایه ها نرم و Smooth هستش.
این قسمت هم ویرایش میکنم نتیجه رو اینجا میذارم
می خواستم قبلا بگم یادم رفت. این کار متشکل از 400 لایه وکتور هست.
خیلی ممنون برای نظرت. به بینیش دقت نکرده بودم.
نگفتی به نظرت ارزش داره وکتور رو ادامه بدم؟
راستی نگفتی دختره یا پسر :دی
سلام
بالاخره یکی مارو تحویل گرفت
(که اونم فکر کنم تو رودربایستی موند)
میخواستم پست بدم بگم بابا حداقل بیاید فحش بدید
ای بابا :دی نه من وقتشو داشته باشم سرم درد میکنه برای اینکارها ، بالاخره خودم هم اینکاره بودم میدونم الان چه حسی داری !!
این 400 لایه ی وکتور سیستمت احتمالا هنگ نمیکنه کمی ؟
نگفتی به نظرت ارزش داره وکتور رو ادامه بدم؟
راستش سجاد من خودم هم طراح سه بعدی بودم ولی بعد از کلی اینور اونور رفتن دیدم کسی بها به کارم نمیده به همین خاطر از طراحی دلسرد شدم.
به جز مدت یکسال که رفتم داخل شرکتی به عنوان طراح که اونجا چنگی به دل نزد.. داخل تهران کمی بهتر نسبت به شهرستانهای ما بها میدن به اینکار.
مدتی هم که انجام میدادم اینکارارو فقط به خاطر دل خودم بود ! ولی اگه بتونی یجوری پل بزنی برای طراحی سه بعدی مکس و مایا و خودتو یجوری توی
صدا و سیما جا کنی خیلی عالی میشه.
راستی نگفتی دختره یا پسر
ای بابا اینطوری که نمیشه گفت نیاز به عکسهای بیشتری دارم :دی
ولی ترجیح میدم یه پسر باشه.
Shadow-Man
08-08-2012, 15:58
ای بابا نه من وقتشو داشته باشم سرم درد میکنه برای اینکارها ، بالاخره خودم هم اینکاره بودم میدونم الان چه حسی داری !!
این 400 لایه ی وکتور سیستمت احتمالا هنگ نمیکنه کمی ؟
دمت گرم بازم تو یه حالی به ما دادی
نه بابا 400 تا که چیزی نیست.
amy winehouse با این که 1020 لایه وکتور داره ولی وقتی فتوشاپ بسته باشه تو 3-4 ثانیه بالا میاره سندش هم موجوده (مخوای بذارم برات یکم کفت ببره :دی)
حتی کندی سرعت هم حس نمیکنم. هیچی نباشه یه تومن بالا کیس هزینه کردم تازه اونم با دلاری هزار تومن
راستش سجاد من خودم هم طراح سه بعدی بودم ولی بعد از کلی اینور اونور رفتن دیدم کسی بها به کارم نمیده به همین خاطر از طراحی دلسرد شدم.
به جز مدت یکسال که رفتم داخل شرکتی به عنوان طراح که اونجا چنگی به دل نزد.. داخل تهران کمی بهتر نسبت به شهرستانهای ما بها میدن به اینکار.
مدتی هم که انجام میدادم اینکارارو فقط به خاطر دل خودم بود ! ولی اگه بتونی یجوری پل بزنی برای طراحی سه بعدی مکس و مایا و خودتو یجوری توی
صدا و سیما جا کنی خیلی عالی میشه.
منظورم این نبود. برای کار و درآمد و پیشنهاد و اینچیزا نگفتم. بیشتر تو فضای نت منظورم هست. واسه خودم. مثلا کسی که تو نت این کار رو میبینه خوشش میاد؟ توجه میکنه؟ بها میده؟ یا خیلی ساده از کنارش رد میشه و اهمیتی نمیده؟
چون من دانشجوی مکانیک هستم کارم هم تو همین زمینه خواهد بود. تو رشته ما طراحی سه بعدی هست ولی طراحی صنعتی. مثل طراحی قطعات صنعتی و این چیزا که با نرم افزاری مثل catia و solid works انجام میشه.
تو اون زمینه هم کار میکنم. به اون هم علاقه دارم. بها هم بهش داده میشه.
هر کاری کنی کشور ما به سمت صنعتی شدن پیش میره تا زمینه هایی مثل سینما و هنر و گردش گری و .... اگه تحریم ها رو بردارن بعد از یه مدت یه کشور مطرح میشیم.
ای بابا اینطوری که نمیشه گفت نیاز به عکسهای بیشتری دارم
ولی ترجیح میدم یه پسر باشه.
به نصاویر بیشتر نیاز نداره به تخصص نیاز داره. برادر زاده من دختره وقتی اندازه این کوچولو بود علی اصغرش کردیم. بعضیا یکم دقت میکردن می فهمیدن. یکی که تا یه نظر انداخت بهش لپش رو کشید و گفت دختر خانم خوشگلی... :دی
درضمن در کمال تاسف باید امیدت رو نا امید کنم و بگم ایشون هم یک بانو هستن.
سلام..
طاعات قبول.
این طرح آخریت (بچّههه) خیلی پیشرفت داشته نسبت به قبلیا.
البتّه من پیشنهاد میکنم به جای فتوشاپ، با ایلاستریتور کار کنی؛ چون به نظر بنده کار وکتور توی فتوشاپ، مث کار پیکسلی توی پینته [حالا نه به این شدّت! :دی]. هر چی نباشه، توی مجموعهی ادوبی، این Aiئه که در زمینهی وکتور حرف اوّلو میزنه.
و یه سؤال: عمداً از شیب رنگ استفاده نمیکنی؟ اینو واسه این میپرسم که سر طرّاحی ایمی، اگه واسه سایهها، شیب رنگ استفاده میشد، احتمالاً نتیجهی کار بهتر میشد. گرچه مطمئنّاً با همین شیوه هم میشه سایههایی خوبی درآورد.
Shadow-Man
14-08-2012, 23:31
سلام..
طاعات قبول.
علیک سلام
نماز روزه های شما هم قبول حق
این طرح آخریت (بچّههه) خیلی پیشرفت داشته نسبت به قبلیا.
واقعا؟؟ نا امیدم کردین من همین فردا خودمو میکشم اخه این بچه رو قبل از ایمی انجام دادم. فقط کلاهش مونده بود :(((((
البتّه من پیشنهاد میکنم به جای فتوشاپ، با ایلاستریتور کار کنی؛ چون به نظر بنده کار وکتور توی فتوشاپ، مث کار پیکسلی توی پینته [حالا نه به این شدّت! :دی]. هر چی نباشه، توی مجموعهی ادوبی، این Aiئه که در زمینهی وکتور حرف اوّلو میزنه.
صد البته همین طوریه که شما میگید ولی دو سه تا کار نصفه با فتوشاپ دارم رو زمین مونده تموم بشه میرم سراغ ایلوستراتور.
ولی من یه مشکلی با ایلوستراتور دارم اون هم اینه که نمی دونم چطوری باید anchor point ها رو جا به جا کنم. یعنی با کلید های جهت نمای کی بورد می تونم ولی با کیبور فایده نداره اعصاب میخواد و حوصله یه لایه ی کوچیک نیم ساعت طول میکشه. تا اینو یاد نگیرم بخوام هم نمیتونم برم طرف ایلوستراتور
و یه سؤال: عمداً از شیب رنگ استفاده نمیکنی؟ اینو واسه این میپرسم که سر طرّاحی ایمی، اگه واسه سایهها، شیب رنگ استفاده میشد، احتمالاً نتیجهی کار بهتر میشد. گرچه مطمئنّاً با همین شیوه هم میشه سایههایی خوبی درآورد.
گرادیانت منظورتونه؟
خب چند تا دلیل دارم
اول اینکه دوست دارم به غیر از لایه های وکتور از چیز دیگه ای استفاده نکنم فقط و فقط پن. فکر کنم فقط من نیستم که این طور کار میکنه. ولی شکی نیست که استفاده از گرادیانت نه فقط تو سایه بلکه خیلی جاهای دیگه هم کار رو بهتر میکنه ولی دوست دارم به جایی برسم که همون کار رو پن انجام بدم. شاید یه مقدار زیادی وسواس دارم.
دوم اینکه بلد نیستم از گرادیانت استفاده کنم. :دی ایراد کارای من اینکه خیلی غلط اندازه هر کی ببینه فکر میکنه من اخرت فتوشاپم. مخصوصا اینکه تو کار های ایرانی کمتر وکتور و وکسل کار میکنن. در صورتی که من همه اینا رو با پن در میارم با جای دیگه فتو شاپ ور نمیرم.
قبلا هم گفتم زمینه تخصصی من سمت دیگه ای رفته جون رشته ام چیزه دیگه است برای همین خیلی نمخوام بیشتر از این حد درگیر فتوشاپ بشم. همین پن برام کافیه.
خیلی ممنون که نظر دادی
خوشحالم کردی
رستگار15
23-08-2012, 15:42
سلام
دختره یا پسر؟ :دی
سایز اصلی: 1920X1440 - 509KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کار رو فقط برای چشماش انتخاب کردم. از اون کارهاییه که خیلی وقت پیش شروع کردم ولی نیمه کاره ولش کردم. امشب قاطی کردم یه کله نشستم تا تمومش کردم.
خب نظرتون رو بگین ببینم کجا رو گند زدم!
راستی یه مسئله مهمی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که این کار رو ادامه بدم؟ ارزش داره؟ یا خودم رو اسکول کردم؟ نظرتون رو در این مورد هم بگین.
از همه اتون هم ممنونم.
ویرایش:
تعداد لایه های این کار به عدد 400 رسید
سلام
کارتون عالیه
چه هنر جالبی!!!!
فکر کنم سایه های زیر لپ نی نی رو تیره تر کنی قشنگتر شه :46:
رستگار15
23-08-2012, 15:46
اين كه همش انگليسي يه جا بلدي كه توش به فارسي ياد بدن:41:
منم میخوام :37:
Shadow-Man
25-08-2012, 18:46
خیلی ممنون دوست عزیز
سایت های فارسی هم هستن که با کمی سرچ میتونید پیدا کنید ولی بهترین آموزش ها به زبان انگلیسی هست که اکثرا به انگلیسی خیلی ساده است. کافیه دست و پا شکسته انگلیسی بلد باشید با یه لغت نامه راحت میتونید از آموزشهای انگلیسی استفاده کنید.
رستگار15
26-08-2012, 14:11
خیلی ممنون دوست عزیز
سایت های فارسی هم هستن که با کمی سرچ میتونید پیدا کنید ولی بهترین آموزش ها به زبان انگلیسی هست که اکثرا به انگلیسی خیلی ساده است. کافیه دست و پا شکسته انگلیسی بلد باشید با یه لغت نامه راحت میتونید از آموزشهای انگلیسی استفاده کنید.
بخوام فارسیش رو بیابم دقیقا چی سرچ کنم؟
Shadow-Man
26-08-2012, 16:29
اموزش وکتور رو باید سرچ کنید
من اینرو پیدا کردم.
که البته با کورل هست.
باز هم شدیدا توصیه میکنم انگلیسی رو دست و پا شکسته هم که شده یاد بگیرید. چونه همه جا به دردتون میخوره همه جا
حداقلش اینکه وکتور رو تو هر نرم افزاری که بخواید میتونید یاد بگیرید. مثلا ایلوستراتور که بهترین نرم افزار برای این کاره
رستگار15
26-08-2012, 17:58
با این آموزشا حال نمیکنم خودت چرا یه تاپیک نمیذاری آموزش بدی این کارتو؟
Shadow-Man
26-08-2012, 21:50
ای بابا من انقدر تنبلم که... اصلا یه چیز میگم یه چیز میشنوی
الان یه ماهه میخوام سایه کلاه اون بچهه رو اصلاح کنم.
ولی یه موقع دیدی خر شدم زدم تاپیکشو ولی هیج قولی در مورد زمانش نمیدم.
اون بچهه رو دو سال پیش شروع کردم :دی
در کل هر که طاووس خواهد جور هندستان کشد (یعنی جور کلاس زبان کشد)
رستگار15
27-08-2012, 09:26
اگه گذاشتی من رو در جریان بذار.بد جوری موندم توش :25:
Diazepam
27-08-2012, 18:55
از Amy Winehouse خوشم اومد ! باحال درست کردیش ! ;)
Shadow-Man
10-08-2013, 01:00
سلام
بعد از بیست ماه :n27::n03:
بالا خره خرده کاری های این کار رو خیلی وقت پیش شروع کردم رو تموم کردم
وقتی برای ترجمه آموزش ساخت تصاویر وکسل دوباره و با دقت کامل آموزش رو خوندم متوجه شدم از اصل اموزش خیلی فاصله گرفتم. اول فکر کردم راه رو اشتباه رفتم و برای همین یکم سرخورده شدم و مدت خیلی زیادی فتوشاپ رو باز نکردم ولی کم کم به این نتیجه رسیدم که خب کار من هم یه جورشه و الزاما کارم اشتباه نیست. برای همین بالاخره تمومش کردم.
امیدوارم تو این کار طاقت فرسا پیشرفت کرده باشم:n29::n28:
The Pale In Shadow
سایز اصلی:961X1280 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم از آموزشی که ازش حرف زدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shadow-Man
08-09-2013, 00:42
سلام.
بعضی چیزا رو در مورد کار قبلیم یادم رفت بگم
کار قبلی حاصل 491 لایه شیپ هست
این هم عکس اصلی
این هم مراحل انجام کار
----------------------------------------------------------------------------------------------
و اما کار جدید اگه گفتین کیه؟ جایزه داره ها :دی
حاصل 336 لایه شیپ
موهاش اذیت کرد. دیگه سراغ موی صاف نمیرم:n21:
خواهش میکنم مثل دفعه قبل بنده رو مورد بی مهری قرار ندید و نظرات و انتقاداتتون رو نسبت به کار بیان کنید.
با تشکر ویژه
اصل ماجرا:
Guess Who؟
سایز اصلی: 2271X3283 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lین هم مراحل انجام کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام سجاد ؛
- چـرا تعـداد لایـه هارو بیشتر نمیکنی تا کار تراکمش بیشتر بشه ؟ یا مخصوصن اینکار رو نمیکنی ؟
- رنگ لب عکس اصلی سرخ جگری ــه حدودن ولی رندر لبش سرخ گرم یــا سرخ لاکی هستش،
حالا نمیگم حتمن باید مث اصلی دربیـاد ولی به نظر من جیگری قشنگتره :n02: دیگه اینکه مرز بین
رژ لب و پوستش بهتره یکم blur ( نرم ) بشه تا رژ لبش تیز و خشن به نظر نرسه.
- دیگه اینــکه موهاش یکم زیادی درشت به نظر میرسـه ، یعنی یجورایی اگه لمسش کنی سافت
نیست و ممکنه دست رو زخم کنی : دی
- کاش مــث تصویر اصلی جلوی دکمـه ها زیاد مـو نمیـزاشتی تا یکمـی بهتر دیده بشه دکمه های
قشنگش.
- ایشون خدمتشون ارادت داریم سرکار اشلی گرین هستن :دی
این نکاتی که گفتم به نظرم میتونه طرحت رو بهتر کنه.
پ.ن: کاملن به خواست خودم نظر دادم و توی رودرواسی گیرنکردم :p
Shadow-Man
08-09-2013, 17:20
سلام سجاد ؛
- چـرا تعـداد لایـه هارو بیشتر نمیکنی تا کار تراکمش بیشتر بشه ؟ یا مخصوصن اینکار رو نمیکنی ؟
عیلک سلام امین جان
اینو که گفتی رفتم یه سر به آرشیو وکسلهام زدم.
تعداد لایه ها کاملا به نظر و عقیده و البته توانایی های شخص داره من هم باهات موافقم، وکسل های رئال رو بیشتر دوست دارم. اما رئال بودن یک وکسل کوچکترین مزیتی محسوب نمیشه
به این عکس یه نگاه بنداز:
شاید سی تا لایه هم نداشته باشه. ولی شما می تونی ایرادی بهش بگیری؟ البته از گرادیانت استفاده کرده که به نظر من (و البته خیلی های دیگه) خط قرمز هنر وکسل هست.
حالا به این کار توجه کن:
همون طور که خیلی ها در نظر اول اشتباه کردن این عکس نیست. بلکه وکسله. وقتی که خیلی زوم میکنی متوجه میشی.
وکسل از این رئال تر؟ این وکسل قله رئالیسم رو تو این زمینه فتح کرده. اما که چی؟
با تمام شاهکار بودنش اما بیشتر یه نمایش قدرته.
خودم یه پروژه در دست کار دارم که سعی دارم رئال ترین کاری که می تونم رو ارائه بدم ولی فعلا دست نگه داشتم تا تجربه ام بیشتر بشه. الان فقط آهنایی که از دهنش اومده بیرون و مقداری از لبش رو فقط درست کردم که حدود 369 لایه شده. اهن ها که یه چیز تو مایه های عکس بالا شده.
برای دو کار اخرم خیلی به تعداد لایه ها توجه نکردم. کار قبلی هم که پر تراکم ترین اثر من بود :دی
هدفم اینه که تعداد لایه ها مثل موم تو دستم باشه. اگه خواستم کاملا رئال و اگه خواستم کاملا کارتونی درست کنم.
- رنگ لب عکس اصلی سرخ جگری ــه حدودن ولی رندر لبش سرخ گرم یــا سرخ لاکی هستش،
حالا نمیگم حتمن باید مث اصلی دربیـاد ولی به نظر من جیگری قشنگتره
:n02:
دیگه اینکه مرز بین
رژ لب و پوستش بهتره یکم blur ( نرم ) بشه تا رژ لبش تیز و خشن به نظر نرسه.
انتخاب رنگ مصیبتیه برای خودش. میخوام corel draw رو دانلود کنم فقط برای پالت انتخاب رنگش. ببینم چیه اینقدر ازش تعریف میکنن. شاید مشکل ما رو حل کرد.
راستش دوست داشم یکم سرخ تر باشه ولی دلیل اصلیش همونیه که تو خط قبل توضیح دادم.
در مورد مرز لب هم کاملا حق داری سعی میکنم تصحیح کنم و نتیجه رو بذارم.
ای کاش استادی داشتم که راه رو نشونم میدم مخصوصا تو انتخاب رنگ و سایه ها.
- دیگه اینــکه موهاش یکم زیادی درشت به نظر میرسـه ، یعنی یجورایی اگه لمسش کنی سافت
نیست و ممکنه دست رو زخم کنی : دی
کلفتیش رو متوجه شدم سعی میکنم نازک تر کنم . شاید برای کارای بعدی چون حدود صد لایه فقط برای مو هست. ولی در مورد سافتی متوجه منظورت نشدم.
- کاش مــث تصویر اصلی جلوی دکمـه ها زیاد مـو نمیـزاشتی تا یکمـی بهتر دیده بشه دکمه های
قشنگش
راستش عمدی تو کار نبود ولی وقتی دیدم اینطوری شده دست بهش نزدم چون دکمه ها رو خیلی جالب در نیاوردم. مو ها رو میزنم کنار ببینیم کدوم بهتر میشه.
- ایشون خدمتشون ارادت داریم سرکار اشلی گرین هستن
:دی
این نکاتی که گفتم به نظرم میتونه طرحت رو
بهتر
کنه.
عکس رو قبلا دیده بودی؟ من که اگه به چهره ی کاملش نگاه کنم هم بعضی وقتا نمی تونم تشخیص بدم. این ضعیفه ها اجنبی لامصب تو هر عکسشون یه شکلین :دی
هدف من هم از ارسال کار هام استفاده از نکاتی هست که به نظر اساتیدی مثل شما میرسه. تا بتونم کار های بعدیم رو از قبلی ها بهتر کنم.
پ.ن: کاملن به خواست خودم نظر دادم و توی رودرواسی گیرنکردم :p
همینه که نظرت رو ارزش مند و قابل توجه میکنه. همیشه منتظر نظرات شخص شما هستم. و همین طور بقیه دوستان که جدیدا کم لطفی میکنن
راستی کار قبلیم به نظرت ایرادی نداره؟ موهاش چطوره؟ فکر کنم اون هم خیلی مواهش کلفته
عیلک سلام امین جان
اینو که گفتی رفتم یه سر به آرشیو وکسلهام زدم.
تعداد لایه ها کاملا به نظر و عقیده و البته توانایی های شخص داره من هم باهات موافقم، وکسل های رئال رو بیشتر دوست دارم. اما رئال بودن یک وکسل کوچکترین مزیتی محسوب نمیشه
شاید سی تا لایه هم نداشته باشه. ولی شما می تونی ایرادی بهش بگیری؟ البته از گرادیانت استفاده کرده که به نظر من (و البته خیلی های دیگه) خط قرمز هنر وکسل هست.
همون طور که خیلی ها در نظر اول اشتباه کردن این عکس نیست. بلکه وکسله. وقتی که خیلی زوم میکنی متوجه میشی.
وکسل از این رئال تر؟ این وکسل قله رئالیسم رو تو این زمینه فتح کرده. اما که چی؟
با تمام شاهکار بودنش اما بیشتر یه نمایش قدرته.
شاید به خاطر علاقه ی من به رئالیسم باشه ، کلن هرکی با سه بعدی ساز کار میکنه به شکل عجیبی به رئالیسم علاقه مند میشه و خیال میکنه رئالیسم یک مزیته، هنوز علت این عارضه در سه بعدی کارهارو پزشک ها نتونستن پیدا کنن :دی گرچه کارتونی هم در نوع خودش خیلی زیباست، مثل اون عکسی که الان گذاشتی.
کلفتیش رو متوجه شدم سعی میکنم نازک تر کنم . شاید برای کارای بعدی چون حدود صد لایه فقط برای مو هست. ولی در مورد سافتی متوجه منظورت نشدم.
من فکر میکنم اگه قطر موهاش یکم کمتر بشه خودبخود سافت تر نشون میده. منظورم از سافت بودن همون نرمش و لطافت موهاشه.
عکس رو قبلا دیده بودی؟ من که اگه به چهره ی کاملش نگاه کنم هم بعضی وقتا نمی تونم تشخیص بدم. این ضعیفه ها اجنبی لامصب تو هر عکسشون یه شکلین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدف من هم از ارسال کار هام استفاده از نکاتی هست که به نظر اساتیدی مثل شما میرسه. تا بتونم کار های بعدیم رو از قبلی ها بهتر کنم.
همینه که نظرت رو ارزش مند و قابل توجه میکنه. همیشه منتظر نظرات شخص شما هستم. و همین طور بقیه دوستان که جدیدا کم لطفی میکنن
راستی کار قبلیم به نظرت ایرادی نداره؟ موهاش چطوره؟ فکر کنم اون هم خیلی مواهش کلفته
هعیی... :دی
شرمنده می فرمایی، بیشتر یک "علاقه مند" هستم. کارهاتو واقعن دوست دارم برام جالبه ، تاحالا چنین سبکی ندیده بودم و خودت اینجا معرفیش کردی :) کلن عاشق انیمیشن و کارتون هستم هرچند هیچ وقت نخواستم یا نتونستم برم سراغ طراحی کارهای کارتونی. اگه از کار قبلی منظورت اونیه که "بعد از بیست ماه" طراحی کردی واقعن اون کار زیباست پسر براوو، هرجوری فک کردم نتونستم ازش ایرادی بگیرم و خلاصه این شد که ناامیدانه صحنه رو با یک لایک ترک کردم :دی اتفاقن موهاش جالبه در نوع خودش و منحصر به فرده. راستی رنگ موهای آخرین کارت هم اگه یکم بیشتر با تصویر اصلی تطابق بدی به نظرم زیباتر میشه.. خصوصن اگه بشه تاثیر نور روی موهارو بهتر درآورد.. ولی گمونم خیلی سنگین میشه کار موندم چرا سیستمت هنگ نمیکنه :n13:
زیبا بود.جای پیشرفت داری.:n26:
Shadow-Man
27-09-2013, 15:12
زیبا بود.جای پیشرفت داری.
:n26:
ممنون از لطفت
:n16:
شاید به خاطر علاقه ی من به رئالیسم باشه ، کلن هرکی با سه بعدی ساز کار میکنه به شکل عجیبی به رئالیسم علاقه مند میشه و خیال میکنه رئالیسم یک مزیته، هنوز علت این عارضه در سه بعدی کارهارو پزشک ها نتونستن پیدا کنن :دی گرچه کارتونی هم در نوع خودش خیلی زیباست، مثل اون عکسی که الان گذاشتی.
من فکر میکنم اگه قطر موهاش یکم کمتر بشه خودبخود سافت تر نشون میده. منظورم از سافت بودن همون نرمش و لطافت موهاشه.
هعیی... :دی
شرمنده می فرمایی، بیشتر یک "علاقه مند" هستم. کارهاتو واقعن دوست دارم برام جالبه ، تاحالا چنین سبکی ندیده بودم و خودت اینجا معرفیش کردی :) کلن عاشق انیمیشن و کارتون هستم هرچند هیچ وقت نخواستم یا نتونستم برم سراغ طراحی کارهای کارتونی. اگه از کار قبلی منظورت اونیه که "بعد از بیست ماه" طراحی کردی واقعن اون کار زیباست پسر براوو، هرجوری فک کردم نتونستم ازش ایرادی بگیرم و خلاصه این شد که ناامیدانه صحنه رو با یک لایک ترک کردم :دی اتفاقن موهاش جالبه در نوع خودش و منحصر به فرده. راستی رنگ موهای آخرین کارت هم اگه یکم بیشتر با تصویر اصلی تطابق بدی به نظرم زیباتر میشه.. خصوصن اگه بشه تاثیر نور روی موهارو بهتر درآورد.. ولی گمونم خیلی سنگین میشه کار موندم چرا سیستمت هنگ نمیکنه :n13:
سلام
اول از همه عذر میخوام از این که دیر جواب دادم.
این چند وقته هم دنبال کارای فارغ التحصیلیم بودم و دنبال کار هم بودم از اون طرف برای شونصدمین بار دایی شدم :دی نمی دونی چقدر خوشگله پدرسوخته قلقلکی هم هست :n19:
مهمترین دلیلش هم تنبلی بود :n30:
در مورد رئالیسم همون طور که گفتم شاید مزیت نباشه ولی قطعا عیب هم نیست کاملا سلیقه ای هست البته زحمت خیلی بیشتری رو می طلبه و کسی که کار رئال انجام میده نشون دهنده توانایی خیلی بیشترشه.
همون بهتر که وارد این زمینه نمیشی الوده میشی از کار رو زندگی می افتی :دی از من گفتن بود به قول خارجکی ها:
Run you fool :دی
تو این زمینه که اولین نفر که نیستم. قبلا دیده بودم یه ایرانی تو کار ماشین بود. یکی دیگه هم یه وکسل از کریم باقری درست کرده بود ولی اون خیلی تخصصی وارد نشده بود همون یه کار هم ازش دیدم. لامصب هرچی میگردم پیداشون نمیکنم
ولی بالاخره سعی کردم اون اصلاحاتی رو که گفته بودی رو انجام بدم. موهاش پدرم رو در آورد. آخرش هم رنگش رو نتونسم اونطور که باید در بیارم.
به هر حال خدمت شما:
البته پیشنهاد میکنم سایز اصلی رو با حجم دو مگ ببینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوامر این بار هم دوستانی که به این تاپیک سر میزینن هر ایرادی یا نظری به ذهنشون میرسه از بنده دریغ نکنن
درود سجاد جان.
- خیلی بهتر شده الان ، انگار کلمه به کلمه ی پیشنهاداتم رو به کدهای گرافیکی کانورت کردی! رنگ لبهاش جایی برای حرف نمی زاره ، موهاش تاحدی بهتر شد.
- طراحی کریم باقری ؟ جالبه ! خیلی وقت بود با چیزهای عجیب غافل گیر نشده بودم!
- مشکلی نیست ؛ همه گرفتاری دارن ! تبریکات بنده رو برای فارغ التحصیلی و خواهرزاده دار تر شدن پذیرا باش و از طرف من لــُپ {اسم خواهرزادت} جان رو بکش :دی
Shadow-Man
04-10-2013, 23:05
خیلی ممنون
مو هاش رو دیگه نتونستم بهتر از این در بیارم. خواستم مشکیش بکنم ولی نمی دونم چرا آخرش قهوه ای شد:n13::45::23:
تا همینجاش هم پدرم در اومد.
طراحی کریم باقری هم اونطور که فکر میکنی نبود. خیلی کارتونی بود و کار زیادی رو جزئیات انجام نشده بود. طراح هم سایز خیلی کوچیکی رو ارائه داده بود.
در واقع تو معدود ایرانی هایی که این کار رو انجام میدن کسی رو ندیدم به اندازه خودم روی جزئیات حساس باشه. به غیر از یه نفر که ماشین وکسل میکرد که اون هم کلا ژانر کاریش فرق میکرد و قابل مقایسه با کار من نبود.
کریم باقری
با اونی که یادم میاد فرق کرده مطمئنم هنر مند طرح لباس رو عوض کرده.
چون اونطور که یادمه قسمت های سفیدش طرج عجیبی داشت اما در عین حال کاملا مطابق عکس بود. که این از اولین درس هایی بود که یادگرفتم.
تو این هنر باید خودت خلاقیت داشته باشی اگه مطابق عکس پیش بری کار خراب میشه. خودت بتونی تشخیص بدی کجا بزنی تو خاکی و به خودت ازادی عمل بدی.
به نظر میرسه صاحب این اثر این رو فهمیده و ایراد رو برطرف کرده.
بابت تبریکات هم مچکرم. حتما جای شما لپش رو گاز میگیرم :دی کشیدن دیگه آدمو نئشه نمیکنه :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.