ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد استفاده خیلی زیاد از رم

fanoostalaei
23-02-2011, 16:24
سلام
من 4.5 گیگ رم دارم و همیشه این مشکل برام هست که تو task manager همیشه برای من مقدار فضای خالی رم رو صفر نشون میده و به دنبال اون هی ویندوزم هنگ میکنه
بعد این همه رم رو داره به عنوان cach استفاده میکنه .خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون میشم:41::18::41::18:

ebicross
23-02-2011, 18:52
مقدار Cache مقدار پر شده نیست بلکه مقداری رزرو شده برای فعالیتهای سیستمی هستش.
از Task Manager سربرگهای Proccess و Performance عکس بگیرید.
فقط زمانیکه میخواین از سربرگ Proccess عکس بگیرید روی ستون Memory از بالا کلیک کنید تا فلش اون به سمت پایین نمایش داده بشه.

fanoostalaei
24-02-2011, 15:47
اینم اون عکسهایی که گفتید فقط این عکسارو با 3.5 گیگ رم گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[/COLOR][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
24-02-2011, 16:12
سیستم شما الان هیچ مشکلی نداره.
اون مقدار Cache همونطور که گفتم مقداری پر شده نیست.

دلیل هنگ سیستمتون چیز دیگه ای هستش.

fanoostalaei
24-02-2011, 20:22
خوب وقتب که کچ رم رو پر کرده باشه که فری نداشته باشه معلومه دیگه هیچ نرم افزاری رو باز نمیکنه.منم با برنامه های سنگین کار میکنم مثل ایلیس تریتور و فتوشاپ ، وقتی فتو شاپ کار میکنم بعد از 10 دقیقه سرعت سیستممو خیلی میاره پایین وقتی تسک منیجر رو میبینم ، میبینم نوشته مقدار فضای خالی توی رم صفر.
حالا به نظر شما من باید چیکار کنم
این عکسو همین الان گرفتم که برنامه ای به جز کروم باز نیست وضع رمو ببینید!!!!!!!!!!!

Microsoft Windows
24-02-2011, 21:28
من هم حرف های دوسمون ebicross رو تایید میکنم و مشکلی نمیبینم حتی اگه میزان رم هم با استفاده از برنامه های سنگین صفر بشه باز ویندوز از حافظه مجازی استفاده میکنه حافظه مجازی هم میزانش در ویندوز سون برابر با رم شماست و با رم جمع میشه و اونجا هم نوشته 7100 مگابایت . مشکل هنگ کردن هم میتونه از خیلی چیز ها باشه سیستمتون ویروس نداره؟ شما وقتی برنامه زیاد باز میکنی هنگ میکنه؟ ممکنه یکی از رمها مشکلی داشته باشه .
در ضمن اون فضای خالی که شما میگید نیست کل فضای مصرف شد در او اون پایین مینویسه مثلا الان واسه شما زده physical memory : 16% که میگه الان میزان اسفاده 16 درصده.

ebicross
24-02-2011, 21:58
خوب وقتب که کچ رم رو پر کرده باشه که فری نداشته باشه معلومه دیگه هیچ نرم افزاری رو باز نمیکنه.منم با برنامه های سنگین کار میکنم مثل ایلیس تریتور و فتوشاپ ، وقتی فتو شاپ کار میکنم بعد از 10 دقیقه سرعت سیستممو خیلی میاره پایین وقتی تسک منیجر رو میبینم ، میبینم نوشته مقدار فضای خالی توی رم صفر.
حالا به نظر شما من باید چیکار کنم
این عکسو همین الان گرفتم که برنامه ای به جز کروم باز نیست وضع رمو ببینید!!!!!!!!!!!

ببینید اشتباه شما اینه که مقدار فضای Cache شده رو پر حساب میکنید.
فضای Cache کاملا خالیه و فقط سیستم اون رو آماده به کار داره.
شما به همون گراف سبز رنگ استناد کنید که میبینید فقط 573 مگابایت پر داره.

fanoostalaei
24-02-2011, 23:07
نه سیستم من ویروس نداره 100 درصد مطمئنم
خوب طبق گفته شما عزیزان نباید هنگامیکه اینجوری میشه هنگ کنه و سیستم اون مقدار رم رو اماده به کار داره خوب این درست
ولی من یه نرم افزار دانلود کردم که با اون کچ ویندوزم رو از اون مقدار بالا میارم پایین حدود850 و وقتی این کارو میکنم هر قدر نرم افزار باز کنم مشکلی توی سرعتم به وجود نمیاره. منم به خاطر همین میگم
وگرنه حرف شما عزیزان متینه.

Microsoft Windows
25-02-2011, 05:02
الان نگاه کن ببین میزان برنامه های باز من حتی از میزان رم من هم بیشتر شده ولی من مشکلی حس نمیکنم
رم من 3گیگه کل برنامه های باز شده 3.2 گیگابایته که 2.67 گیگ توی رم داره اجرا میشه بقیش هم توی حافظه ی مجازی تو هارد دیسک.

مشکل هنگ کردن کامپیوتر یا نرم افزاری هستش یا سخت افزاری .ممکن هست رم هایی که بستی مشکل داشته باشه یا فن سی پی یو مشکل داره که نمیتونه خوب خنک کنه شاید هم شل شده و احتمالات سخت افزاری دیگر...
ممکن هست بعضی برنامه هات مشکل داشته باشه که باعث هنگ میشه خودت متوجه این مشکل نشدی که وقتی کدوم برنامه رو باز میکنی سیستم هنگ میکنه.
شما وقی برنامه های سنگین باز میکنی دمای سی پی یو رو چک کن.

fanoostalaei
25-02-2011, 11:34
خوب تو این عکس ببینید کچ ویندوز شما فقط 300 مگه در حالی که توی ویندوز من 3 گیگ هست خوب این سه گیگ مانع از اجرای برنامه های من میشه
در ضمن من هم پیش اومده که اضافه از ضرفیت رمم استفاده کنم ولی حرف من این نیست
من میگم چجوری میشه اون 3 گیگ کچ رو اورد پایین مثل مال شما که 300 باشه؟

ebicross
25-02-2011, 11:35
خوب تو این عکس ببینید کچ ویندوز شما فقط 300 مگه در حالی که توی ویندوز من 3 گیگ هست خوب این سه گیگ مانع از اجرای برنامه های من میشه

سیستم های ما هم مثل شما در حین Idle بدون و بیکاری مقدار Cache اون تقریبا اندازه ی مقدار رم هستش. مال منم حدود 2 و خورده ای گیگ کش میشه.

ببینید بزارید اساسی توضیح بدم:

ببینید این سیستم منه که زیر فشار 79 پروسه و 1391 thread و 33422 Handler کمرش داره میشکنه.
اما همونطور که در سیستم من و سینا جان هم میبینید مقدار Cache با درخواست RAM از طرف برنامه ها کاهش پیدا میکنه.
در زمانی که سیستم رو روشن میکنید این مقدار کش خیلی کمه و کم کم ویندوز وقتی میبینه مقدار Free در رم زیاده اون رو کش میکنه. بعد از حدود 10 دقیقه از روشن بودن سیستم مقدار کش تقریبا تمام رم رو میگیره.

یک مثال میزنم؛ البته شاید زیاد صدق نکنه ولی کمک میکنه.
شما وقتی یک خونه بخرید تمام لوازم منزل رو در یک اطاق میچینید؟ نه؛ اونها رو در تمام خونه میچینید. از جنبه ی زیبایی که بگذریم دلیل دیگه اینه که به اسباب دسترسی راحت تری داشته باشیم. اما وقتی مثلا یک تلویزیون جدید بخرید اون قدیمیه رو میزارید توی انباری (حالا مثال :دی) و جدیده رو به جای اون میزارید. یعنی وقتی خونه لوازم هم داره دلیلش این نیست جا برای چیز دیگه نباشه.

یعنی سیستم از سهم خودش میده به نرم افزارها.
چرا؟
چون برای ویندوز تعریف شده که Programها اولویت دارند به خود ویندوز. یعنی شما فرض کنید یک برنامه 3 گیگابایت رم لازم داره و کلی پردازش میخواد و رم سیستم شما هم 3 گیگابایته و CPUتون هم کفاف این بار سنگین رو نمیده. آیا سیستم به برنامه میگه که از Page File استفاده کنه و مقدار CPU رو با خودش و برنامه بالانس میکنه؟ هرگز. ویندوز اجرای هسته ی خودش رو میفرسته به Page File و پروسه های پس زمینه رو با درصد بسیار پایین پردازش میکنه تا بتونه جای خالی رم رو برای برنامه های شما فراهم کنه و بتونه بدون تاخیر برنامتون رو پردازش کنه. برای همین بعضی وقتها که سیستم ضعیفه برنامه تو هنگ نیست ولی پنجره های ویندوز دیر باز میشن.

اما یک دلیل داره که سیستم این اولویت رو جابه جا کنه.

روی My Computer راست کلیک و Properties رو بزنید.
از بالا سمت چپ گزینه ی System Advanced Settings رو بزنید.
به سربرگ Advanced برین و Settings اولی رو انتخاب کنید.
دوباره به سربرگ Advanced برین.

گزینه ی Adjust the best performance رو روی Programs بزارید.

اگر در حال حاضر روی Programs هستش بزارید روی Background Service و سیستم رو ریست کرده و دوباره بزارید روی Program و سیستم رو ریست کنید.

Microsoft Windows
25-02-2011, 15:32

الان اگه ميبيني واسه من 300 هست چون رم همه ي فضاش رو داده به برنامه ها و فقط از کل رم 300 مگابايت مونده.
با اين که دوست خيلي خوبمون براي شما کاملا توضيح داد ولي من دوباره براتون توضيح ميدم.
ببينيد کار کش در زمانبندي برنامه ها و دادن فضا بهشون اينه که فضاي خالي رو بگيره و آماده به کار داشته باشه و اگه برنامه اي باز شد سريعا اون فضا از کش به برنامه داده ميشه همين،هيچ وقت هم نبايد کم بشه غير از زماني که به برنامه داده بشه.

fanoostalaei
26-02-2011, 11:28
اوکی خیلی ممنون از شما دوستای گلم