ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش : چگونه از فولدر نصب mandriva دی وی دی بوتیبل بسازم؟

mehdi_349
23-02-2011, 22:54
سلام به همه
راستش من سیستم عامل mandriva رو از اینترنت دانلود کردم وقتی بازش کردم دیدم بصورت فولدر هستش الان که می خوام بریزم توی دی وی دی فایل boot اش رو نرم افزار رایت پیدا نمی کنه
چجوری باید رایتش کنم که بوتیبل بشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که قبلا یه بار ubunto رو نصب کردم و کلی از این افزونه هاش رو دانلود کردم و یه سی دی افزونه ازش درست کردم (apt on cd یه چیزی تو این مایه ها دقیقا یادم نیست) می خواستم بدونم راهی هست که بتونم سی دی نصب رو با سی دی افزونه ها ادغام کنم تا وقتی اوبونتو نصب میشه افزونه هاش رو هم خودش نصب کنه؟

ممنون

raeesi
23-02-2011, 23:54
دوست عزیز شما احتمالاً فایل ISO دانلود کرده و اکسترکت کردین. اون فایل ISO باید توسط برنامه‌های رایت ایمیج بر روی DVD خام رایت بشه.
اگه از لینوکس استفاده میکنید که ابزارهای زیادی براتون وجود داره و براحتی در دسترس
اما چنانچه از ویندوز استفاده میکنید، برنامه poweriso در ویندوز xp و چنانچه از ویندوز 7 استفاده می‌کنید image burner خود ویندوز براتون این کارو انجام میده.

دوست عزیز راه توی لینوکس برای هر چیزی وجود داره، ولی ایا استفاده از فایل‌های قدیمی که مطمئناً برای تعداد زیادی از اونها ورژن جدید ارایه شده بنظرتون منطقیه؟

mehdi_349
24-02-2011, 15:01
سلام دوست عزیز
گفتم که این فایل بصورت iso یا فرمت ایمیج دیگه ای نیست در این صورت کار خیلی ساده بود و میشد راحت رایتش کرد مشکل اینه که بعد از باز کردن پارتهای دانلود شده بصورت یک فولدر هست و باید رایت بشه خود رایت مشل نیست بلکه بوتیبل کردن این فولدر مشکله یعنی در ویندوز من که 7 هست وقتی میخوام با nero رایت کنم و ادرس فایل بوت رو می خواد چیزی پیدا نمیکنه که محتوای بوت رو از اون برداره، یه سری صفحات زبان اصلی دیدم ولی کاملا متوجه نشدم چون اکثرا از محیط خود لینوکس توضیح داده بودن نه ویندوز

یه چیز دیگه که متوجه نشدم در مورد سوال اخرتون بود، منظور شما ایننه که این سیستم عامل قدیمیه؟؟؟ من اشنایی زیادی با لینکوس و ورژن های اون ندارم و تازه می خوام تجربش کنم ( البته قبلا چند ماهی اوبونتو نصب کردم ولی کامل نرفتم تو بحرش)
این سیستم عامل رو هم از سایت میهن دانلود نصب کردم اونطورم که گفته بود کلی از بروز بودن و قابلیت و این جور چیزاش گفته بود
اگه منظورتون از سوال اخرتون این بود که توضیح ددام اگر نه توضیح بدین ممنون میشم

raeesi
24-02-2011, 18:17
1- بنظرم کار اشتباهی کردین که لینوکس رو از جایی غیر از سایت رسمی دانلود کردین! همه توزیع‌ها وب‌سایت رسمی دارند که ایمیج اونو بصورت کاملاً رایگان در اختیارتون میذارن. برای واقعا جای تعجبه که شما چطور یک سیستم عامل آزاد و رایگان رو از جایی دانلود کردین که شب و روز در حال قرار دادن کرک و نرم‌افزارهای دزدیه! آیا شما مطمئنین که هیچ اسکریپت مزاحم یا مخربی توی اون فایل قرار داده نشده؟ خصوصاً وقتی که خودتون میگین فایل ایمیج باز شده است؟
من که به خودم جرأت نصب و استفاده از چنین سیستم عاملی رو نمیدم.

برای مندریوا هم این لینک دانلود تنها صفحه رسمیه که شخص بنده بهش اعتماد دارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد مسئله بعدی هم عرض کردم فایل‌هایی که شما چند وقت پیش استفاده کردین الآن دیگه قدیمین و اغلبشون نسخه جدیدتری براشون ارایه شده پس توصیه نمیکنم از اونها بعنوان مخزن استفاده کنید.

با احترام

mehdi_349
25-02-2011, 07:14
2باره سلام
بازم ممنون از راهنماییتون