ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا به سوالاتم پاسخ بدید.

aghil2746
25-02-2011, 20:10
سلام
چندتا سوال داشتم(اینا رو استاد سیستم عاملمون گفته پیدا کنید و بیارید :d)
ممنون میشم جوابشونو بدید:
1- ثبات های قابل رویت برای cpuهای اینتل ؟
2- عملوند چیست ؟
3- وقفه سرریز شدن چیست ؟
4- ثبات چیست ؟

BeeperMan
04-03-2011, 23:39
عزیزم برای خودت میگم لطفا سوالتو به زبان برنامه نویسا بگو تا یکی جوابتو بده یا شاید هم خودم کمکت کردم ولی اول باید سوالتو درست بفهمم پس لطفا تکه هایی از سوال خودتو که اصالتا انگلیسی است به همان زبان اصلی بنویسی

z3inab
06-03-2011, 06:07
۱- سوالت دقیق نیست اینتل کلی مدل cpu تولید کرده و برای آنها registers های مختلفی دارند.
۲- تا ۴- شما نیاز دارید که یک کتاب خوب برای پردازنده ها بخوانی یا اگر انگلیسی خوب می دانید از کلمه های انگلیسی استفاده کنید و روی ویکی پدیا مطلب بخوانید.
خیلی کتاب خوب هست برای این. یک کتاب که من خواندم و خیلی واضح همه چیز را توضیح می دهد Introduction to Microprocessors and Microcontrollers
است نمی دانم به فارسی ترجمه شده است یا نه. ولی من کتاب اصلی را براست در اینجا آپلود کردم که اگر خواستی دانلود کنی و بخوانی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر فقط می خواهی جواب سوال هات را بگیری ولی نمی خواهی یاد بگیری چیزی وقتت را برای دانلود یا پیدا کردن کتاب از دست نده.

پی نوشت وقتی هنوز تو ایران کلمه هایی مثل تلوزیون به کار می رود و برای آن معادل فارسی نیست چرا اصرار می کنند که برای چیزهایی مثل registers کلمه فارسی (و برای بعضی عربی) بکار ببرند؟