مشاهده نسخه کامل
: ما ميخوايم led و ps3 بخريم !!! تورو خدا كمكم كنيد
shabnam2626
26-02-2011, 17:50
سلام به همه
مامان بابام ميخوان تلوريون بخرن داداشم هم عاشق سوني3 هستش اما جون كوجيكه رياد سر در نمياره
واسه همين من اومدم تو اينترنت ببينم جيري بيدا ميكنم با نه
تا رسيدم به اين سايت ّ ديدم بجه ها همه با هم دوستن كفتم شايد به منم كمك كنيد
اومدم ار شماها كمك بم
توروخدا كمك كنيد
ما رفتيم مغاره فروشنده دو تا بيشنهاد داد
يكي سامسونك 6260 كه كفتش كنتراست 4.000.000 داره اما led حاشيه اي هستش (اصلا اين يعني جي؟) يكي هم شارب كه كنتراست 2.000.000 داره اما به جاشfull led هست (اونجوري كه اون كفت يعني بشت اسكرين همش جراغه)
حالا ميخوام از شما كمك بم كه بين اين دوتا كدوم كيفيت بالاتري داره ؟ اوني كه كنتراستش بالاتره يا اوني كه كلا full led هستش ؟
توروخدا الكي جواب ندين اكه واقعا سر در ميارين بكين
سوني3 هم كه ماشالله من هيجي حاليم نيست ! تا جايي كه داداشم ميكه (اول راهنماييه) مدل 250 كيكش رو ميخواد بخره
اما تو خريدش به جه جيرايي بايد دقت كنيم ؟
بجه ها ما 4 شنبه داريم ميريم بخريم لظفا تا اون موقع كمكم كنيد
afshin49
26-02-2011, 20:12
سلام
سامسونگ c6960 بهتر هست و تاپیکهای متعددی در این فوروم این مطلب رو تایید میکنه.
سلام من هم 6960 سامسونگ رو چه از نظر قیمت و کیفیت پیشنهاد میکنم.
JUMPERWAR
27-02-2011, 10:07
درسته بهترین انتخاب همین 6969 هست که کنتراستش 7.000.000 هست و همه اینارو میخوره,منم خودم یه 55 شو دارم,اما این که گفته حاشیه ای هست منظور edge led هست,یعنی تمام پشت تلویزیون LED کار نشده و فقط دورش رو LED کار کردن,اما شما خیلی تفاوت FULL LED رو با EDGE LED متوجه نمیشی و زیاد هم سخت نگیر,در مورد PS3 هم شما باید دقت کنی ورژن دستگاه کپی خور بشه,مثل 3.41 یا 3.55 و اینکه کلا دستگاه بوی نویی بده و یوقت دست دوم بهتون ندن,بعد حتما همون 250 گیگ رو بخرید که هارد کم نیارید اخه بعضی از بازی ها فقط تو هارد داخلی اجرا میشن,خلاصه یه دانگل و یه هارد اکسترنال هم برات اب میخوره,اما میرضه:31:
aliahmadi22
27-02-2011, 13:01
آقا شما محمدویت بودجه ندارید؟
در ضمن به نظرم واسه یک بچه کوچیک که میخواهد بازی کنه Xbox 360 گزینه خیلی بهتری است(خودم 360 دارم)
PS3 هم که خیلی وقت نیست -- شده بازی های کپیش یه خورده دنگ و فنگ داره!
میتونید یک سرچ هم در این رابطه بکنید
t_tanhayam
27-02-2011, 14:25
سلام به همه
مامان بابام ميخوان تلوريون بخرن داداشم هم عاشق سوني3 هستش اما جون كوجيكه رياد سر در نمياره
اومدم ار شماها كمك بم
توروخدا كمك كنيد
يكي سامسونك 6260 كه كفتش كنتراست 4.000.000 داره اما led حاشيه اي هستش (اصلا اين يعني جي؟) يكي هم شارب كه كنتراست 2.000.000 داره اما به جاشfull led هست (اونجوري كه اون كفت يعني بشت اسكرين همش جراغه)
حالا ميخوام از شما كمك بم كه بين اين دوتا كدوم كيفيت بالاتري داره ؟ اوني كه كنتراستش بالاتره يا اوني كه كلا full led هستش ؟
سوني3 هم كه ماشالله من هيجي حاليم نيست ! تا جايي كه داداشم ميكه (اول راهنماييه) مدل 250 كيكش رو ميخواد بخره
-در مورد تفاوت هاي led -lcd و مباحث مربوطه تاپيك زير رو مطالعه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza_dada
27-02-2011, 15:08
سلام به همه
اومدم ار شماها كمك بم
توروخدا كمك كنيد
سلام,دوست عزیز.شما متاسفانه نگفتید بودجه تون چقدره و چند اینچ میخواهید.اما یه توصیه برادرانه از من داشته باشید.اصلا به این اعداد و ارقام که شرکتها مخصوصا سامسونگ و ال جی میدن توجه نکن.اگه یه مارک خوب و با دوام میخواهید.شارپ گزینه بهتریه این مدل شارپ که شما گفتید دو نوع مونتاژ داره یکی مالزی و دیگری ایران.البته این مدل یه کم قدیمی شده و نمیدونم چرا دیگه شارپ تویه مدل هایه جدیدش فول ال ای دی نمیزنه و اونم داره ال ای دی حاشیه ای میزنه.شما میتونید رویه مدل هایه جدید شارپ مثلle820m یا مدل هایه سونی و اگه از نظر مالی مشکلی ندارید سراغ بهترین مارک فعلی یعنی فیلیپس برید و از سری هایه 8 یا 9 هزار یکی را انتخاب کنید و لذتش را ببرید.به هر حال زیاد به کنتراست هایه ارائه شده توجه نکن.اکثرا دروغ و جنبه تبلیغاتی و جلب مشتری دارن.موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.