ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه كليپ سه بعدي توليد كنيم

abbasa
24-02-2011, 09:29
با سلام مدتهاست كه اين سوال در ذهنم
براي زيبا شدن كليپهاي عروسي معمولا از كليپهاي اماده كه با مكس و يك نرم افزار تدوين مثل اديوس ساخته ميشه و بايد عكسها و فيلمها و اهنگ را در يك درايوي مثل دي يا سي بگذاري و .... اين كارها براي استفاده از ان كليپ است
حالا سئوال من اينه كه يك نفر كه خودش با مكس اشناست و با يك نرم افزار تدوين هم آشناست اگه بخواد خودش يك كليپ بسازه و بفورشه يا روي يك سيستم ديگه بارگذاري كنه بايد با چكار كنه نميدونم تونستم سوالم رو درست مطرح كنم يا نه يعني ديگه كليپ اماده نخريم خودمان بخواهيم بسازيم با توجه به اين مقدمه بايد چطوري اين كار رو انجام بده ايا كسي از دوستان تا حالا اين كار رو كرده با تشكر

چون نميدونستم دقيقا چي بپرسم اينجا هم گذاشتم ببخشيييييد.

manreza71
24-02-2011, 12:16
سلام
شما باید با نرم افزار مکس اشنایی داشته باشید... نرم افزار 3dmax خیلی وسیع هست ولی یاد گیری مبحث مدلینگ این نرم افزار میتونه به شما کمک کنه تا کلیپ های 3 بعدی بتونید بسازید و در پریمیر و ادیوس و... استفاده کنید.

abbasa
24-02-2011, 14:22
عزيز من تري دي مكس در حد ساخت ان جلوه ها ي مورد نظر بلدم منظور من ان خروجي گرفتنشه
چه لمي داره كه ميشه عكسها و فيلمها را انجوري جايگزين كرد و در نهايت كليپ ساخته ميشه

manreza71
24-02-2011, 16:50
خوب شما باید تو مدلهایی که میسازید از تکنیک پرده ابی استفاده کنید... مثلاً شما یه قاب به صورت قلب تو مکس درست میکنید. شما باید وسط این قلب رو برای قرار دادن فیلم یا عکس به صورت آبی بزاریدو ...
بعدش شما یک رندر کلی از این قاب قلبی میگیرد(1)... یعنی با قاب قلب وقسمت وسطش که ابی هست وبرای قرار دادن عکس مد نظر هست
بعدش تمام قاب رو حذف می کنید و قسمت ابیش رو میزارید(2) .حتماً باید شما فایل مکس ابی رو داشته باشید تا بعداً هم بتونید استفاده کنید...

خوب به نرم افزار ادیت مورد نظر مثلاً پریمیر میریم، قسمت (1) رو کامل وارد تایم لاین میکنیم و تو پریمیر قسمت ابی رو خالی میکنیم
بعدش (2) رو در نرم افزار مکس وارد میکنیم ... تو این قسمت فقط قسمت ابی قلب مونده . عکس مورد نظر رو واردش میکنیم.. بعد یه رندر ازش میگیرم... بعدش خروجی این رندر رو تو زیر فایل اولیه تو پریمیر میزاریم....همین

پ.ن: قسمت ابی وسط قاب قلب یه ابجکت جدا باید باشه.(امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم)