ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي خريد كولر سي پي يو AMD Phenom II X6 1055T

attaghi
24-02-2011, 00:45
سلام
دوستان عزيز من براي سي پي يو AMD3 Phenom II X6 1055T ميخواهم يك دونه كولر بگيرم ولي ميخواهم شرايط زير رو داشته باشه :
1- اصلا براي اوركلاك نميخواهم
2- ارتفاعش نهايتا تا 120 ميلي متر باشه مشكلي نداره چون ميخواهم تو كيس گرين X3 جا بشه
3- فوق العاده كم صدا باشه .
4- قيمتش مهم نيست .

اگه با توجه به اين مشخصات يه كولر خوب كه دماي پردازنده رو هم تا حد قابل قبولي پايين بياره معرفي كنيد ممنون ميشم .
:11:

pasargadd
24-02-2011, 11:06
بودجتون چقدره؟

Erfan.
24-02-2011, 11:38
گفتن:

4- قيمتش مهم نيست .

sina-star
24-02-2011, 17:13
ارتفاع کمتر از 12 سانت خیلی محدود میکنه (اگر تا 15 سانت مشکلی نداشتی کولر NOCTUA NH-D14 خیلی بهتره )

ولی برای ارتفاع کمتر CPU NOCTUA NH-C12 هم خوبه (ولی مدل قبلی خیلی عالی تر هست)

در ضمن میتونید Corsair H50 بگیرید که عملکردش مشابه NH-D14 هست و دمای پردازنده رو تا حداقل قابل ملاحضه ای پایین میاره
از لحاظ صدا هم جزء بی صدا ترین ها هست

attaghi
24-02-2011, 20:01
ارتفاع کمتر از 12 سانت خیلی محدود میکنه (اگر تا 15 سانت مشکلی نداشتی کولر NOCTUA NH-D14 خیلی بهتره )

ولی برای ارتفاع کمتر CPU NOCTUA NH-C12 هم خوبه (ولی مدل قبلی خیلی عالی تر هست)

در ضمن میتونید Corsair H50 بگیرید که عملکردش مشابه NH-D14 هست و دمای پردازنده رو تا حداقل قابل ملاحضه ای پایین میاره
از لحاظ صدا هم جزء بی صدا ترین ها هست

سلام
خيلي ممنونم دوست عزيزم

1- قيمت اين فن CORSAIR H50 حدودا چنده ؟
2- بين NOCTUA NH-C12 و CORSAIR H50 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
3- اين CORSAIR H50 از دو قسمت تشكيل شده :
چه طوريه هر قسمت به چه صورت به سي پي يو وصل ميشه ؟ ارتفاع اين كولر چقدره ؟
4- مورد اخر اينكه فن رو اصلا براي اوركلاك نميخوام فقط براي خنك كردن سي پي يو و پايين اوردن صداي سيستم . (چون فن استوك خود سي پي يو AMD مثل تراكتور صدا ميده) كولري باشه اين دوتا خصوصيت رو داشته باشه و ارتفاعش هم نهايتا 12 سانتي متر باشه كفايت ميكنه .

sina-star
25-02-2011, 10:37
سلام
خيلي ممنونم دوست عزيزم

1- قيمت اين فن CORSAIR H50 حدودا چنده ؟
2- بين NOCTUA NH-C12 و CORSAIR H50 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
3- اين CORSAIR H50 از دو قسمت تشكيل شده :
چه طوريه هر قسمت به چه صورت به سي پي يو وصل ميشه ؟ ارتفاع اين كولر چقدره ؟
4- مورد اخر اينكه فن رو اصلا براي اوركلاك نميخوام فقط براي خنك كردن سي پي يو و پايين اوردن صداي سيستم . (چون فن استوك خود سي پي يو AMD مثل تراكتور صدا ميده) كولري باشه اين دوتا خصوصيت رو داشته باشه و ارتفاعش هم نهايتا 12 سانتي متر باشه كفايت ميكنه .

1- قیمتش حدودا 110 تومنه
2- 100% که H50 بهتره
3- این کولر فقط یه قسمت کوچیک داره که اونجا به CPU وصل میشهو ارتفاع هم بیشتر از 6 یا 7 سانت نمیشه و قسمت رادیاتورش رو هر جای دیگه مثل پشت کیس یا سقف کیس میشه وصل کرد در ضمن این کولر واتر کولینگ هست ، من یه عکس ازش گزاشتم که کاملا مشخصه
4- البته از طرفی خوب هرچقدر کولر بهتر باشه نهایتا دمای پردازنده هم کمتر و کارایی بیشتر میشه ولی خوب اگر برای اورکلاک نمیخواهید شاید این کولر یکم هزینه اضافی باشه یراتون ( و همچنین NOCTUA NH-C12 )
من یه چند تا کولر ارزون بهتون میگم که اگر اصلا امکان اورکلاک نیست از اونها استفاده کنید ولی بازهم فکر کنید ، شاید بعدا خواستید اور کنید :21: شما الان براحتی میتونید فرکانس پردازنده رو به 4000 و با وجود H50 به 4200 افزایش بدین :46:

اینم عکس H50 که قسمت رادیاتور به پشت کیس که فن برسته میکنیم وصل و میشه و قسمت گردش هم به پردازنده وصل میشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
26-02-2011, 09:40
سلام
دوستان عزيز ميشه يه چند تا مدل ديگه هم به ما معرفي كنيد ؟ توي اين يكي دو روزه قصد خريد دارم .
در ضمن ارتفاع اين كولر چقدره : NOCTUA NH-C12

راستي دوستان ارتفاع اين كولر چقدره :Tuniq 120 EXTREME

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تا 14 سانت هم باشه مشكلي نداره . فن روي در كيس رو باز ميكنم و اين رو به جاش ميزارم ؟

sina-star
26-02-2011, 11:39
سلام
دوستان عزيز ميشه يه چند تا مدل ديگه هم به ما معرفي كنيد ؟ توي اين يكي دو روزه قصد خريد دارم .
در ضمن ارتفاع اين كولر چقدره : NOCTUA NH-C12

نهایتا 10 سانت
به هر حال از 12 سانت بیشتر که نمیشه
باز هم تاکید می کنم که اگر قصد اورکلاک ندارید این کولر برای شما هزینه اضافی هست !

راستي دوستان ارتفاع اين كولر چقدره :Tuniq 120 EXTREME

این کولر یکی از بهترین ها در رنج قیمت 50 تومنه که خیلی عالیه ولی ارتفاع اون 15 سانتی متره (طبق گفته خود سایت گرین)

اگه تا 14 سانت هم باشه مشكلي نداره . فن روي در كيس رو باز ميكنم و اين رو به جاش ميزارم ؟

بدشانسیه شما میدونی کجاست ؟
تمام کولر های خوب پردازنده 3 سانت طول هیت پایپشون و 12 سانت طول رادیاتورشون و جمعا روی هم ارتفاشون 15 الی 16 سانت هست

کولر مستر یه کولری داشت که ارزون و کم صدا و کمارتفاع بود ولی اسمش یادم نمیاد اون برای شما معقولا نه ترین گزینه هست
الان یه سرچی میزنم تا پیداش کنم برات :46:

sina-star
26-02-2011, 11:50
خوب من چند تا مدل براتون درآوردم که اگر قصد اورکلاک ندارید معقولانه ترین کولر ها اینهاست و در بازار هم براحتی پیدا میشن

1- COOLER MASTER Vortex 752 به قیمت 30 تومن

2- FAN Zerotherm CF900 به قیمت 40 تومن

3- ZALMAN CNPS7500ALCU LED به قیمت35 تومن

4- ZALMAN CNPS7000C ALCU بقیمت 25 تومن

----------------------------------------------
خوب من نهایتا اینقدر میتونم شما رو راهنمایی کنم دوست عزیز :40:
این ها بهترین گزینه ای میتونه برای شما باشه که اگر بیشتر از این هم بخوام راهنمایی کنم به نظر من شما در مرحله اول سعی کنید گزینه اول رو خرید کنید و اگر اونم نشد سعی کنید گزینه چهارم رو خرید کنید :46:

این کولرها برای اورکلاک پردازنده 6 هسته ای شما زیاد مناسب نیستن ولی برای خنک نگه داشتن در حالت عادی خیلی خوب هستن و همچنین خیلی بی صداتر نسبت به کولر استوک

Erfan.
26-02-2011, 11:51
مدل NH-C12P SE14 :

attaghi
26-02-2011, 15:18
سلام
ممنونم دوستان عزيزم از راهنماييتون
تو سايت گرين ارتفاع كولر Tuniq 120 EXTREM رو زده 12 سانتي متر . اگه اينطور باشه همين رو ميگيرم، تازه نياز به باز كردن فن روي در كيس هم نيست ؟

Erfan.
26-02-2011, 19:04
سلام
تو سايت گرين ارتفاع كولر Tuniq 120 EXTREM رو زده 12 سانتي متر . اگه اينطور باشه همين رو ميگيرم، تازه نياز به باز كردن فن روي در كيس هم نيست ؟

زده 150.7 ...

sina-star
26-02-2011, 19:19
مدل NH-C12P SE14 :

این مدل دقیقا مشابه همون مدلی هست که من پیشنهاد دادم ( با 10٪ قدرت بیشتر به علت نصب دو فن) ولی برای پردازنده ای که اورکلاک نمیشه و برای استفاده عادی هزینه خیلی اضافی هست ( 95 الی 110 تومن )

سلام

احتمالا این دوستمونم با تصور اینکه 12 سانت هست رفت فن کولر رو بخره !! ( تو پست قبلی گفتم که 15 سانته )

دوست عزیز طول رادیاتور 12 سانت هست + 3 سانت طول هیت پایپ + 0.5 فضای تزئین روی کولر ( روکش سیاهش ) = جمعا میشه 15.5
در خوش بینانه ترین شرایط طولش حداقل 15 سانت هست .

شما اونهایی رو که من پیشنهاد دادم اگه میگرفتید نیازی هم به باز کردن فن نداشتید ولی خوب ظاهرا خوشتون نیومده ‍!

اگه تا الان Tower 120 رو گرفتید که دیگه یا باید همیشه درب کیس رو باز بذارید و یا اینکه بقیمت دس دوم بفروشید :13:

مدل های NH-C12P SE14 . NH-C14 خوبه ولی بازم میگم هزینه اضافی و بیخودی هست براتون

mInI_ClockEr
28-02-2011, 03:12
خب دوستان گرامی الان این Tuniq 120 EXTREM رو میشه روی کیس مگنوم 2 بست یا نه من هم میخوام بخرم خیلی فوری نیاز به راهنمایی دارم اگه جا نشه شما چه پیشنهادی با همون قیمت و کارایی دارید دوستان

mInI_ClockEr
28-02-2011, 03:32
دوستان الان رفتم تو سایت گرین این مشخصات رو برای کیس دیدم به نظر شما مشکلی نیست این جور که معلومه تو مگنون 2 جا میشه ولی یه سوال مهم سی پی یو من 955 فنوم هست میخوام اوور کنم اصلا این کولر گرین بدرد اوور میخوره یا نه ؟؟؟

sina-star
28-02-2011, 10:46
ما کی گفتیم روی مگنوم نصب نمیشه ؟ :20:

بله نصب میشه !

یه سوال مهم سی پی یو من 955 فنوم هست میخوام اوور کنم اصلا این کولر گرین بدرد اوور میخوره یا نه ؟؟؟

این کولر اصلا مخصوص همین کاره دیگه ! در رنج 50 تومن بهترین کولره و جون میده برا اورکلاک

123list
28-02-2011, 12:19
با سلام
یک راهنمایی هم برای خرید سی پی کولر به من کنید . کیس من اکس 3 است و سی پی یو هم 6600 . من میخواهم سی پی یو رو اورکلاک کنم اما چی نوع کولری بگیرم که توی کیس هم جا بشه
با تشکر

pasargadd
28-02-2011, 13:48
با سلام
یک راهنمایی هم برای خرید سی پی کولر به من کنید . کیس من اکس 3 است و سی پی یو هم 6600 . من میخواهم سی پی یو رو اورکلاک کنم اما چی نوع کولری بگیرم که توی کیس هم جا بشه
با تشکر
شما تاپیک بزنید و بودجتونو ذکر کنید.

sina-star
02-03-2011, 01:17
با سلام
با تشکر

مدل های NH-C12P SE14 . NH-C14 و Corsair H50 برای این کیس شما خوبن

karname
16-05-2011, 08:59
من خودم NH-D14 رو پیشنهاد می کنم
خیلی سیستم رو خنک می کنه . مشخصات سیستم من
AMD-Phenom || 1100T Black EDITION
4X2 GB Kingmax 1600 ( Total 8 GB(
GIGA USB3 - 800
2X 1TB WD green 64 MB buffer raid 0
Case : Green infinity
Power : Green 585B

skyforall
01-06-2011, 19:01
با سلام؛ سینای عزیز من کامنت های شما رو دیدم. متشکرم بخاطر راهنمایی های خوبی که کردید. من هم همین مدل سی پی یوی فنوم تو ایکس شیش رو دارم و صدای فن استوکش دیگه من رو به سرحدات جنون رسونده. من خیلی دوست دارم فنی بگیرم که قابلیت اوور کلاک هم داشته باشه چون کار تری دی می کنم و هرچقدر سی پی یو بهتر بتونه کار کنه برام بهتره. منتها فعلا شاید بودجه مناسب برای خرید مدل های خوبی که در ابتدا معرفی کردید نداشته باشم. می خواستم ببینم در حال حاضر با خریدن یکی از مدل هایی زیر که شما پیشنهاد کردید مشکل صدا برطرف میشه؟ لطفا اگر پیشنهاد یا راهنمایی خاصی دارید ممنون میشم از شما بشنوم.

خوب من چند تا مدل براتون درآوردم که اگر قصد اورکلاک ندارید معقولانه ترین کولر ها اینهاست و در بازار هم براحتی پیدا میشن

1- COOLER MASTER Vortex 752 به قیمت 30 تومن

2- FAN Zerotherm CF900 به قیمت 40 تومن

3- ZALMAN CNPS7500ALCU LED به قیمت35 تومن

4- ZALMAN CNPS7000C ALCU بقیمت 25 تومن

----------------------------------------------
خوب من نهایتا اینقدر میتونم شما رو راهنمایی کنم دوست عزیز :40:
این ها بهترین گزینه ای میتونه برای شما باشه که اگر بیشتر از این هم بخوام راهنمایی کنم به نظر من شما در مرحله اول سعی کنید گزینه اول رو خرید کنید و اگر اونم نشد سعی کنید گزینه چهارم رو خرید کنید :46:

این کولرها برای اورکلاک پردازنده 6 هسته ای شما زیاد مناسب نیستن ولی برای خنک نگه داشتن در حالت عادی خیلی خوب هستن و همچنین خیلی بی صداتر نسبت به کولر استوک

s.amohseni
02-06-2011, 09:28
سلام من هم X6 1055 دارم و یه cooler master hipper plus 212 براش گرفتم و الان روش نصبه تازه داخل کیس magnum2 هست و به راحتی جا شد.

babak.bihamta
30-06-2011, 23:47
با سلام
بنده CPU AMD Phenome II X6 1055T دارم کدامیک از فن های زیر عملکرد و کارائی بهتری دارد
1) COOLER MASTER V8
2) COOLER MASTER HYPER212 PLUS
3)COOLER MASTER HYPER Z600
4) NH-D14
البته سه مدل بالائی از یک برند هستن قیمت واسم مهم نیست

xzero
30-06-2011, 23:58
با سلام
بنده CPU AMD Phenome II X6 1055T دارم کدامیک از فن های زیر عملکرد و کارائی بهتری دارد
1) COOLER MASTER V8
2) COOLER MASTER HYPER212 PLUS
3)COOLER MASTER HYPER Z600
4) NH-D14
البته سه مدل بالائی از یک برند هستن قیمت واسم مهم نیست

عزیز برای اینکه بهتر راهنمایی بشید بهتره یه تاپیک جداگانه باز کنید !

در هر صورت بین فنهایی که ذکر کردید Noctua NH-D14 خیلی بهتره و تقریبا میشه گفت بهترین Air Cooler به حساب میاد !

فقط قبل از خرید این فن به سایت Noctua برید و مطمئن بشید که رو مادربوردتون بدون مشکل نصب میشه !

babak.bihamta
01-07-2011, 00:23
خسته نباشین مادربرد بنده 880GA-UD3H و CPU AMD Phenome II X6 1055T میباشه زحمت اینو شما بزرگواری کنین که آیا رو برد مذکور نصب میشه یا نه .بسیار سپاسگزارم

boy_kochak
01-07-2011, 11:00
سلام من هم X6 1055 دارم و یه cooler master hipper plus 212 براش گرفتم و الان روش نصبه تازه داخل کیس magnum2 هست و به راحتی جا شد.

دوست عزیز من که توی سایت زیر مشخصاتش رو دیدم فکر کنم x6 رو ساپورت نمیکنه .... مشکلی براتون پیش نیومد ... اور هم کردید ...

xzero
01-07-2011, 11:08
خسته نباشین مادربرد بنده 880GA-UD3H و CPU AMD Phenome II X6 1055T میباشه زحمت اینو شما بزرگواری کنین که آیا رو برد مذکور نصب میشه یا نه .بسیار سپاسگزارم

در سایت Noctua ذکر شده که روی این مادربورد نصب میشه ! پس با مادربوردتون مشکلی نخواهید داشت !

مدل رمهاتون چیه ؟!! چون بعضی از رمهای دارای هیت سینکهای با ارتفاع زیاد هستند که مانع نصب بعضی کولرهای بزرگ میشه !

ضمنا مدل کیستون هم ذکر کنید !

babak.bihamta
01-07-2011, 11:29
مشخصات سیستم
مدل برد 880GA-UD3H و مدل CPU AMD Phenome II X6 1055T و مدل کیس الگانس و رم CORAIR
و سوال دیگر اینکه اگر فن NH-D14 رو کیس جا نشد از کدام فن کولر مستر استفاده کنم

xzero
01-07-2011, 11:47
مشخصات سیستم
مدل برد 880GA-UD3H و مدل CPU AMD Phenome II X6 1055T و مدل کیس الگانس و رم CORAIR
و سوال دیگر اینکه اگر فن NH-D14 رو کیس جا نشد از کدام فن کولر مستر استفاده کنم

مدل رمتون رو بصورت کامل بگید !

این فن روی کیس شما خیلی بعیده نصب بشه !

متاسفانه کولرهای حرفه ای همه دارای ارتفاع زیاد هستند و رو هر کیسی جا نمیشن !

بهتره خودتون با متر از قسمت سوکت پردازنده رو تا درب کیس دقیق اندازه بگیرید تا تقریبا بشه گفت چه کولری میتونید بگیرید !

s.amohseni
01-07-2011, 20:06
دوست عزیز من که توی سایت زیر مشخصاتش رو دیدم فکر کنم x6 رو ساپورت نمیکنه .... مشکلی براتون پیش نیومد ... اور هم کردید ...

یعنی چی X6 رو ساپورت نمیکنه X6 هم سوکتش AM3 هست که hyper 212 plus ساپورت میکنه . بسیار کولر کم صدا و خنکی هست . در حالت عادی دمای هسته ها 23-25 هست بعد از 15 دقیقه در حالت 100% دما 32 هست 18% هم اور کردم دما 27

boy_kochak
01-07-2011, 21:01
یعنی چی X6 رو ساپورت نمیکنه X6 هم سوکتش AM3 هست که hyper 212 plus ساپورت میکنه . بسیار کولر کم صدا و خنکی هست . در حالت عادی دمای هسته ها 23-25 هست بعد از 15 دقیقه در حالت 100% دما 32 هست 18% هم اور کردم دما 27

دوست عزیز به این لینکی در پست قبل گذاشتم برو و در قسمت Specifications به زیر مجموعش CPU Support

دقت کن مبینی که مدل X6 در آن وجود نداره ..... AM3 مدل سوکتش هست نه مدل CPU .... که همین سوکت رو X3 هم داره .

babak.bihamta
02-07-2011, 21:02
با تشکر از شما
بنده فن کولر مستر مدل V8 خریدم و الان رو سیستم نصب شده است .دمای فعلی سیستم بعد از نصب فن
دمای CPU 44c . دمای مادربرد 45c . دمای هسته های CPU 28c . دمای Aux 41c . دمای GPU Diode 47c . دمای هارد 38c
آیا دمای سیستم در حد نرمال است ؟
بنظر شما دمای استاندارد یک سیستم باید از نظر شاخص های بالا در چه حد باشد؟

babak.bihamta
08-07-2011, 17:44
استاد به سوال بنده کی جواب خواهی داد ؟

xzero
08-07-2011, 19:41
بله عزیز ! با توجه به توان مصرفی پردازنده و گرمی هوا دما مناسبه و مشکلی ندارید ! ولی ملاک دما در حالت LOAD هست مثل بازی و کانورت ! بهتره دما رو در این حالت هم ببینید !

دما بقیه قطعاتتون هم با توجه به این فصل خوبه و مشکلی نیست !

برای مشاهده ی دما از برنامه ی HW MONITOR PRO استفاده کنید و از برنامه های متفرقه استفاده نکنید !

boy_kochak
09-07-2011, 01:08
بله عزیز ! با توجه به توان مصرفی پردازنده و گرمی هوا دما مناسبه و مشکلی ندارید ! ولی ملاک دما در حالت LOAD هست مثل بازی و کانورت ! بهتره دما رو در این حالت هم ببینید !

دما بقیه قطعاتتون هم با توجه به این فصل خوبه و مشکلی نیست !

برای مشاهده ی دما از برنامه ی HW MONITOR PRO استفاده کنید و از برنامه های متفرقه استفاده نکنید !

آقا یه لینک درست و خوب با کرکش رو میزارید دانلود کنیم .....

xzero
09-07-2011, 15:06
اینجا برای دانلود گذاشته :

boy_kochak
22-07-2011, 17:24
اینجا برای دانلود گذاشته :

لینک دانلودش جواب نداد ، یه لینک دیگه معرفی میکند ..... لطفا :11: