مشاهده نسخه کامل
: با اين باغچه چيكار كنم ؟
اميرسوكي
26-02-2011, 12:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اين عكس مربوط به باغچه منزل من است .
خيلي خوشحال ميشم در صورتي كه اگر طرحي به ذهنتان ميرسد بفرماييد.
من يك دست ميز و صندلي در حياط دارم كه دوست دارم در فصل بهار و تابستان از آنها استفاده كنم .
در راستاي زيبا سازي فضا چه پيشنهاداتي داريد ؟
با كمال تشكر.
ممنون.
سلام.
اين عكس مربوط به باغچه منزل من است .
خيلي خوشحال ميشم در صورتي كه اگر طرحي به ذهنتان ميرسد بفرماييد.
من يك دست ميز و صندلي در حياط دارم كه دوست دارم در فصل بهار و تابستان از آنها استفاده كنم .
در راستاي زيبا سازي فضا چه پيشنهاداتي داريد ؟
با كمال تشكر.
ممنون.
سلام باغچه قشنگی دارین فقط یکم رسیدگی میخواد بنظرم اگه صندلیا رو کنای عشقه بذارین ، تو باغچه رو هم چندتا گل بکارین که دائمی باشن البته میتونین با دایکوندرا (نسبت به چمنها رسیدگی کمتری میخواد) بکارین بعد بین این دایکوندرا با چوب ، سنگ ، یا آجر یه طرح مثل ماه یا ستاره یا هر طرح جالب دیگه ای درست کنید بع توی این طرح گلهای مناسب اون فصل و بکارین البته اگه از گل رز هم حتما استفاده کنین خیلی قشنگ میشه حاشیه های حیاطو منظورم گوشه دیواراس چند تا کلدون سفید سفالی بگرین گل بکارین توش فکر کنم خوب باشه
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
راستی اون گیاهی که دیوار همسایه رو پوشونده چیه ؟موچسب؟ رنگش حیاط شما رو جالبتر کرده.:20:
اميرسوكي
01-03-2011, 15:31
سلام.
ممنون از جواب .
بله ، گياه همسايه مو چسب هستش .
البته اين عكس مربوط به پاييزه .
نظر خودم به جاي چمن شبدر بود و البته دوست دارم كه دور باغچه رو با گياهي مثل شمشاد يك ديوار بچينم و وسط اون رو با گل پر كنم. گلي كه ارتفاع كم و گلهاي انبوه دارد سراغ داريد ؟ طوريكه فضاي باغچه را پر كند.
ممنون.
mojtaba2321
01-03-2011, 17:53
اطلاعات بیشتری در مورد گیاه موچسب ندارید؟
سلام.
ممنون از جواب .
نظر خودم به جاي چمن شبدر بود و البته دوست دارم كه دور باغچه رو با گياهي مثل شمشاد يك ديوار بچينم و وسط اون رو با گل پر كنم. گلي كه ارتفاع كم و گلهاي انبوه دارد سراغ داريد ؟ طوريكه فضاي باغچه را پر كند.
ممنون.
آليسوم ، شب بو، ميمون ، گازانيا رعنا زيباي پا كوتاه، ژيپسوفيل البته اينا همه گل فصلي اند
اطلاعات بیشتری در مورد گیاه موچسب ندارید؟
همراه اول
11-03-2011, 13:34
سلام.
ممنون از جواب .
ممنون.
همه چی نظر به روحیات خودت داره، یعنی خودت چجوری میپسندی بعد توی اون حوزه با قدرت و شگفتی باغچه رو طراحی کنی، ابته حداقل 150 تومنی میخواد
تو نظری که طراحی مورد علاقه خودتون رو گفتین مشخص میکنه، شما طراحی شلوغ رو نمی پسندی و میخوای یکم درام باشه، مثل با غچه سما راست
شما الان 3 قسمت باغچه داری
باغچه سمت راست: که 2 قسمت یک قسمت به دیوار کناری چسبیده و یک باغچه به دیوار روبریی
باغچه وسط: که 2 قسمت هست . که خیلی شلوغه
باغچه سمت چپ: که خالیه و انگار
یه چنت سوال واسم پیش اومده؟ مو چسب همسایتون توی کدوم باغچتون هست؟
اون گلی که توی باغچه سمت راستتون هست چیه(که پایینش یه شلنگ مشکی افتاده)؟
شاخه های مویی که روی داربست هست مال کدوم مو هست (مال کنار دیواریه هست یا روبروییه)؟
من میتونم راهنماییتون کنم ولی احساس میکنم شما این تاپیک رو زدین و سر نمی زنید
اميرسوكي
12-08-2011, 11:56
همه چی نظر به روحیات خودت داره، یعنی خودت چجوری میپسندی بعد توی اون حوزه با قدرت و شگفتی باغچه رو طراحی کنی، ابته حداقل 150 تومنی میخواد
تو نظری که طراحی مورد علاقه خودتون رو گفتین مشخص میکنه، شما طراحی شلوغ رو نمی پسندی و میخوای یکم درام باشه، مثل با غچه سما راست
شما الان 3 قسمت باغچه داری
باغچه سمت راست: که 2 قسمت یک قسمت به دیوار کناری چسبیده و یک باغچه به دیوار روبریی
باغچه وسط: که 2 قسمت هست . که خیلی شلوغه
باغچه سمت چپ: که خالیه و انگار
یه چنت سوال واسم پیش اومده؟ مو چسب همسایتون توی کدوم باغچتون هست؟
اون گلی که توی باغچه سمت راستتون هست چیه(که پایینش یه شلنگ مشکی افتاده)؟
شاخه های مویی که روی داربست هست مال کدوم مو هست (مال کنار دیواریه هست یا روبروییه)؟
من میتونم راهنماییتون کنم ولی احساس میکنم شما این تاپیک رو زدین و سر نمی زنید
سلام.
ببخشید که دیر اومدم.
مو چسب همسایه اگه منظورتون همنیه که دیوار سمت راست همسایه رو پوشونده منبعش رو نمیدونم.
اون گیاهی که شیلنگ پایینش هست پاپیتاله .
سه تا مو دارم . یکیش سمت راست زیر لامپ. یکی روبرو . یکی هم سمت چپ که کوچیکه .
یکم بهش رسیدم که اگه شد حتما دورباره عکس میزارم ازش.
ممنون که جواب دادید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.