ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : AMD 1075 صدای مخوف و Turbo core

ELDORAMO
22-02-2011, 01:03
سلام دوستان
من یک 1075 گرفتم
و مادربوردم هم ازراک 870 هست
همزمان با نصب درایور مادربورد یکی دوتا برنامه هم نصب شد که ظاهرا ماله اورکلاک هست
وقتی وارد برنامه ASRock OC Tuner میشم تنظیمات دما و دور فن رو میشه تنظیم کرد
حالا سوالم اینه
1- دمای این پردازنده از چه حدی نباید تجاوز کنه؟
2- وقتی من دما رو روی عدد خاصی قرار بدم چه اتفاقی می افته؟ با بالا رفتن دما خودکار دور فن زیاد میشه یا اتفاق دیگه ای می افته؟
3- وقتی من دور فن رو پایین میارم و روی عدد خاصی می ذارم اگه وارد گیم بشم و پردازنده حرارتش بالا بره بازم دور فن روی عددی که من تعیین کردم میمونه یا نه؟

لطفا تک تک سوالات رو به ترتیب پاسخ بدید

امکان خرید کولر ندارم و صدای این فن هم خیلی زیاده
حالت turbo core رو خاموش کردم و فرکانسش الان روی 3000 هست می خوام بدونم توی تنظیمات ASRock OC Tuner دورفن و دما رو روی چه عددی بذارم که ریسک اسیب به پردازنده از بین بره و صدای بیخودی هم تولید نکنه؟

این تنظیمات هم توی bios هستن و هم توی نرم افزاری که گفتم
از توی کدومشون باید تنظیم کنم؟ ظاهرا هرکدوم جداگانه فعالیت میکنه
و با اینکه دیروز توربو کور رو خاموش کرده بودم اما امروز دوباره روشن شده بود
دلیلش چیه و چطور می تونم به طور دائم خاموش نگهش دارم؟

بابت سوالات زیاد شرمنده
فقط لطفا تک تک و به ترتیب همه سوالاتی رو پاسخ بدید

ELDORAMO
23-02-2011, 14:03
من seven 64 bit نصب کردم اما الان که می رم توی نرم افزار سرعت پردازنده رو حدود 800 نشون میده و گاهی میره روی 2000 و 3000
علتش چیه؟؟؟؟؟

madopak
28-02-2011, 08:58
من seven 64 bit نصب کردم اما الان که می رم توی نرم افزار سرعت پردازنده رو حدود 800 نشون میده و گاهی میره روی 2000 و 3000
علتش چیه؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
من 1090 AMD دارم ودقیقاهمین مساله ی شما رو دارم. فرکانس پردازنده بشدت متغیره و نگرانم کرده.ویندوز هم سون 64 بیته.این پردازنده رو 2-3 روزه گرفتم و فقط با ویندوز 7 چک کردم.شما قبلا ویندوزه دیگه ای داشتی که اطلاعات مربوط به سرعت فرکانس cpu رو باهاش چک کنی؟اگه جواب مثبته این تغییرات سرعت رو قبل از تعوض کردن ویندوز داشتید یا خیر.

millad1388
28-02-2011, 14:06
سلام دوست عزیز
من 1090 AMD دارم ودقیقاهمین مساله ی شما رو دارم. فرکانس پردازنده بشدت متغیره و نگرانم کرده.ویندوز هم سون 64 بیته.این پردازنده رو 2-3 روزه گرفتم و فقط با ویندوز 7 چک کردم.شما قبلا ویندوزه دیگه ای داشتی که اطلاعات مربوط به سرعت فرکانس cpu رو باهاش چک کنی؟اگه جواب مثبته این تغییرات سرعت رو قبل از تعوض کردن ویندوز داشتید یا خیر.
تغییر فرکانس که عادیه و تازه یکی از مزایای اون به حساب میاد و حداقل فرکانس هم همون 800 مگاهرتزه برای وقتی که کار خاصی رو سیستم انجام نمیشه و انصافا هم ساختن یک پردازنده با فرکانس پایه 800 و فرکانس حداکثر 3000 خیلی سخته
دوم : تازه وقتی بار زیادی روی 3 هسته یا کمتر باشه و بقیه هسته ها بیکار باشند خود سیستم به طور خودکار برای افزایش کارایی فرکانس را تا 500 مگاهرتز از حد نهایت بیشتر میکنه رو 3 هسته=turbo core
تمام موارد بالا به صورت پیشرفته تر هم رو اینتل سری CORE i هستش و جدید به حساب نمیاد

ELDORAMO
01-03-2011, 23:33
توی تنظیمات بایوس قسمتی مربوط به دما و سرعت فن پردازنده هست وقتی دما رو روی عدد خاصی تنظیم می کنید و دور فن رو هم روی عدد مشخصی می ذارید باعث میشه تا اون دما فن با سرعتی که شما تعیین کردید دوران کنه و وقتی دما از عددی که تعیین کردید بیشتر شد دور فن بالا بره و مجدد دما رو پایین بیاره
این طوری تا زمانی که سرعت پردازنده بالا نرفته و دماش زیاد نشده دیگه صدای بیخودی فن عذابتون نمیده

ELDORAMO
20-03-2011, 00:00
این هم راه حلی که کاملا صدای عذاب دهنده رو از بین برد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید