ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه یک کامپیوتر روشن شود ؟؟؟؟

MosaferJade
20-02-2011, 23:55
سلام
می خواستم بدونم آیا میشه کدی رو نوشت که در زمان خاصی سیستم
روشن شود (بدون دخالت کاربر فقط تنظیمش به عهده کاربر باشه)
مثل یه ساعت که تنظیم میکنن برای زمان خاصی تا آن زمان صدا کنه
مثل همون ولی به جای صدا سیستم روشن بشه
به یکی از زبانهای زیر باشه لطفا
C,C++,C#, VB,VB.NET,اسمبلی
مرسی از تمام خواهرا و برادرا

Guts
21-02-2011, 11:19
خاموش باشه که بدون شک نمیشه، از تنظیمات بایوس شاید بشه یه کاری کرد ولی تو محیط OS نه، ولی تو حالت Sleep شاید بشه یه‌کارایی کرد اگه روی اینترنت سرچ بکنی احتمالاً نتیجه مورد نظرت رو پیدا کنی.
این یه لینک من پیدا کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MosaferJade
21-02-2011, 12:10
سلام
فکر کنم کامپیوتری که خاموشه رو بشه با برنامه روشن کرد احتمالا یه سخت افزار خاصی باید بهش اضافه کرد
چو از تو BIOS سیستم تنظیم میکنن که سیستم با دابل کلیک موس یا با کی برد روشن بشه حتما با یه قطعه
خاصی هم میشه البته اگه چنین ایده ای به ذهن کسی خطور کرده باشه اگه هم که نکرده باید خودم دست بکار بشم
به هر حال ممنون ازشما [Guts
من منتظر هستم ببینم کس دیگه ای اطلاعات بهتری نداره
مرسی

z3inab
22-02-2011, 03:27
سلام
اینتل این را ارائه می ده:

منطقی ترین وسیله کنترل از طریقه شبکه است. اینطوری یه سیستم دیگه که روشن هر وقت تصمیم بگیره می تونه سیستم برده را روشن یا خاموش کنه. تو سیستم های جدید اینتل که امسال یا سال دیگه آماده می شوند این فناوری کاملا جا افتاده خواهد بود. جواب سوالت را داد؟

MosaferJade
22-02-2011, 09:49
سلام
ببخشید دوست عزیز من برای شبکه نمی خوام برای خودم و سیستم خودم می خوام
اون صفحه ای رو هم که گذاشته بودین خودم که نتونستم ترجمه کنم ولی ترنسلیت گوگل
قاطی پاتی یه چیزایی معنی کرد ولی خوب متوجه نشدم
اگه درباره این سخت افزار یه توضیح مفصلی بدید و همچنین اسمش رو بگید خیلی خوب میشه
مرسی

z3inab
23-02-2011, 16:36
سلام عزیزم
هفته دیگه اگر برات دیر نیست می شینم و مفصل توضیح می دهم. فارسی نوشتنم خیلی کنده و این هفته کارم زیاده.
خلاصش این است که اگر یک کامپیوتر تک بردی (embedded) داشته باشی مثل

که یک Arduino ویک شیلد ethernet هست با کابل شبکه وصلش می کنی به کامپیوتری که می خواهی روشن کنی و هر وقت یک دستور خواص به کارد شبکه کامپیوتر خاموش داده می شود آن را روشن می کند. خوبی Arduino این است که ارزان است و دیجیتال و آنالوگ ورودی دارد برای کنترل و سنسور ها.

MosaferJade
23-02-2011, 20:56
نه دیر نیست
مرسی

MosaferJade
05-03-2011, 13:18
که یک Arduino ویک شیلد ethernet هست با کابل شبکه وصلش می کنی به کامپیوتری که می خواهی روشن کنی و هر وقت یک دستور خواص به کارد شبکه کامپیوتر خاموش داده می شود آن را روشن می کند. خوبی Arduino این است که ارزان است و دیجیتال و آنالوگ ورودی دارد برای کنترل و سنسور ها.
یعنی منظورتون اینه که اگه من بتونم اون دستور خاص رو به کارت شبکه سیستمم بدم اونوقت دیگه سیستم روشن میشه؟
منظورم اینه که با یه میکرو کنترلر زمان رو چک کنم و در زمان خاص که برای میکرو کنترلر تعریف کردم این دستور از طریق میکرو کنترلر به کارت شبکه داده بشه وسیستم روشن بشه .
حالا این دستور یک کد یا رمز خاصی هست که ما برای سیستم تعریف می کنیم یا اینکه این دستور برای سیستم تعریف شده وغیر قابل تعریف هست
منظورم اینه که اگه این دستور غیر قابل تغییر باشه که امنیت سیستم به خط می افته

z3inab
06-03-2011, 05:43
ببخشید من یادم رفته بود. یک سری پکت به شبکه برای یک mac address فرستاده شود روی شبکه می تواند آن را روشن کند. این پکت ها را هر دستگاهی روی شبکه می تواند بفرستد. مثلا این برنامه تحت ویندوز دا ببینید:

اینطوری اگربتوانی باید کنترلر کم مصرف و کم هزینه این پکت ها را بفرستی می توانی هر کامپیوتری را روشن کنی بدون قطعه مکانیکی یا حتی باز کردن کیس کامپیوتر. من وقت نکردن برایت کامل همه چیز را بنویسم. می توانی این پروژه را هم نکاه کنی: