PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی راه اندازی سرور

sima_6600
23-02-2011, 12:57
سلام دوستان از اونجای که خیلی ها در ایران بازی میکنن و اکثر بچه ها با پینگ بالای 300 بازی میکنن یا اونهای هم که پینگ خوبی دارن با خارجی ها زیاد حال نمکنن و 100 دلیل دیگه.خواسم سرور بزنیم و از شما میخوام در انتخاب به ما کمک کنید :46:.از لیست بازی ها یکی رو به دلخواه انتخاب کنید و اگر بازی دیگه ای پیشنهاد میکنید حتما پست بزنید و اسم بازی رو بگید در ضمن بازی باید حتما کرک داشته باشه و Detected Server هم باشه:46:.موفق باشید

AhvazGame
23-02-2011, 16:40
سلام دوستان از اونجای که خیلی ها در ایران بازی میکنن و اکثر بچه ها با پینگ بالای 300 بازی میکنن یا اونهای هم که پینگ خوبی دارن با خارجی ها زیاد حال نمکنن و 100 دلیل دیگه.خواسم سرور بزنیم و از شما میخوام در انتخاب به ما کمک کنید :46:.از لیست بازی ها یکی رو به دلخواه انتخاب کنید و اگر بازی دیگه ای پیشنهاد میکنید حتما پست بزنید و اسم بازی رو بگید در ضمن بازی باید حتما کرک داشته باشه و Detected Server هم باشه:46:.موفق باشید
اگه میخوای تو خونی ران کنی بهتره کلا به خودت زحمت ندی ولی اگر dedicated هست gta san andreas ( sam-Mp) بیار بالا رو مد cops and robbers خیلی حال میده:31:

sima_6600
23-02-2011, 22:11
اگه میخوای تو خونی ران کنی بهتره کلا به خودت زحمت ندی ولی اگر dedicated هست gta san andreas ( sam-Mp) بیار بالا رو مد cops and robbers خیلی حال میده:31:
WTF? نه عزیز من Detected سرور هست در ضمن کی دیگه GTA SA بازی میکنه بابا من خودم که زیاد خوشم نمیاد

hajoo
27-02-2011, 16:36
اگه به سایت game-monitor.com رفته باشید می بینید که سرور های 500 نفره gta sa وجود داره که خیلی از اونا پر هستن.آدم شاخ در میاره. به نظر من این خوبه یا می تونی یه کم صبر کنی سرور cod black ops رو بسازی.

AhvazGame
02-03-2011, 11:10
نه بابا کجاش مسخرست
کل شهر gta هست و تنهای کسانی که توی شهر هستند پلیر هان
خودم ح اقل 20-21 نفر میشناسم که توی سرور خارجی با پینگ 300 بازی می کنن