ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا بعضی از شرکت ها از cms های اوپن سورس استفاده نمیکنند ؟

engiman
23-02-2011, 21:46
سلام

در حال حاضر cms های اپن سورس زیادی از قبیل دات نت نیوک ، جوملا و وردپرس موجود هست که community خیلی گسترده ای دارند که به معنای توسعه سریعتر و موجود بودن ماژول های بیشتر برای استفاده است ولی با این حال من متوجه نمیشم چرا خیلی از شرکت های فعال در زمینه طراحی وب اصرار دارند یک cms از اول خودشان طراحی کنند که فکر میکنم در این صورت از لحاظ تعداد باگ و وضعیت امنیت cms ساخته شده در وصعیت بدتری نسبت به cms های معروف اپن سورس باشد .
به نظر شما مزایای ساخت یک cms از ابتدا و انحصاری چیست ؟

ممنون

mohrd
23-02-2011, 23:21
ببینید .. فرض کنید شما از یک cms اوپن سورس استفاده کنید .. در این صورت همه می دونند فایل های مهم سیستم در چه مسیری قرار داره .. و یا اینکه سیستم چگونه کار می کنه .. ساختار دیتابیسش چیه .. اسم جداول دیتابیس چیه و ... .
و همه ی این ها باعث میشه کار هکر عزیز راحت تر بشه .. نسبت به وقتی که هکر عزیز هیچ کدوم از اطلاعات بالا رو نداشته باشه و مجبور باشه به دنبال این موارد بگرده که وقت زیادی می طلبه ..
البته این یکی از دلایل هست .. به نظر من ..

nikaien
24-02-2011, 06:21
دليل دوستمون درسته ولي دليل اصلي اون كلاس كاره!
درست مثل ايميل همه ميدونيم كه ايميل هاي ياهو و جيمل خيلي ايمن و قابل اعتمادند. ولي اكثر شركتها از ايميل خودشون استفاده ميكنند كه هاستينگ اونها به گرد پاي ياهو و گوگل نميرسه.

Guts
01-03-2011, 22:23
من نمیدونم منظور شما کمپانی های داخلی هست یا خارجی؟
ولی در کل توسعه این CMSها (چه اپن سورس چه نه) اصلاً اونطوری که فکر میکنید کار راحتی نیست مخصوصاً تو ایران و میزان توانمندی که معمولاً طراح و برنامه نویس های ایرانی دارند. با این حال کمپانی های خارجی الان خیلی از همچین ابزارهایی استفاده میکنن نمونه بارزش Sharepoint هست که داره بشدت تو شرکت های بزرگ و کوچیک جا باز میکنه و فوق العاده ابزار قدرتمندیه مخصوصاً برای ساخت ابزارهای درون سازمانی خیلی کاراست یا Netnuke یا Sitefinity (البته من چون net. کار میکنم بیشتر با این CMSها آشنایی دارم). الان تو ایرانم تا اونجایی که من میدونم حداقل تو شرکت های بزرگ سعی میشه از همچین ابزارهایی استفاده بشه.
من تجربه ی کاری خودم رو در مورد Sitefinity که یکی از CMSهای فوق العاده قوی تحت net. هست میتونم بگم که توسعش اصلاً کار ساده ای نبود مخصوصاً تو شروع کار کلی طول میکشید که با الگوی توسعه این CMS آشنا بشی، هنوزم دارم توش دست و پا میزنم. توسعه Sharepoint حتی خیلی پیچیده تره؛ با netnuke. خیلی کار نکردم ولی بعید میدونم اونم خیلی ساده تر باشه.

amoradi
26-03-2011, 12:45
به قول دوستمون اولین دلیل کلاس کاره!
چون وقتی شرکتی سی ام اسی رو خودش طراحی میکنه از این ور اونورش خیلی تعریف میکنه و کلاس میزاره و هی برنامه نویسیش رو به رخ میکشه!ولی اپن سورس کجا و سی ام اس طراحی شده توسط شرکت کجا!
این سی ام اس خیلی ضعیفتر از سی ام اس های اپن سورس هستش و سی ام اس های اپن سورس خیلی ماژول و کامپوننت دارن که دست رو برای طراحی سایتی با امکانات بالا باز میزاره.
دلیل دوم که من زیاد قبولش ندارم امنیت هستش.چون کدای سی ام اس اپن سورس در دسترس عموم هستش هکر ها میتونن رو کداش کار کنن،ولی سی ام اس شرکتی کداش تو دسترس نیست و نمیتونن مستقیم روش کار کنن،ولی خب سی ام اس های اپن سورس روش چندین هزار نفر کار میکنن و هر روز در حال پیشرفت هست و توسعه داده میشه.سی ا م اس های شرکتی توسهه ضعیفی دارن و از نظر برنامه نویسی ضعیف هستن.
موفق باشید

rootnt
28-05-2011, 20:54
خیلی جالبه
اینجا یه سوال پیش میاد
یعنی وب سرور آپاچی که پرکاربرد ترین وب سرور حال حاضر هست و اپن سورس هستش و کدهاش دست همه هست امنیت نداره؟
خود php اپن سورس هستش و روی سرورهای بسیار بزرگ و امنی داره ازش استفاده می‌شه
حالا در مورد یک چیز کار نکردید هیچ ولی وقتی می‌خواهید نظر بدید تو یه جای عمومی بهتره قبلش یه اطلاعاتی کسب کرده باشید

در مورد ایمیل نمی‌دونم
شاید حرف شما درست باشه
شاید مشکل قابل اعتماد نبودن و وابستگی هست
مثلا من قصد دارم بزودی یه نام دامنه ایمیل ثبت نام کنم و روی همین سیستم خانگی خودم میل سرور شخصی راه اندازی کنم
نمی‌خوام به یاهو یا گوگل وابسته باشم
زنده باد آزادی
حالا هر کسی یه نظر و سلیقه‌ای داره

136619877
03-06-2011, 00:28
بله دقیقا بحث سر همون امنیتی هست که همون دستمون گفت
دوم اینکه این برنامه های اپن سورس فقط گاهی بدرد می خوره که ازشون استفاده بشه مثل پورتال های سازمانی و ...
به هر حال به نظر من از این سیستم ها استفاده نشه خیلی بهتره
وب سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید