مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن فن پاور !!
سلام به دوستان . یه سوال داشتم آیا فن پاور همیشه روشن هستش یا فن گاهی کار میکنه گاهی نه ؟
آخه دیروز دیدم که روی کیس روی پاور داغ شده بعد دیدم که فن مثلا 5 ثانیه روشن هستش 10 ثانیه خاموش .
به نظر شما فن مشکل داره باید عوض بشه ؟ آیا خودم می تونم عوضش کنم ؟ آخه گارانتیش تموم شده ؟ اگر لازم هست عوض بشه چه فنی بزارم آیا فن های معمولی جوابگو هست منظورم از لحاظ سوکت پاور فن ؟
پاورم هم 535 گرین هستش .
فکر کنم بعضی پاور ها سیستمشون این شکلیه و به این صورت کار میکنه
ولی من تا حالا پاور گرینی ندیدم که به این صورت باشه پس بایئ فنشو عوض کنید
منتها قبلش فن رو خاک گیری کنید و روغن کاری کنید اگه درست نشد اونموقع عوض کنید
برید تعمیرگاهها اونجاها فن پاور دارن 12 سانتیمتری 8 سانتیمتری از همه نوع گیرتون میاد
امروز یکی از سیستمهای محل کارم دچار همین مشکل شد . کرش کرد و بعد زمان ریستارت، صفحه ابی. بعد دیدم داخل کیس بسیار گرم شده و پاور بسیار داغ. فنش از کار افتاده. گرین 380. خوشبختانه هنوز گارانتی داره . ولی یواش یواش داره از گرین بدم میاد...
با اینکه سالهاست برای خودم و دیگران گرین می بندم.
امروز یکی از سیستمهای محل کارم دچار همین مشکل شد . کرش کرد و بعد زمان ریستارت، صفحه ابی. بعد دیدم داخل کیس بسیار گرم شده و پاور بسیار داغ. فنش از کار افتاده. گرین 380. خوشبختانه هنوز گارانتی داره . ولی یواش یواش داره از گرین بدم میاد...
با اینکه سالهاست برای خودم و دیگران گرین می بندم.
الان به نظر من بهترین برند برای پاور thermal take باشه من خودم از این برند برای مشتری زیاد میبندم و رو سیستم خودم هست و تا حالا مشکلی ازش ندیدم
Roovigital
25-04-2011, 22:01
دوستان سلام
دیدم این تاپیک هست گفتم در ادامه همین تاپیک مشکلم رو مطرح کنم
من یه پاور 500 وات گرین دارم که بعد از گردگیری یه صدایی میده که بعد از یه مدت قطع میشه و هر ثانیه یه صدایی تیک مانند داره مهمترین قسمت ماجرا اینه که فن پاور اصلا کار نمیکنه ولی حتی بعد از یک ساعت هم بدنه پاور کاملا خنک هست ، آیا فن پاور باید از زمان روشن شدن به صورت مدام کارکنه ؟
آیا فن پاور من دچار مشکل شده؟
باید چه کارش کنم؟
ممنون
دوستان سلام
دیدم این تاپیک هست گفتم در ادامه همین تاپیک مشکلم رو مطرح کنم
من یه پاور 500 وات گرین دارم که بعد از گردگیری یه صدایی میده که بعد از یه مدت قطع میشه و هر ثانیه یه صدایی تیک مانند داره مهمترین قسمت ماجرا اینه که فن پاور اصلا کار نمیکنه ولی حتی بعد از یک ساعت هم بدنه پاور کاملا خنک هست ، آیا فن پاور باید از زمان روشن شدن به صورت مدام کارکنه ؟
آیا فن پاور من دچار مشکل شده؟
باید چه کارش کنم؟
ممنون
باید دائم کار کنه. گارانتی داره؟ وگرنه با 5 تومن خود گرین فن رو عوض میکنه.
KAHAKDAM
26-04-2011, 06:11
سلام
باید بگم منم یه چنین مشکلی رو داشتم.
پاور رو باز کردم و فن رو در اوردم.خیلی محکم بود.با دست هم به زور میچرخید منم درپوش روغن رو باز کردم و روغن کاریش کردم.حالا دیگه با فوت هم میچرخه!:31:
خیلی عالی داره کار میکنه!
دیگه خبری از داغ شدن نیست.
Roovigital
27-04-2011, 16:43
ممنون از شما پاور رو باز کردم یه فن گردن کلفت روش بود که دوتا از پرره هاش شکسته بودم عوضش کردم .
در ضمن پاور از برند کولر مستر بود که من اشتباها گرین گفتم ممنون.
sajjadsa
29-05-2011, 14:27
منم الان یه پاور 485 گرین دارم. فنش تق تق می کرد برای همین توری محافظ فن رو باز کردم مشکل حل شد ولی الان دیگه تقریبا کلا فن کار نمیکه و سیستم ناپایدار شده.
اقا فن ما هم همینطوریه باورتون میشه پارسال همین موقع رفتم عوضش کردم ولی بازم امسال همینجوری شده
ولی از من موقع روشن کردن سیستم نمیچرخه و باید خاموش روشنش کنم تا بچرخه ولی تو بازی مشکلی نداره؟؟چه کنم؟؟؟
مشکل از چیه ؟؟؟؟
moslem_abadani
04-07-2015, 05:52
باعرض سلاممن چندروز پیش با این مشکل مواجهه شدم که وقتی سیستمم را روشن کنم بعد از 30،45 دقیقه خودبخود یا خاموش یاریستارت میشهایا کسی هست مشکلم رو حل کنه؟اول فکر کردم از خمیر سیلیکون هست که خمیر گذاشتم فایده نداشت لطفا راهنماییم کنید
باعرض سلاممن چندروز پیش با این مشکل مواجهه شدم که وقتی سیستمم را روشن کنم بعد از 30،45 دقیقه خودبخود یا خاموش یاریستارت میشهایا کسی هست مشکلم رو حل کنه؟اول فکر کردم از خمیر سیلیکون هست که خمیر گذاشتم فایده نداشت لطفا راهنماییم کنید
اول باید دمای قطعات رو بررسی کنید اگر مشکل دمایی نداشتید باید مطمین بشید مشکل نرم افزاری ندارید مثل ویندوز و ویروس اگر مشکل از این موارد نبود باید رم و پاور سیستم رو با یک قطعه سالم بررسی کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
moslem_abadani
04-07-2015, 18:00
اول باید دمای قطعات رو بررسی کنید اگر مشکل دمایی نداشتید باید مطمین بشید مشکل نرم افزاری ندارید مثل ویندوز و ویروس اگر مشکل از این موارد نبود باید رم و پاور سیستم رو با یک قطعه سالم بررسی کنیدSent from my GT-S7562 using Tapatalkسلام دوست عزیزم_ویندوز کامپیوترو عوض کردم _ویروس کشی کردم_ رم دوستم رو گرفتم فایده نداشت یعنی مشکل از پاور است_میتونه مشکل از فن پاور هم باشه؟
moslem_abadani
04-07-2015, 18:13
دمای کامپیوترم در حالت معمولی:GPU:42_45CPUمن دوهسته ای هستش دماش هم:Core0:42Core1:40_41ایا دمای این خوبه یا بازهم زیاده؟
دمای کامپیوترم در حالت معمولی:GPU:42_45CPUمن دوهسته ای هستش دماش هم:Core0:42Core1:40_41ایا دمای این خوبه یا بازهم زیاده؟
نه دما خوبه مگه فن پاور کار نمیکنه ؟؟ اگه فن پاور داره به خوبی کار میکنه مشکل از اون نیست باید قطعات دیگر رو هم چک کنید مثل رم
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.