ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای راه اندازی ssl و لینک دادن کل سایت به https در ووردپرس

shadow666
23-02-2011, 17:23
سلام دوستان گل. من برای دوستم ووردپرس نصب کردم.یه سایت فروش فیلمه. این رفیقمون ssl هم سفارش داده (البته هنوز مشخصاتش رو برام نفرستادن) قراره که من براش درست کنم و یه جوری تنظیم کنم براش که سایت با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بشه( خودتون میدونین واسه چی دیگه). من دات نت کارم و هیچ نظری ندارم چه جوریه. یه کمکی بکنین چه کارا باید بکنم
تو wordpress.org من یه پلاگین دیدم برای همین کار به اسم admin-ssl-secure-admin.1.4.1. نصبش کردم حالا سایت میاد بالا ولی نمیتونم لوگین کنم تو صفحه مدیریت!اینم بگین چه کار کنم سایت رو دوباره نصب کنم؟
یه مسئله دیگه هم هست. رفیقم وبلاگ داشت تو ووردپرس با کلی نوشته. الان بک آپش رو برام فرستاده که تو اینجا restore کنم براش. زدم گفت حجمش خیلی زیاده. اینم اگه راهی داره لطف کنین. قربون همگی

shadow666
24-02-2011, 14:33
کسی بلد نبود؟

adrenalin
24-02-2011, 16:14
من در مورد ssl زیاد نمیدونم,یعنی چه جوری فعال میشه ولی واسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میدونم,وقتی مدیر هاستینگ واسه شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روفعال می کنه تو روت سایت یه پوشه به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزوده میشه شما کل سایت رو به داخل اون پوشه اضافه می کنید یعنی کل cms رو به داخلش می برید انگار که روت سرور هست
همین

shadow666
24-02-2011, 16:29
آقا ممنون
بعدش واسه اینکه سایت همیشه تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بشه باید چه کار کرد؟

vahid216
25-02-2011, 14:47
از افزونه زیر استفاده کنید ، خودش برای شما کار ها رو انجام می ده و نیاز به تنظیم wp-config ندارید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

shadow666
25-02-2011, 15:49
ممنون از همگی