مشاهده نسخه کامل
: یکی کمکم کنه
navidsos2000
22-02-2011, 15:45
من امروز دو گیگ رم اضافه برای سیستمم خریدم و ویندوز 7 نصب کردم تو قسمت سیستم پروپرتیز 4 گیگ رم رو تایید کرده ولی داخل پرانتز یه چیزی نوشته منو نگران کرده کسی میدونی یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به آدرس زیر یه نگاه بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ali*Reza
22-02-2011, 16:34
برای اینکه از تمام ظرفیت رمهاتون استفاده بشه باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنین.
afceaglee2013
22-02-2011, 19:03
طبیعیه .. ویندوزهای 32 بیتی مثل ویندوز شما توانایی آدرس دهی حداکثر 4 گیگا بایت رو دارن که قسمت از این محدوده ی آدرس به خود مادربورد و قطعات مختلف و قسمتی هم به حافظه ی کارت گرافیکی اختصاص پیدا میکنه بنابراین هیچ وقت ویندوز 32 بیتی نمیتونه از همه ی 4 گیگ رم استفاده کنه. جای نگرانی نیست ...
navidsos2000
23-02-2011, 10:55
دوستان خیلی ممنون که منو راهنمایی کردید الان میخوام 64 بیتی نصب کنم
navidsos2000
23-02-2011, 11:53
دوستان عزیز من ویندوز 64 بیتی نصب کردم ولی باز همون جوریه کسی میدونه مشکل چیه؟
ess_1362
23-02-2011, 13:13
مدل دقیق برد شما چی هست؟
navidsos2000
23-02-2011, 13:28
این هم مشخصات مادر برد به روایت تصویر
afceaglee2013
23-02-2011, 14:38
جالبه .. مادربوردتون از 8 گیگ رم ساپورت میکنه پردازنده هم که کاملا 64 بیتیه ..
ویندوز رو upgrade کردین یا از اول نصب کردید؟
یه عکس هم از برگه ی Memory و SPD (از هر قسمت SPD) بذارید
احتمالا از تنظیمات مادربورد باشه یه بار تنظیمات مادربورد رو برگردونید به حالت اولیه اگه فرقی نکرد از این آدرس و از برگه ی Downloads ویندوزتون رو انتخاب کنید و از قسمت BIOS ورژن Version 2104 رو ایمیج کنید روی بایوس مادربورد
بعد از دانلود فایل ایمیج از قسمت BIOS-Utilities ابزار آپدیت بایوس مخصوص ویندوز خودتون رو هم دانلود کنید و با اون بایوس رو آپدیت کنید. دستورالعمل های برنامه رو مرحله به مرحله اجرا کنید و موقع آپدیت بایوس برنامه رو ابدا نبندید که دردسر ساز میشه براتون چون اگه بایوس ناقص آپدیت بشه نمیتونید سیستم رو راه اندازی کنید و باید ببرید یکی براتون این کار رو بکنه البته اگه دقت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد(مشکلی هم اگه پیش بیاد نرم افزاریه و قابل حل)
(یکی از رم ها رو در بیارید و برید تو ویندوز و سیستم رو خاموش کنید و رم دوم رو هم اضافه کنید و ویندوز رو اجرا کنید )
NirvanaH
23-02-2011, 22:28
من امروز دو گیگ رم اضافه برای سیستمم خریدم و ویندوز 7 نصب کردم تو قسمت سیستم پروپرتیز 4 گیگ رم رو تایید کرده ولی داخل پرانتز یه چیزی نوشته منو نگران کرده کسی میدونی یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به آدرس زیر یه نگاه بندازید
سلام دوست من
اول اینکه سیستم عامل 32بیتی از 4گیگ رم به طور کامل پشتیبانی میکنه!!!!(قابل توجه دوستان:5:)
بعد اینکه نوید جان شما اگه هنوز اون مشکل رو داری بگو تا باهم بررسیش کنیم
afceaglee2013
24-02-2011, 00:18
سلام دوست من
اول اینکه سیستم عامل 32بیتی از 4گیگ رم به طور کامل پشتیبانی میکنه!!!!(قابل توجه دوستان:5:)
بعد اینکه نوید جان شما اگه هنوز اون مشکل رو داری بگو تا باهم بررسیش کنیم
من ندیدم و خیلی جاها هم وضع همینه و سیستم عامل های 32 بیتی کلا 4 گیگ حافظه رو ساپورت میکنن که همیشه کمتر از 4 گیگ برای رم میمونه .. حالا شاید (در صورتی که پردازنده 64 بیتی باشه و مادر بورد هم اجازه ی استفاده از 4 گیگ رم رو بده )راه حلی براش باشه .. ممنون میشم در این مورد توضیح بدید .. :20:
navidsos2000
25-02-2011, 12:11
سلام به همه دوستان سيستم همونجوريه هنوز يكي ميگفت بايوست را آپديت كن كه دارم همون كار رو الان ميكنم
NirvanaH
25-02-2011, 12:26
من ندیدم و خیلی جاها هم وضع همینه و سیستم عامل های 32 بیتی کلا 4 گیگ حافظه رو ساپورت میکنن که همیشه کمتر از 4 گیگ برای رم میمونه .. حالا شاید (در صورتی که پردازنده 64 بیتی باشه و مادر بورد هم اجازه ی استفاده از 4 گیگ رم رو بده )راه حلی براش باشه .. ممنون میشم در این مورد توضیح بدید .. :20:
با سلام به شما دوست عزیز
سیستم عامل 32بیتی از حداکثر4گیگ روم پشتیبانی میکنه که در صورت داشتن کارت گرافیک با قابلیت share این مقدار به 3یا 3.5گیگ کاهش پیدا میکند نه 2یا 2.5گیگابایت.نکته بعد اینکه این نوغ سیسنم عامل از همه حافظه فیزیکی استفاده نمیکند و طبق قابلیت مایکروسافت در این نوع سیستم عامل ها حافظه مجازی بیشتری به آنها اختصاص داده می شود به طوری که در یک سیتم عامل 32بیتی با پهنای باند4گیگابایت حداقل 512مگابایت از حافظه مجازی است.اما در یک سیستم عامل 64بیتی با16ترابایت پهنای باند این مقدار به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
نکته بحث در اینجاست که سیستم عامل64 بیتی دارای دو مزیت نسبت به ویرایش 32 بیتی است . اول اینکه سیستم عامل 32 بیتی به حداکثر 4 گیگا بایت حافظه اصلی محدود می شود که آن هم تماما به حافظه RAM اختصاص نداشته و با اضافه شدن سایر حافظه ها همچون حافظه گرافیکی عملا 3.5 یا 3 گیگا بایت بیشتر قابل دسترسی نخواهد اما در ساختار 64 بیتی تا 16 ترابایت حافظه RAM پشتیبانی می شود . برتری دوم سرعت و باز دهی بالاتر در نرم افزار هایی است که مختص این ساختار نوشته شده باشد . از جمله مهم ترین آن ها می توان به برنامه های گرافیکی مانند Adobe photoshop و نرم افزار های طراحی 2 و 3 بعدی مانند 3D max , Auto CAD و ... اشاره نمود که در عمل و هنگام استفاده توئسط کاربران حرفه ای , تفاوت محسوسی در کارکرد آن ها به چشم میخورد . در کل این ساختار در هنگام اجرای چندین برنامه به صورت همزمان بازده بالاتری از خود نشان میدهد . در ضمن امنیت ویندوز های 64 بیتی به مراتب بالاتر از ویرایش های 32 بیتی است .
موفق باشید.
حامد:11:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
سلام به همه دوستان سيستم همونجوريه هنوز يكي ميگفت بايوست را آپديت كن كه دارم همون كار رو الان ميكنم
نوید جان مدل مادر برد رو با مدل و برن رم هات رو بفرست تا بتونیم زودتر مشکل رو حل کنیم:10:
NirvanaH
25-02-2011, 12:35
بد نیست یه نگاهی به این بندازین!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
navidsos2000
26-02-2011, 10:27
سلام به همه دوستان تو گوگل که سرچ می کردم خیلی ها این مشکل رو دارند مثلاً طرف 6 گیگ نصب کرده ولی مثل من 2 گیگش قابل استفادست واقعاً جالبه و در خصوص مدل رم هام باید بگم هر 4 تاشون پاتریوت باس 800 هستند من مطمئنم که رم هام سالمه چون تو الان 5 یا 6 بار ویندوز عوض کردم و اگر مشکلی باشد در موقع نصب ایراد میگرفت.
NirvanaH
26-02-2011, 11:04
سلام به همه دوستان تو گوگل که سرچ می کردم خیلی ها این مشکل رو دارند مثلاً طرف 6 گیگ نصب کرده ولی مثل من 2 گیگش قابل استفادست واقعاً جالبه و در خصوص مدل رم هام باید بگم هر 4 تاشون پاتریوت باس 800 هستند من مطمئنم که رم هام سالمه چون تو الان 5 یا 6 بار ویندوز عوض کردم و اگر مشکلی باشد در موقع نصب ایراد میگرفت.
راستی گرافیکت چیه؟
onebordکه نیستش؟؟؟
navidsos2000
26-02-2011, 19:07
سلام مدل گرافیک من این هست و مطمئنم share نیست
navidsos2000
27-02-2011, 14:53
سلام به همه دوستان به طرز عجیبی مشکل حل شد با دست زدن به تنظیمات بایوس مادربرد به عکس زیر حتماً نگاه کنید و الان دارم یک آموزش برای حل این مشکل درست میکنم که در اختیار دوستان میزارم
NirvanaH
27-02-2011, 15:10
سلام به همه دوستان به طرز عجیبی مشکل حل شد با دست زدن به تنظیمات بایوس مادربرد به عکس زیر حتماً نگاه کنید و الان دارم یک آموزش برای حل این مشکل درست میکنم که در اختیار دوستان میزارم
خدارو شکر.
فقط عکساتو داخل تاپیک وارد کن و لینک آپلود نذار.
بازم ممنون.
navidsos2000
28-02-2011, 17:52
یه خبر بد ویندوز 7 که نصب کردم دوباره همونجوری شد فکر کنم اول آخرش باید یه مادربرد باید بخرم چون اون موقع که من این مادربرد را خریدم ویندوز 7 وجود نداشت آخرین آپدیت بایوس هم برای سال 2009
NirvanaH
28-02-2011, 23:20
یه خبر بد ویندوز 7 که نصب کردم دوباره همونجوری شد فکر کنم اول آخرش باید یه مادربرد باید بخرم چون اون موقع که من این مادربرد را خریدم ویندوز 7 وجود نداشت آخرین آپدیت بایوس هم برای سال 2009
شما که گفتی حل شده!!!!!:40:
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
سلام مدل گرافیک من این هست و مطمئنم share نیست
ظواهر امر نشون میده که کارتت Shareشده، برادر!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.