ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه

Electronic-Arts
21-02-2011, 15:43
سلام دوستان یه درخواستی داشتم که گفتم این جا مطرح کنم , من دنبال یه برنامه ای هستم که چند تا 6 تایی عدد بهش بدی (هرچی تعداد6 تایی ها بیشتر باشه بهتر) و رابطه بین این اعداد رو این برنامه پیدا کنه و اعداد بعدی رو بهم بده کلی هم تو اینترنت گشتم ولی همچین برنامه ای رو پیدا نکردم
اعداد هم 5 تای اول از 1 تا 56 (خود 56 هم هست) و ششمی از 1 تا 46 (خود 46 هم هست) هست مثلا
6-5-4-3-2-1
12-11-10-9-8-7
و الی آخر
رو بدی و بگه که اعداد یه دونه یه دونه اضافه شده یا عدد بعدی رو بده
(اگر 15 تا 6 تایی بشه بهش داد بهتره)
در ضمن عدد ششم جدا از 5 تا عدد دیگس
یه برنامه دیگه هم اگر زحمتی نیست باشه که اونم چند تا 6 تایی بدیم بهش و رابطه رو پیدا کنه و اعداد بعدی رو بده ولی این فرق رو داره که این یکی هر 6 تاش از 1 تا 49 هست و عدد ششم از اون 5 تای دیگه جدا نیست و همشون با هم هستن
خیلی گیر این دوتا برنامه هستم ممنون میشم یه بزرگوار کمک کنه:11:

Electronic-Arts
22-02-2011, 09:36
دوستان ثواب داره ها:40:

K A R I M I
22-02-2011, 11:09
سلام
دوست عزیز، منظور شما این است که یک دسته 6 تایی عدد طبیعی به برنامه بدیم و برنامه رابطه بین این 6 عدد رو پیدا کنه ؟
مثلا 2 4 6 8 10 12 که پاسخ برنامه +2 است !
در ضمن نوشتن این برنامه برای چهار عمل اصلی آسان هست ولی برای معادلات پیشرفته تر باید متخصصان برنامه نویسی برایتنا برنامه مورد نظر رو بنویسند !!
اگر در حد مبتدی می خواهید من برنامه رو برایتان بنویسم ( با به کارگیری هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف ! )

Electronic-Arts
22-02-2011, 15:52
سلام
دوست عزیز، منظور شما این است که یک دسته 6 تایی عدد طبیعی به برنامه بدیم و برنامه رابطه بین این 6 عدد رو پیدا کنه ؟
مثلا 2 4 6 8 10 12 که پاسخ برنامه +2 است !
در ضمن نوشتن این برنامه برای چهار عمل اصلی آسان هست ولی برای معادلات پیشرفته تر باید متخصصان برنامه نویسی برایتنا برنامه مورد نظر رو بنویسند !!
اگر در حد مبتدی می خواهید من برنامه رو برایتان بنویسم ( با به کارگیری هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف ! )
سلام
منظورم اینه که رابطه بین چند تا 6 تایی رو پیدا کنه مثلا به برنامه بدیم
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
که جواب برنامه +6 باشه یا مثلا
1 2 3 4 5 6
3 5 7 9 11 13
که جواب برنامه این باشه عدد اول 2 تا اضافه شده , عدد دوم 3 تا اضافه شده , عدد سوم 4 تا اضافه شده و الی آخر همین طور هم در مورد بقیه اعمال ریاضی مثل ضرب و ... (این که به فارسی جواب برنامه رو نوشتم خواستم توضیح داده باشم وگرنه اصلا برنامه فارسی نباشه همین که بگه 1 دو تا اضافه شده و .... کافیه)
ممنون

K A R I M I
22-02-2011, 23:42
سلام
دوست عزیز همان طور که گفتم برای چهار عمل اصلی میشه راحتتر برنامه رو نوشت ، اگر تمایل دارید من برای عمل جمع (مانند مثال های بالا) این برنامه رو بنویسم و ببینیم که چی از آب در میاد ؟

Electronic-Arts
23-02-2011, 22:28
سلام
دوست عزیز همان طور که گفتم برای چهار عمل اصلی میشه راحتتر برنامه رو نوشت ، اگر تمایل دارید من برای عمل جمع (مانند مثال های بالا) این برنامه رو بنویسم و ببینیم که چی از آب در میاد ؟
ممنون نمیشه یه چیزی باشه که هر چهار عمل رو داشته باشه؟ چون همون طور که خودتون میدونی هر چهار عمل در اصل جمع هستند

K A R I M I
24-02-2011, 09:47
سلام
من یه برنامه در حد خیلی مبتدی براتون مینویسم ببینید به دردتون میخوره یا نه ؟
بازم میگم خیلی مبتدی ...
فقط شما یه چند روزی صبر کنید چون من در روز 12 ساعت سر کارم !

Electronic-Arts
24-02-2011, 19:04
سلام
من یه برنامه در حد خیلی مبتدی براتون مینویسم ببینید به دردتون میخوره یا نه ؟
بازم میگم خیلی مبتدی ...
فقط شما یه چند روزی صبر کنید چون من در روز 12 ساعت سر کارم !
مرسی عجله ای هم نیست

K A R I M I
25-02-2011, 09:15
سلام
این رو ببینید و بگید همونی که در نظر دارید ؟
در ردیف بالا 6 عدد اول و در ردیف پایین 6 عدد دوم را بنویسید برنامه این دو دسته عدد را از نظر چهار عمل اصلی مقایسه میکنه و اگر به نتیجه مطلوبی برسه طی یک پیغام به شما اطلاع میده واگر به نتیجه مطلوبی دست پیدا نکنه رابطه تک تک اعداد را در پایین برای شما مینویسه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با زم میگم در دیتا بیس برنامه تعداد کمی فرمول گنجانده شده پس برنامه از هوش بسیار پایینی برخوردار است !