مشاهده نسخه کامل
: مشکل با صدای تراکتور گونه پاور
Tomas Angelos
21-02-2011, 01:57
سلام به همه دوستان و اساتید
من یک پاور دارم که مال 6 سال پیش هست و مدلش رو هم نمیدونم چون روی پاور هرچی گشتم ننوشته بود
الان مدتی هست که خیلی صدای پاور بلند شده و طوری هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم انگار تراکتور روشن میکنم میخواستم ببینم راه حلی برای رفع این مشکل هست ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
سلام به همه دوستان و اساتید
من یک پاور دارم که مال 6 سال پیش هست و مدلش رو هم نمیدونم چون روی پاور هرچی گشتم ننوشته بود
الان مدتی هست که خیلی صدای پاور بلند شده و طوری هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم انگار تراکتور روشن میکنم میخواستم ببینم راه حلی برای رفع این مشکل هست ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
البته نظری که میدم را معمولاً میگن، یعنی یه پاور جدید بخرید (پاورها/منبع برق، از ۱۵ تومن هست تا بالای ۱۰۰ تومن) خوب شاید شما دلایلی برای نگهداشتن پاور قدیمیتان دارید!
در مورد صدا آزاردهنده با توجه به زمان طولانی استفاده و قدیمی بودن فناوری، قطعاً پاورتان فرسوده شده، ولی اگر پاورتان را باز کنید (با رعایت جوانب ایمنی) و یه تمیزکاری کنید (بافشار باد) و روغنکاری فن، احتمالاً صدای آزاردهنده کاهش میباید.
بله با خاک گیری و روغن کاری میشه کمتر کرد و اگه بازم صدا داشت باید فنشو عوض کنید
starpars
21-02-2011, 11:55
احتمالا با همون روغن كاري مشكلت حل بشه روغن كاري فن ها هم يه سرچ كن نحوه اين كار رو درست انجام بده وگرنه ممكنه خراب بشه
Tomas Angelos
21-02-2011, 16:21
ممنون چه مارکی الان خوب هست نمیخوام زیاد خرجش کنم تا 60 70 تومن:11:
محمد جان شما با 60 تومان میتونی پاور 535 گریین بخری که واقعا هم پاور خوبی هست هم مارک معروفی هست گریین
موفق باشید:11:
اگه اهل خرج زیاد نیستید، گرین مناسبه، ولی اگر بخواهید بیشتر سرمایهگذاری کنید، کولرمستر هم میگویند خوبه! گفتم سرمایهگذاری نه هزینه! آری دوستان، منبع برق، قلب کامپیوتره، ازش غافل نشید! فقط حواستون باشه سوکت برق پاورهای جدید ۲۴ پین است یک وقت ناسازگار با مادربردتان نباشد!
اگه اهل خرج زیاد نیستید، گرین مناسبه، ولی اگر بخواهید بیشتر سرمایهگذاری کنید، کولرمستر هم میگویند خوبه! گفتم سرمایهگذاری نه هزینه! آری دوستان، منبع برق، قلب کامپیوتره، ازش غافل نشید! فقط حواستون باشه سوکت برق پاورهای جدید ۲۴ پین است یک وقت ناسازگار با مادربردتان نباشد!
حرف های شما کاملا تایید میشه ولی این دوست عزیزمون از پاورش معلومه که سیستمش خیلی جدید نیست و مادربورد قدیمی هم باید داشته باشه
به نظر من با این بودجه بهترین پاور برای تو 535 گریین هست محمد جان:46:
موفق باشید:11:
دوستان یه نکته یادم رفت بگم، معمولاً پاورهایی که دو فن دارند صداشون زیاده، شاید بخاطر اختلال جریانهای هوا باشه. این نوع پاورها یه فن بزرگ ۱۲ سانت دارند و یه فن ۸ سانت. اگه پاور تک فنه ۱۲ سانتی بخرید صدای کمتری دارند. البته این نظر برپایه تجربه است، شاید برخی پاورهای دو فنه هم خوب باشند ولی تا مطمئن نشدید نخرید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.