ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترانزیشن هالیوود

مجید4
22-02-2011, 21:20
سلام به همه عزیزان

در پریمیر وقتی ترانزیشن هالیوود رو نصب کنی . وقتی وارد video effect شوی وقتی در خط تایم لاین نوشته ای را قرار داده باشی میتوان همان افکت هایی رو که بر روی کلیپ انجام میگیرد بر روی نوشته مثل لوله کردن و غیره انجام داد .
حال سوال من این است اولا این پلاگ این بر روی نرم افزار Avid Liquid نصب میشه و بعد همان کار های گفته شده رو میتونه انجام بده یا خیر .خواهش میکنم سریع تر جواب دهید . ایا Avid از پریمیر بهتره

ممنون

samiei_m_j
02-03-2011, 15:03
سلام
در مورد سوال آخرت بگم که بنا به تجربیاتی که دارم و تجربیات بقیه میتونم بگم پریمایر از همه قوی تره البته اگه بلد باشی باهاش حرفه ای کار کنی

mojedarya
03-03-2011, 01:40
سلام
در مورد سوال آخرت بگم که بنا به تجربیاتی که دارم و تجربیات بقیه میتونم بگم پریمایر از همه قوی تره البته اگه بلد باشی باهاش حرفه ای کار کنی

دوست عزیز ، برای نظرتون دلیلی هم داری میشه بگی ما هم اسنفاده کنیم
من با پریمیر کار میکنم به اوید کمی اشنایی دارم ولی برام سوال که اگه پریمیر بهتره پس چرا پشت صحنه های
فیلمهای هالیوودی رو می بینم خبری از پریمیر نیست فقط اوید!
شاید بگی پریمیر با افتر تبادل پروژه داره
باید عزض کنم شرکت اوید نرم افزاری شبیه افتر داره بنام اوید کامپوزیشن
خوب من موندم کدومشون!؟

بنظرم یادگیری پریمیر ساده تره

مجید4
04-03-2011, 16:00
سلام
کسی سوال اول منو نمیدونه
ممکنه منو راهنمایی کنید
ممنون

Mr Andersson
07-03-2011, 02:12
درود;

پریمیر نسخه 5 واقعا خیلی خوب شده و قوی وارد شده و از نقاط ثابت قوتش میشه به محیط راحت کامل بودن اصول اولیه تدوین و کارایی با اکثر پلاگین ها اشاره کرد.

در مورد سوال اول این تاپیک بگم که من نمیدونم چرا باید رو اوید هالیوود اف ایکس نصب کنم ولی جدیدا پیناکل و اوید ریختن رو هم پس باید نصب شه!

.......