ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل نصب لينوكس

vahid_d
24-05-2006, 16:44
سلام به همگي

من در هنگام نصب لينوكس فدورا مشكل دارم:

بعد از بوت از سي دي بايد زبان نصب رو انتخاب كرد وبعد از اون زبان صفحه كليد كه مشكلي توشون ندارم اما بعد از اين 2 مرحله برنامه نصب معمولا سي دي رو چك ميكنه كه مشكلي نداشته باشه
سيستم من تو هسن مرحله به جاي بررسي سي دي پيغام خطا ميده و ميگه سي دي فدورا پيدا نشد لطفا سي دي فدورا را قرهر داده و ok را فشار دهيد.
من 2 سي دي ديگر را امتحان كردم ولي همين پيغام امد از چند نفر هم پرسيده ام ولي مشكلم رفع نشده
bios را هم بروز كردم ولي...
راهنمايي ميخوام :sad:

ALI16437
15-06-2006, 23:29
در بخش چك كردن سدي ميتوان بازدن skip از بخش فوق عبور کرد ولی تعداد سیدی فدورا 5 اخرین فدورا . 5 سدی میباشد
این احتمال رو هم نادیده نمی شه گرفت که سرعت رایت سدی با سرعت درایور خواننده هم خوانی ندارد
به هرحال من توصیه میکنم اگر تا به حال نصب لینوکس نداشتی از یک نفر باتجربه ویا خیلی بهتر از یک کتاب استفاده کنی
من خودم تجربه پریدن کامل هارد رو دارم ویا عدم تتابق لینوکس با ویندوز .به هر حال امیدوارم دلسرد نشده باشی ادرس زیر رو برات میذارم یه سربزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با یک پک سدی دیکه لینوکس امتحان کن.
برای دیدن سخت افزارهای که توسط لینوکس پشتیبانی میشند به این سایت مراجعه کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جراعت یاد گرفتن داشته باش و هرگز نامید نشو موفق باشی.

M.B.Asadi
20-06-2006, 11:04
اگه کار فوری با لینوکس داری از لینوکس knnopix که بدون نیاز به نصب و از روی سی دی میاد و همه ی درایوهای ویندوز رو هم می خونه و با اکثر سخت افزارها سازگاره(حتی بیشتر از فدورا کور) و.... استفاده کن.
البته همونطور که دوستمون گفتند چک کردن دیسک رو می تونی skip کنی.