ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در رابطه با ادیت عکس

aminalex
22-02-2011, 21:50
دوستان سلام .
آقا اینجا کسی بلده عکس رو ادیت حرفه ای کنه ؟ مثل عکس هایی که این رفیقمون رو فلیکرش گذاشته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کارایی که این با عکس میکنه زیاد به دوربین و اینا مربوط نمیشه ، بعضی هاش رو با موبایل هم گرفته ! اگه کسی همچین کاری بلده یه راهنمایی کنه ، دمش گرم :11::5:

Aless
23-02-2011, 00:26
دوست من اگه میشه عکسش را اینجا قرار بده ببینیم.
اخه دسترسی نداریم...
ممنون.

aminalex
23-02-2011, 08:21
البته خیلی زیادن ولی یه سری ش رو اینجا آپ کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aless
23-02-2011, 20:50
ممنون دوست من
من خیلی از عکس هاش خوشم نیومد.بهتر هم میشد ادیت کرد.بعضی جاهاش اصلا اور شده بود!
ادیتش کار سختی نیست .البته اگه منظورتون این محوی دور تصویر باشه؟
نمیدونم چطوری بهت بگم که انجام بدی.اگه لینکی از اموزش پیداکردم بهت میدم.

AliSub
24-02-2011, 09:06
من که بیشتر فکر میکنم تاری دور عکسها منظورتون باشه.
البته تغییر رنگ هم هست که باید کار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

برای تار کردن دور عکس از این روش استفاده کنید:

در فتوشاپ ابزار Ellipotical Marquee Tool را انتخاب کنید (دایره)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد محید وسط رو به صورت یک دایره Select کنید و بعد برای اینورس کردن سلکشن کلید های شیفت+کنترل+I رو بزنید.

حالا برای تار کردن محیط انتخاب شده برید به گزینه Filter > Blur > Lens Blur رو بزنید.

تنظیمات یکم ور برید دستتون میاد باید چکار کنید.
البته این یکی از روشهاش بود. گزنه های دیگه ای در فتوشاپ هست که از اونا هم میشه استفاده کرد.
==========
برای تغییر رنگ ها و کلا یعنی برای ادیت رنگ باید در فتوشاپ به Image > Adjustments برید و از گزینه هایی که داره میتونید استفاده کنید.
موفق باشید♥

aminalex
24-02-2011, 10:40
خیلی ممنون ، البته نتونستم فعلا اونطوری کنم ، شاید بیش تر باید ور برم تا دستم بیاد که چه جوریاست ، در مورد رنگا هم ، نمی دونم چرا هر کاری می کنم اون حالت خاص رو پیدا نی کنن ، چون مسلما رنگای دوربین اون حالتی که تو نمونه های بالا گذاشتم نیست .
بازم ممنون :46:

aminalex
24-02-2011, 10:47
یه مورده دیگه این که ،Blur روی تمام عکس اعمال میشه !

AliSub
25-02-2011, 18:18
یه مورده دیگه این که ،Blur روی تمام عکس اعمال میشه !

Blur در قسمت select شده هم میتونه انجام بشه.
یه قسمت انتخاب کنید و بعد بلار کنید.

masoud glx
25-02-2011, 23:52
این کارایی که این با عکس میکنه زیاد به دوربین و اینا مربوط نمیشه ، بعضی هاش رو با موبایل هم گرفته ! اگه کسی همچین کاری بلده یه راهنمایی کنه ، دمش گرم

درود دوستان .

به این نوع ادیت که بقول شما ربطی هم به دوربین نداره "ویرایش ضربدری" یا "کراس پروسسینگ" گفته میشه . عبارت Cross Processing رو سرچ کنید هم مثال های دیگه ای از این روش رو می بینید . پلاگینش هم بصورت آماده و نسبتا کامل برای فوتوشاپ موجود هستش .

این یک نمونه ویرایش ضربدری که همین حالا درست کردم برای نمونه ... معمولا هم برای عکاسی اجتماعی کاربرد داره اما نه الزاما .

نمونه اصلی و بدون ویرایش

نمونه ویرایش شده با روش ضربدری

برای اون بلار کردن ها هم اگر میخوای بلار شدگی یکنواختی داشته باشی پیشنهاد میکنم از پاک کن استفاده کنی . یعنی لایه فعلی رو داپلیکیت کن و مناطق مورد نظرت رو با اپاسیتی مناسب پاک کن . هرچیزی میمونه بصورت بلار شده هستش .

این هم پلاگین خاصش هستش برای فوتوشاپ .

موفق باشید .

AliSub
26-02-2011, 00:42
پلاگینش رو میتونی برامون بزاری؟

aminalex
03-03-2011, 12:19
اینا یه سری از اکشن های مربوط به ویرایش ضربدری یا Cross Processing هستن که ، masoud glxL زحمت کشید و یه توضیحی داد درباره ش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------

اینم نحوه ی استفاده از اکشن :
- اکشن در فتوشاپ چیست و چه کاربردی دارد:
شاید گاهی اتفاق افتاده باشد که مجبور باشید یک سری تغییرات را روی تعداد زیادی عکس اعمال کنید،
یا بخواهید انجام یک سری کار را در فتوشاپ ظبط کنید،
یا بخواهید از کارهایی که شما انجام داده و ظبط کرده اید دیگران هم در محیط فتوشاپ استفاده کنند،
در تمام این موارد استفاده از اکشن ها توصیه می شود! البته اکشن ها موارد استفاده دیگری هم دارند.

-نحوه ی استفاده از اکشن ها در فتوشاپ:
برای استفاده از اکشن هایی که در این تاپیک دانلود میکنید کافیست که آنها را در محیط فتوشاپ لود (Load) کنید.
به این ترتیب که روی اکشن مورد نظر دوبار کلیک نمایید تا نرم افزار فتوشاپ اجرا شود.
سپس باید روی عکسی که میخواهید (بسته به کاری که اکشن انجام میدهد) اکشن را اجرا (Play) نمایید.

گاهی اکشن ها در حین اجرا مواردی را برای انجام به شما گوشزد میکنند
که اجرای آنها در رسیدن به نتیجه ی بهتر بسیار موثر است!

منبع : forum.mobile4persian.com

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

AliSub
03-03-2011, 12:28
دستتون درد نکنه عزیز:11:
این اکشنها برای CS5 هست فقط؟
در ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه؟

aminalex
03-03-2011, 14:10
والّا فتوشاپ من CS3 هست ، باز شد و مشکل خاصی نبود.

masoud glx
04-03-2011, 01:36
اوه !! شرمنده من فراموش کردم اینجا رو دوباره چک کنم !! خوب اکشن که زیاد هستش و توی همه ورژن های جدید یعنی حداقل CS1 به بالا که کار می کنه . چیزی که هستش ... بعد از لود شدن اکشن نیاز هستش که از منوی File و شاخه Scripts ؛ گزینه ی Script Event Manager رو انتخاب کنید و بعد تیک Action که در پایین ترین قسمت کادر باز شده هستش رو بزنید و اکشن مورد نظر رو که ود کرده بودید ، انتخاب و Add کنید و الی آخر ... بعد هم که میشه برای هر اکشن یک میانبر تعریف کردش که معمولا از ترکیب Ctrl و F1 الی آخر استفاده میشه .

موفق باشید .