shadow666
23-02-2011, 17:23
سلام دوستان گل. من برای دوستم ووردپرس نصب کردم.یه سایت فروش فیلمه. این رفیقمون ssl هم سفارش داده (البته هنوز مشخصاتش رو برام نفرستادن) قراره که من براش درست کنم و یه جوری تنظیم کنم براش که سایت با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بشه( خودتون میدونین واسه چی دیگه). من دات نت کارم و هیچ نظری ندارم چه جوریه. یه کمکی بکنین چه کارا باید بکنم
تو wordpress.org من یه پلاگین دیدم برای همین کار به اسم admin-ssl-secure-admin.1.4.1. نصبش کردم حالا سایت میاد بالا ولی نمیتونم لوگین کنم تو صفحه مدیریت!اینم بگین چه کار کنم سایت رو دوباره نصب کنم؟
یه مسئله دیگه هم هست. رفیقم وبلاگ داشت تو ووردپرس با کلی نوشته. الان بک آپش رو برام فرستاده که تو اینجا restore کنم براش. زدم گفت حجمش خیلی زیاده. اینم اگه راهی داره لطف کنین. قربون همگی
تو wordpress.org من یه پلاگین دیدم برای همین کار به اسم admin-ssl-secure-admin.1.4.1. نصبش کردم حالا سایت میاد بالا ولی نمیتونم لوگین کنم تو صفحه مدیریت!اینم بگین چه کار کنم سایت رو دوباره نصب کنم؟
یه مسئله دیگه هم هست. رفیقم وبلاگ داشت تو ووردپرس با کلی نوشته. الان بک آپش رو برام فرستاده که تو اینجا restore کنم براش. زدم گفت حجمش خیلی زیاده. اینم اگه راهی داره لطف کنین. قربون همگی