ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سرعت کم اینترنت در لینوکس [حل شده]

Open-Source
23-02-2011, 23:01
سلام.

من یه مودم ADSL دارم که تنظیمات رو بصورت pppoe روی خود مودم set کردم و از طریق lan به کامپیوترم وصل کردم.
من توی ویندوز هم برای دانلود و هم برای بارگذاری صفحات حداکثر سرعت رو دارم و هیچ گونه مشکل خاصی ندارم و هر صفحه ای در کمترین زمان باز میشه.

ولی توی لینوکس یه کم داستان فرق میکنه.:41:
من موقعی که میخوام یه صفحه رو باز کنم زمان پاسخدهی یه کم طولانی میشه ، حتی هنگام برای باز کردن گوگل.
برای باز کردن خیلی از سایت ها (مثلا یاهو یا ساب سن یا ...) که اصلا با مشکل مواجه میشم و سایت باز نمیشه.
با مرورگر های متفاوت هم تست کردم ولی مشکل کماکان باقی هستش.

با یه سری سرچ توی فروم های خارجی یه چیزهایی گیر آوردم ، مثلا ipv6 رو غیر فعال کردم ولی بازم افاقه نکرد.

دوستان راه حلی دارن؟
تنظیمات DNS رو چه جوری ست کنم؟

raeesi
23-02-2011, 23:49
دوست عزیز تنها دلایل ممکن برای این امر میتونه دلایل زیر باشه:

1- IPV6 که فرمودید غرفعال کردین (لطفاً توسط روش‌هایی که توی سایت‌ها پیشنهاد شده، از غیرفعال بودن کامل این مورد اطمینان حاصل کنید)

2- DNS خودتون رو تغییر بدین و برای این امر توصیه میکنم از نرم‌افزاری که گوگل برای این امر تدارک دیده استفاده کنین تا بهترین DNS ممکن رو پیدا کنین.

3- درایور کارت شبکه شما قدیمیه که توصیه میکنم یا درایور جدید نصب کنین و یا هم کرنل رو به ورژن جدیدتری ارتقاء بدین.

برای دانلود هم توصیه میکنم از افزونه Download Them All فایرفاکس استفاده کنین. من بهترین نتیجه ممکن برای دانلود توی لینوکس رو توسط این برنامه گرفتم.

ضمناً بررسی کنین که برنامه دیگه‌ای در حال استفاده از پهنای باندتون نباشه.

taia
24-02-2011, 10:19
ضمن اینکه باید مشخص کنید دقیقا مشکل مربوط به چی هست
یک مشکل می تونه مربوط به DNS باشه، که فهمیدنش راحت هست، اگر مشکل مربوط به DNS باشه، برقراری ارتباط طولانی خواهد بود، ولی بعد از اون مشکلی ندارید یعنی سرعت شما خوب هست، برای مثال شما سایت سنگینی رو درخواست می کنید، برای چند ثانیه چیزی برای شما لود نمیشه و بروزر شما در حالت connecting to ... هست ولی به محض برقراری ارتباط سایت با سرعت خوبی (خوب یعنی سرعت واقعی اینترنت شما) شروع به لود شدن می کنه.
مشکل بعدی کمبود سرعت در حالت کلی هست، یعنی حتی بعد از بر قراری ارتباط هم سرعت پایین هست، که این می تونه دلایل زیادی داشته باشه، در فایرفاکس یا آیس ویزل میشه با بستن ipv6 و چندین تغییر دیگه سرعت رو افزایش داد، مشکلات دیگه هم می تونند مطرح باشند که در پست قبلی کمابیش دوستمون مطرح کردند.
شما باید ببینید مشکل شما از کدام دسته است.

برای افزایش سرعت فایرفاکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Open-Source
24-02-2011, 14:53
من مشکلم اینه که دیر کانکت میشه ولی بعد از کانکت شدن بد نیستش.
با دانلود مسئله ای ندارم ، اصل مشکل من ، باز کردن صفحه هستش.
جالب اینه که بعضی از سایت ها به کل باز نمیشه و error میده .(اگه همه دیر باز میشد که حرفی نبود).
کلا ipv6 رو از کرنل حذف کردم.
ورژن کرنلم هم 2.6.37 هستش.(اتفاقا تازه آپگرید کردم).

غالبا هم از chromium استفاده میکنم. ولی سایر مرورگر ها رو هم تست کردم.

یه نکته جالب اینه که اگه از *چیز پی ان* استفاده کنم ، همه سایت ها بدون مشکل باز میشه و هیچ پیغام خطایی نداره ،‌تازه زمان کانکت شدن هم کمتر میشه.

من خودم نظرم اینه که DNS رو باید درست تنظیم کنم ، حالا چه جوریش رو نمیدونم.

raeesi
24-02-2011, 18:02
تنظیمات رو باید روی کانکشنتون که غالبا LAN هست ست کنید. کاری نداره که میرین توی تنظیمات نتورک و اونجا روی کانکشنتون یه DNS بصورت دستی تنظیم میکنین.

taia
24-02-2011, 18:37
برای پیدا کردن سریعترین DNS سرور می تونید از سایت زیر استفاده کنید که یک لیست کامل از DNS سرورهای منطبق با IP شما به علاوه ی 2 تا DNS سرور اول رو به شما می ده:

یا هم می تونید از DNS server معروف OpenDNS استفاده کنید در آدرس:

که IP هاش هم:
208.67.222.222
208.67.220.220
هستند.

برای ست کردن هم، هم می تونید از طریق خود سیستم عامل این کار رو انجام بدید، و هم از طریق مودمتون، که همونطور که دوست عزیزمون گفت به تنظیمات مودم برید که معمولا توسط IP آدرس 192.168.1.1 قابل دسترس هست و در اونجا DNS رو ست کنید.

البته یک چیز رو یادتون باشه، اگر مشکل از DNS باشه، در ویندوز هم باید این مشکل وجود داشته باشه! مگر اینکه در داخل توزیعتون DNS سرور به هر دلیلی عوض شده باشه

raeesi
24-02-2011, 21:28
از اونجاییکه این دوست عزیز هم از ویندور و هم از لینوکس استفاده می‌کنند من توصیه میکنم از این روشی که توی این تاپیک دوستان زحمتشو کشیدند استفاده کنند:

درسته که شما میتونی لیست بهترین DNSهای جهان رو از سایت‌های مختلفی دریافت کنی ولی گاهی بهترین DNS برای بنده، ممکنه بدترین DNS برای شما باشه که گوگل برای این امر چاره‌اندیشی کرده و با ابزاری که ارایه کرده و دوستان توی تاپیک فوق زحمتشو کشیدند، شما میتونی بهترین DNS ممکن رو پیدا کرده و استفاده کنی.

Open-Source
25-02-2011, 14:52
برای پیدا کردن سریعترین DNS سرور می تونید از سایت زیر استفاده کنید که یک لیست کامل از DNS سرورهای منطبق با IP شما به علاوه ی 2 تا DNS سرور اول رو به شما می ده:

یا هم می تونید از DNS server معروف OpenDNS استفاده کنید در آدرس:

که IP هاش هم:
208.67.222.222
208.67.220.220
هستند.

برای ست کردن هم، هم می تونید از طریق خود سیستم عامل این کار رو انجام بدید، و هم از طریق مودمتون، که همونطور که دوست عزیزمون گفت به تنظیمات مودم برید که معمولا توسط IP آدرس 192.168.1.1 قابل دسترس هست و در اونجا DNS رو ست کنید.

البته یک چیز رو یادتون باشه، اگر مشکل از DNS باشه، در ویندوز هم باید این مشکل وجود داشته باشه! مگر اینکه در داخل توزیعتون DNS سرور به هر دلیلی عوض شده باشه

این حرفتون منطقی به نظر میاد.
اگه مشکل از DNS بود باید سرعت توی ویندوز هم کم میبود ولی اینطور نیست.
پس نیازی به دستکاری DNS نیست.

:41: پس به نظرتون مشکل کجاست؟!!

raeesi
25-02-2011, 15:09
آزمون و خطا بهترین روشه دوست گلم، توصیه میکنم روش‌هایی که پیشنهاد میشه رو امتحان کنین تا به نتیجه برسین.
کامپیوتر شما پیش شماست و ما از روی احتمالات میتونیم شمارو راهنمایی کنیم و کسی که میتونه بهتر از همه مشکلو پیدا کنه خود شمایین :)

Open-Source
25-02-2011, 15:23
این تنظیمات net هستش:

من از dhcp هم استفاده کردم ولی بازم افاقه نکرد.
این تنظیمات رو باید چه جوری set کرد؟

Open-Source
25-02-2011, 15:56
این نتیجه ping به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش:

:18::18:
نمیدونم چرا به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ،‌ پینگ میده.

نکنه l مخفف linux هستش.!

raeesi
25-02-2011, 16:21
خیر دوست عزیز شما از هرجا هم گوگل رو پینگ کنی همین نتیجه‌رو خواهی گرفت چون هاست google.com نیم‌سرورهایی داره و ipها و هاست مستقیم روی خود domain اصلی که ست نشدن!

Open-Source
26-02-2011, 13:45
مشکل حل شد.

مشکل من این بود که من ipv6 رو از کرنل حذف کرده بودم ولی package هایی رو که با ipv6 کامپایل شده بودند رو بدون هیچ گونه تغییر رو سیستمم داشتم.
پس من دوباره package ها رو (که حدودا ۵۰ تا بودند) بدون ipv6 کامپایل کردم.

از دوستانی که همکاری کردند تشکر میکنم.:10:

{میخواستم عنوان تاپیک رو بهش یه "حل شد" اضافه کنم نتونستم ، اگه دوستان خواستند این کارو انجام بدند}

taia
26-02-2011, 17:27
مشکل حل شد.

مشکل من این بود که من ipv6 رو از کرنل حذف کرده بودم ولی package هایی رو که با ipv6 کامپایل شده بودند رو بدون هیچ گونه تغییر رو سیستمم داشتم.
پس من دوباره package ها رو (که حدودا ۵۰ تا بودند) بدون ipv6 کامپایل کردم.

از دوستانی که همکاری کردند تشکر میکنم.:10:

{میخواستم عنوان تاپیک رو بهش یه "حل شد" اضافه کنم نتونستم ، اگه دوستان خواستند این کارو انجام بدند}

به نظر خیلی عجیب می آید! ولی خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد.

عنوان هم طبق درخواستتون عوض شد.

hossein_daf
22-08-2011, 14:30
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل رو دارم ولی لینوکس رو تازه نصب کردم (Ubuntu 11.04) وبه هیچی دست نزدم لطفا کمک کنید:41: