ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجارت در ebuy

Soap MacTavish
26-02-2011, 19:26
سلام
از بروبچه های گل فروم کسی هست که تو ebay فعالیت اقتصادی انجام داده باشه؟
اگه هست خوشحال میشم تجربیاتشو بیان کنه تا من و دوستان ازشون استفاده کنیم.

پیشاپیش از همتون سپاسگزارم

aria_electric_fars
11-03-2011, 22:40
سلام دوست عزيز
متوجه منظورتون نمي شم
اگر منظورتون ebay هست كه من خريد ازشون كردم اونم ميليوني و بدونيد كه جنس هاشون چيني هست و از آمريكا ارسال مي شه و هيچ تفاوت كيفيتي نداره با مثلا سايت alibaba

ولي اگر منظورتون خريد الكترونيك و اينا هست كه بايد بگم و نون خودم رو از اين طريق در ميارم و حدود 3.5 سال هست دارم از اين طريق كار مي كنم و خدا روشكر بد نيست ولي بايد كالاي خودت رو به درستي انتخاب كني مثلا من موتور كار كردم ولي يكي از دوستان همزمان با من تو كار دارو بود ولي اون الان وضعش توپ تر از من هست
يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه الان اگر دقت كنيد توي گوگل مي زنيد مثلا انرژي هسته اي يك دفعه تمام سايتهاي تبليغاتي مياد و منظورم اينه كه اينترنت پوكيده يعني فاتحه ( همش به خاطر اين سايت هاي تبليغاتي كه كلمات كليدي رو بر اساس يه چيزاي ديگه تنظيم مي كنن)
قبلا تو گوگل يه مطلب علمي مي زديد سايت پي سي ورلد ميومد ولي الان نه

با تشكر

Soap MacTavish
12-03-2011, 18:24
از توجهتون ممنونمaria_electric_fars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
میخام بدونم واسه شروع کار باید چکار کرد.
منظورم اینه شرایطش چیه؟

aria_electric_fars
14-03-2011, 14:37
واسه چي؟
ثبت شركت؟؟؟
والا نمي دونم اين تاپيك جاش هست يا نه ولي روال كلي رو مي گم
مي ريد اداره ثبت و بسته به نوع شركتي كه مي خواهيد ثبت كنيد دو تا اساسنامه و دو تا اظهارنامه و دو تا شركت نامه پر مي كني به همراه كپي برابر اصل شناسنامه و كارت ملي دو نفر براي مسئوليت محدود و اگر سهامي خاص بخواد 3 نفر اعضا و 2 نفر بازرس بايد كپي برابر با اصل كارت ملي و شناسنامه باشه
يه فرم تعيين نام بهت مي دن كه 4 تا اسم رد مي كني و بعد از 7 روز كاري بهت مي گه كه تائيد شده يا نه و اگر تائيد شده بود كه هيچي شماره ثبت بهت مي دن و برگ ثبت شركت و شناسه ملي و اين چيزا
ثبت شركت كاري نداره و اگر هم خواستي مي ري اداره ماليات غير فعال مي كني كه ماليات نياد و واسه سهامي خاص بايد دفتر پلوم كني و حساب بانكي باز كني ولي مسئوليت محدود كاري نداره راستي آخر كار هم آگهي روزنامه رسمي و روزنامه محلي مي دي و اگر هم تغييراتي خواستي بعدا بدي مي توني صورتجلسه تنظيم كني و تغيير بدي
به همين سادگي

ببخشيد كه از بحث تاپيك منحرف شدم

Soap MacTavish
16-03-2011, 18:53
متوجه منظورت نشدم :9:
یعنی واسه خرید و فروش تو ebay باید شرکت ثبت کنی!
میخام تو ebay خرید و فروش انجام بدم ولی اسم ایران تو لیست ثبت نامش نیست.
میخام بدونم شما چطور خرید و فروش میکنی؟

mmin
14-05-2011, 17:22
متوجه منظورت نشدم :9:
یعنی واسه خرید و فروش تو ebay باید شرکت ثبت کنی!
میخام تو ebay خرید و فروش انجام بدم ولی اسم ایران تو لیست ثبت نامش نیست.
میخام بدونم شما چطور خرید و فروش میکنی؟
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم ebay از طریق paypal کارای پولیشو انجام میده که هم paypal و هم ebay با ایران کار نمی کنند.ولی تو ایران افرادی هستند که از ebay واستون خرید می کنند و .... خودتون سرچ کنید پیدا می کنید فقط باید مواظب باشید .
یا علی

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

واسه چي؟
ثبت شركت؟؟؟
والا نمي دونم اين تاپيك جاش هست يا نه ولي روال كلي رو مي گم
مي ريد اداره ثبت و بسته به نوع شركتي كه مي خواهيد ثبت كنيد دو تا اساسنامه و دو تا اظهارنامه و دو تا شركت نامه پر مي كني به همراه كپي برابر اصل شناسنامه و كارت ملي دو نفر براي مسئوليت محدود و اگر سهامي خاص بخواد 3 نفر اعضا و 2 نفر بازرس بايد كپي برابر با اصل كارت ملي و شناسنامه باشه
يه فرم تعيين نام بهت مي دن كه 4 تا اسم رد مي كني و بعد از 7 روز كاري بهت مي گه كه تائيد شده يا نه و اگر تائيد شده بود كه هيچي شماره ثبت بهت مي دن و برگ ثبت شركت و شناسه ملي و اين چيزا
ثبت شركت كاري نداره و اگر هم خواستي مي ري اداره ماليات غير فعال مي كني كه ماليات نياد و واسه سهامي خاص بايد دفتر پلوم كني و حساب بانكي باز كني ولي مسئوليت محدود كاري نداره راستي آخر كار هم آگهي روزنامه رسمي و روزنامه محلي مي دي و اگر هم تغييراتي خواستي بعدا بدي مي توني صورتجلسه تنظيم كني و تغيير بدي
به همين سادگي

ببخشيد كه از بحث تاپيك منحرف شدم

جناب این که شما فرمودید واسه ثبت شرکت خودتون بود؟یعنی از طریق اینترنت بخای کار کنی باید این کارو کنی؟