ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال اطلاعات جستجو شده

Smoke_1110
24-02-2011, 20:35
انتقال اطلاعات جستجو شده
سلام
دوستان من با C# یه بانک ساختم با اس کیو ال پایگاه دادش. حالا یه دکمه می خوام وقتی جستجو رو میزنم یه صفحه دیگه باز بشه و اون فیلد رو که سرچ بر اساس اونه رو وارد کنم تا اینجا مشکلی ندارم مشکل وقتی هست که جستجو انجام شد میخوام اطلاعاتی که پیدا کرده رو به صفحه قبلش انتقال بده همون صفحه ای که دکمه جستجو در آن هست
مثلا صفحه اول اطلاعات رو دریافت میکنه چند تا فیلد داره در این صفحه هم یک دکمه جستجو وجود داره وقتی دکمه رو میزنم صفحه دوم باز میشه اطلاعات جستجو رو بهش میدم بعد از پیدا کردن منتقل کنه به صفحه اول که اطلاعات مورد جستجو رو ببینیم

MosaferJade
27-02-2011, 16:38
سلام
اگه میشه برنامه رو بزار ببینم

Smoke_1110
28-02-2011, 20:42
بحث برنامه نیست کدهاش همون ثبت و حذف است ولی من می خوام در یک صفحه جستجو رو انجام بده و در صفجه دیگر اطلاعات پیدا شده رو به فیلدها بده یعنی اطلاعات انتقال بده
( فرم 1 دارم كه داخل آن عمل ثبت وويرايش را انجام مي دهم و يك دكمه دارم كه هرگاه روي آن كليك كردم فرم 2ظاهر مي شودكه درآن يك ديتاگريد است كه كل اطلاعات ثبت شده در فرم را به ما نمايش مي دهد(مثلا 100ركورد )حال مي خواهم هرگاه روي يكي از سطرهاي ديتاگريد موردنظر دابل كليك كردم اطلاعات آن سطر به تكست باكسها وكمبوباكس مرتبط در فرم 1 انتقال پيداكند )همین

MosaferJade
28-02-2011, 20:49
من دقیقا نمیدونم چی می خواهید ولی
ببینید این به دردتون می خوره یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Smoke_1110
01-03-2011, 20:08
متشکرم ولی اون چیزی که من می خوام نبود

MosaferJade
01-03-2011, 22:22
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
ببخشید