PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستکاری یک برنامه کامپایل شده، بدون داشتن سورس کد

alidanger_202
22-02-2011, 13:18
سلام

یک نرم افزاربرای رایگان تهیه دیسکت حقوق بانک از فایل اکسل پیدا کردم کلی شاد شدم اما موقع استفاده فهمیدم که فقط برای 25 نفر قابلیت ساخت داره و بیشتر رو قبول نمیکنه از دوستان پرفشنال میخوام ببینید میشه با دستکاری سرسش تعداد نفرات رو بیشتر کرد ؟؟؟ اصلا امکان داره ؟؟؟؟

آیا نرم افزار مشابهی وجود داره (فقط برا ساخت دیسک حقوق بانک ملی کارت چون نرم افزارهای حرفه ای حقوق و دستمزد گرون هست و به کارم هم نمیاد )

آدرس دانلود نرم افزار با حجم 3 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان خواهشا اگه ممکنه مزایقه نکنید آخه هر وقت دیسک حقوق میسازیم نزدیک 4 روز معطل میشیم
اگه بشه خیلی دعاتون میکنم
یا علی به امید پیروزی

anvar.net
22-02-2011, 19:29
فایل رو دانلود نکردم

اما, مشخصه که شما به سورس برنامه دسترسی ندارید که بخواهید اونو طبق میل خودتون تغییر بدید

در واقع میشه به این برنامه به عنوان یک راهنما نگاه کرد و دوباره با درک صحیح فرایند عملش اونو دوباره از صفر بازسازی کرد

d.borzouei
12-03-2011, 11:30
امکان در آوردن سورس هست ولی باید روش کار کرد و یک سری نرم افزار داره می توانی خودت دنیال اونا بگردی
من بعضی از بچه ها این کردن یکه برنامه ها رو کرک میکنن و همین موارد اگه راهنمایی کنن میام بهت میگم ولی بدون که حدود 70% شدنی است بگردی توخوده ایرانم یک جندتا گروه هست سایتم دارن که نمیشود اینجا اورد

Nakh0d4
21-03-2011, 03:58
اگه محدوديت ايجاد كرده كه 25 نفر باشن ولي با رجيستر شدن اين محدوديت برداشته ميشه با كرك ميشه اين محدوديتو برداشت

heyvola
09-05-2012, 08:22
سلام

یک نرم افزاربرای رایگان تهیه دیسکت حقوق بانک از فایل اکسل پیدا کردم کلی شاد شدم اما موقع استفاده فهمیدم که فقط برای 25 نفر قابلیت ساخت داره و بیشتر رو قبول نمیکنه از دوستان پرفشنال میخوام ببینید میشه با دستکاری سرسش تعداد نفرات رو بیشتر کرد ؟؟؟ اصلا امکان داره ؟؟؟؟

آیا نرم افزار مشابهی وجود داره (فقط برا ساخت دیسک حقوق بانک ملی کارت چون نرم افزارهای حرفه ای حقوق و دستمزد گرون هست و به کارم هم نمیاد )

آدرس دانلود نرم افزار با حجم 3 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان خواهشا اگه ممکنه مزایقه نکنید آخه هر وقت دیسک حقوق میسازیم نزدیک 4 روز معطل میشیم
اگه بشه خیلی دعاتون میکنم
یا علی به امید پیروزی
امکان دانلود توی این لینکی که گذاشتی نیست.اگه میتونی برام بفرست ببینم چه میشه کرد؟
heyvola@yahoo.com