ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی LG LED 5500,5600

صفحه ها : 1 [2]

marziyeh_2050
06-11-2011, 01:20
سوالی ندارم فقط خواستم به خاطر راهنمایی های خیلی خوبتون ازتون تشکر کنم .

mrm88
03-12-2011, 14:43
سلام دوستان میدونم که تلویزیون LED5600 دیگه قدیمی شده و الان بازار پر مدلای Smart ولی خوب من احتیاجی به اسمارت بودن نداشتم چون با HDMI میشه لپ تاپ رو وصل کرد و اینترنت کامل PC رو رو TV دید! پولم هم به پاناسونیک نمیرسید(بدلیل سالها استفاده از محصولات پانا هرچند که فروشش تو ایران نسبت به سامسونگ و ال جی پایین تره(به خاطر نماینده ی ضعیفش تو ایران) نظر شخصیم اینه که پاناسونیک بهترین بوده و بهترین خواهد بود) خلاصه گشتم و گشتم(اکثر مغازه ها نداشتند) تا پیدا کردم LED5600(مونتاژ ایران چون سری جهانیش که تولید کره است LE5500 و این نکته رو هم همه میدونند) و خریدم 875تومن(32اینچ) آخه واسه اتاقم میخواستم،تلویزیون خوبیه آکبند هم بود(ساعت کارکرد صفر) تیونر دیجیتالشم فعال بود و اونم بد نیست،بیشتر استفادم وصل کردن به هارد اکسترناله و نمایش فایل های HD و Full HD دانلودی که خوب هرچی کلیپ با کیفیت تر تصویر نمایشی هم بهتر(یه چیز بدیهی) اینکه بلوتوثش فقط برا ارسال عکس و استفاده از هدسته و نمیشه با بلوتوث گوشی یا لپ تاپ موزیک رو روش شیر کرد تو ذوقم خورد و به نظرم مسخرست،خود پنل نورش یک نواخت نیست(تو تصاویر مشکی خودشو نشون میده) البته نگران این موضوع نبودم چون دوستم که مدل 5610 رو خریده(مدل ساختگی گلدیران خیالتون راحت تو کشور دیگه پیدا نمی کنید البته همون 5600ه و فقط برداشتن مدلش رو عوض کردن مگرنه همون مشخصات همون دیزاین و همون امکانات فقط تولید 2011 گلدیرانه و 5600تولید 2010 گلدیران فقط عجیبه که 5610 رو میدادن 752تومن ولی 5600 رو 799تومن) هم پنلش مثه مال من تو پخش نور مشکی یکنواخت نیست و بعضی جاها روشن تره! خلاصه برمیگرده به تکنولوژی ساختش و من که حداکثر 800تومن میتونستم پرداخت کنم دیگه نمیتونستم چنین توقعی هم داشته باشم! هارد اکسترنال رو خوب ساپورت میکنه،دیزاین خوبی داره،دکمه هاش لمسیه،ریموتش بدک نیست(ریموت سامسونگ و پاناسونیک به نظرم بهتره) ولی خوب به شخصه بعد از اومدن تلویزیون های LED اونم به خاطر ضعف LCDها تو نمایش و تولید رنگ مشکی و از همه مهمتر رقابت با پنل های پلاسما که تو این زمینه برخلاف LCDها عالی بودند و تازه بعد از گذشتن 2-3 نسل از LEDها و ارائه ی آمار و ارقام بسیار بالا(حتی بالاتر از پلاسماها) به عنوان مثال نسبت کنتراست توقع داشتم رنگ مشکی خالصی رو دریافت کنم(مثلا یک به 5 میلیون نسبت کنتراست این TV هست) اما وقتی با یک سورس Tv خودم رو با پنل پلاسمای پاناسونیک مدل V10(تولید 2009) که تو پذیرایی مون هست مقایسه کردم باید بگم هنوزم پلاسماها رنگ مشکیشون یه چیز دیگست! البته سری V پاناسونیک سری High-End پاناسونیکه ولی خوب نسبت کنتراستش یک به 2میلیونه! و با توجه به اینکه یکسال قبل تر از 5600 هم ساخته شده برخلاف تبلیغات باید بگم کنتراست اعلام شده LG یا واقعی نیست و یا در صورت واقعی بودن توانایی LG در ساخت پنل ها در حد محصول گذشته پاناسونیک هم نیست چه برسه به پنل های ساخت 2011 از همون سری V ویا VT پاناسونیک! (تو مقایسه ای که این 2تا Tv موجود تو خونمون رو انجام دادم به عنوان مثال تو تصویر مشکی اگه پاناسونیک مشکی نشون میداد ال جی خاکستری تیره) که اتفاقا پنج شنبه که 5600 رو خریدم وارد بازار ایران شده بود ولی گفتم 800تومن کجا 2.500(42اینچ پاناسونیک سری VT کجا) درکل خرید بدی نیست و کاربرد منو جوابگوئه هرچند که ضعف های مشهودی هم داره که خوب همونطور که گفتم شاید توقع من بالائه و باید هزینه ی بیشتری کرد و برای رقابت با یک کنتراست برایر مثلا یک به 5میلیون پاناسونیک یه TV از ال جی با کنتراست یک به 10 وحتی بیشتر یک به 12میلیون انتخاب کنیم! حالا بعد از خرید موندم بین پنل های موجود آیا کار درستی کردم 5600 رو خریدم ویا نه! (تو 32اینچای ال جی از لحاظ مشخصات تصویر مثل بهترین اسمارت ال جی LV55000 ) و فقط اسمارت نیست که اونم گفتم واسم مهم نیست! تازه یه مدل هم بود LED7600(همون LE7500 جهانی) که اون هم دقیقا مشخصاتش عین این 2تاست فقط به خاطر بدون قاب بودن خوشگلتره مگرنه مزیتی نداره و 100تومن هم گرونتره!

moama
24-12-2011, 00:10
یه سوال داشتم از دوستان
من تلویزیونم le 5500 هست میخواستم بپرسم با توجه به توقف تولید این مدل ایا هنوز قابل رقابت با تلوزیونهای جدید هست از نظر کیفیت تصویر؟
امکاناتش نسبت به مدلش چقدر به روزه؟
چرا lg دیگه این مدل رو تولید نکرد ایا ضعفی داره یا سیاست شرکت در مورد همه مدلها همینه ؟

moama
30-12-2011, 18:00
up..................

moama
05-01-2012, 01:36
از دوستان که 5500 دارن یه سوال داشتم ؟ dlan این تلوزیون و کلا چگونگی شیر کردن فایلهای مدیا از کامپیوتر تو این مدل چجوریه؟
من نرم افزار Wild Media Server رو رو کامپیوترم نصب کردم ip تلوزیون رو هم شناخت ولی نمیدونم چطور لیست فایلها رو رو کامپیوتر بیارم

mirza119
15-01-2013, 11:50
سلام دوستان من 2سالی میشه که پنل ال جی مدل le5500دارم
اون اول وقتی برای نصب اومدن چون ما با ماهواره شبکه هارو میگیرفتیم برگشتیم گفتیم نمیخواد گیرنده دیجیتال رو راه بندازی
ولی الان لازم دارم راه اندازیش کنم ،ممنون میشم اگه راهنمایی کنی؟

hamed_rafat
29-04-2013, 15:06
با سلام خدمت دوستان بنده 37led5600 دارم مشکلم اینکه قابلیت اعلام برنامه epg فعال نیست نمایندگی هم زنگ زدم جواب درست نمی دن آخرین آپدیتی که کردم 03.06.02 هستش به اینترنت وصل کردم و آپدیت جدیدی پیدا نکرد

روی گیرنده های دیجیتال epg راحت جواب میده اما روی تلویزیون من.....؟
چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟

ho3ein74
26-05-2013, 18:06
سلام به همه
من یه یه تلوزیون به این مدل(37LED5600-TA)
دارم میتونم آپدیتش کنم؟
لطفا کمکم کنید
hosseinm@yahoo.com
جواب بدین

behzadgolab
07-06-2016, 01:19
سلام همکار گرامی مین ال جی 5600 را از کجا تهیه کردید نیار به این مین دارم
model -LG42-LED5600