مشاهده نسخه کامل
: سوال
sayyad mohammad
26-02-2011, 19:42
یک میز با سه پایه استوارتر است یا یک میز با چهار پایه؟(استوارتر یعنی محکمتر ، بدون لق زدن)
( این یک سوال هندسیه)
Haj_Amoo
15-03-2011, 20:53
مطمئن نیستم ولی فکر کنم سه پایه! چون مثلث تشکیل میده و مثلث محکمترین شکل هندسی هست!! (به همین خاطر هم توی ساخت پلها یا اسکلت ساختمونها از مثلث زیاد استفاده میشه!)
درسته.سه پایه.به خاطر اینکه مرکز ثقلش جوری می شه که تعادل پایدارتری نسبت به چهار پایه داره
باید به عرضتون برسونم که این سوال مربوط به حوزه استاتیک از رشته مکانیک میشه و هندسی نیست و شما باید جزییات بیشتری از ابعاد و شرایط مساله بدید. ولی از نظر اصولی در مکانیک هر چه تعداد قید بیشتر باشه بهتره البته نه هر قیدی. خیلی ساده بخوام بگم به هیچ وجه مثلث پایداری بیشتری نسبت به مربع نداره و هر دو کاملا پایدار هستن چون هر دو قید های کافی جهت پایداری کامل دارند.
Nocturne
07-04-2011, 04:33
یک میز با سه پایه استوارتر است یا یک میز با چهار پایه؟(استوارتر یعنی محکمتر ، بدون لق زدن)
( این یک سوال هندسیه)
بنظر من بستگی داره چه جوری باشه!
اگه سه تا پایه به شکل هرم باشه (یعنی محل اتصال پایه ها به زیر سطح میز، در یک نقطه در وسط باشد) این میز کمتر از میز چهار پایه معمولی لق میخوره.
اما اگه سه تا پایه به شکل عادی که پایه های میزهای 4پایه قرار گرفته اند (یعنی هرکدام عمود بر سطح زمین به اطراف زیر سطح میز متصل باشند) قرار گیرد استحکامش کمتر خواهد بود.
این چیزیه که به نظر من میرسه.
تازه میزان لق خوردن بستگی به فاصله پایه ها هم داره! اما خب من نظرم رو با فرض مساوی بودن این فاصله دادم. (یعنی اگر نقاط سطح برخورد پایه ها با زمین روی یک دایره فرض شود آن دایره در 3پایه و 4پایه برابر باشد)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.