ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفر کردن نشانگر میانگین مصرف سوخت تویوتا کمری 2007

rw280s
22-02-2011, 09:30
سلام. می خواستم بدونم که میانگین مصرف سوختی که کامپیوتر سفری کمری نشون میده رو میشه صفر کرد یا نه؟
می خوام که از همون لحظه که من می خوام محاسبه بشه

heinrich_himmler
22-02-2011, 19:53
خب مگه از همون لحظه نشون نمیده؟؟!!
این سیستم طوری طراحی شده که مصرف تقریبی رو لحظه ای محاسبه میکنه و مصرف خودرو هیچوقت صفر نیست یا نمیشه ریستش کرد.
هر لحظه بسته به شرایط رانندگی یا... یه عدد میده.

farshad bugatti
22-02-2011, 22:55
این یک محاسب گره! یعنی دقیقا موقع کارکردن خودرو محسبه میکنه!
یعنی چیزی نیست که ریستش کرد یا بهش برنامه داد!

rw280s
07-03-2011, 15:53
خب مگه از همون لحظه نشون نمیده؟؟!!
این سیستم طوری طراحی شده که مصرف تقریبی رو لحظه ای محاسبه میکنه و مصرف خودرو هیچوقت صفر نیست یا نمیشه ریستش کرد.
هر لحظه بسته به شرایط رانندگی یا... یه عدد میده.

شما که تا حالا تویوتا نداشتی چرا اطلاعات اشتباه میدی آخه؟
من قبلا کمری گرند 2006 داشتم و اونایی که داشتن میدونن که اگه دکمه mode رو چند لحظه نگه می داشتی کامپیوتر محاسبه مصرف سوخت میانگین صفر مشد و از اون لحظه به بعد مصرف محاسبه میشد.
اما الان که se 2007 دارم اینجوری صفر نمیشه و فقط وقتی بنزین میزنی صفر میشه.
پس ریست میشه

heinrich_himmler
08-03-2011, 01:31
ببخشید. من جسارت نکردم. اما یه سوال؟ چطور میشه مصرف خودرو صفر بشه؟ درسته. وقتی بنزین می زنی عدد تغییر می کنه اما صفر یعنی خودرو مصرفی نداره و یا هیچ کیلومتر می تونی پیمایش داشته باشی!!
میشه یه کم توضیح بدید.

rw280s
08-04-2011, 21:53
ببخشید. من جسارت نکردم. اما یه سوال؟ چطور میشه مصرف خودرو صفر بشه؟ درسته. وقتی بنزین می زنی عدد تغییر می کنه اما صفر یعنی خودرو مصرفی نداره و یا هیچ کیلومتر می تونی پیمایش داشته باشی!!
میشه یه کم توضیح بدید.

بله خیلی ساده است. وقتی چیزی رو صفر میکنی در ثانیه اول صفر را نشان می دهد ولی از ثانیه دوم شروع به محاسبه می کنه.
مثال ساده شما وقتی کرنومتر را صفر می کنی بعد از فشار دادن دکمه استارت، شروع به محاسبه زمان می کنه.
ضمنا من نگفتم که مصرف خودرو صفر میشه گفتم میانگین مصرف صفر میشه و از زمان دلخواه شما شروع به محاسبه می کنه.
اونهای که مثل من قبلا تویوتا 2006 گراند را داشتن دقیقا منظور من رو متوجه می شوند.
موفق باشید