مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن موس و صفحه کلید در اوبنتو
Marmoulak
22-02-2011, 01:40
سلام دوستان
من ابنتو نصب کردم و نمی دونم چرا حین کار یک دفعه موس و صفحه کلیدم از کار میوفته و مجبورم سیستم رو ریست کنم ؟
با تشکر
c30tehran
22-02-2011, 15:43
1- متاسفانه این مشکل فقط تو اوبونتو 10.10 هست و اینکه راه حل من یادم نمی اید
2- محل تاپیک درست انتخاب نکردید
سلام دوستان
من ابنتو نصب کردم و نمی دونم چرا حین کار یک دفعه موس و صفحه کلیدم از کار میوفته و مجبورم سیستم رو ریست کنم ؟
با تشکر
شما باید درایور های مربوط به ایندو رو اگر به روز نیستند به روز رسانی کنید.
شما یک خروجی از dmesg بزارید....
Marmoulak
23-02-2011, 06:09
دوستان از راهنمایی شما ممنونم و باید بگم که من سیستم رو کامل به روز رسانی کردم و در صفحه گراب بوت لینوکس 2دهم اومد بالاتر و الان 4تا گزینه برای بوت دارم ولی هنوز مشکل پا برجا هست !
راه حل نهایی چی هست ؟
با یک کیبورد و ماوس دیگه هم امتحان کنین.
من اوبونتو ۱۰.۱۰ دارم یه بار موسم از کار افتاد ولی خودش درست شد!!
شما کیبورد و موس کار کرد از اول یا نه بعد از یکم کار کار کردن از کار افتاد؟
Marmoulak
24-02-2011, 06:28
نه من کار می کنه و یک دفعه از کار می یوفته ! هم کیبورد و هم موس !
جالبه قبل از اینکه لینوکس نصب کنم این قدر تو اینترنت می خوندم که هر وقت مشکلی توی هر کدوم از توزیع های لینوکس پیدا بشه خیلی سریع تر از مایکروسافت آپدیتش میاد و اصلاح میشه ! من توی سایت خارجی هم نگاهکردم همین مشکل هست و هنوز راه حلی براش نیست ؟
با تشکر
نه من کار می کنه و یک دفعه از کار می یوفته ! هم کیبورد و هم موس !
جالبه قبل از اینکه لینوکس نصب کنم این قدر تو اینترنت می خوندم که هر وقت مشکلی توی هر کدوم از توزیع های لینوکس پیدا بشه خیلی سریع تر از مایکروسافت آپدیتش میاد و اصلاح میشه ! من توی سایت خارجی هم نگاهکردم همین مشکل هست و هنوز راه حلی براش نیست ؟
با تشکر
ریپورت باگ مربوط به مشکل شما در لانچپد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه اوبونتو در هر نسخه اش یک سری مشکلات عجیب و غریب رو با خودش حمل می کنه!
بدون هیچ شکی آخرین نسخه ی اوبونتو که حال و هوای لینوکس رو داشت 6.06 بود، که هنوز هم تجربه اش رو که 2 سال روی سیستمم داشتمش فراموش نمی کنم. بعد از اون اوبونتو بیشتر رو آورده به زیبا شدن و فراهم کردن یک سری امکانات اضافی و به قولی دنبال رقابت.
خود من نتونستم 10.10 رو روی سیستمم نصب کنم! آخرش هم نفهمیدم مشکل چیه!
اگر حال و حوصله ی کمی کار رو دارید، و زیاد هم دنبال افکت های خاص اوبونتو (که البته اونها همش بسته های نرم افزاری هست) نیستید به شما دبیان 6 رو پشنهاد می کنم، که هنوز بعد از حدود 2 هفته کار باهاش، هیچ مشکلی رو نداشتم.
Marmoulak
24-02-2011, 19:45
دوست عزیز از زاهنماییت ممنون و میگم من تازه کارم ولی علاقه وصبرم برای یادگیری لینوکس فراوون هست اگه می دونی با دبیاk شروع کنم بهتر هست لطفا لینک دانلود 64 بیت آخرین نسخه اون رو بهم بده !
با تشکر
فکر کنم کلمه debian خیلی راحت بود اگه حتی توی گوگل هم سرچ میکردی!
بفرما اینم لینک دانلود:
Marmoulak
25-02-2011, 00:57
سلام
میگم مگه این دیبان 6 که جدید هست چندتا DVD هست ؟؟؟؟
آخه منی می خوام دانلودش کنم 7dvd یا 28گیگ هست !!!
اینم لینک دانلودش ببینید درست میگم ؟
سلام
میگم مگه این دیبان 6 که جدید هست چندتا DVD هست ؟؟؟؟
آخه منی می خوام دانلودش کنم 7dvd یا 28گیگ هست !!!
اینم لینک دانلودش ببینید درست میگم ؟
شما کلا نیاز نیست DVD ها رو دانلود کنید، CD ی اول لینک زیر کافی هست، بقیه ی CD ها بسته های نرم افزاری هستند، که شما می تونید به مانند اوبونتو با استفاده از synaptic به صورت موردی از اینترنت دریافت کنید. البته همین موضوع برای DVD هم هست، DVD اول رو شما فقط نیاز هست دانلود کنید، نصف DVD اول و باقی DVD ها بسته های نرم افزاری هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.