مشاهده نسخه کامل
: درخواست pdf برای3D max
با سلام، دوستان ممکنه برای شروع کار با 3D max یه پی دی اف به من معرفی کنید.انگلیسی بود مشکلی نیست ولی فارسی باشه بهتر هست. ممنون!
Lord-Voldemort
23-02-2011, 17:46
این همه اموزش تصویری بگرد پیدا می کنی
پی دی اف هم هیچ چیز خوب گیرت نمی اد دنبالش نگرد
w13rasol
23-02-2011, 23:48
بگرد دوست من البته همان طور که دوستم گفته pdf خوب نیست ولی این رو ببین ...............
البیته فقط برای شروع خوبه ، help مکس هم خوبه برای شروع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پرورگار
3d-meysam
24-02-2011, 00:15
من خیلی از تمرین های هلپ مکس رو ترجمه کرده بودم ویه مقداریشون هم آقا امین کمک کرد، همین ها رو توصیه میکنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
N O V A L I S
24-02-2011, 09:01
من خیلی از تمرین های هلپ مکس رو ترجمه کرده بودم ویه مقداریشون هم آقا امین کمک کرد، همین ها رو توصیه میکنم.
مرسی، یادمه اون موقع لینک ها زود می پرید، الان هم تست کردم آخرین لینک های 4shared هم پریدن..
خواستی دوباره آپ کن..
PrimeP30Master
28-02-2011, 01:31
سلام دوستان یه فایل PDF آموزشی از خود شرکت Autodesk به تورم خورد گفتم براتون بذارم تا شما هم استفاده کنید:
البته برای اینکه در نظم تاپیک ها اخلالی ایجاد نشه و دیگران هم براحتی بهش دست پیدا کنند لینک این فایل رو در تاپیک مربوطه ( کتابهی آموزشی ) قرار دادم که لینکش رو در زیر گذاشتم:
با سلام، دوستان ممکنه برای شروع کار با 3D max یه پی دی اف به من معرفی کنید.انگلیسی بود مشکلی نیست ولی فارسی باشه بهتر هست. ممنون!
سلام
دوست عزیز. خوشبختانه حالادیگرنیازبه فایل PDF نیست. فایل های Help مرجع و آموزش 3dsmax با همان شکل وشمایل فایل های اصلی، به فارسی ترجمه شده و آمده هستند که دراختیارکاربران و علاقمندان قراربگیرند. می توانید این فایل هارا تهیه کرده و به جای فایل اصلی انگلیسی قراردهید و درکنارنرم افزاراز آن ها استفاده کنید. زبان انگلیسی شما اگرقوی هم باشد، به علت تخصصی بودن مطالب، استفاده از متون فارسی مفیدتراست. می توانید به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و دربخش کتابخانه این وب سایت اطلاعات کامل را دریافت کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.