ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای ویندوز 7 چی ها رو ارتقا بدم ؟

Meel
26-02-2011, 15:26
سلام

سیستمم :

CPU 2.8 GHZ

512 MB RAM

Geforce FX 5200 128 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif

بخوام ویندوز 7 نصب کنم حداقل چیزایی که باید ارتقا بدم چیه ؟

pasargadd
26-02-2011, 16:26
مادربردتون چیه؟
کلا قطعات پایینی دارین.

Meel
26-02-2011, 16:55
ASUS P4S800D-X

pasargadd
26-02-2011, 17:18
این طور که مشخصه سیستمه شما قابلیت نصب ویندوز 7 نداره.
بهتره بودجرو افزایش بدین و یک سیستم جدید ببندین.بیشتر قطعاتو دارین و میتونین با 150 تومان یک سیستم قویتر نسبت به الان که دارین ببندین.
ولی اگر میخواید همینو ارتقا بدین اول بایوسو اپدیت کنین.
رمو خودتونو بفروشین و 2تا 1gb رمه ddr بگیرین که البته باید بگردین برای پیدا کردنش چون دیگه تولید نمیشه.

afceaglee2013
27-02-2011, 16:21
مادر بورد ASUS P4S800D-X از رم های DDR1 استفاده میکنند و همونطور که دوستمون گفتند کمیاب و خیلی گرون(نسبت به کاراییشون) هستند. دلیل گرون بودن هم اینه که تولید نمیشن و کمیابن

مادر بورد ASUS P4S800D-X فقط از پردازنده های سوکت 478 پشتیبانی میکنه که حداکثر سرعتش 3.4 گیگاهرتز میتونه باشه
برای ارتقای این سیستم حداقل باید 1 گیگ رم DDR1 داشته باشید برای پردازنده هم حداقل یک پردازنده ی 3.2 یا 3.4 فول کش باید داشته باشید که روی هم میشه تقزیبا بیشتر از 80 تومن میشه. ولی چیزی که باید بدونید اینه که شما در حقیقت این 80 تومن رو دور ریختین. حالا میگید چرا !؟ عرض میکنم خدمتتون :31:

باید بدونید که ویندوز 7 با پردازنده های چند هسته ای بهینه شده و حداکثر کاراریی رو با این نوع پردازنده ها داره.
بد نیست ببینیم یک سیستم در حد پایین ولی خیلی جدید تر و پر قدرت تر از سیستم فعلیتون چقدر براتون آب میخوره
---
برای پردازنده مرکزی سیستم میتوانید از Athlon II X2 245 که یک 2 هسته ای با فرکانس 2.9 و 2مگا بایت کش سطح دو ، استفاده کنید. قسمت این پردازنده حدودا 66 تومنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
مادر بورد Biostar A785GE یکی از ارزان قیمت ترین مادر بورد های مبتنی بر پلاتفرم AMD است. این مادر بورد از تراشه ی گرافیکی HD 4250 بهره میبرد که از DirectX10.0 هم پشتیبانی میکند که البته نباید انتظار اجرای باز ی های روز را توسط این تراشه آنبرد داشت. همچنین این مادربورد مجهز به موتور EPU است کهمدیریت مناسبی بر مصرف انرژی دارد. از از نقاط قوت این مادر بورد میتوان به پشتیبانی از پردازنده های جدید 3 و 4 هسته ای AMD اشاره کرد که بعدا میتوانید براحتی سیستم را ارتقا دهید. قیمت این مادر بورد حدودا 75 تومنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
با توجه به این که این مادر بورد 2 اسلات برای رم های DDR2 داره مناسب ترین گزینه استفاده از یک رم 2 گیگاباتی است که بعدا در صورت نیاز میتونید یک ماژول 2 گیگابایتی دیگه هم تهیه کنید. قیمت یک ماژول 2 گیگابایتی DDR2 کمتر از 50 تومنه. (با این قیمت 1 گیگ رم DDR1 میشه تهیه کرد)

قیمت این 3 قطعه روی هم 191 تومن میشه. ولی شما میتونید مادر بورد-پردازنده (40 تا 50 تومن) ، رم(25 تومن) و کارت گرافیک (تقریبا 10 تومن) فعلیتون رو جمعا و حداقل به قیمت 70 تومن بفروشید و در نهایت برای سیستم جدیدتون کلا 121 تومن خرج کنید

با 120 تومن میتونید سیستم جدیدی داشته باشید که هم قوی تر از سیستم خودتون بعد از ارتقا است و هم اینکه جای آپگرید زیادی داره .. شما اگه سیستمتون رو فقط آپگرید کنید اول اینکه از پردازنده های جدید نمیتونید استفاده کنید و فقط میتونید از پردازنده های قدیمی استفاده کنید ، جای آپگرید کارت گرافیکی رو ابدا نداره چون کارت های گرافیکی AGP حداقل 2 برابر کارت های گرافیکی PCI-Express قیمت دارن و خیلی کم یابن (کلا به صرفه نیست)
---

سیستم فعلی + 80 تومن و بدون امکان ارتقا یا سیستم جدیدتر و حداقل 2یا 3 برابر پرقدرت تر با پردازنده ی قابل ارتقا با امکان استفاده از کارت های گرافیکی جدید + 120 تومن .. انتخاب با خودتونه ..

NirvanaH
17-03-2011, 12:52
سلام

سیستمم :

CPU 2.8 GHZ

512 MB RAM

Geforce FX 5200 128 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کل سیستم رو باید تغویض کنی تا به مشکل سخت افزاری بر نخوری.

حامد:11:

Dark Shine
17-03-2011, 13:28
Ram بالای 1 گیگ باشه بهتره

habibxfx
19-03-2011, 13:11
اگر بازي نميكني با همين سيستم هم ميتوني كار كني منتها با سرعت كمتر در هر صورت ارتقا دادن سيستمت كار بيهوده اي هست چون اصلا صرف نميكنه برات

pooriya_hp
19-03-2011, 14:40
دوست عزیز شما باید سیستم رو ارتقا بدید تا بتونید راحت 7 رو اجرا کنید ...

الان هم اگر 7 رو اجرا کنید طبعا با کارت صدا مشکل خواهید داشت !!!

ALIREZA-PH
16-07-2015, 16:19
سلام

سیستمم :

CPU 2.8 GHZ

512 MB RAM

Geforce FX 5200 128 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif

سلام من هم همین مادر برد رو دارم و CPU 2.40 و رم 1512 که ویندوز 7 خوب جواب میده .
به حرف این ها گوش نکن و یه رم بخر . یه رم 1 کارت رو را میندازه . فقط سرعت بوت کمی داره که با چند تا بهینه ساز مثل Tune Up ردیف میشه . سعی کن سی پی یو رو خنک نگه داری و اصلا سی پی یو را اورکلاک نکن .