مشاهده نسخه کامل
: لطفا کمک کنید: مشکل با کولر Zalman cnps10X Performa
سلام.
دیروز کولر Zalman cnps10X Performa رو روی مادربردم(890Fxa UD7) نصب کردم...
اول از همه که کولر نصب شد و سیستم رو روشن کردم دیدم فن کولر نمیچرخه!!! یعنی انگار میخواد بچرخه ولی نمیتونه... یه حالتی که انگار داره سعی میکنه تکون بخوره پیدا میکنه...ولی توی این حالت با دست که در جهت خودش میچرخونیم شروع میکنه به کار کردن!
رفتم توی Bios و یک گزینه بود تقریبا به نام های تتنظیم حالت فن... روی اتوماتیک بود عوضش کردم به PWM.
الآن فن کار میکنه ولی اولش که سیستم رو روشن میکنیم هنوز حدود 1 ثانیه فکر میکنه بعد شروع میکنه به کار... یعنی در کل نورمال نیست ...
فن AMD تا روشن میشد سیستم عین تراکتور شروع به کار میکرد!
نمیدونم چی کار کنم میترسم مثلا یه بار بزنم سیستم روشن بشه این کار نکنه... یا...
مشکل از کجاست؟ چی کار کنم درست بشه؟؟!!
لطفا کمک کنید نمیدونم چی کار کنم...:41:
MacTavish0866
23-02-2011, 18:26
سلام ، منم یادمه 2سال پیش یه فن STOCK اینتل گرفتم دقیقا مثه ماله شما مشکل داشت ...
از دو سال پیش تا حالا مثه ساعت داره کار میکنه ، ولی من فک کنم اون فنی که من گرفتم فن ارجینال نبود به خاطر همین این مشکل رو داشت ...
اما واسه شما فک نکنم مشکلی پیش بیاد ...
فوق فوقش اگر فن کار نکنه دمای سی پی یو میره بالا و سیستم ریست میشه دیگه...
ترس که نداره
ممنون... میخوام بدونم آخه مشکل از کجاست...
دوستان نباید ولتاژی چیزی رو دست کاری کنم؟!
دوستان لطفا کمک کنید دیگه... چی کار کنم مشکل از کجاست؟
این طبیعیه و مشکلی نداره کلا فنهای pwm این شکلین چون دما پایینه به این صورت عمل میکنه
اگه سیستم روروشن میکنید و 1ثانیه فن نمیچرخه و بعد از 1ثانیه الی 2ثانیه فن میچرخه این مشکلی نداره و طبیعیه
ولی اگه اصلا فن نچرخه اون موقع مشکل داره که باید فن رو ببرید عوض کنید
در ضمن برای اورکلا شدید سی پی یو تون حالت smart fan رو هم غیرفعال کنید
این طبیعیه و مشکلی نداره کلا فنهای pwm این شکلین چون دما پایینه به این صورت عمل میکنه
اگه سیستم روروشن میکنید و 1ثانیه فن نمیچرخه و بعد از 1ثانیه الی 2ثانیه فن میچرخه این مشکلی نداره و طبیعیه
ولی اگه اصلا فن نچرخه اون موقع مشکل داره که باید فن رو ببرید عوض کنید
در ضمن برای اورکلا شدید سی پی یو تون حالت smart fan رو هم غیرفعال کنید
جدی؟!!!:8:
ببینید در پست 1 هم توضیح دادم سیستم که روشن میشه انگار فن به زور شروع به چرخش میکنه... مثلا 1 ثانیه در جا تکون میخوره و بعد شروع میکنه به چرخیدن...البته قبل از این که روی PWM بذارم که فقط با کمک دست شروع به چرخیدن میکرد.
راستی خمیر سیلیکون رو کمی زیاد زدم(نه خیلی) به طوری که کمی از لبه ها زده بیرون مشکلی نیست؟
ببینید در پست 1 هم توضیح دادم سیستم که روشن میشه انگار فن به زور شروع به چرخش میکنه... مثلا 1 ثانیه در جا تکون میخوره و بعد شروع میکنه به چرخیدن...البته قبل از این که روی PWM بذارم که فقط با کمک دست شروع به چرخیدن میکرد.
راستی خمیر سیلیکون رو کمی زیاد زدم(نه خیلی) به طوری که کمی از لبه ها زده بیرون مشکلی نیست؟
اون خمیر هاررو باید با دستمال تمیز کنید فقط مرکز سی پی یو 2قطره بریزد و همون مرکز پخش کنید
اون خمیر هاررو باید با دستمال تمیز کنید فقط مرکز سی پی یو 2قره بریزد و همون مرکز پخش کنید
یعنی لازم نیست تمام سطح CPU پوشانده بشه؟! 2 قطره که فقط یک لایه ببسیار نازک در وسطش میشه:13:
راستی در مورد اون مشکل فن لازم نیست ولـتاژی چیزی دست کاری کنم؟
ممنون.
NirvanaH
23-02-2011, 22:49
سلام.
دیروز کولر Zalman cnps10X Performa رو روی مادربردم(890Fxa UD7) نصب کردم...
اول از همه که کولر نصب شد و سیستم رو روشن کردم دیدم فن کولر نمیچرخه!!! یعنی انگار میخواد بچرخه ولی نمیتونه... یه حالتی که انگار داره سعی میکنه تکون بخوره پیدا میکنه...ولی توی این حالت با دست که در جهت خودش میچرخونیم شروع میکنه به کار کردن!
رفتم توی Bios و یک گزینه بود تقریبا به نام های تتنظیم حالت فن... روی اتوماتیک بود عوضش کردم به PWM.
الآن فن کار میکنه ولی اولش که سیستم رو روشن میکنیم هنوز حدود 1 ثانیه فکر میکنه بعد شروع میکنه به کار... یعنی در کل نورمال نیست ...
فن AMD تا روشن میشد سیستم عین تراکتور شروع به کار میکرد!
نمیدونم چی کار کنم میترسم مثلا یه بار بزنم سیستم روشن بشه این کار نکنه... یا...
مشکل از کجاست؟ چی کار کنم درست بشه؟؟!!
لطفا کمک کنید نمیدونم چی کار کنم...:41:
با سلام
اگر مشکل شما حل نشده است به این توصیه دقت کنید:
قبلا از چه خنک کننده ای استفاده میکردید؟
پایه مادر برد شما برای خنک کننده سی پی یو چهار پین است و این یعنی اینکه مادر برد شما دارای سنسور هوشمند درجه حرارت است، آیا فن بع از زمان ذکر شده حرکت میکند یا تا آخر بی حرکت می ماند؟
قبلا از چه خنک کننده ای استفاده میکردید؟
AMD Stock
پایه مادر برد شما برای خنک کننده سی پی یو چهار پین است و این یعنی اینکه مادر برد شما دارای سنسور هوشمند درجه حرارت است، آیا فن بع از زمان ذکر شده حرکت میکند یا تا آخر بی حرکت می ماند؟
همون طور که گفتم الآن وقتی سیستم روشن میشه فن حدود 1-2 ثانیه درجا میزنه و کمی تکون میخوره اما بعدش شروع میکنه به کار کردن...
قبل از تنظیم Bios روی PWM هم ممکن بود عین وضعیت بالا پیش بیاد ممکن بود کلا فن فقط در جا تکون بخوره که با کمک دست درست میشد...
NirvanaH
23-02-2011, 23:04
شرمنده دیر شد:5:
تاریخ بایوس شما مربوط به چه تاریخی است؟
من مادر برد شما را چک کردم و دیدم که شرکت گیگا برای این امر یک پکیج بایوس جدید به تاریخ 2010/11/15 معرفی کرده است.
تاریخ بایوس خود را بگویید تا با هم مشکل را رفع کنیم.:10:
NirvanaH
23-02-2011, 23:12
با CPU-Zمی تونی تاریخ بایوست رو نگاه کنی.
NirvanaH
23-02-2011, 23:24
اقا مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
Beta BIOS
Fix Cool'n'Quiet compatibility issue
اینم آدرس دانلودک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
Beta BIOS
اینم آدرس دانلودک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشه
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
و سپس فن شروع میکنه به چرخیدن و 10 ساعت هم با سیستم کار کنید مشکلی پیش نمیاد
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
Beta BIOS
شاید همین مشکلو حل کنه... Bios فعلیم F1 هست(اولین Bios)
اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشه
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
آخه یه طوری شروع به کار میکنه که مثلا به نظرم اومد ممکنه یک در هزار شروع به چرخیدن نکنه!
بازم ممنونم... Bios رو Update میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
راستی ورژن Beta هست مشکلی نیست؟!
NirvanaH
24-02-2011, 16:50
شاید همین مشکلو حل کنه... Bios فعلیم F1 هست(اولین Bios)
آخه یه طوری شروع به کار میکنه که مثلا به نظرم اومد ممکنه یک در هزار شروع به چرخیدن نکنه!
بازم ممنونم... Bios رو Update میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
راستی ورژن Beta هست مشکلی نیست؟!
نه.مشکلی پیش نمیاره.فقط تروتمیز آپدیت کن تا مشکلی پیش نیاد.
نتیجه رو هم بگو.
ممنون.حامد:11:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
به نظر من که مشکلی نیست
حرف شما کاملاً درسته.ولی وقتی یه سیستم کولینگ هوشمند روی سیستم هست باید همه چی جدید باشه.
از جمله بایوس تا همخوانی لازم پیش بیاد:10:
Bios آپدیت نمیشه:41: از طریق نرم افزار @Bios هم ورژن 4 و هم F5B رو امتحان کردم وقتی ریستارت میشه میگه:
Mainbios chek sum error!
بعد فکر میکنم از روی bios دومی ریکاوری میکنه...
مشکل از کجاست؟
یعنی لازم نیست تمام سطح CPU پوشانده بشه؟! 2 قطره که فقط یک لایه ببسیار نازک در وسطش میشه:13:
راستی در مورد اون مشکل فن لازم نیست ولـتاژی چیزی دست کاری کنم؟
ممنون.
کلا خمیر سیلیکون دقیقا برای همینه (به جای اینکه بین IHS و هیتسینک هوا باشه، خمیر سیلیکون اون فضا رو پر می کنه)
زیاد زدن خمیر سیلیکون شدیدا باعث پایین اومدن کارایی خنک کننده میشه.
یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
Bios آپدیت نمیشه:41: از طریق نرم افزار @Bios هم ورژن 4 و هم F5B رو امتحان کردم وقتی ریستارت میشه میگه:
Mainbios chek sum error!
بعد فکر میکنم از روی bios دومی ریکاوری میکنه...
مشکل از کجاست؟
آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.
یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
قبی از این که روی PWM بذارم درسته اکثر موقع ها باید با دست تکونش میدادم تا به حرکت بیافته...
ولی الآن همون 1-2 ثانیه تاخیر داره و سپس درست میشه.
آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.
درسته یک بار هم با این امتحان میکنم...
ممنون.
درسته با bios@ آپدیت نکنید احتمال بوت نشدن سیستم هست
مدل مینتون رو بگید تا من فایل بایوس رو بزارم با فلاپی اینکارو بکنید
اگه فلاپی ندارید با فلش
ess_1362
25-02-2011, 17:52
سلام
این مشکلی که شما داری مشکل خاصی نیست
برد من هم بعد از روشن کردن سیستم بعد از 4 ثانیه فن پردازنده فعال میشه
ضمن اینکه با توجه به فنی که خریدی حتی اگر فن هم نچرخه مشکل خاصی برای پردازنده پیش نمیاد
مثال بارزش پردازنده خودم که با فن toniq tower 120 یادم رفت رابط برقش را وصل کنم و چند هفته ای وضع به همین منوال بود و دمای پردازنده هم کاملا عادی بود و فقط از خاموش بودن LED متوجه موضوع شدم
در رابطه با آپدیت بایاس هم دو تا موضوع هست که اشاره می کنم :
1-حتما سعی کنید از Q-FLASH بایاس را آپدیت کنید
2-حتما قبلا یک بک آپ از بایاس قبلی در همین نرم افزار بگیرید
3-اگر از کول دیسک استفاده می کنید فایل دانلودیبعد از UNZIP شدن باید مستقیما روی کول دیس ریخته بشه بعبارتی این فایل نباید درون پوشه قرار بگیره
موفق باشید
سلام
این مشکلی که شما داری مشکل خاصی نیست
برد من هم بعد از روشن کردن سیستم بعد از 4 ثانیه فن پردازنده فعال میشه
ضمن اینکه با توجه به فنی که خریدی حتی اگر فن هم نچرخه مشکل خاصی برای پردازنده پیش نمیاد
مثال بارزش پردازنده خودم که با فن toniq tower 120 یادم رفت رابط برقش را وصل کنم و چند هفته ای وضع به همین منوال بود و دمای پردازنده هم کاملا عادی بود و فقط از خاموش بودن LED متوجه موضوع شدم
ممنون.
آخه فن خود AMD تا سیستم روشن میشد کار میکرد و به همین دلیل شک کردم...
حالا شاید با آپدیت bios اصلا همین تاخیر هم از بین بره...
در رابطه با آپدیت بایاس هم دو تا موضوع هست که اشاره می کنم :
1-حتما سعی کنید از Q-FLASH بایاس را آپدیت کنید
2-حتما قبلا یک بک آپ از بایاس قبلی در همین نرم افزار بگیرید
3-اگر از کول دیسک استفاده می کنید فایل دانلودیبعد از UNZIP شدن باید مستقیما روی کول دیس ریخته بشه بعبارتی این فایل نباید درون پوشه قرار بگیره
موفق باشید
درسته با bios@ آپدیت نکنید احتمال بوت نشدن سیستم هست
مدل مینتون رو بگید تا من فایل بایوس رو بزارم با فلاپی اینکارو بکنید
اگه فلاپی ندارید با فلش
حتما... ولی چه جوری بک آپ بگیرم؟ Qflash که در محیط ویندوز نیست؟! در ضمن مادربردم Dual Bios هست که همین واقعا خوبه... اگه نبود شاید الآن سیستم بوت نمیشد!!!
ممنون.
آخه فن خود AMD تا سیستم روشن میشد کار میکرد و به همین دلیل شک کردم...
حالا شاید با آپدیت bios اصلا همین تاخیر هم از بین بره...
حتما... ولی چه جوری بک آپ بگیرم؟ Qflash که در محیط ویندوز نیست؟! در ضمن مادربردم Dual Bios هست که همین واقعا خوبه... اگه نبود شاید الآن سیستم بوت نمیشد!!!
تو همون q-flash که برید یک گزینه هست که نوشته backup current bios فکر کنم که از بایوس بک آپ میگیره میریزه تو فلاپی
بعد برید تو ویندوز اون فایل جدید بایوس رو بریزید رو فلاپی و برید تو q-flash بقیشو بلدید
منم با احسان موافقم من تو پست قبلی هم گفتم این موردی که شما میگید مشکلی نیست و عادیه
از Q Flash هم آپدیت نمیشه! همون ارور قبلی رو میده... Mainbios Cheksum error...
NirvanaH
26-02-2011, 10:59
از Q Flash هم آپدیت نمیشه! همون ارور قبلی رو میده... Mainbios Cheksum error...
نیازی به هیچ برنامه اضافه و فلاپی این جور چیزا نیست.بانرم افزار داخل سی دی مینت این کارو بکن. اگز کارا رو به ترتیب انجام بدب با هموون ترم نرم افزار به راحتی آپدیت میشه.بعد از موفقیت هم سیستم خودکار ریسیت میشه؟
NirvanaH
26-02-2011, 11:08
همون@Bios هم جواب میده.از بقیه مطمئن تره.
هم با @bios و هم با Qflash بعد از نصب و رسیتارت ارور میده... چند بارم امتحان کردم...
NirvanaH
26-02-2011, 12:22
کارا رو تر تمیز انجام دادی؟من چند تا عکس از اون نرم افزار میزارم.شب یه سر بیا تاپیک.
حامد:11:
هر کاری در Manual گیگابایت گفته بود رو هم با @Bios و هم با Qflash انجام دادم...
NirvanaH
26-02-2011, 13:03
اینم چند تا عکس از مراحل آپدیت با@ Bios
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موف باشید.
حامد:11:
شاید فایل بایوسی که باهاش میخواین آپدیت کنید مشکل داره برید تو سایت گیگا و از اونجا آخرین ورژن بایوس رو بگیرید
اینم چند تا عکس از مراحل آپدیت با@ Bios
و باز هم همون ارور :41:
شاید فایل بایوسی که باهاش میخواین آپدیت کنید مشکل داره برید تو سایت گیگا و از اونجا آخرین ورژن بایوس رو بگیرید
از سایت Gigabyte آخرین ورژن هست...
و باز هم همون ارور :41:
از سایت Gigabyte آخرین ورژن هست...
با یک ورژن قبل ترش امتحان کنید مجددا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.