مشاهده نسخه کامل
: نت بوک یا تبلت
Hamed_forum
22-02-2011, 09:12
نظر دوستان راجب خرید نت بوک یا تبلت کدوم؟بهتر با دلیل صحبت کنیم
Hamed_forum
22-02-2011, 10:12
نظر دوستان راجب Archos PC Tablet شمار 7 از اندروید ساپورت میکنه من به یک فروشندش زنگ زدم گفت فارسی هم ساپورت میکنه
یکی از سازندگان کشور هم داده براش تبلت بزنن به قیمت از 350هزار تا 500 با سیستم عامل اندروید اما متاسفانه نتونستن نمایش صفحات وبش رو درست کنند که با زبان فارسی جور در بیاد وگرنه قرار بود با تبلیغات زیاد در شب عید کولاک کنه
راجب Archos 7 PC Tablet توسایتهای ایرانی قیمت 500هزار توامن هست اما من از این سایتهای ایرانی که از امازون خرید میکنند قیمت بدون گمرگ گرفتم شد 310هزار؟کاش دوستان اگر تجربه کار با این نوع تبلت ها رو هم دارند بگند
pooriya_hp
22-02-2011, 15:54
از نظر من تبلت خیلی بهتره ....
منم تبلت میپسندم
بستگی به نوع کار داره...و نرم افزارای مورد استفادتون
مثلا اگر مثل من تو رشته مهندسی میخواین برنامه ای داشته باشید..و از تبلت کار لپ تاپ هم بخواین بکشید... اندروید انتخاب مناسبی به نظر نمیرسه
ولی در شرایط الان Hp تبلت های کارآمدی داره یعنی کاملا کار لپ تاپ هم میکنه (سی پی یو اتم نیست) فقط یکم گرون...یک مدل دیدم که سی پی یوش اتلون بود...
بعدشم ASUS T10 که خدایی نسبت به قیمت و باطری عالی بود ولی سی پی یو اتم هست
Lenovo و simens هم مدل های خوبی توشون هست مثل S10 که ارزونه تو لنوو و...یک مدل تینک پد هست ک گرونتره...
ولی با همه ویژگی های تبلت من هنوز نتونستم توشون یک مدل قرص و جوندار پیدا کنم یا خیلی سی پی یو ضعیفی دارن یا که خیلی گرون و..برا همین فعلا دنبال یک جور لپ تاپ سبکم...ممنون اگر تو انتخابش به من کمک کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamed_forum
22-02-2011, 23:16
منم تبلت میپسندم
بستگی به نوع کار داره...و نرم افزارای مورد استفادتون
مثلا اگر مثل من تو رشته مهندسی میخواین برنامه ای داشته باشید..و از تبلت کار لپ تاپ هم بخواین بکشید... اندروید انتخاب مناسبی به نظر نمیرسه
ولی در شرایط الان Hp تبلت های کارآمدی داره یعنی کاملا کار لپ تاپ هم میکنه (سی پی یو اتم نیست) فقط یکم گرون...یک مدل دیدم که سی پی یوش اتلون بود...
بعدشم ASUS T10 که خدایی نسبت به قیمت و باطری عالی بود ولی سی پی یو اتم هست
Lenovo و simens هم مدل های خوبی توشون هست مثل S10 که ارزونه تو لنوو و...یک مدل تینک پد هست ک گرونتره...
ولی با همه ویژگی های تبلت من هنوز نتونستم توشون یک مدل قرص و جوندار پیدا کنم یا خیلی سی پی یو ضعیفی دارن یا که خیلی گرون و..برا همین فعلا دنبال یک جور لپ تاپ سبکم...ممنون اگر تو انتخابش به من کمک کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار تبلت و نت بوک کار سنگین نیست نهایتش یک تایپ و یک وبگردی خوندن مقاله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.