مشاهده نسخه کامل
: مشكل در بوت ويندوز لپ تاپ
سلام دوستان
چند وقت پيش ميخواستم با وايرلس با لپ تاپ به اينترنت وصل بشم ولي يه مشكل پيش اومد و من مجبور شدم با كليد پاور دستگاه رو ريست بكنم و بعد از اون هر وقت ميخواد ويندوز بالا بيايد توي صفحه سياه قبل ازwelcome حدود ١٠ دقيقه طول ميكشه ، حالا من ميخوام بدونم راهي هست كه بدونه ريكاوري بوت رو درست كنم ؟
اما اگه نميشه به نظر شما از ديسك ريكاوري وايو كه ٤ تا دي وي دي هست براي ريكاوري استفاده كنم يا از ديسك هاي System Image كه ٦ تا دي وي دي هست . من هر دو سري ديسك هاي بالا رو همون اول كه لپ تاپ رو خريده بودم ، گرفتم ، حالا ميخوام بدونم از كدومش كه استفاده كنم سيستم عين اولش ميشه ؟
ويندوز سون هوم پيريميم و لپ تاپ هم وايو f116
و
يه سؤال ديگه ، نرم افزارRegistry booster رو من ميخواستم نصب كنم ولي هر چي گشتم نتونستم كرك شدش رو پيدا كنم حالا به نظر شما ارزشش رو داره حالا كه تخفيف خورده و نرم افزار SystemTweaker رو هم اشانتيون ميدن و حدودا براي من ٣٥٠٠٠ تومن تموم ميشه اين رو بخرم ؟
البته اگه شما لينك كرك شده كه كار بكنه دارين لطفا به من بدين !
ebicross
23-02-2011, 21:09
در مورد سوال اول؛
مشکل شما از ویندوز نیست. بلکه هارد دیسک شما آسیب دیده که اگر این آسیب نرم افزاری باشه براحتی با نرم افزار HDD Generator رفع میشه. باید برای بدسکتور سیستم چک و در صورت وجود رفع بشه. در کل پروسه ی ساده ای داره.
البته با نصب مجدد ویندوز به دلیل اینکه در هنگام فرمت بدسکتورها نادیده گرفته میشن ممکنه مشکل شما موقتا رفع بشه. اما بهتره کار رو اساسی درست کنید.
برای سوال دومتون من پیشنهاد میکنم هیچکدوم از این ابزارها رو دانلود و حتی استفاده نکنید. فقط سه نرم افزار TuneUp Utilities و System Mechanic Professional و CCleaner میتونند با تشخیص نوع و نگارش ویندوز تمام جوانب رو در نظر بگیرند. البته نه اینکه بقیه ی نرم افزارها بد باشند؛ بلکه اینها نرم افزارهای مطمئن و ایمن تری هستند.
CCleaner رایگان هستش و میتونید هر ماه یک بار استفاده کنید. (بیشتر ضرر داره)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال اول؛
مشکل شما از ویندوز نیست. بلکه هارد دیسک شما آسیب دیده که اگر این آسیب نرم افزاری باشه براحتی با نرم افزار HDD Generator رفع میشه. باید برای بدسکتور سیستم چک و در صورت وجود رفع بشه. در کل پروسه ی ساده ای داره.
البته با نصب مجدد ویندوز به دلیل اینکه در هنگام فرمت بدسکتورها نادیده گرفته میشن ممکنه مشکل شما موقتا رفع بشه. اما بهتره کار رو اساسی درست کنید.
برای سوال دومتون من پیشنهاد میکنم هیچکدوم از این ابزارها رو دانلود و حتی استفاده نکنید. فقط سه نرم افزار TuneUp Utilities و System Mechanic Professional و CCleaner میتونند با تشخیص نوع و نگارش ویندوز تمام جوانب رو در نظر بگیرند. البته نه اینکه بقیه ی نرم افزارها بد باشند؛ بلکه اینها نرم افزارهای مطمئن و ایمن تری هستند.
خيلي ممنون از اينكه جواب دادين
ولي چند تا سؤال برام پيش اومد
١) اگه ميشه يكم توضيح بدين چطوري فهميدين مشكل از هارد هست نه از ويندوز و اينكه تفاوت اين دوتا مشكل چيه ؟
٢) از كجا بفهمم مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري و اگه سخت افزاري هست چيكارش بكنم ؟
٣) اين مشكل چطوري به وجود اومده ؟
٤) منظورتون از اينكه (اینها نرم افزارهای مطمئن و ایمن تری هستند) و (بیشتر ضرر داره) چيه ؟
در مورد سوال اول؛
١) اگه ميشه يكم توضيح بدين چطوري فهميدين مشكل از هارد هست نه از ويندوز و اينكه تفاوت اين دوتا مشكل چيه ؟
٢) از كجا بفهمم مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري و اگه سخت افزاري هست چيكارش بكنم ؟
٤) منظورتون از اينكه (اینها نرم افزارهای مطمئن و ایمن تری هستند) و (بیشتر ضرر داره) چيه ؟
ebicross
24-02-2011, 00:35
1- برای اینکه ویندوز وقتی خراب میشه پیام میده؛ اخطار میده و این قابلیت رو داره که خودشو تعمیر کنه. ولی معمولا وقتی سیستم ریست میشه و سرعتش کم میشه به این خاطر هستش که هارددیسک در حال خواندن و نوشتن هستش و ناگهان ارتباطش قطع میشه. قابلیتی داریم با نام Write Cache که حتی اگر سیستم در حالت خواندن و نوشتن هم نباشه باز هم هارد رو اکتیو نگه میداره و نباید اتصالش ناگهان قطع شه. حالا شما در حین یک هنگ (که سیستم شدید در حال فعالیت هستش) ریست میکنید یا خاموش میکنید. در این صورت هد با سطح دیسک برخوردی میکنه که ممکنه سکتورهای زیادی رو از بین ببره. (سخت افزاری و یا نرم افزاری).
دلیلش هم آماده نبودن بازوی مکانیکی هد برای خاموشی هستش. در حین عمل Shutdown این بازو هد رو پارک میکنه که هنگام قطع شدن برق این مشکل پیش نیاد. برای همین همیشه پیشنهاد میکنم موقع هنگ سیستم رو ریست کنید به مراتب خطرش کمتره تا اینکه خاموش کنید.
2- اگر سخت افزاری باشه بوسیله ی ردیابی قطاع های مشکل دار و علامت زدنش در فایل سیستم باعث میشه که دیگه در این مکانها اطلاعاتی نوشته نشه و در این صورت از حجم هارد دیسک شما کم میشه.
اما وقتی نرم افزاری هستش (که معمولا همینطوره) نرم افزار با صفر کردن (Zero Fill) سکتورها اونها رو بازیابی میکنه که در این مواقع یا شما هیچ تغییری در اطلاعات نمیبینید و مشکل برطرف میشه و یا اینکه بخشی از اطلاعاتتون رو از دست میدین (که به صورت خراب شدن فایلها و باز نشدنش خودشو نشون میده) و علت سرعت پایین سیستم در این مواقع اینه که اطلاعات سیستمی در این سکتورهای خراب هستند و سیستم برای خوندن اونها باید خیلی سطح هارد رو بررسی کنه که باعث طول کشیدن میشه.
در هر صورت بدسکتور از هر نوعی که باشه به طور خودکار تعمیر میشه با همین نرم افزار و یا ابزار Check Disk خود ویندوز.
3- توی موارد قبل گفتم که به علت برخورد هد با سطح دیسک سخت به دلیل شوک.
ببینید محیط هارد بر خلاف تصور خیلی ها خلا نیست و هد هم روی دیسک سواره و با چرخش سیلندر که بیشتر از 100 دور در هر ثانیه میزنه باعث میشه هد از سطح دیسک فاصله ای حدودا یک میلیمتری بگیره. حالا موقع Shutdown هد میره در جایی قرار میگیره که مشکلی نباشه ولی موقعی که با ریست ناگهانی یا خاموشی ناگهانی مواجه میشه این هد ممکنه لحظه ای برخورد کنه که در یک لحظه برخورد با توجه به 100 دور در ثانیه تصور کنید چه حجمی رو آسیب میزنه.
البته بیشتر و 99 درصد در حین خاموشی ناگهانی مثل رفتن برق در حین کار و یا خاموش کردن در حین هنگ.
4- ببینید این موضوع رو من بارها توی تاپیکهای مختلف میگم. نرم افزاری مثل TuneUp بیشتر از 20 جایزه ی معتبر داره و خیلی شرکتها تاییدش کردند. یعنی الگوریتمی که برای بهینه سازی استفاده میکنه حساب شده و دقیقه و تمام جوانب در نظر گرفته شده که به بهانه ی افزایش سرعت، همه چیزو بهم نریزه.
اما نرم افزارهایی هستند که سرعت رو خوب افزایش میدن؛ اما بعدا یک بخش ویندوز به مشکل میخوره چون اطلاعات رجیستریش پاک شده و یا یک نرم افزار و یک دستورالعمل خطا میده. برای همین بهتره نرم افزارهای مطمئن رو استفاده کنید.
اما در مورد اینکه ماهی یک بار بیشتر استفاده نکنید به این دلیله که کلیدهای رجیستری ممکنه با استفاده ی زیاد آسیب ببینند و باعث همون مشکلات بالا بشه حتی وقتی از نرم افزار خوبی استفاده بکنید. کلا از نرم افزارهای بهینه ساز بهتره هر ماه فقط یک بار استفاده کنید. اگر هم مشکل سرعت سیستم ندارید یا دائم نرم افزار نصب و حذف نمیکنید هم لزومی نداره استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.