مشاهده نسخه کامل
: مشکل درتایپ بعضی حروف فارسی در برخی از برنامه ها
saeed pm
25-02-2011, 23:50
سلام دوستان
یه مشکلی در زمینه تایپ بعضی حروف فارسی در بعضی از نرم افزارها دارم و اون اینه که زمانی یک جمله ای رو در فارسی نویس مریم تایپ میکنم وسپس آن را کپی میکنم ودر بضی نرم افزار ها پیست میکنم بعضی حروفش مثل ه و ی یا بصورت علامت سوال در می آیند ویا کلا حذف میشوندالبته غیر از نرم افزار مریم با نرم افزار لئومون هم امتحان کردم ولی بازم همون مشکل هست ....دوستان لطفا کمک کنند
سلام دوستان
یه مشکلی در زمینه تایپ بعضی حروف فارسی در بعضی از نرم افزارها دارم و اون اینه که زمانی یک جمله ای رو در فارسی نویس مریم تایپ میکنم وسپس آن را کپی میکنم ودر بضی نرم افزار ها پیست میکنم بعضی حروفش مثل ه و ی یا بصورت علامت سوال در می آیند ویا کلا حذف میشوندالبته غیر از نرم افزار مریم با نرم افزار لئومون هم امتحان کردم ولی بازم همون مشکل هست ....دوستان لطفا کمک کنند
در چه سیستم عاملی این مشکل است؟ نرمافزارهای مشکلدار را بگید.
ولی در حالت کلی درباره فارسینویسی در گفتمان زیر پرداخته شده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed pm
28-02-2011, 20:32
سلام دوست عزیز
متاسفانه پاسخم را در لینکی که داده بودید نیافتم نرم افزار هایی که با آنها مشکل دارم بیشتر گرافیکی هستنددرسیستم عامل xpمانند نر م افزار Flex GIF Animator
سلام دوست عزیز
متاسفانه پاسخم را در لینکی که داده بودید نیافتم نرم افزار هایی که با آنها مشکل دارم بیشتر گرافیکی هستنددرسیستم عامل xpمانند نر م افزار Flex GIF Animator
درود.
بامدادی مشکل شما را خواندم، نسخه ۱۰.۳ نرمافزار فلکسگیفانیماتور (آزمایشی) را دانلود کردم. همانگونه که شما اشاره کردید این نرمافزار با قلمهای نرمافزار مریم ناسازگارست. برای بررسی و احتمالاً پیداکردن راه حل نیاز به زمان بیشتریست ولی با ترفندی شاید مشکل شما حل شود، چرا که در این نرمافزار میتوان فایلهای با فرمت psd را وارد کرد، البته به نظرم لایهها را تخت و یکی (Flat) میکند. کمی در این مورد کار کنید شاید نتیجه رضایتبخش باشد.
ویندوز ایکس.پی اس.پی ۳
فتوشاپ سی.اس ۵ گونه همراه
فلکسگیفانیماتور ۱۰.۳ آزمایشی
نرمافزار مریم ۳
بهینهساز کلیدهای فارسی ترالایوت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammad110modi
22-02-2015, 06:40
سلام منم همین مشکل را دارم لطفا یکی کمک کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.