مشاهده نسخه کامل
: ال90 فول یا پارس elx?
adelarak21
23-02-2011, 22:30
سلام دوستان
یه ماشین میخاستم بگیرم تو رنج 15 تومن البته میخاستم ال90 فول بگیرم تا این متوجه شدم یکی از آشنایان یه پارس elx مدل 87 داره سفید رنگ و تمیز که میگه 15/300 حالا موندم که کدومو بگیرم در حال حاضر هم ال90 e1 دارم
انتظاراتم هم از یه ماشین استهلاک پایین<هزینه نگهداری<کم مصرف<ایمنی بالا<حال و حوصله تعمیرگاه رفتن هم ندارم
thanks
farshad bugatti
23-02-2011, 22:58
انتظاراتتون میگه همون تندر براتون مناسبه!
ELX خودش از لحاز فنی خیلی خوبه مثل تندر! اما خب مثل اون کم مصرف نیست!
هزینه نگهداریشون هم خیلی با هم فرق نداره!
ایمنی هم تندر به خاطر داشتن کیسه هوا کمی سرتره!
پس یا تندر خودتون رو نگه دارین یا فول رو بگیرید خوبه!
mohamad skystar
23-02-2011, 23:48
L90 بهتره چون از هر نظر به روز هست.امکانات مناسبی هم داره.
متاسفانه پارس طراحی داخلی قدیمیش خیلی تاثیر منفی میزاره.
mehrdad1921
24-02-2011, 11:28
تندر نسبت به پارس ماشین خوبیه هم امنیتش بالاتره هم کیفیتش به قول دوستمون اقا فرشاد یا همون تندر خودتونونگه دارین یا فولشو بگیرین (حیفه ماشین به این خوبی رو با پارس عوض کنی)
بعنوان كسي كه هر دو را داشته ام و با توجه به معيار هاي شما تندر فول اي 2 بهترين گزينه براي شماست.
Ship Storm
24-02-2011, 20:58
L90 فول از نظر ایمنی و بروز بودن محصول از پارس خیلی سرتره و طبق گفته دوستمون نکته منفی پارس طراحی قدیمی داخل اونه که تفاوت چندانی با نسل های مختلف پژو 405 نداشته
Namdarian
24-02-2011, 21:46
با سلام . تندر حتی در مدل پایه باز هم برتری دارد بر پارس و مارس و......
طراحی پیشرفته ی امن بدنه با نقاط شکست , ترمز ABS + EBD و طراحی پیشرفته و جادار داخلی , مصرف پایین , استحکام بیشتر بدنه و سیستم تعلیق و فنربندی پیشرفته تر و بهتر . کیفیت بهتر قطعات و مونتاژ بهتر . قدرت بیشتر و مصرف کمتر و........
پارس هیچ حرفی برای گفتن ندارد و در اصل همان پژو 405 بیست و چند سال قبل است . مفتش هم گران است .
adelarak21
24-02-2011, 21:50
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ولی منظورتون از کم مصرف نبودن elx چیه ؟یعنی با موتور 1800سی سی تو100کیلومتر چقدر میسوزونه 20 ! یا بیشتر؟!
راستی دلیل افت قیمت زیاد این ماشین(elx) چیه?سالی 4میلیون!!!!!!!!!!!!
این رو هم بگم 3سالی میشه ال90 دارم و برای تنوع هم که شده میخام یه تغییری بدم
آخه ال90 خیلی تو دل برو نیست منظورم ظاهرشه
Namdarian
24-02-2011, 21:52
تیونیگ ظاهری و موتوری کن . از هر ماشین زیر 25 تومان بهتر میشود .
adelarak21
24-02-2011, 21:59
طراحی پیشرفته ی امن بدنه با نقاط شکست , ترمز ABS + EBD و طراحی پیشرفته و جادار داخلی , مصرف پایین , استحکام بیشتر بدنه و سیستم تعلیق و فنربندی پیشرفته تر و بهتر . کیفیت بهتر قطعات و مونتاژ بهتر . قدرت بیشتر و مصرف کمتر و........
پارس هیچ حرفی برای گفتن ندارد و در اصل همان پژو 405 بیست و چند سال قبل است . مفتش هم گران است .
دوست عزیز با تشکر از شما مثل اینکه شما و بعضی از دوستان منظور من رو متوجه نشدید!
من پارس elx که موتور اون زانتیا 1800 سی سی رو گفتم وگرنه پارس معمولی رو باید با پراید و پیکان مقایسه کرد نه با سالاری مثل تندر90!:27:
Ship Storm
25-02-2011, 08:33
دوست عزیز با تشکر از شما مثل اینکه شما و بعضی از دوستان منظور من رو متوجه نشدید!
من پارس elx که موتور اون زانتیا 1800 سی سی رو گفتم وگرنه پارس معمولی رو باید با پراید و پیکان مقایسه کرد نه با سالاری مثل تندر90!:27:
البته گفته شما درسته از نظر موتور و برخی تجهیزات اضافه شده پارس ELX قابل قبوله ولی بدنه و داخل اتاق فرقی با نسل های قبلی نداره
adelarak21
25-02-2011, 13:28
البته از سیستم سرمایشی و گرمایشی صندلیهاش هم نباید گذشت
farshad bugatti
25-02-2011, 16:30
من پارس elx که موتور اون زانتیا 1800 سی سی رو گفتم وگرنه پارس معمولی رو باید با پراید و پیکان مقایسه کرد نه با سالاری مثل تندر90.gif
بله متاسفانه دوستان با عجله جواب میدن متوجه این قضیه نشدن شاید!!
ایشون پارس ELX رو میگن نه پارس معمولی!
خب برتری تندر رو قبول دارم اما در همه ی موارد!
ترمز ABS و EBD پارس ELX خیلی بهتر عمل میکنه تا تندر 90! به خاطر 4 چرخ دیسکی بودنش!
طراحی تندر پیشرفته نیست! شاید تنها عیب تندر طراحی بحث برانگیزش باشه که سازنده سعی داشته با کوچکترین ابعاد بیشترین فضا و راحتی رو ایجاد کنه! کیفیت بهتر قطعات تندر هم که خب تو رنج خودش تکه!
تو قدرت که از پارس ELX ضعیف تره! اما خب پای به پای هم میرن کلا هر دوتاشون از لحاز فنی خیلی خوبن اما من شخصا پارس ELX رو به خاطر هندلینگ بهتر ترجیح میدم!
در مورد اینم که فرمودید در اصل همون 405 بیست سال پیشه من این حرفتون رو در مورد پارس قبول دارم اما خب ELX موتورش انصافا خوبه! حتی نسبا به قدرتش مصرفش هم مثل 405 نیست!
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ولی منظورتون از کم مصرف نبودن elx چیه ؟یعنی با موتور 1800سی سی تو100کیلومتر چقدر میسوزونه 20 ! یا بیشتر؟!
راستی دلیل افت قیمت زیاد این ماشین(elx) چیه?سالی 4میلیون!!!!!!!!!!!!
این رو هم بگم 3سالی میشه ال90 دارم و برای تنوع هم که شده میخام یه تغییری بدم
خب نسبت به تندر مصرفش زیاده کلا! مصرف ترکیبی تندر 6.9 در مقابل پارس ELX 8.2 هست فکر کنم!
دلیل افت قیمت بیش از حد ELX هم به خاطر قیمت بیش از حد صفر اون و عدم کشش بازار برای خرید فروش اون به خاطر قیمت خیلی گرونش نسبت به کاراییش هست!
اگه میخوای تنوع بشه 206 SD بگیر! چیز کمی از تندر نداره!
دوستان لطفا وقتي نظر ميديم سعي كنيم درست و بيغرض نظر بديم كه واسه همه قابل استفاده باشه
اتفاقا elx ترمز ABS+EBD داره و برخلاف تندر هر چهار چرخ ديسكيه (اونم خنك شونده) و بعبارتي بهترين خودرو زير25 ايران خودرو از لحاظ ترمزه
از لحاظ جاداري و استحكام بدنه هم كاملا مطلوبه و بر خلاف ال90 كه رانندگي باهاش خسته كننده است( در مقايسه با خانواده پژو) اي ال ايكس صندلي هاي برقي گرمكن دار و خنك كننده و پركننده كمر داره كه من واقعا باهاش حال ميكردم.
ولي دليل مخالفت من با اي ال ايكس و توصيه به ال 90 بخاطر كيفيت بسيار بسيار پايين داشبورد و كابين و ايراني شدن صندليها و چيني شدن بعضي قطعات و سرو صداي بسيار اعصاب خردكن موتور و ساير متعلقات بدنه و كابين هست.(بطور كلي كيفيت مونتاژ زير صفر)
چون 21 تومن ناقابل قراره واسش پول بدي و وقتي درش آوردي و تو ذوقت خورد و بعد هم خواستي بفروشي افت عجيب قيمتشو ديدي اونوقت ميفهمي كه چه اشتباهي كردي رفتي سراغ اي ال ايكس.
در خصوص طراحي بدنه هم خيلي مغرضانه هست طراحي ال 90 رو علي رغم اعتراف خود سازندش پيشرفته بدونيم(شايد بهتره بگيم تاريخ ساختش و تاريخ طراحيش جديدتره) ولي خب اينه بگم كه پرشيا از لحاظ طراحي بدنه كاملا منسوخه و از رده خارج محسوب ميشه و در خصوص مصرف هم بگم درسته كه ال 90 مصرف خيلي مناسبتري نسبت به خيلي از ماشيناي وطني داره ولي مصرف اي ال ايكس هم با توجه به انتظارتي كه ازش داريك كاملا منتقي هستش.
ولي خب منم با قيافه ال 90 اصلا نتونستم كنار بيام علي رغم فني بسيار خوب و گيربكس محشرش و فروختمش رفت.
.
بنظر منم شما هم بهترين گزينه براتون اس دي وي8 ويا ترجيحا وي 9 هست كه مثل ال 90 از لحاظ موتوري و گيربكس فرانسوي هستش
البته از سیستم سرمایشی و گرمایشی صندلیهاش هم نباید گذشت
البته انتظار اون صندلي هاي مدل 84 كه ريكارو (مدل مرسدس بنز) بودن رو هم اصلا و ابدا نداشته باشيد .تقريبا الان مثل صندلي سورن هستن .
kazem795
01-03-2011, 15:23
دوست من شما ببین در مقابل 4_5 میلیونی که بیشتر از ال90 واسه ای ال ایکس میدی واقعا همینقدر هم انتظاراتون رو برآورده میکنه؟ واینقدر از ال90 سره؟ به نظر من که مطلقا.
سلام دوستان
یه ماشین میخاستم بگیرم تو رنج 15 تومن البته میخاستم ال90 فول بگیرم تا این متوجه شدم یکی از آشنایان یه پارس elx مدل 87 داره سفید رنگ و تمیز که میگه 15/300 حالا موندم که کدومو بگیرم در حال حاضر هم ال90 e1 دارم
انتظاراتم هم از یه ماشین استهلاک پایین<هزینه نگهداری<کم مصرف<ایمنی بالا<حال و حوصله تعمیرگاه رفتن هم ندارم
thanks
با این انتظارات ال 90 بدردت میخوره
پارس elx موتورش برای اون بدنه ساخته نشده
mohamad skystar
01-03-2011, 22:40
بزرگترین مشکلی که محصولات پارش داره که همیشه بیشترین نمره منفی رو میگیره طراحی تکراری و قدیمی هست که داره.
پارس ELX که قیمت حدود 20 میلیون تومان داره وقتی میشینی توش یاده 405 و روآ میوفتی.
ای کاش طراحی داخلیش رو تغییر میدادن نه اینکه فقط رنگش کرم باشه.
پارس از نظر زیبایی از L90 سرتره اما در بقیه موارد نه.
بله متاسفانه دوستان با عجله جواب میدن متوجه این قضیه نشدن شاید!!
ایشون پارس ELX رو میگن نه پارس معمولی!
خب برتری تندر رو قبول دارم اما در همه ی موارد!
ترمز ABS و EBD پارس ELX خیلی بهتر عمل میکنه تا تندر 90! به خاطر 4 چرخ دیسکی بودنش!
طراحی تندر پیشرفته نیست! شاید تنها عیب تندر طراحی بحث برانگیزش باشه که سازنده سعی داشته با کوچکترین ابعاد بیشترین فضا و راحتی رو ایجاد کنه! کیفیت بهتر قطعات تندر هم که خب تو رنج خودش تکه!
تو قدرت که از پارس ELX ضعیف تره! اما خب پای به پای هم میرن کلا هر دوتاشون از لحاز فنی خیلی خوبن اما من شخصا پارس ELX رو به خاطر هندلینگ بهتر ترجیح میدم!
در مورد اینم که فرمودید در اصل همون 405 بیست سال پیشه من این حرفتون رو در مورد پارس قبول دارم اما خب ELX موتورش انصافا خوبه! حتی نسبا به قدرتش مصرفش هم مثل 405 نیست!
خب نسبت به تندر مصرفش زیاده کلا! مصرف ترکیبی تندر 6.9 در مقابل پارس ELX 8.2 هست فکر کنم!
دلیل افت قیمت بیش از حد ELX هم به خاطر قیمت بیش از حد صفر اون و عدم کشش بازار برای خرید فروش اون به خاطر قیمت خیلی گرونش نسبت به کاراییش هست!
اگه میخوای تنوع بشه 206 SD بگیر! چیز کمی از تندر نداره!
حرفاتون کاملا منطقیه
فقط یه سوال اون مواردی که شما برای برتری elx گفتین ارزش 5 میلیون تومن بیشتر رو داره؟؟؟
من میگم نداره
MoHaMaD ZaNd
02-03-2011, 07:09
فقط یه سوال اون مواردی که شما برای برتری elx گفتین ارزش 5 میلیون تومن بیشتر رو داره؟؟؟
مسئله همینه ...
پارس ELX ماشین خوبیه ، منتها ارزش پرداخت این همه پول رو نداره ...
مسئله همینه ...
پارس ELX ماشین خوبیه ، منتها ارزش پرداخت این همه پول رو نداره ...
تایید میشه
خرید elx به دلیلی افت قیمت پایین و مشکل در فروش اصلا پیشنهاد نمیشه .. یه سر به بنگاه های ماشین بزنید متوجه میشید چقدر برای فروش این ماشین به مشکل بر میخورن
يكي از بزرگترين مشكلات elx در مقايسه با ساير ماشينا همين بدفروشي يا بعبارتي عدم فروشش هست كه آخر سر هم فروشنده مجبور ميشه كلي زير قيمت ماشينو بده دست بنگاهي و واسطه
درست برعكس ال 90 كه بازاري بس شيرين دارد
kazem795
03-03-2011, 03:22
يكي از بزرگترين مشكلات elx در مقايسه با ساير ماشينا همين بدفروشي يا بعبارتي عدم فروشش هست كه آخر سر هم فروشنده مجبور ميشه كلي زير قيمت ماشينو بده دست بنگاهي و واسطه
درست برعكس ال 90 كه بازاري بس شيرين دارد
تایید میکنم
magnetomoto
03-03-2011, 03:43
ال 90 فول یه نظر بهتر میاد
من جفتشو سوار شدم، موتور elx یه چیز دیگست، اما در کل L90
adelarak21
12-03-2011, 22:08
با تشکر از دوستان مجاب شدم که برم دنبال همون ال 90
thanks
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.