مشاهده نسخه کامل
: بهترین راه حل جهت کم کردن صدای فن های کیس؟
pershianix
26-02-2011, 11:03
سلام. من تابستون سال گذشته یه سیستم خریدم که پردازنده ی چهار هسته ی AMD Phenom II X4 با هر هسته 3.2 گیگاهرتز رو داره. مشکلم اینه که فن این پردازنده به شدت صدا میکنه به حدی که واقعا منو کلافه کرده. صداش غیر قابل تحمله.
من اگه میدونستم پردازنده های AMD همچین فنهایی دارند اصلا سمت این پردازنده ها نمیرفتم. حالا باید چیکار کنم که صدا به حداقل برسه؟ فن کاملا تمیزه، هیچ مشکلی هم از نظر ظاهر نداره و حتی در کیسم باز کردم و صدا خیلی خیلی کم شده منتها بازم بعد از سه چهار ساعت کار کردن، صدا بازم زیاد میشه.
کولر های AMD صداشون زیاد هست.
یا باید کولر رو عوض کنید...
یا باید فرکانس CPU رو کم کنید تا حرارت ناشی از کار CPU کم و به دنبال آن سرعت فن کمتر کم شود و صدای آن نیز کاهش پپیدا کند.
در ضمن باز گذاشتن در کیس سیستم تهویه رو دچار مشکل میکنه.
موفق باشید.
اگه فرکانس CPU کم بشه روی عملکرد اون تاثیری میذاره؟!
pooriya_hp
26-02-2011, 17:32
بله کم کردن فرکانس cpu تاثییر داره ....
اما باز هرکاری کنید این یکی از عیب های بزرگ دسکتاپ ها است .....
سلام چارش استفاده از یه سی پی یو کولره بهتره ولتاژ رو کم نکنی چون رو کارایی تاثیر میذاره
شما می تونی از نرم افزار speed fan هم استفاده کنی و سرعت فن به تنظیم خودتون باشه تا در مواقع اضطراری به حداکثر دور خودش برسه
pershianix
10-03-2011, 18:21
سلام چارش استفاده از یه سی پی یو کولره بهتره ولتاژ رو کم نکنی چون رو کارایی تاثیر میذاره
کولر های AMD صداشون زیاد هست.
یا باید کولر رو عوض کنید...
یا باید فرکانس CPU رو کم کنید تا حرارت ناشی از کار CPU کم و به دنبال آن سرعت فن کمتر کم شود و صدای آن نیز کاهش پپیدا کند.
در ضمن باز گذاشتن در کیس سیستم تهویه رو دچار مشکل میکنه.
موفق باشید.
ممنون. چطور میتونم فرکانس CPU رو کم کنم؟ من زیاد از CPU کار نمیکشم و اکثر مواقع و به دلیل چهار هسته بودن، مصرف CPU زیر 30 درصده
کم کردن ولتاژ، جز اینکه روی کارایی تاثیر میذاره، باعث آسیب دیدن CPU نمیشه؟
سلام
ممنون بابت راهنمایی کامل در مورد فن ها
منم تقریبا مشکلم همین صدای فن هاست. کلا سیستمم فن زیاد داره. اگه سیستمو روشن کنم و بزنم دانلود، صدای سیستم در کترین حالته
ولی اگه یه دو ساعت قبل از شروع دانلود روشن کنم و یکمم کار کنم و بازی کنم، صدا میره بالا و دیگه ام پایین نمیاد تا صبح. مگه وقتی که کار با سیستم کم میشه خنک نمیشه و فن ها نباید خاموش شه؟ فک کنم فن گرافیک از همه بیشتر صدا میده.
لطفا اگه راه نرم افزاری یا بایوسی چیزی داره بگید، من از کارای سخت افزاری میترسم
ممنون
فرکانس رو دست نزن
یدونه کولر بخر واسه cpu این برند برند خوبیه قابلیت تنظیم دور فن رو داره
zerotherm nv120
47 تومان قیمتشه
یا می تونی یه کولر از cooler master بگیری بدون فنش رو که یخورده گرونه اون موقع اصلا صدا نداره در عوض سی پی یوت هم خنک خنک می شه
باسلام من هم يه همچين مشكلي دارم
كامپيوتر من سه فن داره 1-فن پاور 2-فن سي پي يو 3-فن گرافيك
وخيلي صداي زياد وناهنجاري هم دارند روزها مشكلي ندارم ولي شب خيلي صداش زياد وگوش خراشه براي حل اين صداهاي ناهنجار بايد چيكار كنم راهنمايي كنيدممنون
سلام دوست من سی پی یو باز زیرش از خمیر سلیکون خوب
حداقل تایوانی استفاده کن مشکلت حل میشه چون فن اتوماته دورش کم صداشم کم میشه
mahdifarzaneh
04-07-2013, 11:34
سلام دوستان
فن کیس من اینه : Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صداش واقعا دیوونه کننده شده ، به نظر شما یه فن کولر گیگابایت بگیرم خوبه؟
چطوری نصبش کنم؟ و تو کیس جاگیر نیست؟
سلام دوستان
فن کیس من اینه : Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صداش واقعا دیوونه کننده شده ، به نظر شما یه فن کولر گیگابایت بگیرم خوبه؟
چطوری نصبش کنم؟ و تو کیس جاگیر نیست؟
صداش چه جور صدایی است ؟
mahdifarzaneh
04-07-2013, 14:23
صداش چه جور صدایی است ؟
قرقر میکنه و 2 برابر شده صداش
به خاطر گرمای هوا نگران سی پی یو ام
قرقر میکنه و 2 برابر شده صداش
به خاطر گرمای هوا نگران سی پی یو ام
خوب فن رو خاک گیری و روغن کاری کنید درست میشه درست نشد برید فن بخرین چون کم نیست قیمتش
mahdifarzaneh
05-07-2013, 20:09
خوب فن رو خاک گیری و روغن کاری کنید درست میشه درست نشد برید فن بخرین چون کم نیست قیمتش
خاک گیری کردم ولی میگن روغن کاری خوب نیست
درهر صورت ممنون که توجه کردی
arashgmn
02-08-2013, 19:20
سلام
مدتیه که فن مادربورد من خیلی صدا میده. کامپیوترو که روشن می کنم ، صداش نسبتا عادیه اما هر چی که می گذره ، صداش بیشتر میشه.
یه بار سعی کردم فن مادربورد رو از روش بردارم و حسابی تمیزش کنم. اما دیدم که پیچ های فن جوری هستن که فقط فن رو شل می کنن و نمیشه فنو درآورد.
جدیدا حتی موقع کار کامپیوتر به خاطر تنظیم دماش ،وسط کار اتومات خاموش هم شده.
یادمه اوایلی که کامپیوترو خریده بودم ، عین بنز کار می کرد. کلا صدا نمی داد. الان اگه برم تو ویندوز و حتی هیچ برنامه ای رو هم باز نکنم ، یه صدای غرش آسایی میده !!!
یکی از پیچ های فن هرز شده و وقتی زیادی می پیچه ، در میره.
پیشنهادی ، توصیه ای ، چیزی دارید که از این وضعیت خلاص بشم ؟!:n28:
سلام
مدتیه که فن مادربورد من خیلی صدا میده. کامپیوترو که روشن می کنم ، صداش نسبتا عادیه اما هر چی که می گذره ، صداش بیشتر میشه.
یه بار سعی کردم فن مادربورد رو از روش بردارم و حسابی تمیزش کنم. اما دیدم که پیچ های فن جوری هستن که فقط فن رو شل می کنن و نمیشه فنو درآورد.
جدیدا حتی موقع کار کامپیوتر به خاطر تنظیم دماش ،وسط کار اتومات خاموش هم شده.
یادمه اوایلی که کامپیوترو خریده بودم ، عین بنز کار می کرد. کلا صدا نمی داد. الان اگه برم تو ویندوز و حتی هیچ برنامه ای رو هم باز نکنم ، یه صدای غرش آسایی میده !!!
یکی از پیچ های فن هرز شده و وقتی زیادی می پیچه ، در میره.
پیشنهادی ، توصیه ای ، چیزی دارید که از این وضعیت خلاص بشم ؟!:n28:
شما منظورتون فن سی پی یو است یا یک فن روی یکی از چیپ های مین است ؟
arashgmn
02-08-2013, 21:25
من خیلی با این اصطلاحات آشنایی ندارم.:n26:
منظورم همون فن گنده هه اس .فک کنم فن سی پی یو ه... :n02:
من خیلی با این اصطلاحات آشنایی ندارم.:n26:
منظورم همون فن گنده هه اس .فک کنم فن سی پی یو ه... :n02:
احتمالا به پایه های فن آسیب رسیده از ضحبت هاتون معلومه از این فن گرد هاست و فن های 478 نیست اون هارو باید بپیچونید بعد بیاریدش بالا تاآزاد بشه
فن رو عوض کنید و قبلش یک خمیر خوب روی سی پی یو بزنید و فن رو نصب کنید تهویه کیس و دمای محیط هم مهمه بهتره داخل کیس هم خاک گیری بشه
اگه وارد نیستید بدید بیرون براتون اینکارو انجام بدن
dionysus
21-12-2015, 16:23
سلام دوستان ... به تازگی یه کارت گرافیک گرفتم که صداش واقعا وحشتناکه ( NVIDIA GeForce GT 730 ) ... فن cpu و power اصلا هیچ صدایی ندارن ولی این یکی دیگه خیلی وحشتناکه
خواستم بپرسم امکانش هست که فن روش رو عوض کنم و یه چیز دیگه بزارم یا فیش فن رو جدا کنم و یه فن دیگه که کم سر و صدا باشه رو بزارم بغلش یا نه ؟
خلاصه یه راه حل بندازین جلوی پام وگرنه زده به سرم بفروشمش و یه کارت گرافیک بدون فن بگیرم ... :n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.