PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مانیتور

a.z.p.z
21-02-2011, 20:46
سلام دوستان ...
من تا 300 میتونم خرج کنم البته کمی هم بالاتر باشه مشکلی نیست ..
full hd
led
hdmi-dvi
کمتر از 19 اینچ هم نباشه ...
البته من اصلا اطلاعاتی در مورد مانیتور و ... ندارم ! ...
ممنون میشم کمی هم در مورد مدلی که معرفی میکنید اطلاعات بدید ...
کلا میخوام وضوح بالا و شفافیت خوبی داشته باشه ..
ممنون:11:

pasargadd
21-02-2011, 20:59
asus led ml238h=355
full hd
hdmi dvi
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asus led ms238h=340
full hd
hdmi dvi
این دو تا هم تفاوتشون تو ظاهره.

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

هر دو 23 اینچ

a.z.p.z
22-02-2011, 19:11
نظرتون در مورد برند سامسونگ چیه ؟ ...

pasargadd
22-02-2011, 19:20
وقتی بودجه برای asus داری برا چی بری سراغ samsung؟

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

کیفیت مانیتور های asus بهتر از دو برند مطرح در کشور است.

millad1388
23-02-2011, 20:16
MONITOR=SAMSUNG-BX2285-20"-LED=280
PX 2372=335

a.z.p.z
24-02-2011, 17:31
وقتی بودجه برای asus داری برا چی بری سراغ samsung؟

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

کیفیت مانیتور های asus بهتر از دو برند مطرح در کشور است.

ممنون دوست عزیز راستیتش واقعا اطلاعاتی در این مورد ندیدم ... از این نظر گفتم سامسونگ چون خودم مدل ها
و کیفیتش رو دیدم اما asus رو اطلاعات خاصی ازش ندارم ...
راستی asus نمایندگی کجا داره برای خرید ؟ ...

pasargadd
24-02-2011, 18:35
ممنون دوست عزیز راستیتش واقعا اطلاعاتی در این مورد ندیدم ... از این نظر گفتم سامسونگ چون خودم مدل ها
و کیفیتش رو دیدم اما asus رو اطلاعات خاصی ازش ندارم ...
راستی asus نمایندگی کجا داره برای خرید ؟ ...
بازارهای گامپیوتر و پایتخت

a.z.p.z
09-03-2011, 23:16
کسی شماره ادرسی از نمایندگی Asus نداره ؟ ...
من خودم کلا بین سامسونگ و Asus موندم ولی خوب فکر میکنم که Asus مدل های حرفه ای تری داره !
ممنون ... کلا بیشتر تمایل به Asus دارم !

berendji
10-03-2011, 03:40
لعنت به هر دوتاشون.
چشمم دراومد با این ml
الان که دارم باهاش متن می خونم چشمام عین چشمای کلاغی شده که ببندیش جلو نورافکن های ویمبلی.
داداش ایسوس شانسیه ها....از ما گقتن!

a.z.p.z
10-03-2011, 12:58
لعنت به هر دوتاشون.
چشمم دراومد با این ml
الان که دارم باهاش متن می خونم چشمام عین چشمای کلاغی شده که ببندیش جلو نورافکن های ویمبلی.
داداش ایسوس شانسیه ها....از ما گقتن!

جدی؟!

البته اینم باید بگم خود من خیلی پای اینترنت هستم و مطلب و ... زیادی میخونم یعنی میخوام چشممو اذیت نکنه
چون بعضی از مانیتور ها هستن که مشکل ایجاد میکنن برای من ! ...

من که موندم چی بگیرم ... البته خودم الان یه مدل از سامسونگ دارم از این نظر باهاش مشکلی ندارم و اذیت نمیکنه ! ...

pasargadd
10-03-2011, 13:10
نه اصلا اینطور نیست.البته کسی که یک مدت crt یا lcd با رزولشن پایین داشته باشه وقتی با full hd کار کنه چون عادت نداره چشمش اذیت میشه بعدش عادت میکنه.
در ضمن میتونین با گزینه هایی که برای بهینه سازی تصویر داره مشکلو مرتفع کنین.
در هر صورت asus کیفیتش از این دو برند بالاتره و فکر نمیکنم کسی باشه که این موضوع رو رد کنه.
شما بهتره برین پایتخت و کامپیوتر ایران تا خودتون مقایسه کنین.

dusti55
10-03-2011, 14:08
یک نکته: هر اندازه نمایشگری می‌خواهید بخرید باید به میزان ساعت استفاده توجه کنید.
کسانی در شبانه روز که ساعت‌های طولانی پای کامپیوتر می‌نشینند بهتره از انواعی که نوردهی ال.ئی.دی دارند بخرند- براساس تجربه‌ام میگم: واقعاً ال.ئی.دی‌‌.بلکلایت‌ها کمتر چشم را اذیت می‌کنند.

berendji
10-03-2011, 15:04
نه اصلا اینطور نیست.البته کسی که یک مدت crt یا lcd با رزولشن پایین داشته باشه وقتی با full hd کار کنه چون عادت نداره چشمش اذیت میشه بعدش عادت میکنه.
در ضمن میتونین با گزینه هایی که برای بهینه سازی تصویر داره مشکلو مرتفع کنین.
در هر صورت asus کیفیتش از این دو برند بالاتره و فکر نمیکنم کسی باشه که این موضوع رو رد کنه.

چی اصلا اینطور نیست دوست عزیز؟
در اینکه هم کیفیت و هم زیبایی ایسوس از باقی برند ها بالاتره هیچ شکی نیست ولی کیفیت پنل ایسوس کاملا شانسیه یکی مثل مال شما عالیه و یکی مثل مال من پدر چشم رو درمیاره.
من دو هفته است که دارم سعی می کنم به تنظیمات بهینه برسم در نهایت رو تصویر اوضاع بهتر شد البته بگذریم از هاله های بنفش و سفید اطراف تصویر...
ولی خدا نکنه بخوام باهاش متن بخونم.به وضوح داره با چشم وصلت می کنه!
شما یه لطفی می کنی؟ رو کدوم مد گذاشتی مانیتورت رو؟ با چه تنظیماتی؟ شاید واقعا من نمی تونم تشخیص بدم چه تنظیمی مناسبه؟

pasargadd
10-03-2011, 15:24
چی اصلا اینطور نیست دوست عزیز؟
در اینکه هم کیفیت و هم زیبایی ایسوس از باقی برند ها بالاتره هیچ شکی نیست ولی کیفیت پنل ایسوس کاملا شانسیه یکی مثل مال شما عالیه و یکی مثل مال من پدر چشم رو درمیاره.
من دو هفته است که دارم سعی می کنم به تنظیمات بهینه برسم در نهایت رو تصویر اوضاع بهتر شد البته بگذریم از هاله های بنفش و سفید اطراف تصویر...
ولی خدا نکنه بخوام باهاش متن بخونم.به وضوح داره با چشم وصلت می کنه!
شما یه لطفی می کنی؟ رو کدوم مد گذاشتی مانیتورت رو؟ با چه تنظیماتی؟ شاید واقعا من نمی تونم تشخیص بدم چه تنظیمی مناسبه؟
من این مانیتورو ندارم ولی تا به حال شکایتی بابت این مشکلاتی که شما میگین نشنیدم.
شما بهتره زنگ گارانتیش و مسئله رو در میو نزارین.
مانیتور شما یا مشکل داره باید بره گارانتی یا شما به led عادت ندارین.
مانیتور قبلیتون چی بوده؟
در مورد پنل که مهمترین نقشو در تمام کیفیت و ..داره به نظرتون ممکنه شانسی باشه؟اصلا شانسی یعنی چی؟

berendji
10-03-2011, 21:57
من این مانیتورو ندارم ولی تا به حال شکایتی بابت این مشکلاتی که شما میگین نشنیدم.
شما بهتره زنگ گارانتیش و مسئله رو در میو نزارین.
مانیتور شما یا مشکل داره باید بره گارانتی یا شما به led عادت ندارین.
مانیتور قبلیتون چی بوده؟
در مورد پنل که مهمترین نقشو در تمام کیفیت و ..داره به نظرتون ممکنه شانسی باشه؟اصلا شانسی یعنی چی؟
من چون تمام پست های مربوط به این مانیتور رو خوندم از این مشکلات زیاد شنیدم.
این یک مورد رو ملاحظه بفرمایین تا وضعیت گارانتی محصول هم مشخص بشه.
حق با شماست و من به led عادت ندارم و مانیتور قبلیم lcd بوده ولی دوست عزیزم عادت نداشتن دلیل این مقدار اذیت چشمه؟غیر منطقیه به نظرم.این یه ایراده خیلی فراتر از عادت نداشتن.
شانسی یعنی دو تا از این مانیتور رو کنار هم بذارین مقدار هاله دور صفحه زمین تا زیر زمین باهم متفاوت هستن.
شانسی یعنی نصف کاربرا می گن فوق العادست و نصف باقی می گن مزخرفه.

pasargadd
10-03-2011, 22:07
گارانتیش هم همونطور که در لینکی که دادین گفتم خوب نیست و بد هم نیست.
شما نباید خدمات مادیرانو با این مقایسه کنین چون هنوز این مانیتور جا نیوفتاده و تقاضا کمه.
اون هاله و بنفش بودن اینا در مانیتورهای lg و samsung دیده شده و در همین فروم تاپیکهاش است و نمیشه گفت چون asus این مشکله داره پس بی کیفیته.
کیفیت تصویر هم ربطی به این هاله یا اینجور چیزها نداره.
ولی من توصیم همینه چون با مقایسه ای که بین این مانیتور و دیگر مانیتور ها به خصوص vp کردم کیفیت asus بالاتر بوده.
ولی باز هم میگم گارانتیه زیاد خوبی نداره.

berendji
10-03-2011, 22:18
به هر صورت توصیه بنده در نهایت اینه که قبل از خرید خودتون از نزدیک تصویر رو(مخصوصا رو متن) ببینید و مقایسه کنید
چیری که من موفق نشدم انجام بدم چون هیچ جایی نبود که ml رو روشن گذاشته باشن.
پیشاپیش مبارکتون باشه.

a.z.p.z
11-03-2011, 18:43
خیلی ممنون باز من خودم یه تحقیقی میکنم ..

البته من تا وقتی اطلاعات بخونم و ... فایده نداره باید خودم یه روز پاشم برم مرکز کامپیوتر یه تستی بکنم و با چشم خودم ببینم !

راستی تفاوت LED و LCD توی مانیتور ها واقعا چقدر هست یعنی ارزش داره که پول بیشتری بابت LED داد ؟ ...
من الان خودم سامسونگ مدل SyncMaster 1932 دارم ! ...

a.z.p.z
14-03-2011, 12:59
سامسونگ مدل های زیر تو ایران هست ؟ ...

و 2050 BX2035

a.z.p.z
17-03-2011, 10:27
کسی نیست جواب منو بده ؟

berendji
17-03-2011, 14:46
سامسونگ مدل های زیر تو ایران هست ؟ ...

و 2050 BX2035

من که ندیدم.

ahmadreza1363
18-03-2011, 15:20
سلام.اقا من کارم معماری هست.3d max autocad .یه مونیتور که رندر هارو خوب نشون بد.کلا کیفیت خوبی داشته باشه.19 به با لا.
تو رنج 150 تا 200.

a.z.p.z
23-03-2011, 11:43
الان دقیقا سامسونگ چه مدل هایی از ال ای دی تو بازار ایران داره که 22 اینچ باشه ؟! حداقل کمتر از 21.5 اینچ نباشه ! ...

Ali*Reza
23-03-2011, 13:10
الان دقیقا سامسونگ چه مدل هایی از ال ای دی تو بازار ایران داره که 22 اینچ باشه ؟! حداقل کمتر از 21.5 اینچ نباشه ! ...

Samsung LED PX23720

a.z.p.z
24-03-2011, 00:34
ممنون این مدل 23 اینچی هست خوبه --
راستی مدل BX2050 یا BX2035 تو ایران هستن ؟... اگه باشن خیلی خوبه ! ... یا مثلا مدل
BX2231

چون این مدل ها ارزون تر هستن ولی از نظر خیلی امکانات مثل همین مدلی هستن که شما گفتید یعنی 23720 ! و اینکه این 23720 یه سری امکانات دیگه داره که به کار من نمیاد و بی خودی برای من گرون تر در میاد که مثلا حدود 360 تومن هست .

راستی بهترین جا برای خرید مانیتور تو تهران کدوم مرکز هست ؟! غیر از پایتخت البته!

در ضمن مدل 23720 که تو ایران هم در حال حاضر هست و شما معرفی کردید یک سوالی برام پیش اومد!
یه بنده خدایی از همین سری led سامسونگ گرفته بود و از HDMI استفاده کرده بود و چون فول اچ دی بود گفته بود بقل های صفحه مانیتور تصویر نیست و وقتی هم از نمایندگی پرسیده گفته برای حل مشکل حتما باید از کابل VGA استفاده بشه که خوب اصلا به درد نمیخوره اگه اینجوری باشه اگه در این مورد اطلاعی دارید یا شما یا کس دیگه
ای از این سری خودش داره و مشکلی نداره یا مشکلی داشته حل شده ممنون میشم کمکم کنید ..
:11:

a.z.p.z
25-03-2011, 00:30
ممنون این مدل 23 اینچی هست خوبه --
راستی مدل BX2050 یا BX2035 تو ایران هستن ؟... اگه باشن خیلی خوبه ! ... یا مثلا مدل
BX2231

چون این مدل ها ارزون تر هستن ولی از نظر خیلی امکانات مثل همین مدلی هستن که شما گفتید یعنی 23720 ! و اینکه این 23720 یه سری امکانات دیگه داره که به کار من نمیاد و بی خودی برای من گرون تر در میاد که مثلا حدود 360 تومن هست .

راستی بهترین جا برای خرید مانیتور تو تهران کدوم مرکز هست ؟! غیر از پایتخت البته!

در ضمن مدل 23720 که تو ایران هم در حال حاضر هست و شما معرفی کردید یک سوالی برام پیش اومد!
یه بنده خدایی از همین سری led سامسونگ گرفته بود و از HDMI استفاده کرده بود و چون فول اچ دی بود گفته بود بقل های صفحه مانیتور تصویر نیست و وقتی هم از نمایندگی پرسیده گفته برای حل مشکل حتما باید از کابل VGA استفاده بشه که خوب اصلا به درد نمیخوره اگه اینجوری باشه اگه در این مورد اطلاعی دارید یا شما یا کس دیگه
ای از این سری خودش داره و مشکلی نداره یا مشکلی داشته حل شده ممنون میشم کمکم کنید ..
:11:

کسی نیست جواب منو بده ؟ ... یا نمیدونه بهترین جا برای خرید کجاست ؟!!!

asqarj
26-03-2011, 17:30
با سلام وتبریک عید من یک led lg 2050t گرفته ام ولی نمی دانم چرا تصاویر شطرنجی است یا لبهای زیادی دارد عکسها هم دون دون است و فونتها هم به بدترین شکل است وتصویر دسکتاپ بیشتر از 1360x768 نمیشود وایکونها بزرگ اشکال کجا است از مانیتور یا حساسیت من یا از کم سوادی که نمیدانم تنظیمش کنم با تشکر و تبریک دوباره عید 1390

reza_17173
15-04-2011, 14:14
دوستان به نظرتون خرید Samsung LED PX23720 به صرفه هست؟ چون الان کم شده تو بازار و قیمتش کشیده بالا الکی!

dusti55
15-04-2011, 15:33
دوستان در مورد اچ.دی.ام.آی پرسیدن بد ندیدم اندک دانسته‌هام را تقدیم کنم.
اساساً اچ.دی.ام.آی کاربردش برای انتقال گرافیک و صدای با وضوح بالاست و اگه نمایشگری نتواند تمام اچ.دی ارائه دهد درگاه مربوطه چندان بدردبخور نیست! البته باز هم بخاطر انتقال هم‌زمان تصویر و صدا امتیاز دارد ولی قاعدتاً می‌بایست نمایشگر بلندگودار باشه. اینها صرفاً نظر خام نیست، بلکه نمونه‌های تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) و اچ.دی معمولی (۷۲۰ پی) آزمایش شده. در ضمن برای تصویر تمام اچ.دی، فرکانس نمایشگر می‌بایست بالای 100Hz باشه.
سرعت پاسخگویی نیز در هنگام اجرای بازی‌ها نقش مهمی داره. الان ۲ میلی‌ثانیه معمول نمایشگرهای خوبه.

reza_17173
15-04-2011, 16:26
دوستان در مورد اچ.دی.ام.آی پرسیدن بد ندیدم اندک دانسته‌هام را تقدیم کنم.
اساساً اچ.دی.ام.آی کاربردش برای انتقال گرافیک و صدای با وضوح بالاست و اگه نمایشگری نتواند تمام اچ.دی ارائه دهد درگاه مربوطه چندان بدردبخور نیست! البته باز هم بخاطر انتقال هم‌زمان تصویر و صدا امتیاز دارد ولی قاعدتاً می‌بایست نمایشگر بلندگودار باشه. اینها صرفاً نظر خام نیست، بلکه نمونه‌های تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) و اچ.دی معمولی (۷۲۰ پی) آزمایش شده. در ضمن برای تصویر تمام اچ.دی، فرکانس نمایشگر می‌بایست بالای 100Hz باشه.
سرعت پاسخگویی نیز در هنگام اجرای بازی‌ها نقش مهمی داره. الان ۲ میلی‌ثانیه معمول نمایشگرهای خوبه.

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. الان من چند مدل LED رو انتخاب کردم به نظرتون کدوم بهتره؟
ASUS - 22 اینچ:
Resolution: 1920X1080
Contrast: 10,000,000 :1
Analog Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
Digital Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
سرعت پاسخ گویی: 5
HDMI: Yes

--------------------------------------------
LG - 22 اینچ:
Resolution: 1680X1050
Contrast: 2,000,000 :1
Horizontal Frequency: 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
سرعت پاسخ گویی: 2

---------------------------------------------
AOC: - 21.5 اینچ:
Resolution: 1920 x 1080
Contrast: 20,000,000 : 1
Horizontal Frequency: 30 ~ 83 KHz
Vertical Frequency: 50 ~ 75 Hz
HDMI: No

-----------------------------------------
خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست!

happyfeat
15-04-2011, 17:07
کسی نیست جواب منو بده ؟ ... یا نمیدونه بهترین جا برای خرید کجاست ؟!!!

در مورد این مشکلی که گفتید من هم در چند تاپیک که در حال خوندنشون بودم این مشکل رو مشاهده کردم که البته مدل 23720 نبود و یه مدل دیگه از مانیتور های سامسونگ بودش . در مورد این مدل هم در مورد نور پس زمینه و مشکل نشان دادن رنگ مشکی .... صحبت هایی خوندم که نمی دونم تا چه حد درس باشه
برای خرید هم هم تو بازار رضا و هم تو بازار ایران سامسونگ نمایندگی داره و می تونید از نمایندگی خرید کنید

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. الان من چند مدل LED رو انتخاب کردم به نظرتون کدوم بهتره؟
ASUS - 22 اینچ:
Resolution: 1920X1080
Contrast: 10,000,000 :1
Analog Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
Digital Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz

--------------------------------------------
LG - 22 اینچ:
Resolution: 1680X1050
Contrast: 2,000,000 :1
Horizontal Frequency: 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
سرعت پاسخ گویی: 2

---------------------------------------------
AOC: - 21.5 اینچ:
Resolution: 1920 x 1080
Contrast: 20,000,000 : 1
Horizontal Frequency: 30 ~ 83 KHz
Vertical Frequency: 50 ~ 75 Hz
HDMI: No

-----------------------------------------
خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست!

به نظر من بین این 3 تا از ال جی یا ایسوس یکی رو انتخاب کن
نظر شخصی من اینکه که ایسوس انتخاب بهتری میتونه باشه

dusti55
16-04-2011, 06:00
«خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست! »

راستش خودم با پی.سی بازی میکنم و برای این کار هم از نمایشگر ۳۲ اینچم استفاده میکنم برای امور نر‌م‌افزاری نمایشگر ال.سی.دی قدیمیم که ۵ سال پیش خریدم بکارمی‌برم. در مورد کنسول صلاحیتش را نمی‌بینم نظر بدهم ولی بازی HAWX را تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) انجام میدم که خوبه ولی کراسیس ۲ را ناچارم با اچ.دی استاندارد یعنی ۷۲۰ پی اجرا کنم چون که سرعت فریم خوبی در تمام اچ.دی نمی‌دهد؛ حال ببینید شما چه از نمایشگرتان توقع دارید. اگه بازی در حد اچ.دی استاندارد/معمولی میخواهید نیازی به نمایشگر قوی‌تر (۱۰۸۰ پی) نداردید، در این صورت تمرکزتان را روی پارامترهای دیگه بگذارید مثلاً سرعت پاسخگویی که گفتم دست کم ۲ میلی‌ثانیه معموله! ال.ئی.دی بکلایت واسه صرفه‌جویی انرژی گزینه خوبیه (۹۰٪ نسبت به سی.آر.تی و ۴۵٪ نسبت به ال.سی.دی فلورسنت بکلایت)، ضمن اینکه از دید سلامت هم مناسب‌تره.
یکی از بهترین نمایشگرها اگه در بازار ایران پیدا بشه اینه:
ASUS - 27" - VE278Q
در مورد فرکانس متأسفانه فروشندگان و نمایندگی‌ها اطلاعات کاملی نمی‌دهند بدیهی است منظور از آن چیزی نیست که گفته‌شده. به نوشته زیر بنگرید:

Up conversion (interpolation):

* In many LCD monitors there is a native picture mode, however the monitor can display different graphical modes using a scan converter.
* In a 100 Hz/120Hz analog TV, there is a scan converter circuit which converts the vertical frequency (refresh rate) from standard 50/60Hz to 100/120Hz to achieve a low level of flicker which is important in large screen (high inch) TVs.
* An external TV card receives the TV signals and converts them to VGA or SVGA format to display on monitor.

Down conversion (decimation):

* Many graphic cards have output for standard-definition television. Here there is a conversion from computer graphical modes to TV standard formats.
* Other graphic cards lack an SDTV output, but their VGA outputs can still be connected to an SDTV through an external scan converter (pictured).

Scan conversion serves as a bridge between TV and computer graphics technology.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza_17173
16-04-2011, 20:49
ممنون از توضیحاتتون دوست من. و مچکر بابت لینک wikipedia.
این مانیتوری که معرفی کردین خیلی خوبه فقط یه مقدار بزرگه و گرونه. اگه یه مانیتور دیگه با همین مشخصات و سایز کوچیکتر مثلا" 20 اینچ ( حداکثر تا 22 - 23 اینچ) بود واقعا" عالی میشد.

dusti55
17-04-2011, 08:43
ممنون از توضیحاتتون دوست من... اگه یه مانیتور دیگه با همین مشخصات و سایز کوچیکتر مثلا" 20 اینچ (حداکثر تا 22 - 23 اینچ) بود واقعا" عالی میشد.
اگه نمی‌خواهید توضیحاتم را بخوانید به مقایسه نگاه کرده و به لینک‌ها مراجعه کنید.
سرنکته!: شایعاتیه که میگن این مشخصاتی که شرکت‌ها و فروشندگان میدن الکیه، شایعات را فعلاً بی‌خیال میشیم...

بررسی‌های (reviewe) وبگاه‌های خارجی خوبه ولی بسیاری از محصولات توی بازار ایران نیست و گران‌ترست، عملاً کاربردی نداره.
بهترین نمایشگرهای ۲۰۱۰ در وبگاه سی.نت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمایشگر پیشنهادیم با توجه به توضیحات:
Asus ML238H

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته‌وار خدمت شما عرض می‌کنم:
نکته ۱- من نمی‌خواهم دوستان و هم‌وطنان عزیزم را ناخواسته با دادن اطلاعاتی، گمراه کنم ولی طی سالیان واقعیاتی را می‌بینم سکوت کردن سخته! راستش با نمایشگرهای ایسوس کار نکردم ولی معتقدم کشوری (تایوان) که صاحب بِرند است (یعنی نمی‌آیند خودشان را با تولید محصول کیفیت پایین خراب کنند!) و از آن به عنوان پایتخت سخت‌افزار جهان یاد میشه، اگه محصول ناب/اورجینالی ازش پیدا کنی توی بازار ایران حتی کمی با هزینه بیشتر بخری، احتمالاً پشیمان نمی‌شی!
نکته ۲- خودم با ال.جی کار کردم و در مقایسه میان یک محصول سال۸۸ پیش از شرکت دیگه با ال.جی سال ۸۴ در حضور خودم، توسط یک بازی‌خوره که چیز زیادی از کامپیوتر سر درنمیاره و فقط سال‌ها پای دستگاه‌های بازی مختلف گذرانده، اذعان کرد ال.جی از محصول آن شرکت دیگه بهتره! البته احتمالاً شاید محصولاتش الان بهتر شده. به خاطر سوء تفاهم پیش نیاد نام آن محصول را نمیگم. این مقایسه توسط یک سیستم واحد انجام شد.
نکته ۳- نمی‌خواهم بیخودی وقت دوستان بگیرم، همین قدر میگم اکنون بازار داره شکل‌دهی میشه سمت نمایشگرهای ۲۳ اینچ و بالاتر، یعنی اینکه سخت‌افزارها و بویژه نرم‌افزارها بر پایه این اندازه نمایشگرها پی‌ریزی میشن، پس اگه حالا حالاها قصد ندارید نمایشگرتان را تعویض کنید به کمتر از ۲۳ اینچ فکر نکنید! وگرنه شاید در آینده نزدیک پشیمان بشوید! بیشتر، شرکت‌ها نوبرانه‌هاشان را در اندازه‌های ۲۳ و ۲۷ اینچ دارن میدن بیرون!

نکته ۴- نمایشگر ۲۳ اینچ واسه کاربرد عامه و بالاتر برای کاربرد خاص، ۲۷ اینچ و بالاتر مناسب پخش رسانه و بازیه... که دورمهار/کنترل و ماوس، صفحه‌کلید و دسته‌ بازی و غیره بی‌سیم لازمه.
نکته ۵- اگه دستگاهتان (پی.سی، مک، همراه، کنسول و غیره) را حالا حالاها نمی‌خواهید ارتقاء داده و یا نو کنید و از طرفی در حالت تمام اچ.دی (۱۰۸۰) توان بازی با فریم خوب نداره بیخودی هزینه اضافی نکنید. هر چند بیش از ۱۰ سال پیش مقاله‌ای از یک کارشناس خارجی خواندم که گفته‌بود (نقل مضمون) "نمایشگر/مانیتور وسیله سرمایه‌ای مجموعه سیستم کامپیوتریه" با این حساب برای هزینه/سرمایه‌گذاری برای نمایشگر نباید نگران بود!

Advanced Ali-001
17-04-2011, 09:00
من فقط یه پیشنهاد دارم اونم اینه که منتظرمانیتورهای سامسونگ نباشید ....

1navid
17-04-2011, 10:07
خوب عزیز من چند تا توصیه بهت می کنم
1- سامسونگ فعلا نخر چون اون مدلی که شما می خری (23720 ) کمیاب شده و گرونه
من ml238 دارم هیچ مشکلی نداره نه خبری از حاله بنفش دیده میشه تو تست تصویر مشکی هم خیلی خوبه چون کنتراستش بالست چشمم رو فقط روز اول اذیت می کرد اونم به خاطر اختلاف اندازه با مانیتور قبلیم بود
به نظرم همین رو بخر قیمت امروز 350 بود
اگه خواستی آدرس نمایندگیش رو هم بهت میدم

happyfeat
17-04-2011, 10:13
من هم دیروز ml238 خریدم
مانیتور خوبی هستش و کلا ازش راضی هستم
میتونه گزینه خوبی برای خریدتون باشه

Ali*Reza
17-04-2011, 16:13
من هم دیروز ml238 خریدم

مبارک باشه.
لطف میکنین بگین چه قیمتی گرفتین؟

rasoooli
17-04-2011, 16:51
من هم دیروز ml238 خریدم

مبارك باشه

اگه ميشه شماره شركتش رو به ما هم بده .

ميخواستم 26 اينچش رو بخرم ( ASUS VK266H 26-Inch Full HD 1080P ) واقعا عالي بود (همه ورودي ها رو داشت )

البته LED نبود !

نماينده اش توي بازار رضا گفت شركت توي اين هفته مدل جديد مياره ، گفتم بهتره يه هفته صبر كنم .

اميدوارم مدلهاي جديدش بهتر باشه و زودتر بياره .

happyfeat
17-04-2011, 17:52
مبارک باشه.
لطف میکنین بگین چه قیمتی گرفتین؟
ممنونم علیرضا جان
من 350 گرفتم :46:

مبارك باشه

اگه ميشه شماره شركتش رو به ما هم بده .

ميخواستم 26 اينچش رو بخرم ( ASUS VK266H 26-Inch Full HD 1080P ) واقعا عالي بود (همه ورودي ها رو داشت )

البته LED نبود !

نماينده اش توي بازار رضا گفت شركت توي اين هفته مدل جديد مياره ، گفتم بهتره يه هفته صبر كنم .

اميدوارم مدلهاي جديدش بهتر باشه و زودتر بياره .
ممنونم دوست من
اشالا شما هم هر مدلیشو گرفتی راضی باشی

1navid
17-04-2011, 17:57
برای کسایی که نمایندگیش رو می خواند
هم تو ایران هم تو رضا نمایندگی داره
تو رضا طبقه 4 واحد 406
تو ایران طبقه 3 واحد304
فقط بدونید قیمتش 350 هست بیشتر نگند بهتون

reza_17173
18-04-2011, 23:14
اگه نمی‌خواهید توضیحاتم را بخوانید به مقایسه نگاه کرده و به لینک‌ها مراجعه کنید.
سرنکته!: شایعاتیه که میگن این مشخصاتی که شرکت‌ها و فروشندگان میدن الکیه، شایعات را فعلاً بی‌خیال میشیم...

بررسی‌های (reviewe) وبگاه‌های خارجی خوبه ولی بسیاری از محصولات توی بازار ایران نیست و گران‌ترست، عملاً کاربردی نداره.
بهترین نمایشگرهای ۲۰۱۰ در وبگاه سی.نت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمایشگر پیشنهادیم با توجه به توضیحات:
Asus ML238H

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته‌وار خدمت شما عرض می‌کنم:
نکته ۱- من نمی‌خواهم دوستان و هم‌وطنان عزیزم را ناخواسته با دادن اطلاعاتی، گمراه کنم ولی طی سالیان واقعیاتی را می‌بینم سکوت کردن سخته! راستش با نمایشگرهای ایسوس کار نکردم ولی معتقدم کشوری (تایوان) که صاحب بِرند است (یعنی نمی‌آیند خودشان را با تولید محصول کیفیت پایین خراب کنند!) و از آن به عنوان پایتخت سخت‌افزار جهان یاد میشه، اگه محصول ناب/اورجینالی ازش پیدا کنی توی بازار ایران حتی کمی با هزینه بیشتر بخری، احتمالاً پشیمان نمی‌شی!
نکته ۲- خودم با ال.جی کار کردم و در مقایسه میان یک محصول سال۸۸ پیش از شرکت دیگه با ال.جی سال ۸۴ در حضور خودم، توسط یک بازی‌خوره که چیز زیادی از کامپیوتر سر درنمیاره و فقط سال‌ها پای دستگاه‌های بازی مختلف گذرانده، اذعان کرد ال.جی از محصول آن شرکت دیگه بهتره! البته احتمالاً شاید محصولاتش الان بهتر شده. به خاطر سوء تفاهم پیش نیاد نام آن محصول را نمیگم. این مقایسه توسط یک سیستم واحد انجام شد.
نکته ۳- نمی‌خواهم بیخودی وقت دوستان بگیرم، همین قدر میگم اکنون بازار داره شکل‌دهی میشه سمت نمایشگرهای ۲۳ اینچ و بالاتر، یعنی اینکه سخت‌افزارها و بویژه نرم‌افزارها بر پایه این اندازه نمایشگرها پی‌ریزی میشن، پس اگه حالا حالاها قصد ندارید نمایشگرتان را تعویض کنید به کمتر از ۲۳ اینچ فکر نکنید! وگرنه شاید در آینده نزدیک پشیمان بشوید! بیشتر، شرکت‌ها نوبرانه‌هاشان را در اندازه‌های ۲۳ و ۲۷ اینچ دارن میدن بیرون!

نکته ۴- نمایشگر ۲۳ اینچ واسه کاربرد عامه و بالاتر برای کاربرد خاص، ۲۷ اینچ و بالاتر مناسب پخش رسانه و بازیه... که دورمهار/کنترل و ماوس، صفحه‌کلید و دسته‌ بازی و غیره بی‌سیم لازمه.
نکته ۵- اگه دستگاهتان (پی.سی، مک، همراه، کنسول و غیره) را حالا حالاها نمی‌خواهید ارتقاء داده و یا نو کنید و از طرفی در حالت تمام اچ.دی (۱۰۸۰) توان بازی با فریم خوب نداره بیخودی هزینه اضافی نکنید. هر چند بیش از ۱۰ سال پیش مقاله‌ای از یک کارشناس خارجی خواندم که گفته‌بود (نقل مضمون) "نمایشگر/مانیتور وسیله سرمایه‌ای مجموعه سیستم کامپیوتریه" با این حساب برای هزینه/سرمایه‌گذاری برای نمایشگر نباید نگران بود!
باز هم ممنون. چه خوبه که استادهابی مثل شما اینجا هستن که به ما کمک می کنن. به احتمال قریب به یقین همین ML238H رو انتخاب می کنم.

1- سامسونگ فعلا نخر چون اون مدلی که شما می خری (23720 ) کمیاب شده و گرونه
من ml238 دارم هیچ مشکلی نداره نه خبری از حاله بنفش دیده میشه تو تست تصویر مشکی هم خیلی خوبه چون کنتراستش بالست چشمم رو فقط روز اول اذیت می کرد اونم به خاطر اختلاف اندازه با مانیتور قبلیم بود
اگه خواستی آدرس نمایندگیش رو هم بهت میدم
ممنون بابت آدرس و راهنمایی.

dusti55
19-04-2011, 06:36

اگه خواستی آدرس نمایندگیش رو هم بهت میدم 1- سامسونگ فعلا نخر چون اون مدلی که شما می خری (23720 ) کمیاب شده و گرونه

دوستمان به اذیت شدن چشم به خاطر بزرگ‌تر بودن نمایشگر اشاره کردن، پیشنهاد می‌کنم دوستان بیایند در مورد فاصله مناسب نمایشگرشان از چشم نظر بدهند، چندی قبل، تاپیکی/موضوعی ویژه در این باره ایجاد کردم که داره خاک می‌خوره، بیایید با ارسال تجربه‌تان دیگران هم را در دانشتان شریک کنید که گفتند: «زکات علم، نشر آنست»، ایشاا... ۳وابش (ثواب) را ببرید.
تعیین و برگزیدن فاصله مناسب نمایشگر از چشم؟

IranApadana
19-04-2011, 12:00
درود
من 3 4 ماه میشه سیستمم رو عوض کردم و سیستمی خریدم با این مشخصات:
CPU: Core i5 760 2.80GH
Graphic: nVidia Geforce GTX 460 1G (zotak)
Ram: 4GB
تصمیم داشتم یک مانیتور خوب بخرم که هنوز نخریدم.تقریباً روزی 15 ساعت پشت سیستم هستم و بازی هم میکنم.
مانیتوری با این مشخصات مد نظرم بود:
1.ال ای دی باشه 2. فول اچ دی باشه 3.اچ دی ام آی داشته باشه 4.یا 22 اینچ یا 23 اینچ 5.قیمت تا 350 (10 20 تومن کم و زیاد)
بین این مانیتورها کلی تحقیق کردم
LG E2250T که فول اچ دی هست اما اچ دی ام آی نداره
Samsung PX23720 Plus که تا جایی که فهمیدم مشکلش در نمایش نور یا رنگ مشکی هست و این چیزا از نظر امکانات که همه ورودی ها رو داره
Asus ML238H که ظاهر شیکی داره و همه ورودی ها رو هم داره اما مثل سامسونگ مشکل نمایش رنگ مشکی داره.
این معایب رو هم اکثر دوستان که این مانیتورها رو دارن گفتن.
در نهایت تصمیم گرفتم مانیتور Samsung XL2370 رو از خارج ایران توسط یکی از آشناها که قرار بود اوایل عید بره کره بخرم.قیمتشم بین 250 تا 300 دلار تو اکثر سایت ها هست.
یه نکته خیلی مهم رو فهمیدم که شاید بعضی ها نخوان بپذیرن... مانیتور Samsung XL2370 دیگه وارد ایران نمیشه؛ اگه شما تحقیق کنین میبینید این مانیتور در معرفی شرکت سامسونگ یکی از معایبش اینه که مشکل نمایش نور مشکی رو داره و نور مشکی رو روشنتر نشون میده. خود سازنده این مانیتور اینو اعلام کرده اما نمیدونم چرا یه عده نمیخوان اینو بپذیرن که مانیتور اصل سامسونگ خود کارخونه میگه ایرادش اینه...اما مانیتور ساخت سام الکترونیک ایران میگه همچین ایرادی نداره...!!شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه.
شوربختانه قیمت مانیتور XL2370 در کره به خاطر مالیات بالایی که ازشون میگیرن چیزی در حدود 720 هزار تومن میشه.دقیقاً مثل سمند ایران که داخل ایران قیمتش نجومی اما خارج ایران مفتش گرون. فروشنده میگفت اگه از غیر از کره و ژاپن بخرین همون 300 دلاره.
از اینا بگذریم.
مانیتور الانم CRT هست. LG F700P و 10 ساله داره واسم کار میکنه.در حالت عادی مشکلی نداره اما وقتی لپ تاپ کنارش روشنه میبینی نورش چقدر فاجعس.رنگ سفیدش آبی روشنه...!!!
یکی از دوستام Asus VE228H رو خرید.این دوستم گیمره و تمام کنسولها رو داره واسه همین همه خروجی های HDMI و D-Sub و DVI رو لازم داره. قبل خریدش LG W2261V داشت (ال سی دی) و میگفت بعد از 2 سال لپ تاپ کنارش روشن میکنه میبینه رنگ سفید زرد دیده میشه. (نسبت به سفیدی نور لپ تاپ)
این مانیتور Asus رو از نزدیک دیدم فاجعه بود. تو یه تاپیک ایراداتی که خودم دیدم رو گذاشتم و عکسشم گذاشتم. از ایراد نور مشکی گرفته تا دیده شدن چسبی که بین پنل و لبه های مانیتور هست. یکی از بچه ها گفت بفرسته گارانتی عوضش کنن اما شهر ما کلاً نمایندگی Asus نداره. (فقط الجی و سامسونگ) این بنده خدا هم به نمایندگی الجی سفارش داده بود این مانیتور رو واسش از تهران بگیره. اونقدر تو ذوقش خورده بود که یک هفته بعد رفت پسش داد و مانیتور LG W2261 VP خرید.(قبلی V بود)
این مانیتور Asus بازی رو رو رزولیشن 1080 پی خوب نشون نمیداد و نقطه نقطه سفید تو محیط تاریک دیده میشد. مجبور بود بذاره رو 1080 آی. حالا تفاوت اینا چیه من نمیدونم (کسی میدونه حتماً بگه). سیستم قوی داره. گرافیکش مثل یکی خودم GTX 460 و سی پی یو هم Core i7. خلاصه اینجوریا.
اینم بگم مانیتور Asus رو کارتنش نوشته بود ساخت چین.نمیدونم کسی Asus اصل فکر کنم تایوان جایی سراغ داره یا نه. شاید اصلش اینقدر ناجور نباشه.
مانیتوری که هم Full HD باشه هم DVI هم HDMI داشته باشه تا 23 اینچ فقط اینا رو دیدم
1.Samsung PX2370 Plus (که ساخت سام الکترونیک ایرانه.سامسونگ همچین مانیتوری نداره) قیمت نمایندگی سامسنوگ شهرستانی که هستم : 361900 تومان که تو سایت ها زدن 365000
2. Asus ML238H فقط منبعم سایته که زده 375000 تومان
3. LG W2261 VP قیمت نمایندگی الجی 265000 تومان
که مورد سوم LCD هست و 22 اینچ.
من خیلی رو خرید مانیتور حساس شدم واسه همین هنوز هیچی نخریدم.کاش میتونستم خودمو یک دل کنم بخرم و خلاص بشم.
شما چه توصیه ای میکنید؟
همه این مانیتورها ایراداتی دارن. متأسفانه کشور ما چون در تحریم هست حتی همین سامسونگ مانیتوری که تا اسفند 88 وارد ایران میشده رو دیگه به ایران نمیده (Samsung XL2370) اگه کسی میدونه جایی این مانیتور رو میفروشن به من بگه چون بدجوری پسندیدمش.
بین باقی مانیتور ها هم نمیدونم چیکار کنم.

happyfeat
19-04-2011, 18:19
فکر xl 2370 رو بیرون کنید چون بعیده وارد بشه و سام سرویس فقط قول الکی میده به مشتری ها
من خودم هم رو مانیتور ایسوس ml 238 و سامسونگ px 23720 مردد بودم ولی تو انجمن و سایت های دیگه که گشتم از این مانیتور نکات منفی شنیدم و بیشتر دوستان هم تو این رنج قیمت ایسوس رو پیشنهاد دادن . من هم ایسوس گرفتم و تو این چند روز راضی بودم
باز شما هم تحقیقاتتو بکن که انتخاب خوبی داشته باشی:20:

ali2424
21-04-2011, 21:41
[
LG E2250T که فول اچ دی هست اما اچ دی ام آی ندار به نظر من به قیمتش می ارزه من این سه تا مانیتور رواز اسوس و سامسونگ و الجی کنار هم گذاشتم ( تکنولوژی کارتهای رادون) و وافعا الجی در رنگ مشکی بهتر عمل کرد

900913
24-05-2011, 16:48
دوستان سامسونگ 2285 مانیتور خوبه برای کار زیاد با عکس و تکست و چند قیمته؟

samira_googleOne
25-05-2011, 16:00
[ به نظر من به قیمتش می ارزه من این سه تا مانیتور رواز اسوس و سامسونگ و الجی کنار هم گذاشتم ( تکنولوژی کارتهای رادون) و وافعا الجی در رنگ مشکی بهتر عمل کرد

با شما موافقم کاملا

الجی درخشندگیش بیشتر از رقیباست
ضمنا در مورد دوستی که گفته فول اچ دی ولی اچ دی ام آی نداره:
1- گرافیک شما باید hdmi داشته باشه وگرنه داشتن hdmi فایده نداره
2- با پورت dvi هم وصل کنی همون کیفیت رو میگیری. ولی با hdmi صدا و تصویر با هم منتقل میشه. این تنها فرقشه و در کیفیت تصویر تاثیری نداره
3- اگر میخوای hdmi داشته باشه مدل 2261 الجی رو بردار که زمان پاسخ گویی 2 میلی ثانیه داره

aghamir
25-05-2011, 20:34
سلام به همه دوستان

مانیتور معمولی که واید نباشه برای یک سیستم قدیمی پیدا میشه ؟
برای محل کارم میخوام برای اینترنت و تکست

ممنون

aghamir
26-05-2011, 07:19
کسی اینجا نیست ؟

happyfeat
26-05-2011, 09:24
سلام به همه دوستان

مانیتور معمولی که واید نباشه برای یک سیستم قدیمی پیدا میشه ؟
برای محل کارم میخوام برای اینترنت و تکست

ممنون

کسی اینجا نیست ؟
تو lcd های موجود الان اکثر مدل ها واید هستند و دیگه مدل غیر واید من ندیدم تو مانیتور های موجود.اگر هم موجود باشه مدل های قدیمی هستن یا دست 2 یا مانیتور های crt دست 2
حالا مگه چه مشکلی با مدل واید دارید دوست من ؟؟!!

aghamir
28-05-2011, 14:06
ممنون

مشکل کارت گرافیکه

rezatoole
08-06-2011, 16:47
سلام دوستان من یک مانیتور asus یا samsung میخوام که LED باشه 23 اینچ و دو تا HDMI بخوره اگه میشه کمکم کنید اجله دارم تا 250-300 هم باشه

1navid
08-06-2011, 17:43
سلام دوستان من یک مانیتور asus یا samsung میخوام که LED باشه 23 اینچ و دو تا HDMI بخوره اگه میشه کمکم کنید اجله دارم تا 250-300 هم باشه
asus ml238 350
asus ms 238 320