PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Motorola Xoom اولین تبلت با اندروید Honeycomb و صفحه نمایش 10.1 اینچ

صفحه ها : 1 [2]

iMosi
04-05-2011, 10:38
آقا من یک سوال داشتم . این تبلتها رو میشه با سیم به اینترنت وصل کرد ؟
یعنی کابل اینترنت adsl رو از پشت کامپیوتر در بیاریم و به تبلت وصل کنیم ؟
مثل لپ تاپ ورودی داره ؟

نه.....ولی میشه کابل رو پی سی ات وصل کنی واینترنت پی سی ات رو که با کابل میگیری به تبلت هم بدی...

Tethering...........:46:

iMosi
05-05-2011, 21:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mig33
05-05-2011, 21:35
به به مبارکه .... زومو زدی تو گوشش دیگه :31:
چطوره؟
یه مقایسه با آی پد 2 که داشتی بزار ببینیم کدوم بهتره ؟

abc2
05-05-2011, 21:41
آقا مصطفی مبارکه . چه خوب شد اینو خریدید من الان یه هفتس دارم با خودم ور میرم که کدومو بگیرم(Xoom or ipad 2) میشه شما حالا که هر دو رو داری یه بررسی بکنی و نظرتونو بگید من بی صبرانه منتظرم . (آقا بی طرفانه بگو نظرتو جانبداری نکن اخه بحث اپل که میاد وسط همیشه فن بازی پیش میاد :20:)
همه جوانب رو توضیح بده نخ سوزن وبگردی . راستی اقا چند گرفتی ؟

iMosi
05-05-2011, 21:47
مال من نیست........:31:

abc2
05-05-2011, 21:55
eeeee حیف شد پس گفتیم حتما ماله شماس هیچکی هم اینو نخریدی ببینیم چطوریه .

fire159
06-05-2011, 10:32
مال اون یا شما نداره مصطفی جان :31:
چند قیمت خریده . از کجا ؟
یه ریویوو با عکسهای بیشتر ازش بزاری ممنون میشیم .

iMosi
06-05-2011, 10:46
از اون ور براش آوردن....به زودی یه رویوووو مفصل .....:31:

fire159
06-05-2011, 10:58
از اون ور براش آوردن....به زودی یه رویوووو مفصل .....:31:
ایول / چه حالی میکنه طرف .
در نگاه اول چطوره . از لحاظ کیفیت و ال سی دی و ... تا بعد جزییاتش رو کامل بگی .

iMosi
07-05-2011, 20:02

iMosi
09-05-2011, 14:58
آنباکسینگ به زبان فارسی!!!:8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hajoo
10-05-2011, 14:20
دوستان امروز پدرم رفت کل منطقه اطراف پل حافظ علائدین و پایتخت رو گشت نتونست یه xoom پیدا کنه.همه میگن هنوز تو ایران نیومده.

اگه کسی خریده آدرس بده لطفا.جان مادرتون سریع باشین که فقط امروز وقت دارم.:31:

راستی دوتا سوال؟
زوم gprs رو ساپورت میکنه؟
اندروید 3 جیل برک شده؟

iMosi
10-05-2011, 15:19
حاجو جان اینجوری نخر.....مثل....پشیمون میشی....پولت رو نگه دار....پدر بنده خدا رو فرستادی پیش یه مشت گرگ.....خوب شد پیدا نکردن...وگرنه یه کلاه گشاد سر شون می رفت.....
زوم که جیلبریک نداره.....منظورت روته که آره روت هم شده.....
ضمنا تمام زوم هایی که تو ایران هستند سیم کارت نمیخورن...نسخه وای فای هست...چون قاچاقچی ها مطمئن نیستن اینجا آنتن بده مجبورن وای فای بیارن...

hajoo
10-05-2011, 15:25
اول اینکه کسی نمیتونه سر بابام کلاه بزاره.
دوما من مدل 3g میخوام
سوما قضیه کلاه برداری و نخر و اینا چیه؟

iMosi
10-05-2011, 16:29
دوست عزیز نسخه سه جی هنوز تو ایران نیومده....ایران دلیور هم که از اون ور سفارش می گیره نسخه سه جی نمی آره از ترس لاک بودن...
کلاه برداری هم سر قیمت هست...قیمتش خیلی کاذبه.....

hajoo
10-05-2011, 16:37
عجب! خیلی ناراحت شدم.بس باید صبر کنیم تا نسخه 3g بیاد:45:

Rzah
10-05-2011, 18:06
دوستان سلام تااينجائى كه من متوجه شدم اين تبلت سيم كارت 4g راساپورت مى كند وبه درد اينجا نمى خورد البته باز دوستانى كه اطلاعت بيشترى دارند
بايستى توضيح بدهند البته من اين تبلت را از نوع وايفاى حدود ده روز هست گرفتم ولى شايد يك ساعت هم با آن كار نكردم وچند سوال هم دارم كه از شما
خوبان بعدآ وقتى كمى بيشتر باآن كار كردم مى پرسم

hajoo
10-05-2011, 19:06
دوستان سلام تااينجائى كه من متوجه شدم اين تبلت سيم كارت 4g راساپورت مى كند وبه درد اينجا نمى خورد البته باز دوستانى كه اطلاعت بيشترى دارند
بايستى توضيح بدهند البته من اين تبلت را از نوع وايفاى حدود ده روز هست گرفتم ولى شايد يك ساعت هم با آن كار نكردم وچند سوال هم دارم كه از شما
خوبان بعدآ وقتى كمى بيشتر باآن كار كردم مى پرسم
نه دوست عزیز این تبلت 3g رو ساپورت میکنه و میتونی upgradeش کنی تا نسل 4 رو هم ساپورت کنه.
من فقط مدل 3g دارش رو میخوام چون تا 1-2 ماه دیگه اپراتور نسل 3 راه میوفته.

در خدمت سوالات شما هستیم

hajoo
11-05-2011, 21:07
با تمام احترامی که برای xoom قائلم ولی اگه تا 3-4 روزه دیگه تو ایران نیاد، میرم ipad 2 میگیرم.:41::31:

Mig33
11-05-2011, 21:33
با تمام احترامی که برای ipad2 قائلم ولی میگم واستا galaxy tab جدیدو بگیر ...:31:
تو کنفرانس گوگل که تو سانفرانسیسکو در حال برگزاریه به همه شرکت کنندگان نفری 1 دونه از این تبلت هدیه دادن :31:

hajoo
12-05-2011, 11:46
با تمام احتراتمی که برا galaxy tab قائلم ولی همون زوم خوبه:31:
آندروید 3.1 که میاد خیلی باحاله میشه joy stick به تبلت وصل کرد

تو کنفرانس گوگل که تو سانفرانسیسکو در حال برگزاریه به همه شرکت کنندگان نفری 1 دونه از این تبلت هدیه دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نامزدهای اسکار هم زوم طلایی هدیه دادن:31:

iMosi
12-05-2011, 13:47
حاجو جان میشه یگی چرا زوم بهتره؟

hajoo
12-05-2011, 14:33
زوم بهترین گجت نمایشگاه ces 2011 شد.
هر چند که از نظر سخت افزاری روی کاغذ زوم و گلکسی تب 2 در یه حد هستن ولی اگه مقایسه هایی که عملا بینشون انجام دادن رو ببینید. زوم بهتر بوده.مثلا سرعت پیج باز کرن،عمر باطری و ... . داشتن usb هم مزیت بزرگیه. در کل تفاوت زیادی بینشون نیست من از ریخت زوم بیشتر خوشم میاد!

iMosi
12-05-2011, 16:17
اگه قرار به ریخت باشه که قطعا گلکسی بهتره.....فقط یه سوال...این گلکسی تب هایی که از آیپد ۲ هم نازک ترند هنوز به بازار نیومدند....چجوری با زووم مقایسه شدن....؟؟؟؟....

شما نسخه کلفت گلکسی تب رو میگی....فکر کنم...نه....؟.....همون که ۱۴فوریه قبل از آیپد ۲ معرفی شد؟...همون که دروبینش ۸ مگاپیکسله؟

من نسخه ۸۰۹ اینچ و۱۰.۱ رو میگم که قراره ۸ جون تازه بیان ها....همین که نسخه محدودش رو ۵۰۰۰ تاشو خیرات کردن به دولوپر ها...

هنوز یه ریویو ازشون نیومده چجوری با زووم مقایسه شدن؟؟؟؟؟

ضخامتشون ۸.۶. میلی متره و دوربیناشم ۳. و ۲ مگاپیکسله.....هاااااا

بعد شما ۵۰۰۰هزار تا برنامه نویس رو با نامزد های کچل اسکار مقایسه می کنی؟؟؟؟؟؟

fire159
13-05-2011, 11:14
حاجو جان میشه یگی چرا زوم بهتره؟
برای اینکه این موتورولاست و اون سامسونگ
دلیل بالاتر از این

PersiAndroid
13-05-2011, 12:47
برای اینکه این موتورولاست و اون سامسونگ
دلیل بالاتر از این

اي نژاد پرست! اي هيتلر! :31:
اي هلوكاست :27:

fire159
14-05-2011, 17:17
اي نژاد پرست! اي هيتلر! :31:
اي هلوكاست :27:
حرف حق ..
بیخیال
قرار بود برامون آتریکس جور کنی ؟؟

خبری نشد !؟

hajoo
14-05-2011, 17:59
من با galaxy tab 10.1 مقایسه کردم

hajoo
14-05-2011, 18:05
Android 3.1 on the Motorola Xoom: hands-on

منبع:

iMosi
14-05-2011, 18:45
من با galaxy tab 10.1 مقایسه کردم

این الان جواب سوال منه...شما چجوری مقایسه کردی؟؟؟:31:

hajoo
14-05-2011, 20:05
خب گلکسی تب خیلی وقته اطلاعاتش هست.اصلا تاپیکش هست برو اطلاعاتش رو ببین.خودم تاپیکش رو ساختم:31:

masood.ashoori789
15-05-2011, 16:58
اگه دقت كنيد گوشي همه ي سران كشور ها و به ويژه آمريكا ، ساخت شركت موتورولاست و اين تنها به دليل سيستم امنيتي هست كه اين شركت در ساخته هاش از اونا استفاده ميكنه . من تا يك قدمي خريد زوم رفتم ولي..... اين تبلت از GSM ايران پشتيباني نميكنه . يعني تا اينجايي كه من اطلاع دارم . و فقط با شبكه verizon آمريكا ميشه استفاده كرد :41: . كه اين يه عيب بزرگ در كشور هاي ديگه محسوب ميشه . همون طور كه اطلاع داريد فروش اين تبلت انحصارا ويژه قاره ي آمريكاست . :thumbsdow
توي بعضي از سايت ها دنبال unlock gsm گشتم ولي به نتيجه نرسيدم . اگه كسي اطلاعاتي داره به ما هم بگه . من واقعا مي خوام اين تبلت رو بخرم .:thumbsup:

hajoo
15-05-2011, 22:15
منم منتظر مدل آنلاک شده ش هستم.شما هم خبری شد به ما بگین.

fire159
16-05-2011, 11:45
گوشی شاپ هم زووم رو آورد . هنوز قیمت نزاشته

hajoo
16-05-2011, 13:45
اینجا هم هست.قیمت هم داره.ولی مدل wifi only هست.

masood.ashoori789
17-05-2011, 01:03
از دوستان بابت لینک ها ممنونم . زنگ میزنم ببینم اگه کسی جواب درست حسابی داد بهم میگم .
دوستان یه سوال . این دکمه ی تشکر کامنت ها کجاست ؟ من هر چی میگردم پیدا نمی کنم که تشکر کنم :31:

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

منم منتظر مدل آنلاک شده ش هستم.شما هم خبری شد به ما بگین.

حالا آنلاک شدنش یه طرف :23: من شنیدم چیزی به اسم سیم کارت که توی ایران میگیم بهش نمی خوره . من موندم این اپراتور verizon با چی کار میکنه پس . به فرض هم ما آنلاک کردیم . چه میدونم روت کردیم . یا هر بلای دیگه . سیم کارتشو چی کنیم ؟ :37:

parviz85
17-05-2011, 07:17
از دوستان بابت لینک ها ممنونم . زنگ میزنم ببینم اگه کسی جواب درست حسابی داد بهم میگم .
دوستان یه سوال . این دکمه ی تشکر کامنت ها کجاست ؟ من هر چی میگردم پیدا نمی کنم که تشکر کنم :31:

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

حالا آنلاک شدنش یه طرف :23: من شنیدم چیزی به اسم سیم کارت که توی ایران میگیم بهش نمی خوره . من موندم این اپراتور verizon با چی کار میکنه پس . به فرض هم ما آنلاک کردیم . چه میدونم روت کردیم . یا هر بلای دیگه . سیم کارتشو چی کنیم ؟ :37:
هستن ایرانی هایی که زوم رو خریدن ، می تونید سوالاتتون رو ازشون بپرسید.

fire159
17-05-2011, 07:47

شما چون تعداد پست هات کم هست نمیتونی تشکر کنی !!! و کلید تشکر برات فعال نشده :13:
بیخیال تشکر نمیخواد عزیز
--
در مورد سیم کارت . این تبلتها مثل زوم و آیپد و ... اصلا" سیم کارت نمیخورن که بتونین ازشون برای مکالمه استفاده کنی حتی وقتی آنلاک بشن .
فقط انلاکشون برای استفاده از اینترنت و gprs ایرانسل یا همراه اول بدرد میخوره .
اگر اشتباه نگفته باشم .

در ضمن قیمت ایران دلیور الان از همه جا مناسب تر هست

لیست قیمت ها در 24 اردیبهشت

MOTOROLA XOOM Android Tablet Wi-Fi 32 GB
حدود 850 هزار تومان

hajoo
17-05-2011, 10:20
با xoom میشه هم مکالمه داشت و هم sms زد ولی بقیه تبلت ها فقط sms دارن.

هستن ایرانی هایی که زوم رو خریدن ، می تونید سوالاتتون رو ازشون بپرسید.کی خریده؟من کل علائدین و مناطق اطرافشو گشتم پیا نکردم.
در مورد شکل سیم کارت هم اطلاعی ندارم.

iMosi
17-05-2011, 10:57
یه سر به هندهلد یوزر بزنید....بر وبکس زوم دار ریختن اونجا...

PersiAndroid
17-05-2011, 11:48
با xoom میشه هم مکالمه داشت و هم sms زد ولی بقیه تبلت ها فقط sms دارن.

جدددي؟؟؟
آخه يه بار فك كنم همينجادر همين مورد پرسيدم گفتن با xoom فقط ميشه sms داد...
واقعا ميشه مثل گالكسي تب تلفن هم زد؟

hajoo
17-05-2011, 13:23
جدددي؟؟؟
آخه يه بار فك كنم همينجادر همين مورد پرسيدم گفتن با xoom فقط ميشه sms داد...
واقعا ميشه مثل گالكسي تب تلفن هم زد؟
اینجا تو همین تاپیک هست.

PersiAndroid
17-05-2011, 14:15
اين كه نوشته:

قابلیت تماس تلفنی در زوم با برنامه نت تالک البته با استفاده از wifi یا 3g

.it actually allowed them to make calls over both WiFi and 3G.
As you can see from the screenie above, it definitely worked on my XOOM, although the mic did not appear to be working so the conversation was sort of 1-way. I’m sure someone will tweak it enough to work in no time though

خب اونجوري اگه واقعا خودش ساپورت مي كرد نبايد xda براش راه بندازه
تازه با استفاده از 3g و wifi يعني چي؟
واسه ايران بايد از طريق gsm باشه كه بشه زنگ زد جايي

DemiGoD
17-05-2011, 14:39
قیمت جدید زووم چنده ؟؟
میشه اس ام اس داد ؟

hajoo
17-05-2011, 15:58
آره.فکر نکنم تو ایران بشه از مکالمه اش استفاده کرد.کلا این چیزا به ما نیومده!

P I R A N H A
17-05-2011, 20:10
گوشی شاپ آوردهWi-Fi 32GIGمیده1200

hajoo
17-05-2011, 21:30
گوشی شاپ آوردهWi-Fi 32GIGمیده1200
1ملیون بییست هستش.نه یک و دویست
من در تعجبم از اینکه در علائدین موجود نیست.مگه گوشی و تبلت هایی که میان،اولین جایی که میرن علائدین نیست؟

PersiAndroid
17-05-2011, 22:39
ايران دليور كه 850 ميده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حدود 850 هزار تومان

fire159
---------

خب مگه اينا چه فرقي دارن كه اونا نزديك 200 تومن گرونتر ميدن؟
شايد ايران دليورهزينه گمركشو گذاشته كه خريدار موقع تحويل گرفتن بده

fire159
18-05-2011, 07:45
ا
---------

خب مگه اينا چه فرقي دارن كه اونا نزديك 200 تومن گرونتر ميدن؟
شايد ايران دليورهزينه گمركشو گذاشته كه خريدار موقع تحويل گرفتن بده
بله با خرید از ایران دلیور هزینه گمرک به عهده شما هست .
هر چند هزینه فکر نکنم زیاد بشه . و باز هم به صرفه تر هست .

PersiAndroid
18-05-2011, 08:36
ايران دليور واسه گالكسي 2 قيمت زده بود 940 يكي از بچه ها مي گفت با گمركيش 1200 در مياد يعني واسه يه گوشي 200 بايد گمرك بدي حالا شايد چون گوشي هست گمركيش بيشتر باشه ولي فكر نكنم كمتر از همون 1020ي كه گوشي بازار زده در بياد

PersiAndroid
18-05-2011, 08:45
راستي بچه ها برنامه هفته پيش persian click رو ديدين تبلت هارو مقايسه مي كرد
آيپد 2 بود و اي پد ايسوز ، زوم هم آورده بودن
كه در نهايت زوم از همه بهتر بود... فقط مثل اينكه مشكلش تو واضح نبودن فونت هاي فارسي بود
كه اونم مربوط به آندرويد ميشه.. البته توبعضي حروف مثل اين گوشي هايي كه فارسي ندارنو فونت ميريزي بعضي حروفش مثل "ي" يكم ناجور ميشه
مي گفت نسخه 3 آندروييد هنوز يه جوري حس بتا بودن رو به آدم القا مي كنه
حالا نميدونم اين ورژن جديدش ice cream sandwich بستني حصيري ميشه معنيش؟- حالا اون بياد بينم چه جوريه
اين ورژنه مخصوص تبلته ديگه مگه نه؟
ولي نميدونم چرا از گالكسي تب ها خبري نبود؟

fire159
18-05-2011, 09:04
راستي بچه ها برنامه هفته پيش persian click رو ديدين تبلت هارو مقايسه مي كرد
آيپد 2 بود و اي پد ايسوز ، زوم هم آورده بودن
كه در نهايت زوم از همه بهتر بود..
نه ندیدم :41: / کی داد ؟ تکرار نداره ؟

اما مشخصه که زوم بهترین تبلت هست . بیخود که برترین دستگاه نمایشگاههای مختلف و سایتهای مختلف نشده :8:
کلا" آندروید 3 و 3.1 که آپدیتش هست مخصوص تبلت هستن

PersiAndroid
18-05-2011, 09:09
همين پنجشنبه هفته پيش
چرا.. داره ولي من دقيق نميدونم كي...
خوب بود
يه جاييش گير داده بود به اسپيكر هاي زوم ميگفت چرا گذاشتنش پشتش و صداش ميره يه سمته ديگه يا دست ميزاري روش و از اين حرفا
ولي حسابي از زوم تعريف كرد..

fire159
18-05-2011, 12:17

*Ali*
18-05-2011, 18:08
اما مشخصه که زوم بهترین تبلت هست . بیخود که برترین دستگاه نمایشگاههای مختلف و سایتهای مختلف نشده :8:
صرفا جهت اطلاع
فروش دو ماهه Xoom به اندازه فروش روز اول آیپد 2 نبود.
قصد کل کل نبود. فقط یکم Eye ها رو Open تر کنید.:31:
تنها فاکتور برتری هر محصول تکنولوژی ساختش نیست.
Technology alone is not enough :46:

PersiAndroid
18-05-2011, 18:42
بابا تريپ بفرماييد شام برندار :31:
كشته مرده انگليشيتم
------------------------------------
تكنلوژي اگه كافي نيست پس چي كافيه؟
حتما تعصب كور كورانه؟
....HDMI , USB Suppurt
5mp camera, ....
1GB RAM
_____
شما آي هاتو اپن تر كن...
شايد همه خودشون رو انداختن تو چاه دليلش اينه كه كار درستيه...
تعصب رو بذار كنار...

hajoo
18-05-2011, 19:15
صرفا جهت اطلاع
فروش دو ماهه Xoom به اندازه فروش روز اول آیپد 2 نبود.
قصد کل کل نبود. فقط یکم Eye ها رو Open تر کنید.
تنها فاکتور برتری هر محصول تکنولوژی ساختش نیست.
Technology alone is not enough :46:
بابا open eye :31:
اول اینکه xoom اولین تبلت موتورولاست و هنوز امتحان پس نداده
بعد یکی از مهم ترین دلایل فروش بالاش اون مارک اپله که روی تبلته!اگه همین تبلت رو با یه مارک دیگه می فروختن اینقدر فروش میکرد؟
سوما اینکه آیپد 2 هم تبلت خیلی خوبیه ولی من و خیلی های دیگه xoom رو پسندیدیم.

*Ali*
18-05-2011, 19:57
بابا تريپ بفرماييد شام برندار :31:
كشته مرده انگليشيتم
------------------------------------
تكنلوژي اگه كافي نيست پس چي كافيه؟
حتما تعصب كور كورانه؟
....HDMI , USB Suppurt
5mp camera, ....
1GB RAM
_____
شما آي هاتو اپن تر كن...
شايد همه خودشون رو انداختن تو چاه دليلش اينه كه كار درستيه...
تعصب رو بذار كنار...
ای بابا اون انگلیسی ها واسه خنده بود. شما همون چشماتو باز کن بخونش :31: چقدر نگذاشتن یه اسمایلی کار دست آدم میده. اینم جبران اون بالا :31::31:

تکنولوژی به تنهایی کافی نیست. کامل بخونش. اون تیکه شعار اپله از خودم نیست.
تعصب کورکورانه خیلی بهتر از تو سری خوردن کورکورانه هست. مطمئن باش اضافه کردن پورت USB یا همون اشکالای تکراری که گرفته میشه راحت تر از خوردن آب برای اپل هست. شاید هم جواب مثبتی بده ولی چیزی که مهمه اینه که اوج گرفتن ها باید دائمی باشه نه اینکه امروز فلانی بهت گفت نمیدم تو هم بگی جون مادرت اینکارو نکن ! کاری که اپل دوست نداره بکنه.
تعصب بیجا داشتن خیلی بده. ولی برای شما جالب نیست که چرا هرکسی یکی از محصولات اپل رو استفاده میکنه بعد که ازش بپرسی میگه فقط اپل؟ و یا اینکه چیزی غیر از اپل نمیخرم؟ همین کلوپ اندروید خیلی باحاله الجی گوشی میزنه همه میریزن میگن محشره پس فرداش سامسونگ میاد میزنه رو دستش همه میرن دور و بر سامسونگ. به نظرم زیاد جالب نیست شاید شما ها میپسندیدش.

بابا open eye :31:
اول اینکه xoom اولین تبلت موتورولاست و هنوز امتحان پس نداده
بعد یکی از مهم ترین دلایل فروش بالاش اون مارک اپله که روی تبلته!اگه همین تبلت رو با یه مارک دیگه می فروختن اینقدر فروش میکرد؟
سوما اینکه آیپد 2 هم تبلت خیلی خوبیه ولی من و خیلی های دیگه xoom رو پسندیدیم.
آیپد 1 هم آمار فروشش رو دوره کنی یه چیزایی دستت میاد. با توجه به اینکه شروع رقابت تبلت ها بود. اولین تبلت اپل بود. چقدر هم ازش انتقاد شد. از تشبیه کردن به سنگ گرفته تا چسبوندن 4 تا آیپاد به هم و ... ولی آخر سر دیدیم همه چجوری به خریدن سنگ علاقه مند شدند.
همین؟ مارک؟ هیچ چیز دیگه ای باعث مشتاق شدن مردم نمیشه؟ مثلا سیستم عاملش؟ نرم افزاراش؟ ساپورت عالیش؟ کیفیت ساختش؟ یعنی این همه ملت مارک پرست داریم ما؟
شما زوم رو پسندیدید بسیار عالی من هم گلایه ای به شما ندارم. و اصلا هم قصد کل کل یا مقایسه با فلان برندی رو ندارم چون آخرش بحث به جایی نمیرسه.

hajoo
18-05-2011, 21:12
آیپد 1 هم آمار فروشش رو دوره کنی یه چیزایی دستت میاد. با توجه به اینکه شروع رقابت تبلت ها بود. اولین تبلت اپل بود. چقدر هم ازش انتقاد شد. از تشبیه کردن به سنگ گرفته تا چسبوندن 4 تا آیپاد به هم و ... ولی آخر سر دیدیم همه چجوری به خریدن سنگ علاقه مند شدند.
همین؟ مارک؟ هیچ چیز دیگه ای باعث مشتاق شدن مردم نمیشه؟ مثلا سیستم عاملش؟ نرم افزاراش؟ ساپورت عالیش؟ کیفیت ساختش؟ یعنی این همه ملت مارک پرست داریم ما؟
شما زوم رو پسندیدید بسیار عالی من هم گلایه ای به شما ندارم. و اصلا هم قصد کل کل یا مقایسه با فلان برندی رو ندارم چون آخرش بحث به جایی نمیرسه.
آیپد 1 با گلکسی p1000 رقابت میکرد.
دو مورد برتری هم زوم از نظر قدرت سخت افزاری قوی تره و usb داره. همین برای من کافیه

*Ali*
18-05-2011, 21:30
آیپد 1 با گلکسی p1000 رقابت میکرد.
دو مورد برتری هم زوم از نظر قدرت سخت افزاری قوی تره و usb داره. همین برای من کافیه
نتیجه هم شد 2 به 15میلیون . درسته؟
در مورد قدرت سخت افزاری هم چیزی که من شنیدم این بود که قدرت گرافیکی آیپد حداقل 2 برابر از زوم بیشتره. همون کسایی هم که گفتن A5 یک گیگ نیست و 900 مگه به این نتیجه رسیدن.
من نمیدونم hajoo جان تو با تبلتت چیکار میخوای بکنی که اینقدر usb برات مهمه؟

hajoo
18-05-2011, 22:05
نتیجه هم شد 2 به 15میلیون . درسته؟
در مورد قدرت سخت افزاری هم چیزی که من شنیدم این بود که قدرت گرافیکی آیپد حداقل 2 برابر از زوم بیشتره. همون کسایی هم که گفتن A5 یک گیگ نیست و 900 مگه به این نتیجه رسیدن.
من نمیدونم hajoo جان تو با تبلتت چیکار میخوای بکنی که اینقدر usb برات مهمه؟

رم زوم هم دوبرابر آیپد2 هستش.بعد پردازشگر xoom یک گیگ دو هسته ای هست(tegra 2 ) که به نظر من که هیچی به نظر خودت قوی تر از A5 نیست؟
usb خیلی بدرد میخوره.تو آپدیت جدید آندروید میشه joy stick رو به تبلت وصل کرد.شاید مهمترین استفادش استفاده از کول دیسک باشه.مثلا دوستم کول دیسک استادمونو طی عمیات انتهاری و مخفیانه! سر کلاس زد به تبلتش و سوالای امتحان رو بالا کشید.هیچکی نفهمید.:21:البته خودش میگه شاید یه جوره دیگه بدستش آورده باشه.ولی مهم اینه که سوالا دستمه:5:
حالا من به جای اینکه درس بخونم دارم اینجا جواب شما رو میدم:31:

*Ali*
18-05-2011, 22:31
رم زوم هم دوبرابر آیپد2 هستش.بعد پردازشگر xoom یک گیگ دو هسته ای هست(tegra 2 ) که به نظر من که هیچی به نظر خودت قوی تر از A5 نیست؟
usb خیلی بدرد میخوره.تو آپدیت جدید آندروید میشه joy stick رو به تبلت وصل کرد.شاید مهمترین استفادش استفاده از کول دیسک باشه.مثلا دوستم کول دیسک استادمونو طی عمیات انتهاری و مخفیانه! سر کلاس زد به تبلتش و سوالای امتحان رو بالا کشید.هیچکی نفهمید.:21:
حالا من به جای اینکه درس بخونم دارم اینجا جواب شما رو میدم:31:
بابا اگه منطقت اینه اصلا توصیه میکنم همون غیر اپل هرچی دیدی همون خوبه بخر. همین تبلت ها که هرروز یه شرکت با یه تگرا2 و یه دونه هانی کام کنار هم میده بیرون.
این چه حرفیه ، چون که تگرا2 هست قوی تره؟ دلیل دیگه ای وجود نداره؟ A5 هم 1 گیگ Dual core هست. توی بنچمارک باید معلوم بشه نه روی برگ کاغذ.
شما تبلت میخری که بتونی بهش Joystick وصل کنی؟ میگم چه کاریه xbox هم هستا دیگه لازم نیست این همه پول بدی بابتش.
یا مثلا تبلت میخری که بتونی اسلایدهای استادو بالا بکشی؟
تبلت وسیله وب گردی و مطالعه و بازی و کارای دم دستی هست یا کنسول بازی و وسیله بالا کشیدن اطلاعات؟
آره دقیقا با این منطقی که داری توصیه میکنم همینی که دوست داری بخر. شما اصلا تعریفی که از تبلت داری از پایه و اساس یه چیز دیگه هست. موفق باشی

hajoo
18-05-2011, 23:22
در مورد پردازشگر به اینجا مراجعه بفرمایید:

در مورد وبگردی که جاهای زیادی دیدم که قدرت وبگردی زوم از بقیه تبلت ها بیشتره.مثلا سرعت پیچ باز کردنش نسبت به بقیه خیلی بالاست
همونطور که فرمودید یکی از مهمترین استفاده های تبلت بازی هاشه که لذتش با joystick خیلی بیشتر میشه.البته استفاده usb محدود به اینا نیست.میشه انتظار داشت که گجت های جالبی برای تبلت بیان که از طریق usb بهش وصل میشن.

masood.ashoori789
19-05-2011, 02:39
نه ندیدم :41: / کی داد ؟ تکرار نداره ؟

در مورد پردازشگر به اینجا مراجعه بفرمایید:

در مورد وبگردی که جاهای زیادی دیدم که قدرت وبگردی زوم از بقیه تبلت ها بیشتره.مثلا سرعت پیچ باز کردنش نسبت به بقیه خیلی بالاست
همونطور که فرمودید یکی از مهمترین استفاده های تبلت بازی هاشه که لذتش با joystick خیلی بیشتر میشه.البته استفاده usb محدود به اینا نیست.میشه انتظار داشت که گجت های جالبی برای تبلت بیان که از طریق usb بهش وصل میشن.

این لینک برنامه ی کلیک .
دانلود کن ببین .

خیلی ببخشیدا . ولی الکی بحث نکنید با هم . نظر هر کس محترمه . به زور که نمیشه به یکی بگب زوم یا آیپد بگیر که .
من امروز صد جا زنگ زدم ببینم گمرک چجوری محاسبه میشه . توی این خراب شده هیچ کس جواب نمی ده . هدفم خرید از ایران دلیوره . به امید علائدین بمونیم تا ظهور امام زمان طول می کشه فکر کنم . :42:

یکی هم گفته بود با GPRS ایرانسل میشه اینترنت وصل شی . پستشو پیدا نکردم . قربون شکلت اگه سیم کارت می خورد که ما این همه مشکل نداشتیم . :37:
هنوز کسی نفهمیده این verizone چیه و چجوری کار میکنه ؟ باید زنگ بزنم آمریکا از خود شرکتش بپرسم . این جوری نمیشه .
من 3G میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااام . :19:

hajoo
19-05-2011, 11:40
منم دقیقا مشکل شما رو دارم. مدل 3g میخوام و می خوام که gprs هم داشته باشه.تو دی جی کالا نوشته gprs داره ولی بعضی جاها نوشته فقط edge داره.بعضیا هم میگن هیچ کدومو نداره.

masood.ashoori789
19-05-2011, 12:50
منم دقیقا مشکل شما رو دارم. مدل 3g میخوام و می خوام که gprs هم داشته باشه.تو دی جی کالا نوشته gprs داره ولی بعضی جاها نوشته فقط edge داره.بعضیا هم میگن هیچ کدومو نداره.

فناوری EDGE در واقع نسل جدید GPRS هست و همه ی دستگاه هایی که GPRS رو پشتیبانی میکنن ، EDGE رو هم ساپورت میکنن . در واقع EDGE بستگی به میزان آنتن دهی و BTS شبکه ی GSM که به اون نزدیکی مربوطه . که شکر خدا ایرانسل این سیستم رو به تازگی راه انداخته و داره کار میکنه . شما مشکل سیم کارتو حل کن قربونت . :31:

P I R A N H A
19-05-2011, 15:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقایسه صفحه نمایش زوم وایپد2

masood.ashoori789
19-05-2011, 16:20
ممنون بابت لینک . ( من فعلا اینجوری تشکر میکنم ) :31:
دوستان یه سوال . سری 3G نسبت به Wi-Fi only فقط 3G اضافه شده ؟ منظورم اینه که امکانات دیگش دقیقا مثل همه ؟ چیز دیگه کم یا زیاد نشده ؟

masood.ashoori789
19-05-2011, 17:05
هوراااااااااااااااااااااا اا . تشکر اومد :26:

fire159
19-05-2011, 19:14
بررسی تخصصی زووم در gsmarena . به زودی

gsmarena هم فهمید که این تبلت رو دست نداره و طرفداران زیادی جلبش شدن و باید رویوو براش بزاره .

ramincybran
19-05-2011, 23:39
بابا اگه منطقت اینه اصلا توصیه میکنم همون غیر اپل هرچی دیدی همون خوبه بخر. همین تبلت ها که هرروز یه شرکت با یه تگرا2 و یه دونه هانی کام کنار هم میده بیرون.
این چه حرفیه ، چون که تگرا2 هست قوی تره؟ دلیل دیگه ای وجود نداره؟ A5 هم 1 گیگ Dual core هست. توی بنچمارک باید معلوم بشه نه روی برگ کاغذ.
شما تبلت میخری که بتونی بهش Joystick وصل کنی؟ میگم چه کاریه xbox هم هستا دیگه لازم نیست این همه پول بدی بابتش.
یا مثلا تبلت میخری که بتونی اسلایدهای استادو بالا بکشی؟
تبلت وسیله وب گردی و مطالعه و بازی و کارای دم دستی هست یا کنسول بازی و وسیله بالا کشیدن اطلاعات؟
آره دقیقا با این منطقی که داری توصیه میکنم همینی که دوست داری بخر. شما اصلا تعریفی که از تبلت داری از پایه و اساس یه چیز دیگه هست. موفق باشی

میگن دیگه شعور بعضی انسان ها روی تعصبشونه:27:

رفقا این گفته همون سایتیه که گفته بود ipad 2 روی 900 هست حالا داشته باشید:

While our pals have found the iPad 2 to render 57.6 frames per second in a GLBenchmark test, while the Motorola XOOM Android 3.0 Honeycomb tablet worked at 26.7 frames per second and the iPad 1 moved a super speedy 17.6fps

تگرا 2 و apple a5 هردوشون از 2 عدد arm cortex a9 بهره میبرن امااااااا.پردازش گر گرافیکی2 ipad بینهایت قویتر از tegra 2 هست(sgx543mp2).هم چیزی که انگجت گفته بود هم تحلیل وبسایت annd :

جدا انسان باید چقدر ...... باشه تا نفهمه چقدر ipad 2 نیرومند تر از هر رقیبیه.اونم رقیبی مثل زوم که خورد میشه:27:

فاصله در تست egypt به کره ماه میزنه نزدیک 4 برابر اختلاف.واقعا خوبه انسان کمی قبل از خرید یک محصول به موتور پردازشگر مغذیش اگر برای هوا خوری نفرستاده باشش مرخصی استفاده کنه.

masood.ashoori789
20-05-2011, 02:32
جالبه . اگه از خود verizon بخری ، مدل 3G زوم 600 دلار تموم میشه .

PersiAndroid
20-05-2011, 12:08

fire159
22-05-2011, 09:53
بچه ها اینجا یکی هست یک زوم داره در حد آک . میفروشه 800
هر کی خواست سریع بره بخره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-
ir-tci .org/

PersiAndroid
22-05-2011, 13:02
اي بابا هادي جان زودتر ميگفتي فروخته بود :41:

masood.ashoori789
22-05-2011, 16:44

این که سیم کارت می خوره . پس چرا ایران دلیور مدل 3G نذاشته واسه فروش ؟

masood.ashoori789
22-05-2011, 16:59
اینجا داره . اهواز هست فروشگاهش . 950 میگه . فروشندش گفت سیم کارت می خوره ولی نتونستن جواب بگیرن ازش .
کسی نظری نداره ؟

hajoo
22-05-2011, 23:54
سیم کارت که میخوره. ولی مشکل اینه که ممکنه آنلاک نباشه!
فعلا باید مثل من صبر ایوب پیشه کنی:31:

fire159
23-05-2011, 07:37
اي بابا هادي جان زودتر ميگفتي فروخته بود :41:

آره تا من اومدم پست بدم فروختش .
حالا اشکال نداره از همین لینک که آقای مسعود از اهواز گذاشته بگیر 950 . خوبه دیگه . یه آیپد 2 رو میگن 1میلیون و 300 هزار . تازه آخرش هم زووم نمیشه :46:

masood.ashoori789
25-05-2011, 00:02
آنلاک شدنش که میریم توی سایت ارتباطات سیار سریال تبلتو ثبت میکنیم . فعال میشه . من منظورم این بود این اهوازیه که داره چرا خودش نتونسته ؟ یعنی راهشو نمی دونه ؟ آخه اگه توی عکس نگاه کنید گوشه ی سیم کارت نوشته 4G. ربطی نداره ؟

fire159
25-05-2011, 09:22
آنلاک شدنش که میریم توی سایت ارتباطات سیار سریال تبلتو ثبت میکنیم . فعال میشه . من منظورم این بود این اهوازیه که داره چرا خودش نتونسته ؟ یعنی راهشو نمی دونه ؟ آخه اگه توی عکس نگاه کنید گوشه ی سیم کارت نوشته 4G. ربطی نداره ؟

اون که میبرن مخابرات برای ریجیستر کردنه و ربطی به آنلاک کردن نداره .
انلاک کردن مهارت بالایی میخواد و کمتر کسی میتونه یک گوشی یا تبلت رو انلاک کنه .

P I R A N H A
26-05-2011, 12:42
مقایسه باتری زوم وایپد2

hajoo
26-05-2011, 22:05
تو سایت دیجی کالا نوشته که مدل 3g سیم کارت میخوره و میشه با سیم کارتش هم مکالمه تلفنی برقرار کرتد

Mig33
27-05-2011, 08:54

ریویو در سایت gsmarena :

Rzah
27-05-2011, 22:31
دوستان سلام.درمورد تبلت زوم سوالی داشتم من حدودیکماه پیش مدل وای فای زوم سفارش دادم که بعدچندروزبه دستم
رسید ولی این تبلت جای سیم کارت رادارد مگر مدل وای فای هم سیم کارت می خورد دوستان من دنبال کیبرد فارسی وبرنامه
برای زوم هستم چون درچندصفحه قبل همین کلوپ یکی ازدوستان عکس زوم راباکیبردفارسی گذاشته بود درصورتی که می توانید دراین مورد به من کمک کنید کمال تشکروسپاس راازهم شما عزیزان دارم

fire159
28-05-2011, 08:02
دوستان سلام.درمورد تبلت زوم سوالی داشتم من حدودیکماه پیش مدل وای فای زوم سفارش دادم که بعدچندروزبه دستم
رسید ولی این تبلت جای سیم کارت رادارد مگر مدل وای فای هم سیم کارت می خورد دوستان من دنبال کیبرد فارسی وبرنامه
برای زوم هستم چون درچندصفحه قبل همین کلوپ یکی ازدوستان عکس زوم راباکیبردفارسی گذاشته بود درصورتی که می توانید دراین مورد به من کمک کنید کمال تشکروسپاس راازهم شما عزیزان دارم
مبارکه رضا جان
در مورد فارسی کردن و .... میتونی یه سری به ساین هند هولد یوزر بزنی . اونجا دیدم که چند نفری زووم رو خریدن و عکس هم متعلق به همونجا بود .

اگر یک رویوو هم خودت از زووم برامون اینجا بزاری ممنون میشیم .
از بازی هاش - گرافیکش - سرعتش - دوربین - کیفیت ساخت - موسیقی - و ....

iMosi
28-05-2011, 11:13
فکر کنم کی برد اسلاید ایت رو نصب کرده بود...slide it
از سه نفری که تو هندهلدیوزر زوم خریده بودن تا حالا ۲نفر فروختن....معلومه اصلا خوب در نیومده:-(

Rzah
29-05-2011, 00:14
باعرض ادب و احترام .دوستان سلام اول بابت پاسخ سوالم تشكر مى كنم ودرمورد تبلت زوم ازنظركلى تبلت بسيار خوبى هست وضوح تصوير آن بسيار
خوب است ازنظرصدا بلندى آن متوسط وكيفيت پخش آن خوب است ازجهت سرعت عالى است حساسيت به لمس آن واقعآ عالى است عمرباطرى آن از
آيپادتو كمى كمتر است تبلت زوم كمى سنگين تر از آيپادتو است البته من تاحالا خيلى با آن كار نكردم دوتا بازى بيشتر روش نريختم چون چيزى گير
نياوردم منو آن با آندرويد٢.٢ تقريبآ يكى است گزينه ماركت آندرويد روش هست ومن راه انداختم وواردآن شدم كلى برنامه وبازى مجانى هست ولى
تاگزينه دانلود مى روى ولى دانلودكامل نمى شود زبان عربى بصورت پيش فرض روش هست چون من زبان خارجه ام خوب نيست اولين تبلتى كه گرفتم
گالكسى تب بود وفارسى آن كامل بود مشكلى كه داشت فقط صفحه بزرگى داشت واگرنه باگالكسى اس فرقى نداشت ولى زوم يك تبلت به تمام معناست
دوستان يك آيپادتو به دستم رسيد مى خواهم كمى بازوم مقايسش كنم چندروز كه كار كردم اگر دوست داشتيد براى شما هم بيان خواهم كرد
آقا پرحرفى كردم شرمنده

t50teacher
30-05-2011, 19:05
من علی ساعدی هستم
درباره xoom Android honeycom می خواستم بدونم قیمتش تو تهران 1 میلیون و 200 هست (9/3/90)

2- قبلا 2 تا ویندوز 7 رو سیستمم داشتم (به دلایل معرفی نشدن سخت افزار)الان که ویندوز جدید 7 نصب کردم
تو start up دو تا ویندوز 7 میان که هر کاری می کنم اسم ویندوز دومی حدف نمیشه. چی کار کنم
تو advanced sittting win 7 گزینه edit حدف شده...

hajoo
31-05-2011, 16:47
:16:چه حرف های جالبی

PersiAndroid
31-05-2011, 21:31
من علی ساعدی هستم

- منم PersiAndroid هستم :31:

درباره xoom Android honeycom می خواستم بدونم قیمتش تو تهران 1 میلیون و 200 هست (9/3/90)

- الان اين جملهه خبريه يا سواليه؟ - در ضمن ارزونتره :27: 950 - 1,020 -اونم آخرش ب داره : honeycomb

2- قبلا 2 تا ویندوز 7 رو سیستمم داشتم

- جديييييييييي؟؟؟ نه بابا :18:

الان که ویندوز جدید 7 نصب کردم

-مباركه:27:

تو start up دو تا ویندوز 7 میان که هر کاری می کنم اسم ویندوز دومی حدف نمیشه. چی کار کنم
تو advanced sittting win 7 گزینه edit حدف شده....

- علي جان مشكلي داري اينجا توي انجمن ويندوز 7 مطرح كن:

( در ضمن اگه اينجارو واسه كلوپ زوم گذاشتي - كه اصلا بهش نمياد- خودش كلوپ داره)

fire159
01-06-2011, 09:58
زوم 2 با تگرا 3 در راه موتورولا

ز

[ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t50teacher
01-06-2011, 10:06
سلام من هنوز آزمایشی اینجام
2- نمیخواد از zoom گید خودم دربارش اطلاعات زیادی بدست اوردم
3- تشکر میکنم از راهنماییتون

t50teacher
01-06-2011, 10:07
در ضمن جمله درسته نه جملهه
ههههه

t50teacher
01-06-2011, 10:14
سلام
قیمتش تو بازار ایران 000'1200 تومنه

یه تبلت LG optimus v هانی کامی (شانه عسلی) که سه بعدی تصویر میگیره ...

hajoo
01-06-2011, 13:21
راستی این که سه تا ویندوز شد.دوتا داشتی یکی هم جدیدا نصب کردی. منظورتون از دومی کدومه؟

PersiAndroid
01-06-2011, 13:54
در ضمن جمله درسته نه جملهه
ههههه

جدييييييييييييي؟؟؟ نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

عزيزم بد خوندي!:31:

اين جملهــه : اين جملهِ

مثله اين :

اون درختـــه : اون درختِ
اين ماشينه : اين ماشينـــِه

نمي خواستم َ ِ ُ بزارم
ولي انگار واسه شما بايد ميزاشتم:27:

دوست عزيز من باهات شوخي كردم
خدايي چند بار پست منو خوندي اينو از توش در آوردي :20:
من شما رو راهنمايي كردم كه تاپيك رو در جاي اشتباهي ايجاد كردين...
اگه ناراحت شدين من عذر ميخوام..
در ضمن مديران لطف كنن اين تاپيك رو حذف كنن

PersiAndroid
01-06-2011, 15:17
سلام
قیمتش تو بازار ایران 000'1200 تومنه

یه تبلت LG optimus v هانی کامی (شانه عسلی) که سه بعدی تصویر میگیره ...

سلام علي جان :20:
اي بابا گفتم كه ارزونتره حدود 950 تا يك مليون و بيست :19:
در ضمن به قول خودت تومن نه تومنه :31:
(مثل تو كلوپ اختصاصيت كه گير دادي به من )

هاني كامي:31: هم نه هاني كامب :27:

حالا من نفهميدم يهو چي شد بحث LG Optimus Tab اومد وسط :31:

iMosi
01-06-2011, 16:11
موتورلا زومش فروش نرفت رفت سراغ دوش......:))

acmilan308
02-06-2011, 09:04
بله دیگه..... :31:
حالا به جز زوم اونای دیگه چیه به نظرتون.....

fire159
02-06-2011, 16:38
به خاطر موفقیت هست که ادامه میده وگرنه اگر شکست خورده بود که 2 و ... نمیساخت :21:. درست مثل حالتی که واسه سری میلستون بود .

Rzah
03-06-2011, 22:33
به خاطر موفقیت هست که ادامه میده وگرنه اگر شکست خورده بود که 2 و ... نمیساخت :21:. درست مثل حالتی که واسه سری میلستون بود .

دوستان سلام.پاسخی که دوست عزیزمان دادن دقیقآدرست است چون دربازارگوشی وتبلت رسم است
که هرگوشی که به بازارمیاداگرازفروش خوبی برخوردارباشدکارخانه سازنده دست به تولید دوباره گوشی
می زندالبته باتقیرات جدیدروی گوشی ویایک عددبه اسم آن اضافه می کندیایک حرف مثل گوشی خوبه
زیمنس SL45بعدازآن SL45iکه درزمان خودش فروش خوبی داشت یاتبلت آیپادوآیپادتو وغیره............
درموردقیمت تبلت زوم امروزدرگوشی بازار دیدم موجودبودقیمت آنهم 975هزارتومان بود

metallica is me
04-06-2011, 18:19
حذف شود....

iMosi
04-06-2011, 18:34
آیپد ۲بخر براش حال کنه......برنامه هاش معرکه هست +بازی هاش.....

metallica is me
04-06-2011, 19:31
مدیر محترم پاک کنید

Rzah
04-06-2011, 19:56
سلام من میخوام برای تولد برادرم تبلت بخرم نمیدونستم کجا باید بپرسم (خیلی وقته سر نزدم به اینجا)
به غیر از آیپد1 و گلکسی تب 1 کدوم مدل تبتها در بازار هستن؟ و قیمتشون؟ و کدوماشون روت یا جیلبرک میشن؟
این سامسونگ 10 اینچی نیومده؟
زوم چه مزایا و معایبی داره؟ روت میشه؟

سلام.من هم مثل شما می خواستم برای برادرم تبلت بگیرم وهم برای خودم حدود دوماه پیش یکماهی
تحقیق کردم تابه این نتیجه رسیدم توتبلتهای که توبازاروچه درحال ورودبه بازارهستند دوگزینه ازهمه بهتر
هستند یکی آیپادتو و دیگری تبلت زوم چون حدودیکماه پیش بود هنوزتوداخل کشور خیلی نادر بود خلاصه
گرفتم درمورد آیپادتو بسیارخوب ازهرجهت که بگی ولی بدیشم این هست که بابولوتوس آن نمی توانی
باگوشی یاتبلتهای دیگرارتباط برقرارکنی فقط با محصولات اپل می توانی یاباکامپیوتربایستی برنامه آیتونز
راداشته باشی تا هرچه ازکامپیوترمی خواهی بریزی واما زوم تبلت زوم سیستم آن آندروید 3هست و
برنامهایش تابیست روزحدود میاد تمام کارهای که با گوشیهای آندروید می شود انجام داد تقریبآروی این
تبلت هم می شود من الان چندتا بازی روش ریختم عالی اجرا می کند آهنگ وفیلم روش ریختم حرف
ندارد

metallica is me
04-06-2011, 20:13
ممنون فقط این قسمتو نفهمیدم منظورتون چیه؟
.
.
سلام.من هم مثل شما می خواستم برای برادرم تبلت بگیرم وهم برای خودم حدود دوماه پیش یکماهی
تحقیق کردم تابه این نتیجه رسیدم توتبلتهای که توبازاروچه درحال ورودبه بازارهستند دوگزینه ازهمه بهتر
هستند یکی آیپادتو و دیگری تبلت زوم چون حدودیکماه پیش بود هنوزتوداخل کشور خیلی نادر بود خلاصه
گرفتم درمورد آیپادتو بسیارخوب ازهرجهت که بگی ولی بدیشم این هست که بابولوتوس آن نمی توانی
باگوشی یاتبلتهای دیگرارتباط برقرارکنی فقط با محصولات اپل می توانی یاباکامپیوتربایستی برنامه آیتونز
راداشته باشی تا هرچه ازکامپیوترمی خواهی بریزی واما زوم تبلت زوم سیستم آن آندروید 3هست و
برنامهایش تابیست روزحدود میاد تمام کارهای که با گوشیهای آندروید می شود انجام داد تقریبآروی این
تبلت هم می شود من الان چندتا بازی روش ریختم عالی اجرا می کند آهنگ وفیلم روش ریختم حرف
ندارد
.
.
و یه سوال دیگه روت میشه و آیا برنامه هایی که مثلا روی گوشی گلکسی اس اجرا میشه رو ورزن 3 و رو زوم اجرا میشه؟ فول اسکرین؟ فارسی تو وبگردی ساپورت میکنه؟
میشه از مدل 3g به عنوان موبایل هم استفاده کرد؟
من خودم آیفون دارم راضیم ولی آیپد جیل نمیشه

iMosi
04-06-2011, 21:15
تا دو هفته دیگه جیلبریک آیپد هم میاد...بعد داداشی شده تاپیک مشاوره:13:

metallica is me
04-06-2011, 21:43
ببخشید دوست من
تو تاپیک مشاوره پرسیدم

sepehrirani
04-06-2011, 22:29
بنظر شماایپد بخرم یا زوم؟برای وبگردی با وایرلس وبازی

masood.ashoori789
04-06-2011, 23:45
بنظر شماایپد بخرم یا زوم؟برای وبگردی با وایرلس وبازی

عزیز دل ما 36 صفحه فروم بحث کردیم سر اینکه آیپد یا زوم . حالا دوباره میپرسی :31:
2 نظریه اینجا مطرحه . اول سر سیستم عامل ، دوم نرم افزار . همون طور که میدونی سیستم عامل های تجهیزات شرکت اپل همه IOS هست . ولی موتورولا از سیستم عامل android استفاده میکنه .

من خودم به شخصه از IOS خوشم نمیاد . با این وجود نمیتونم منکر آمار بالای تعداد نرم افزار های این سیستم عامل بشم . ولی خوب این موضوع رو هم در نظر بگیرید که قدمت IOS کجا و قدمت android کجا .
از نظر ساختار سخت افزاری xoom واقعا بی عیب و نقصه به شکلی که هیچ تبلتی از این نظر نمیتونه با موتورولا مورد قیاس واقع بشه . در واقع XooM تبلت آیندست (البته فقط از نظر پشتیبانی نرم افزاری ). ولی از آیپد الان میشه استفاده کرد . :19:

پورت های تبلت هم خودش جای بحث داره که مثلا زوم رم خارجی میخوره . پورت USB داره ولی آیپد ..... !!!

باز هم یک موضوع وجود داره که نمیشه نقض کرد و اون اینه که پردازنده های ARM با قدرت پردازش بسیار بسیار بالا در حال تولیده که تا چند وقت دیگه به استفاده انبوه میرسه . که در اون صورت نمیشه تبلت های امروزی رو با اون ها مقایسه کرد . :8:

من یه سوال دارم . گذاشن لینک محدودیت داره که آدرس دومین رو پاک میکنید ؟ :13:

Rzah
05-06-2011, 15:01
سلام.درموردتبلت زوم بعضی ازبرنامه وبازیهای 2.2روش جواب می دهد البته بعضی درمورد فارسی زوم بایستی بگویم که
چون زبان عربی به صورت پیش فرض روی تبلت زوم هست ازهمین رو زمانی که تواینترنت هستیدتقریبآ مشکلی بازبان فارسی
نداریددرضمن تبلت زوم من وای فای هست درموردبرنامهای زوم بایکی ازدوستان دراین مورد صحبت کردم اویک آشنا داشت
به او زنگ زد وجریان را برایش گفت درجواب گفت درآندرویدمارکت بیش از یکصد برنامه وبازی برای این تبلت هست ومن تا چند
روزدیگراین برنامه وبازیها بدستم می رسد وتا بیست روزالی یکماه دیگر یواش یواش توبازار این برنامهاپیدا میشه وقرار شد
بعدازچندروز تبلت رابرایش بفرستم

masood.ashoori789
05-06-2011, 21:18
سلام.درموردتبلت زوم بعضی ازبرنامه وبازیهای 2.2روش جواب می دهد البته بعضی درمورد فارسی زوم بایستی بگویم که .....

بنده هم اطلاع دارم که توی آندروید مارکت اپلیکیشن های زیادی وجود داره . ولی در نظر داشته باشید که نرم افزار ها و برنامه هایی که برای سیستم عامل IOS وجود داره نزدیک 100.000 تا برنامست . :9:

یه خبر خوب که ایران دلیور تبلت زوم مدل 3G رو هم آورده . :26:

Rzah
05-06-2011, 22:23
دوست عزیزدرست است سیستم عاملIOSبرنامه های زیادی داردولی بایستی ازجهت عمر کاری هردوسیستم عامل به
این موضوع نگاه کرد سیستم عاملIOSباعمربیشتری که داشته به این تعدادبرنامه ونرم افزاردست پیداکرده است وازآن سو
سیستم عامل آندروید با عمرکمتری که دارد پیشرفتهای قابل توجه ای کرده وازنظربرنامه ونرم افزارهم به تعدادبسیاری دست
پیداکرده است واگربه همین شکل پیش برود پشت سر گذاشتن سیستم عاملIOSدورازذهن نیست

DemiGoD
05-06-2011, 23:24
این زووم ویدئو 1080 روون اجرا میکنه ؟؟
فیلمبرداریش چطوره ؟

iMosi
06-06-2011, 04:59
نه ....فول اچ دی رو روون اجرا نمیکنه.....مشکلات داره....

fire159
06-06-2011, 08:06
بنده هم اطلاع دارم که توی آندروید مارکت اپلیکیشن های زیادی وجود داره . ولی در نظر داشته باشید که نرم افزار ها و برنامه هایی که برای سیستم عامل IOS وجود داره نزدیک 100.000 تا برنامست . :9:

یه خبر خوب که ایران دلیور تبلت زوم مدل 3G رو هم آورده . :26:
100.000 برنامه داره اما همه نرم افزارهای سودمند نیستن و خیلی هاشون بد افزار هستن و اصلا" به درد نمیخورن .

GiggleClub
06-06-2011, 08:28
100.000 برنامه داره اما همه نرم افزارهای سودمند نیستن و خیلی هاشون بد افزار هستن و اصلا" به درد نمیخورن .

اتفاقا اپل چون گنترل میکنه هر چرت وپرتی تو storeش نیست مثل android که فقط نصف appهاش والپیپر و تم هستند :31:
کیفیت برنامه های appstoreاپل بی همتاست و حداقل تو این مورد همه با من هم عقیده هستند!

دیگه fanboy بازی در چه حد دوست عزیز؟

fire159
06-06-2011, 10:52
اتفاقا اپل چون گنترل میکنه هر چرت وپرتی تو storeش نیست مثل android که فقط نصف appهاش والپیپر و تم هستند :31:
کیفیت برنامه های appstoreاپل بی همتاست و حداقل تو این مورد همه با من هم عقیده هستند!

دیگه fanboy بازی در چه حد دوست عزیز؟
یعنی میگی تمام 100 هزار و خورده ای نرم افزار که تو app store هست همه مفید و علمی و کاربردی هستن . و اصلا" بد افزار و تکراری و مشابه و چیز بیخود توش نیست !!!!
این محاله دوست عزیز

*Ali*
06-06-2011, 16:40
یعنی میگی تمام 100 هزار و خورده ای نرم افزار که تو app store هست همه مفید و علمی و کاربردی هستن . و اصلا" بد افزار و تکراری و مشابه و چیز بیخود توش نیست !!!!
این محاله دوست عزیز
تمام 350.000 App ـی که توی App store هست از هفت خان اپل رد شده تا به اونجا رسیده ، من فرصت نکردم همه شونو امتحان کنم که ببینم تکراری هستن یا نه ، ولی نگران نباش همه شون کاربردی هستند.
کنترل و نظارتی هم که اونجا روی App ها میشه بسیار بهتر از اون کنترلی هست که گوگل توی مارکتش انجام میده و امنیت کاربرا هم اونجا تامین هست.

milad_takjoo
06-06-2011, 18:22
تمام 350.000 App ـی که توی App store هست از هفت خان اپل رد شده تا به اونجا رسیده ، من فرصت نکردم همه شونو امتحان کنم که ببینم تکراری هستن یا نه ، ولی نگران نباش همه شون کاربردی هستند.
کنترل و نظارتی هم که اونجا روی App ها میشه بسیار بهتر از اون کنترلی هست که گوگل توی مارکتش انجام میده و امنیت کاربرا هم اونجا تامین هست.

:18::18::18::18:
.
.
.
آقا اینقد با اطمینان حرف نزن....مارکت گول رو دیدی اصلا؟؟؟
اینقد تعصب هم خوب نیست بخدا....

*Ali*
06-06-2011, 18:33
:18::18::18::18:
.
.
.
آقا اینقد با اطمینان حرف نزن....مارکت گول رو دیدی اصلا؟؟؟
اینقد تعصب هم خوب نیست بخدا....
هنوز قضیه آلوده شدن 260.000 گوشی آندرویدی رو یادم نرفته.
مارکت گوگل: جایی که شما میتونید هر تراوشات ذهنی ای که در قالب Application در آوردید رو برای فروش بگذارید و هیچ کس بر کار شما نظارتی نداره.
اینا تعصب نیست. چیزی رو که دارم میبینم میگم. جالبه هرکی سنگ آندروید رو به سینه بزنه متعصب و فن بوی نیست ولی هرکی اپل رو قبول داشته باشه واویلا.

hajoo
06-06-2011, 18:57
من گوشی آیفون دارم.
با این سیستم عامل محدودی که IOS داره نباید هم انتظار آلوده شدن و ویروس و باکتری و انگل و کرم رو داشت:27:
حسرت عوض کردن تم به دلم مونده بود:27:
البته به نظرم Ios در زمینه اجرای بازی های گرافیکی تواناتره و سرعتش هم بهتره ولی من آندروید رو به خاطر رابط کاربری بهتر و بازتر بودن سیستم عاملش بیشتر میپسندم

fire159
07-06-2011, 08:39
لیست قیمت ها در 15 خرداد

حدود 760 هزار تومان ( فروش ویژه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------------------------------------------------
MOTOROLA XOOM ANDROID 3G 4G + WIFI TABLET VERIZON
حدود 930 هزار تومان

منبع : سایت ایران دلیور

masood.ashoori789
07-06-2011, 13:05
دوست عزیزدرست است سیستم عاملIOSبرنامه های زیادی داردولی بایستی ازجهت عمر کاری هردوسیستم عامل به
این موضوع نگاه کرد سیستم عاملIOSباعمربیشتری که داشته به این تعدادبرنامه ونرم افزاردست پیداکرده است وازآن سو
سیستم عامل آندروید با عمرکمتری که دارد پیشرفتهای قابل توجه ای کرده وازنظربرنامه ونرم افزارهم به تعدادبسیاری دست
پیداکرده است واگربه همین شکل پیش برود پشت سر گذاشتن سیستم عاملIOSدورازذهن نیست

قربون شکلت من که خودم دو تا پست قبل تر همین مطلبو گفتم که . بنده به شخصه آنروید رو به IOS ترجیح میدم . هر جور که باشه .

hajoo
07-06-2011, 14:14
لیست قیمت ها در 15 خرداد

حدود 760 هزار تومان ( فروش ویژه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOTOROLA XOOM ANDROID 3G 4G + WIFI TABLET VERIZON
حدود 930 هزار تومان

منبع : سایت ایران دلیور

ازش پرسیدم مدل 3g آنلاک شده است. نمی دونست:13:

masood.ashoori789
08-06-2011, 00:23
ازش پرسیدم مدل 3g آنلاک شده است. نمی دونست:13:

ایران دلیور فقط کار واردات وسایل کامپیوتری و تلفن های همراه دنیا رو اونم فقط از یک سری سایت های خاص انجام میده . و هیچ اطلاعی در مورد وسیله و یا نحوه ی کارکرد اونا نداره . قابل ذکره که هچ کدوم از این وسایل آنلاک نشده و به صورت کاملا اورجینال ( به همون شکل که در فروشگاه ایننترنتی فروحته میشه ) به دست شما میرسه .

jxdiran
08-06-2011, 09:42
ebook reader ,Android Tablet با گارانتی و کیفیت عالی 5 و 7 اینچ با قابلیت ساپورت تمامی فایلهای متنی فارسی در :

fire159
08-06-2011, 10:08
تست سقوط از ارتفاع زوم

mehdi_ag
08-06-2011, 12:07

زوم سه مدل داره ZM601 که اصلا سیم کارت نمیخوره، ZM600 که فکر می کنم سیم کارت های ایران بهش نمیخوره و ZM604 که GSM هست و فکر کنم سیم کارتهای ایران هم بهش میخوره و قابلیت مکالمه هم داره. البته باید در عمل دید و تست کرد

masood.ashoori789
11-06-2011, 21:10

بلخره میخرمــــــــــــــــــــ ـــــــــــش :19:

hajoo
13-06-2011, 18:31
بابام رو فرستادم علائدین ببینه تبلت زوم اومده یا نه.بعد بهم زنگ زد گفت فروشنده میگه زوم اصلا به درد نمیخوره.یه تبلت دارم که از زوم جدیدتره.قوی ترم هست.نرم افزارش خیلی زیاده و کلا از زوم خیلی بهتره.
گفتم به طرف بگو اسمش چیه؟پرسید گفت گلکسی تب یک.گفتم گوشیو بده بهش.داد.گفتم بیا:31: ...
---
بگذریم.دوستان به نظر شما به بازار نیومدن زوم مشکوک نیست؟مدل 3g که اصلا نیست.جالبه که تو علائدین مدل wifi هم گیر نمیاد! نمیدونم فروشگاه های اینترنی از کجا میارنش.

masood.ashoori789
13-06-2011, 23:43
از طرف من هم دو تا فحش میدادی بهش.....
مشکل اینجاست که کسی اطلاعات تخصصی نداره
یه بازی ماشین میریزن توش که وقتی تبلتو میچرخونه ماشینه دور میزنه کلی حال میکنه . با این دید میگه گلکسی 1 عالیه . :8:

fire159
14-06-2011, 10:39
Using a PS3 controller with the Motorola Xoom

دسته های پلی استیشن 3 برای موتورولا زوم

hajoo
15-06-2011, 13:33
اینجا مدل 3g رو میفروشن.:39:برم یه تحقیق کنم.اگه آنلاکه بخرمش.
مدل XOOM-32G WIFI+3G MZ601
قيمت : 9,400,000 ریال

masood.ashoori789
16-06-2011, 15:08
پرسیدی حتما خبرشو بده . مرسی .
اینم لینک مقایسه مدل های مختلف موتورولا . خودم خیلی وقت ود دنبال چنین چیزی میگشتم .

hajoo
19-06-2011, 15:46
جواب نمیده.نمی دونم چرا. تو انجمنش هم به مدیرش پیام خصوصی میدم جواب نمیده.

Rzah
19-06-2011, 21:49
دوستان سلام. درمورد گوشی بازارمن هم تبلت زوم را ازآنها خریدم وتازه دوتا گوشی هم سفارش دادم وامروزهم بامدیرش هم
صحبت کردم البته شنیدم که اینترنت آنهادوروزمشکل داشته دوباره سری بزن بایستی درست شده باشد اگرسوالی بود درخدمت
هستم

hajoo
19-06-2011, 23:37
دوستان سلام. درمورد گوشی بازارمن هم تبلت زوم را ازآنها خریدم وتازه دوتا گوشی هم سفارش دادم وامروزهم بامدیرش هم
صحبت کردم البته شنیدم که اینترنت آنهادوروزمشکل داشته دوباره سری بزن بایستی درست شده باشد اگرسوالی بود درخدمت
هستم
شما کدوم مدل زوم رو خریدین؟wifi only یا wifi+3g ؟

Rzah
20-06-2011, 06:24
سلام.دوست عزيز من مدل MZ604 زوم رادارم تقريبآ بيشتريكماه مى شود البته هنوز زياد باآن كار نمى كنم دنبال كيبرد وبرنامهاى آن هستم  

hajoo
20-06-2011, 11:12
دوست عزیز من مدل 3g رو میخوام بخرم.طرف هم هنوز جواب نداده(تو بخش نظرات مربوط به مدل 601)
این یه کی برد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برنامه مخصوص آندروید 3 :news360

fire159
21-06-2011, 09:03
حدود 825 هزار تومان ( فروش ویژه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Motorola Xoom 10.1 Android Tablet 32GB, 3G + Wi-Fi
حدود 1400000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری )

hajoo
21-06-2011, 09:18
حدود 825 هزار تومان ( فروش ویژه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کجا دوست عزیز؟

fire159
21-06-2011, 09:36
کجا دوست عزیز؟
ایران دلیور

masood.ashoori789
21-06-2011, 16:30

خیلی گرونه :41:

hajoo
21-06-2011, 18:30
میگه حداقل 3 هفته طول میشکه که به دستمون برسه.تا سه هفته دیگه زوم3 اومده:31:
راستی گوشی بازار هم بالاخره گفت تبلته لاکه!ولی میتونه آنلاک کنه.در این صورت دیگه نمیدونم قیمتش چقدر تغییر میکنه و ...

masood.ashoori789
21-06-2011, 23:01
میگه حداقل 3 هفته طول میشکه که به دستمون برسه.تا سه هفته دیگه زوم3 اومده:31:
راستی گوشی بازار هم بالاخره گفت تبلته لاکه!ولی میتونه آنلاک کنه.در این صورت دیگه نمیدونم قیمتش چقدر تغییر میکنه و ...

اگه ایران دلیور مستقیم وارد میکنه ، چجوری آنلاکه ؟ خودش که این کارو نمیکنه . حتما یه مدل آنلاک برای استفاده در کشور های دیگم هست دیگه . نه ؟ هیچ راهی نداره بفهمیم چجوری آنلاک میشه ؟

fire159
22-06-2011, 10:02
خیلی گرونه :41:
اره . اما افت میکنه .

Motorola XOOM Gets The Teardown And Rebuild

باز و بست و تعمیر زوم

fire159
27-06-2011, 08:07
قیمت ها هر روز داره بهتر میشه

حدود 790 هزار تومان ( فروش ویژه )

حدود 1250000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری )

L.A.M.P.A.R.D
28-06-2011, 21:25
بدجور دلم میخواد یکی شو داشته باشم :20:
امروز داشتم فقط از یوتیوب فیلم ها و کلیپ هاشو میدیدم :دی امیدوارم اکی بشه تا بتونم بخرمش

yoosef_st
28-06-2011, 21:31
فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد

fire159
29-06-2011, 06:04
فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد

اون که تا جایی که من شنیدم مال گوشی هاست ! زوم الان به 3.1 آپدیت شده .

hajoo
29-06-2011, 17:58
دوستان میدونید مرکز خرید تبلت تو تهران کجاست؟میخوام بابامو یکشنبه بفرستم زوم بخره.

masood.ashoori789
30-06-2011, 00:21
دوستان میدونید مرکز خرید تبلت تو تهران کجاست؟میخوام بابامو یکشنبه بفرستم زوم بخره.

حالا چرا باباتو ؟ خودتم برو باهاش دیگه . همون پل حافظ . این ور که علاالدینه نه . اونور چهارراه . مرکز نیست ولی از بقه جاها بیشتر داره :دی

hajoo
30-06-2011, 20:40
حالا چرا باباتو ؟ خودتم برو باهاش دیگه . همون پل حافظ . این ور که علاالدینه نه . اونور چهارراه . مرکز نیست ولی از بقه جاها بیشتر داره :دی
من تهران نیستم.ولی امتحانا تموم شد میام.منتها نمی تونم صبر کنم.:31:مطمئنی علائدین تبلت نداره؟من بابام رفت پل حافظ ولی علائدین نرفت.دعواش کردم که چرا نرفته:31:طفلکی.
بعد آخه بابام گفت اونجاها حتی مدل 604ش رو هم نداشتن!
حالا که باز یکشنبه میاد تهران بهش بگم کجا بره:41:؟

masood.ashoori789
30-06-2011, 23:48
من تهران نیستم.ولی امتحانا تموم شد میام.منتها نمی تونم صبر کنم.:31:مطمئنی علائدین تبلت نداره؟من بابام رفت پل حافظ ولی علائدین نرفت.دعواش کردم که چرا نرفته:31:طفلکی.
بعد آخه بابام گفت اونجاها حتی مدل 604ش رو هم نداشتن!
حالا که باز یکشنبه میاد تهران بهش بگم کجا بره:41:؟

میخوای من برم بخرم ؟ گفتم که ، پل حافظو (تقاطع جمهوری ) به سمت انقلاب که بری سمت چپ یه مجتمع بزرگ موبایل هست . اسمش یادم رفته . تو مایه های بازار موبایل ایران بود فک کنم . احتمال 90 % داره . بعد تعطیلات خودم یه سر میرم ببینم چه خبره . چرا از این سایت ها نمیگیری ؟ بعیده حالا که ایران دلیور تازه GSM Unlock آورده توی بازار بشه پیداش کرد . چون چیزایی که میاره معمولا تو بازار نیست . مگه اینکه بخوای WIFI خالی بگیری .

fire159
02-07-2011, 07:31
فروش ویژه تعداد محدودی تبلت با قیمت فوق العاده ایران دلیور
1,100,000

pars2298
03-07-2011, 19:04
با سلام.
دوستان عزیزم من تازه عضو شدم و خیلی هم خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما می تونم مشکلاتمو حل کنم .1 سوال داشتم این قضیه آنلاک فاکتوری که میگن چی هست ؟ایا برای این کار گوشی یا تبلت رو باز میکنن (مشکل سخت افزاری هست؟ یا نه)ممنون

Hapoofesgeli
04-07-2011, 01:47
سلام
من هم دیروز مدل mz604 رو از یزد به قیمت 840 تومن خریداری کردم...
سه تا سوال داشتم
اینکه ورژن اندرویدی که تو تنظیمات نوشته مال من 3.0.1 هست...و آپدیت که میزنم میگه وجود نداره...مگه آخرین ورژن 3.1 نیست؟!
بعد اینکه امکان تایپ فارسی هستش یا نه؟(حال با نرم افزار یا تعویض رام...)
یکی هم اینکه امکان تبادل دیتا از طریق 3g رو داره این مدل؟چون طرف گفت تماس و اینا نداره ولی میتونی از اینترنت تو 3g استفاده کنی...تبلت هم محل ورود سیمکارت داره...

fire159
04-07-2011, 08:06
با سلام.
دوستان عزیزم من تازه عضو شدم و خیلی هم خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما می تونم مشکلاتمو حل کنم .1 سوال داشتم این قضیه آنلاک فاکتوری که میگن چی هست ؟ایا برای این کار گوشی یا تبلت رو باز میکنن (مشکل سخت افزاری هست؟ یا نه)ممنون
آنلاک فکتوری اینه که گوشی رو فقط برای یک اپراتور خاص لاک میکنن مثلا" آتریکس برای at&t آمریکا لاک شده و آنلاکش کم گیر میاد .
کسایی هستن که میتونن گوشیها رو آنلاک کنن با استفاده از کدهای مخصوص .
و خود کمپانی هم این کار رو میکنه که همون فکتوری هست و کلا مشکلی نداره .

fire159
04-07-2011, 08:14
سلام
سه تا سوال داشتم
اینکه ورژن اندرویدی که تو تنظیمات نوشته مال من 3.0.1 هست...و آپدیت که میزنم میگه وجود نداره...مگه آخرین ورژن 3.1 نیست؟!
یکی هم اینکه امکان تبادل دیتا از طریق 3g رو داره این مدل؟چون طرف گفت تماس و اینا نداره ولی میتونی از اینترنت تو 3g استفاده کنی...تبلت هم محل ورود سیمکارت داره...
مبارک باشه دوست عزیز . :11:
دقیقا" کدوم مدل رو خریدی
wifi only هست یا 3g + wifi آنلاک فکتوری

اگر دومی باشه میتونی از اینترنت همراه اول یا ایرانسل یا اپراتور سوم استفاده کنی .
در مورد آپدیت هم اون روش آپدیت ایران کار نمیده . اون بیشتر برای اپراتورهای خارجی هست که آپدیتهاشون رو بصورت اوتاآپدیت (uta update) انجام میدن .
به نظرم برای آپدیت و کارای دیگه زیاد عجله نکن چون ممکنه کار اشتباهی بکنی و تو دردسر بیفتی .
فروم های ایرانی و خارجی زوم رو بخون تا با روش های کارش آشنا بشی .
در مورد فارسی هم مشکلی نداره و فارسی رو ساپورت میکنه .

hajoo
04-07-2011, 11:24
مدل 604 سیم کارت نمیخوره.(Wifi Only) هست.

Hapoofesgeli
04-07-2011, 14:59
مبارک باشه دوست عزیز . :11:
دقیقا" کدوم مدل رو خریدی
wifi only هست یا 3g + wifi آنلاک فکتوری

اگر دومی باشه میتونی از اینترنت همراه اول یا ایرانسل یا اپراتور سوم استفاده کنی .
در مورد آپدیت هم اون روش آپدیت ایران کار نمیده . اون بیشتر برای اپراتورهای خارجی هست که آپدیتهاشون رو بصورت اوتاآپدیت (uta update) انجام میدن .
به نظرم برای آپدیت و کارای دیگه زیاد عجله نکن چون ممکنه کار اشتباهی بکنی و تو دردسر بیفتی .
فروم های ایرانی و خارجی زوم رو بخون تا با روش های کارش آشنا بشی .
در مورد فارسی هم مشکلی نداره و فارسی رو ساپورت میکنه .
ممنون
بله نوشته ها رو میتونم ببینم(البته "ی" مشکل داره)اما نمیتونم بنویسم...

مدل 604 سیم کارت نمیخوره.(Wifi Only) هست.
توی gsm اینو نوشته:
Tablet with no support for GSM voice communication, SMS, and MMS.
محل ورود یسمکارت هم داره.
حالا من با تماس و اینا کاری ندارم...میخوام ببینم امکان استفاده از اینترنت 3G وحود داره یا نه.اگه نه بنده برم با این فروشنده یه صحبتی بکنم :31:

fire159
04-07-2011, 15:30
سلام
سه تا سوال داشتم

ممنون
بله نوشته ها رو میتونم ببینم(البته "ی" مشکل داره)اما نمیتونم بنویسم...

توی gsm اینو نوشته:
Tablet with no support for GSM voice communication, SMS, and MMS.
محل ورود یسمکارت هم داره.
حالا من با تماس و اینا کاری ندارم...میخوام ببینم امکان استفاده از اینترنت 3G وحود داره یا نه.اگه نه بنده برم با این فروشنده یه صحبتی بکنم :31:
شما برای تایپ فارسی باید یکی از چند مدل کیبرد فارسی رو دانلود و روی تبلتت نصب کنی تا بتونی تایپ فارسی هم بکنی .

در مورد 3g اگر گوشیت مدل mz601 آنلاک شده باشه میتونی از اینترنت مخابرات استفاده کنی . البته فکر کنم قیمتی که شما خریدی مدل فقط وای فای باشه و انلاک شده gsm نیست . چون اون مدل بالای 1میلیون هست .

Hapoofesgeli
04-07-2011, 15:38
شما برای تایپ فارسی باید یکی از چند مدل کیبرد فارسی رو دانلود و روی تبلتت نصب کنی تا بتونی تایپ فارسی هم بکنی .

در مورد 3g اگر گوشیت مدل mz601 آنلاک شده باشه میتونی از اینترنت مخابرات استفاده کنی . البته فکر کنم قیمتی که شما خریدی مدل فقط وای فای باشه و انلاک شده gsm نیست . چون اون مدل بالای 1میلیون هست .

مدل من همون طور که گفتم mz604 هست...
این جای سیمکارت رو دکور گذاشتن فقط؟ :31:
راستی که سوال...گرون خریدم این مدل رو یا نه؟ :31:

fire159
04-07-2011, 15:45
راستی که سوال...گرون خریدم این مدل رو یا نه؟ :31:
تقریبا " به قیمت گرفتی . البته احتمالا" میشده تا 810 هم گیر آورد .
در مورد جای سیم کارت نمیدونم . جاش کجاست . اما یک جای کارت حافظه میکرو اس دی هست که در لبه دستگاه میخوره .

نکنه این رو میگی ؟!

Hapoofesgeli
04-07-2011, 16:04
تقریبا " به قیمت گرفتی . البته احتمالا" میشده تا 810 هم گیر آورد .
در مورد جای سیم کارت نمیدونم . جاش کجاست . اما یک جای کارت حافظه میکرو اس دی هست که در لبه دستگاه میخوره .

نکنه این رو میگی ؟!

بله همون رو میگم البته نه جای مموریش
اگه اون پلاستیکی رو که در میاد ببینین میبینین جای قرار گیری سیکارت هست

Rzah
05-07-2011, 00:01
دوستان سلام درموردجاى سيم كارت كه دوست عزيزمان مى گويند من همه مدل ٦٠٤ را خيلى وقت گرفتم وهمين جاى كه توعكس نشان داده شده اگراز
نزديك ببينيد روى آن قطع پلاستيكى كه از داخل شيار بيرون مى آيد جاى يك سيم كارت روش ترسيم شده كه وقتى سيم كارت را روى آن قرار مى دهيد
كاملآ قالب خودش مى شود وازطرفى هيچ شيار ديگرى روى تبلت وجود ندارد حالا اين شيار جاى سيم كارت هست يا جاى ميكرو اس دى من هم نمى دانم
درمورد كيبرد فارسى حتمآ بايستى كيبردى روى زوم بريزيد كه مخصوص تبلت باشد من كيبرد فارسى ريختم روش ولى مخصوص گوشى بود وجواب
نمى داد

Hapoofesgeli
05-07-2011, 01:24
دوستان من نفهمیدم الان اخرین ورزن اندرویدی که برای زووم اومده 3.1هست یا نه بعد من هر پلیری رو امتحان کردم هیجکدوم نمیتونست ام کا وی اج دی رو پخش کنهه
برنامه ای هست که بتونه یا باید کانورت کنم?

fire159
05-07-2011, 06:56
آخرین ورژن که همون 3.1 هست . در اون مورد هم اطلاعی ندارم . چون متاسفانه هنوز زووم نصیبمون نشده :41:.
اما ممکنه بچه های موبیلستان بدونن . یا یک سری به سایت iهند هولد یوزر بزن .اونجا هم کاربر زیاد داره

fire159
05-07-2011, 12:16
دیروز تو خیابون فردوسی اصفهان زوم رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیلی باحال بود . چه هیبتی داره از نزدیک . تازه روشن بشه که دیگه هیچی .
قیمتش رو هم میگفت 1 میلیون 32 گیگ فقط وای فای بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

masood.ashoori789
08-07-2011, 12:22

احیانا شما آمریکا زندگی میکنه سیم کارت 3g داری دیگه ؟ ایرانسل انداختی توش میخوای واست عربی برقصه ؟ :31:
اولا که باید سیم کارت 3G باشه . دوما مدل هایی که 3G رو ساپورت میکنن بالای تبلت سمت راست نوشته verizone . داره ؟

Hapoofesgeli
08-07-2011, 15:11
احیانا شما آمریکا زندگی میکنه سیم کارت 3g داری دیگه ؟ ایرانسل انداختی توش میخوای واست عربی برقصه ؟ :31:
اولا که باید سیم کارت 3G باشه . دوما مدل هایی که 3G رو ساپورت میکنن بالای تبلت سمت راست نوشته verizone . داره ؟

یعنی شما فکر میکنی اینقدر شوتم من؟! :31:
نخیر ننوشته

hajoo
08-07-2011, 16:47
Motorola Xoom در چند روز آینده به Android 3.2 آپدیت میشود

مدل ابتدایی Motorola Xoom قیمتش 100 دلار کم شد و به 499 دلار رسید

masood.ashoori789
09-07-2011, 00:03
یعنی شما فکر میکنی اینقدر شوتم من؟! :31:
نخیر ننوشته

بنده جسارت نکردم که :دی
پس نداره . تلاش نکن . بشین تو خونه با وایرلس برو نت :41:

fire159
09-07-2011, 07:45
یک بازی زیبای رایگان قابل اجرا برای زووم

Hapoofesgeli
09-07-2011, 15:51
دوستان من میخوام زوومم رو با eee pad تعویض کنم...
به نظرتون من که چند روز باهاش کار کردم ازم چقدر کمتر از قیمت اصلی کمتر میخرن؟
صفحه نمایشش واسه فیلم دیدن راضیم نمیکنه :41:

pars2298
09-07-2011, 19:57
با سلام دوستان
تو علاءالدین چند مورد از این تبلت رو دیدم تز هر کدوم از فروشندها می پرسیدم می گفت 3g هست اما رو جعبش گوچیک و درست زیر مارک xoom نوشته بود wi-fi آیا مدل wi-fi جای سیم کارت داره؟؟؟؟؟در ضمن دوستمون که در پست با لا فرموده بودن باید نوشته باشه verizone اگر بی ادبی نباشه کاملا اشتباه گفتن!!!چون این ورژن مخصوص آمریکا هست و با این اپراطور کار میکنه xoom در کل 2 ورژن داره که تو سایت موتورولا مراجعه کنید توضیح داده xoom wi-fi only &xoom که مدل xoom دارای امکان 3g و gprs و edge هست.راستی یادم رفت بگم مدل verizone چون در آمریکا امکان 4g فراهم شده توسط همین اپراتور قابلیت به روز شدن به 4g رو داره

hajoo
10-07-2011, 18:29
دوستان یه سوال در مورد unlock داشتم.اگه تبلت آنلاک شده باشه همه سیم کارت ها روش جواب میده؟آخه irandeliver داره تبلت وارد میکنه خارج از کشور آنلاک شده بعد میاد ایران مشکلی پیش نمیاد؟مثل همین مشکل سریال و .. که گوشی ها دارن
من اصلا نمیدونم چیکارش میکنن که آنلاک یمیشه.فقط میدونم باید انلاک باشه:31:

fire159
11-07-2011, 08:23
با سلام دوستان
تو علاءالدین چند مورد از این تبلت رو دیدم تز هر کدوم از فروشندها می پرسیدم می گفت 3g هست اما رو جعبش گوچیک و درست زیر مارک xoom نوشته بود wi-fi آیا مدل wi-fi جای سیم کارت داره؟؟؟؟؟در ضمن دوستمون که در پست با لا فرموده بودن باید نوشته باشه verizone اگر بی ادبی نباشه کاملا اشتباه گفتن!!!چون این ورژن مخصوص آمریکا هست و با این اپراطور کار میکنه xoom در کل 2 ورژن داره که تو سایت موتورولا مراجعه کنید توضیح داده xoom wi-fi only &xoom که مدل xoom دارای امکان 3g و gprs و edge هست.راستی یادم رفت بگم مدل verizone چون در آمریکا امکان 4g فراهم شده توسط همین اپراتور قابلیت به روز شدن به 4g رو داره
خیر دوست عزیز
همونطور که خودتون هم اشاره کردید مدل وای فای سیم کارت نمیخوره و تنها را ارتباطیش فقط همون wifi هست .
که قیمتش هم حدود 750 هست احتمالا" کمتر هم گیر بیاد .

---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

دوستان یه سوال در مورد unlock داشتم.اگه تبلت آنلاک شده باشه همه سیم کارت ها روش جواب میده؟آخه irandeliver داره تبلت وارد میکنه خارج از کشور آنلاک شده بعد میاد ایران مشکلی پیش نمیاد؟مثل همین مشکل سریال و .. که گوشی ها دارن
من اصلا نمیدونم چیکارش میکنن که آنلاک یمیشه.فقط میدونم باید انلاک باشه:31: تبلتها هم احتمالا" شبیه گوشی ها با یک کد آنلاک میشن و سیم کارت ها رو ساپورت میکنن . و وقتی که گوشی یکبار آنلاک بشه دیگه مشکلی نداره و مثل آنلاک فکتوری میشه

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------

صفحه نمایشش واسه فیلم دیدن راضیم نمیکنه :41: eee pad چیه دیگه :31:
الان بخوای زوم رو بفروش اگر آشنا باشه ممکنه خوب بفروشی چون در حد آک هست . اما طبق عرف بازار 70-80 درصدش کم میشه .

masood.ashoori789
12-07-2011, 00:50
به غیر از مدل آنلاک فکتوری تمام تبلت هایی که 3G ساپورت میکنن بدون استثناء عبارت verizone روش درج شده دوست عزیز .

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

صفحه نمایشش واسه فیلم دیدن راضیم نمیکنه :41:

چند قیمت گذاشتی ؟ کدوم مدل ؟ لوازم جانبی ؟

Rzah
12-07-2011, 22:06
دوستان سلام. درمورد دومدل زوم اگراشتباه نكنم مدل واى فاى كارتن آن آبى رنگ است مثل مال خودم يعنى ٦٠٤ ومدل 3G كارتن آن قرمز رنگ است
مثل مال يكى ازدوستانم يعنى ٦٠١ درمورد كيفيت ديدن فيلم بازوم كه دوستمان گفتند خوب نيست من كه آيپاد تورا نيزدارم والان هم با آن اين مطلب را
مى نويسم تمام عكسهام وفيلمهام را درزوم مى ريزم وباآن نگاه مى كنم وكلى هم لذت مى برم من براى تبلت زوم خودم حتى پايه داك وكيبردوايلس وكيف
آن را گرفتم ومنتظرآبديت جديد آن هستم چون واقعآ تبلت بسيارخوبى هست وباآبديت جديدبهتر هم خواهدشد

hajoo
12-07-2011, 22:20
دوستان سلام. درمورد دومدل زوم اگراشتباه نكنم مدل واى فاى كارتن آن آبى رنگ است مثل مال خودم يعنى ٦٠٤ ومدل 3G كارتن آن قرمز رنگ است
مثل مال يكى ازدوستانم يعنى ٦٠١ درمورد كيفيت ديدن فيلم بازوم كه دوستمان گفتند خوب نيست من كه آيپاد تورا نيزدارم والان هم با آن اين مطلب را
مى نويسم تمام عكسهام وفيلمهام را درزوم مى ريزم وباآن نگاه مى كنم وكلى هم لذت مى برم من براى تبلت زوم خودم حتى پايه داك وكيبردوايلس وكيف
آن را گرفتم ومنتظرآبديت جديد آن هستم چون واقعآ تبلت بسيارخوبى هست وباآبديت جديدبهتر هم خواهدشد
میشه بفرمایید دوست شما مدل 601 رو از کجا خرید فرمودن؟
راستی.الان شما میتونین app های کرک شده نصب کنید؟

fire159
14-07-2011, 09:08
زوم وای فای به آندروید 3.2 آپدیت شده و با این آپدیت کارت حافظه رو پشتیبانی میکنه . و قابلینهای بیشتری به تبلت اضافه میشه و بهبود در کارایی افزایش پیدا میکنه .

pars2298
14-07-2011, 23:57
با سلام
من دوستم 1 مدل از این تبلت رو دیروز از بازار خریر 880 تومان فروشنده گفت 3g هست و سیم قبول می کنه ولی هر چی ما سیم کارت انداختیم توفیقی نکرد و نتونستیم به اینترنت وصل شیم یکی از دوستان گفت احتمالا به شما انداختن و مدل mz-604 که wifi only هست بهتون دادن حالا ما چطور میتونیم مدل رو بفهمیم رو گوشی هر چی گشتیم پیدا نکردیم.ممنون

fire159
15-07-2011, 11:57
با سلام
من دوستم 1 مدل از این تبلت رو دیروز از بازار خریر 880 تومان فروشنده گفت 3g هست و سیم قبول می کنه ولی هر چی ما سیم کارت انداختیم توفیقی نکرد و نتونستیم به اینترنت وصل شیم یکی از دوستان گفت احتمالا به شما انداختن و مدل mz-604 که wifi only هست بهتون دادن حالا ما چطور میتونیم مدل رو بفهمیم رو گوشی هر چی گشتیم پیدا نکردیم.ممنون
با سلام
مبارکتون باشه .
اما مشخصات رو باید زیر باطری و یا روی جعبه و دفترچه ها نوشته باشه . اما به نظرم با این قیمت مدل وای فای باشه . چون gsm انلاک حدود یک میلیون و بالاتره قیمتش /

fire159
16-07-2011, 09:44
حدود 745هزار تومان ( فروش ویژه )

حدود 1150000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری )

hajoo
16-07-2011, 15:30
دوستان جواب سوال منو ندادین که در حال حاضرمیشه روی آندروید 3 نرم افزار کرک شده نصبید؟

amin148
19-07-2011, 22:56
سلام بچه ها.
لطفا قبل از اینکه زوم بخرید حتما با asus epad transformers کار کنید.
من همه نقد هاشو خوندم و باهاش کار کردم .توی تمام سایتای معتبر گفتن با اختلاف از زوم بهتره واقعا کیفیت صفحه و زوایای دیدش فوق العاده است (3 سر و گردن از زوم بالاتره .صفحه زوم TFT LCD و صفحه اسوس IPS LCD هست)
باتریش هم بهتره و یه داک صفحه کلید خیلی کاربردی و خوب داره قیمت 16GB حدود 635 هست.

fire159
20-07-2011, 07:58
سلام بچه ها.
لطفا قبل از اینکه زوم بخرید حتما با asus epad transformers کار کنید.
من همه نقد هاشو خوندم و باهاش کار کردم .توی تمام سایتای معتبر گفتن با اختلاف از زوم بهتره واقعا کیفیت صفحه و زوایای دیدش فوق العاده است (3 سر و گردن از زوم بالاتره .صفحه زوم TFT LCD و صفحه اسوس IPS LCD هست)
باتریش هم بهتره و یه داک صفحه کلید خیلی کاربردی و خوب داره قیمت 16GB حدود 635 هست.
خوب این چه ربطی به این تایپیک داشت !!
اصلا" ایسوز چه ربطی به موتورولا داره .
هر دو از لحاظ سخت افزاری یکی هستن . فقط نوع ال سی دی تفاوت داره . از لحاظ باطری هم زووم بالای 80 ساعت پخش موزیک داره و بالای 10 ساعت میتونه فیلم پخش کنه و باطری خوبی داره .
از لحاظ ابعاد و دیزاین و کیفیت ساخت هم زوم خیلی بهتره .

biostar
23-07-2011, 11:03
دوستان سر انجام بخشی مخصوص تبلت ها در انجمن لپتاپ و تبلت ایجاد شد ، از این به بعد می تونید در تاپیک زیر به بحث و تبادل نظر در مورد تبلت ها بپردازید

انجمن تبلت ها
تبلت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

biostar
24-07-2011, 22:10
یکی از بهترین بررسی های و مقایسه های بین تبلت های موجود در بازار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتبلت زوم بهترین کنتراست رو بین تمامی تبلت ها داره ، تنها مشکل صفحه نمایشش براق بودن اون هست که باعث میشه زیر نور خورشید کمی اذیت بشه آدم ، البته تفاوت چندانی با IPS نداره .

41305

صفحه نمایش ها زیر نور

fire159
25-07-2011, 10:22
حدود 720 هزار تومان ( فروش ویژه )

حدود 1150000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری تست شده با ایرانسل ) ( تحویل یک هفته ای )

منبع : ایران دلیور

hajoo
25-07-2011, 16:39
دوستان من بيشتر پاساژهاي تهران رو گشتم نتونستم زوم 3G رو پيدا كنم.فقط يه يكي دوتا مغازه مدل وأي فاي رو داشتن بقيه اصلا نمي دوستن زوم چيه.
بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه آيپد٢ بخرم.الان هم دارم با ايپد پست ميدم:31:

fire159
26-07-2011, 08:45
گوشی بازار داره 32 گیگ رو میده 700 تومان.... تو بازار کمتر از 790 ندیدم ، البته تهران نیستم اگه بهش اعتماد داشتم می گرفتم....

یعنی چی این قیمت ؟؟؟؟:13:
البته 700 غیر عادی نیست . چون قیمت جهانی زوم الان زیر 500 دلار شده :10:
در ضمن گوشی بازار دفترش تو اصفهان هست نه تهران .

-niko-
02-08-2011, 16:51
سلام. این تبلت رو در شیراز از کجا میشه تهیه کرد ؟ میدونم خیلی جاها داره اما می خوام یکی که با قیمت اصلی و با گارانتی خوب (که البته خیلی این مهم نیست) بفروشه... تقلبی هم نباشه ! ممنون میشم راهنمایی کنید.

HamiD-Xfors
05-08-2011, 17:07
ساخت كجاست؟!

Hamid..God
05-08-2011, 17:31
دوستان من بيشتر پاساژهاي تهران رو گشتم نتونستم زوم 3G رو پيدا كنم.فقط يه يكي دوتا مغازه مدل وأي فاي رو داشتن بقيه اصلا نمي دوستن زوم چيه.
بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه آيپد٢ بخرم.الان هم دارم با ايپد پست ميدم:31:

قا تبریک من یدونه عروسش رو دارم (سفید) خیلی چیزه خوبیه به هیچ عنوان امکان نداره از خریدش پشیمون بشی فقط بپا به اپل اعتیاد پیدا نکنی که هر چی پول داری باید بدی بالاش
سوال داشتی تو تاپیک آیپد در خدمتیم
شرمنده اگر بخ تاپیک ربط نداشت بعد از یه مدت پاکش کنید

Spoilsman
14-08-2011, 00:22
:sad::sad::sad::sad:
آخه چرا زوم فارسی ساز نداره؟؟!!!!
دارم کم کم پشیمون میشم از خرید زوم :sad::sad::sad::sad:

fire159
15-08-2011, 09:12
ساخت كجاست؟!
موتورولا آمریکایی . اما مثل اپل و ..... در چین مونتاژ میشه .
اما کیفیت محصملات موتورولا همیشه برترین بوده و هست و جای نگرانی نداره .

سلام. این تبلت رو در شیراز از کجا میشه تهیه کرد ؟ میدونم خیلی جاها داره اما می خوام یکی که با قیمت اصلی و با گارانتی خوب (که البته خیلی این مهم نیست) بفروشه... تقلبی هم نباشه ! ممنون میشم راهنمایی کنید.

فکر کنم تو پاساژ آناهیتا 1 یا 2 گیر بیاری

:sad::sad::sad::sad:
آخه چرا زوم فارسی ساز نداره؟؟!!!!
دارم کم کم پشیمون میشم از خرید زوم :sad::sad::sad::sad:

زوم فارسی داره . اصلا" هانی کامب بطور پیش فرض از فارسی پشتیبانی میکنه . شما فقط لازمه که یک کیبورد فارسی روش نصب کنی تا کارت حل بشه .

HamiD-Xfors
15-08-2011, 12:36
من ميخوام بخرم تو تبريز 795 تومن 32G كه سيم كارت هم ميخوره! فروشنده ميگفت فقط ميشه sms زد آره؟

مشكلاتش چيه؟ فارسي نميشه؟ تو جعبه چه چيزايي بايد باشه؟ از كجا بدونم اصله؟ و .....

fire159
21-08-2011, 09:17
من ميخوام بخرم تو تبريز 795 تومن 32G كه سيم كارت هم ميخوره! فروشنده ميگفت فقط ميشه sms زد آره؟

مشكلاتش چيه؟ فارسي نميشه؟ تو جعبه چه چيزايي بايد باشه؟ از كجا بدونم اصله؟ و .....
بله فقط میشه باهاش اس ام اس داد با خط ایرانسل . و اینترنت gprs
به نظرم همونجا تست کن که مسیج میده بعد بخر .
قیمتش خوبه اگر gsm باشه که بشه باهاش مسیج داد .
مشکل خاصی نداره زوم . ساپورت عالیی داره و به خاطر خرید موتورولا توسط گوگل بهتر هم خواهد شد :8:
هانی کامب هم فارسی رو کامل ساپورت میکنه . فقط نصب یک کیبورد فارسی به عهده شما میمونه .
تقلبیش هم هنوز وجود نداره . خیالت راحت باشه

Diego
22-08-2011, 21:06
من میخوام یه xoom سفارش بدم،ولی قبل از قطعی شدن خریدم چند سوال داشتم:
1_در ایران کدوم نسخه اش وجود داره؟ 600 , 601 یا 604 ؟
2_ قابلیت استفاده از gprs ایرانسل رو داره؟
3_برای استفاده از سیمکارت ایرانسل(gprs) باید آنلاک بشه یا آنلاک شده هست؟
4_بدنه اش استحکام داره؟جنس پشتش آلومینیوم هستش؟
5_قابلیت تایپ فارسی رو داریم؟کیبورد فارسی داره؟
من با آندوئید آشنائی ندارم،قضیه ی روت کردن چیه؟باید حتماً روت بشه؟اگه روت نشه چی میشه؟نمیشه نرم افزار نصب کرد؟

biostar
23-08-2011, 00:45
من میخوام یه xoom سفارش بدم،ولی قبل از قطعی شدن خریدم چند سوال داشتم:
1_در ایران کدوم نسخه اش وجود داره؟ 600 , 601 یا 604 ؟
2_ قابلیت استفاده از gprs ایرانسل رو داره؟
3_برای استفاده از سیمکارت ایرانسل(gprs) باید آنلاک بشه یا آنلاک شده هست؟
4_بدنه اش استحکام داره؟جنس پشتش آلومینیوم هستش؟
5_قابلیت تایپ فارسی رو داریم؟کیبورد فارسی داره؟
من با آندوئید آشنائی ندارم،قضیه ی روت کردن چیه؟باید حتماً روت بشه؟اگه روت نشه چی میشه؟نمیشه نرم افزار نصب کرد؟

1) همه ی نسخه ها در ایران هست ، 604 نسخه ی WIFI هست که قابلیت استفاده از سیم کارت رو نداره و مدل 32 گیگ اون حدود 700 تا 720 قیمت داره
2) برای استفاده از سیم کارت باید مدل 3G رو خرید کنید ، که گرون تر هست ، اگر گوشی مناسب و وایرلس دار دارید نیازی به خرید نسخه ی 3G ندارید چون اینترنت رو میتونید از گوشی به تبلت منتقل کنید
3) بله باید آنلاک باشه
4) برای بررسی کیفیت بهتره هست نقد GSMAERNA رو مطالعه کنید ، بله بدنه ی پشتی آلومنیوم هست
5) کیبورد فارسی برای تمامی تبلت ها قابل اضافه شدن هست و تا جایی که اطلاع دارم آندروید هانی کامب ساپورت فارسی رو داره

نیازی به روت کردن ندارید ، با روت کردن قابلیت های بیشتری بدست می آورید و میتونید رام های کاستوم بریزید ، overclock کنید و یا کار های مختلف دیگر

این که روت چی هست و به چکار میاد کافی هست در گوگل سرچ کنید ! حوصله تایپ ندارم :31:

Diego
23-08-2011, 09:01
ممنون بابت پاسخ.
فقط چند تا سوال دیگه تو ذهنم باقی مونده...
1_برای آنلاک کردنش باید چکار کنم تا از ایرانسل استفاده کنم؟
2_مدل 601 اش 3g هستش؟(همون که جعبه هاشون قرمزه)
3_امکان نصب نرم افزارهای رایج آندروید(همونایی که روی گوشی هم نصب میشن) هست؟یا فقط باید از نرم افزارهای مخصوص تبلت استفاده کرد؟
4_نرم افزارهای اندروید هم کرک شده دارن؟
با تشکر پیشاپیش

biostar
24-08-2011, 21:58
ممنون بابت پاسخ.
فقط چند تا سوال دیگه تو ذهنم باقی مونده...
1_برای آنلاک کردنش باید چکار کنم تا از ایرانسل استفاده کنم؟
2_مدل 601 اش 3g هستش؟(همون که جعبه هاشون قرمزه)
3_امکان نصب نرم افزارهای رایج آندروید(همونایی که روی گوشی هم نصب میشن) هست؟یا فقط باید از نرم افزارهای مخصوص تبلت استفاده کرد؟
4_نرم افزارهای اندروید هم کرک شده دارن؟
با تشکر پیشاپیش

1) باید آنلاکش رو بخری و نه لاک شدش رو ! لاک معمولا وارد بازار ایران نمیشه ، اما انلاک کردنش دو خط دستور هست که میزنی و آنلاک میشه ! هر وقت خریدی میزارم کد هاشو :دی
2) بله
3)همه جور نرم افزاری روش نصب میشه ، آندروید برای تبلت برنامه های خیلی خیلی کمی داره و بیشتر برنامه های گوشی هست
4) اکثر برنامه ها رایگان هستند ، اما پولی هاش هم مفتی گیر میاد:31:

peyman_ilg88
25-08-2011, 14:50
امروز علاالدین هم رفتم مدل 3جی نیست.یه دونه هم بود کارتنش هم قرمز بود اولش فروشنده گفت سیمکارت میخوره اسمس هم میشه زد گفتم اگه امتحان کنی پیشم الان میخرم سیمکارت انداخت روش ولی بعداز 20دیقه اینور اونور رفتو اخرش اومد گفت اسمس نمیشه!!!
حالا ازکجا پیدا کنیم؟

peyman_ilg88
25-08-2011, 15:06
اقا اون مودمهایی که سیمکارت میخورن و یواس بی هستن رو این تبلتها میشه استفاده کرد؟تا بیخیال مدل 3جی بشیم

doodman
27-08-2011, 16:31
سلام
اقا کسی میدونه که این امکان کنترل اضافی ناوبری چی هستش که تبلت زوم اونو نداره؟
منظورم additional navigation control هستش.

Hamid323
29-08-2011, 11:18
با توجه به شرایط حاظز زوم یا گلکسی 10.1 رو پیشنهاد میدید؟

biostar
29-08-2011, 22:11
اقا اون مودمهایی که سیمکارت میخورن و یواس بی هستن رو این تبلتها میشه استفاده کرد؟تا بیخیال مدل 3جی بشیم

نه نمیشه ، پورت USB میخواد + درایور که برای اندروید تا اونجایی که میدونم درایور ندارند

Hamid323
29-08-2011, 22:49
با توجه به شرایط حاظز زوم یا گلکسی 10.1 رو پیشنهاد میدید؟
هان؟!
فکر کنم الان دیگه زوم از دور خارجه نه؟

Diego
30-08-2011, 17:22
هان؟!
فکر کنم الان دیگه زوم از دور خارجه نه؟

شوخی میکنی دیگه؟!:31: از دور خارجه؟:13:

Hamid323
31-08-2011, 00:06
شوخی میکنی دیگه؟!:31: از دور خارجه؟:13:
نه دارم میپرسم. کسی هم جواب درست حسابی نمیده

x7337x
01-09-2011, 18:54
سلام

من موتورولا زوم MZ601 رو میخوام 64 گیگ

کسی آدرس داره که برم بخرم؟

آدرس و تلفن لطفا.

مرسی

Rzah
02-09-2011, 21:50
دوستان سلام. من تبلت زوم مدل ٦٠٤ را تقريبآ اوايلى بودكه واردبازار جهانى شدخريدم خيلى تبلت عالى هست زبان عربى بطورپيش فرض روش هست
بنابراين براى خواندن فارسى راساپورت مى كنه ولى براى نوشتن احتياج به كيبردفارسى دارد تعدادى ازبرنامه ها وبازيهاى مربوط به گوشيهاروش نصب
مى شود البته من كيبردفارسى روگوشيم ريخته بودم را روى زوم ريختم كه جواب نداد چون كيبردكوچك بودوتا الان وقت نكردم بگردم برايش گيربياورم
البته من تبلت آيپادتو رانيزدارم ولى با زوم راحت تر هستم چندروز پيش تو اينترنت داشتم چرخى مى زدم كه پيغام آبديت به ٣.١ برايم آمد من هم گزينه
آبديت رازدم وازمنزل رفتم بيرون وقتى برگشتم ديدم آبديت انجام شده ومن هم نصبش كردم الان تبلت من آندرويد٣.١ است البته هنوزبرسى نكردم ببينم
چه فرقهاى كرده 

peyman_ilg88
10-09-2011, 12:10
بالاخره منم galaxy tab10.1 3g گرفتم خیلی عالیه کار کردن باهاش راحته

82522147
10-09-2011, 21:18
دوست عزیز مبارک باشه

میشه بگید چند و از کجا galaxy tab 10,1 3gخریدید؟

Diego
11-09-2011, 18:15
دوستان سلام. من تبلت زوم مدل ٦٠٤ را تقريبآ اوايلى بودكه واردبازار جهانى شدخريدم خيلى تبلت عالى هست زبان عربى بطورپيش فرض روش هست
بنابراين براى خواندن فارسى راساپورت مى كنه ولى براى نوشتن احتياج به كيبردفارسى دارد تعدادى ازبرنامه ها وبازيهاى مربوط به گوشيهاروش نصب
مى شود البته من كيبردفارسى روگوشيم ريخته بودم را روى زوم ريختم كه جواب نداد چون كيبردكوچك بودوتا الان وقت نكردم بگردم برايش گيربياورم
البته من تبلت آيپادتو رانيزدارم ولى با زوم راحت تر هستم چندروز پيش تو اينترنت داشتم چرخى مى زدم كه پيغام آبديت به ٣.١ برايم آمد من هم گزينه
آبديت رازدم وازمنزل رفتم بيرون وقتى برگشتم ديدم آبديت انجام شده ومن هم نصبش كردم الان تبلت من آندرويد٣.١ است البته هنوزبرسى نكردم ببينم
چه فرقهاى كرده 

لطفاً مارو بی خبر نذار.(از تغییراتی که در نسخه ی جدید هست)

peyman_ilg88
16-09-2011, 16:49
دوست عزیز مبارک باشه

میشه بگید چند و از کجا galaxy tab 10,1 3gخریدید؟

از دیجی کالا 1035000 هزار تومان منوی فارسی هم داره

fire159
21-09-2011, 09:23
اینم یک آپدیت دیگه برای زووم
آندروید 3.2.1 که به صورت ota هست
Motorola XOOM Android 3.2.1 OTA update slowly rolling out

bidellboy
21-09-2011, 17:55
اینم یک آپدیت دیگه برای زووم
آندروید 3.2.1 که به صورت ota هست
Motorola XOOM Android 3.2.1 OTA update slowly rolling out

1.موتورولا زوم از اول فارسي داره يا با آپديت فارسي ميشه؟ منظورم اينه كه سايت‌ها و اسناد فارسي رو درست نشون بده.
اينكه زوم پورت usb داره يعني
2. فلش مموري رو دتكت ميكنه ؟
3. با كيبورد و موس وايرلس ميشه باهاش كاركرد ؟ آخه من تو سايت خود موتو يه كيبورد وايرلس ديدم كه با بلوتوث (به وسيله HID) بهش وصل ميشد.
4. اگه كيبورد بهش وصل بشه ميشه با كيبورد فارسي نوشت يا نه فقط با كيبورد مجازيش ميشه فارسي نوشت؟
5.زوم از همون gorilla glass display استفاده ميكنه ؟
دست آخر هم اينكه كسي قيمت بازاري مدل wifi only رو نداره ؟

fire159
29-09-2011, 08:54
1.موتورولا زوم از اول فارسي داره يا با آپديت فارسي ميشه؟ منظورم اينه كه سايت‌ها و اسناد فارسي رو درست نشون بده.
اينكه زوم پورت usb داره يعني
2. فلش مموري رو دتكت ميكنه ؟
3. با كيبورد و موس وايرلس ميشه باهاش كاركرد ؟ آخه من تو سايت خود موتو يه كيبورد وايرلس ديدم كه با بلوتوث (به وسيله HID) بهش وصل ميشد.
4. اگه كيبورد بهش وصل بشه ميشه با كيبورد فارسي نوشت يا نه فقط با كيبورد مجازيش ميشه فارسي نوشت؟
5.زوم از همون gorilla glass display استفاده ميكنه ؟
دست آخر هم اينكه كسي قيمت بازاري مدل wifi only رو نداره ؟
دوست عزیز من متاسفانه زوم رو ندارم .
اما در مورد فارسیش مطمئنم که فارسی رو ساپورت میکنه
قیمت جهانیش حدود 500 هست .
کیبورد و موسش هم مشخصه که وایرلس هست .
وقتی با تبلت بشه فارسی نوشت با کیبوردش هم 100% میشه تایپ کرد. اگر بتونی از خارج بخری قیمت عالی گیرت میاد . زیر 500 هزار
اطلاعات دقیق میخوای به اینجا سر بزن و سوال کن که بچه ها بیشتر زوم دارن :

Rzah
30-09-2011, 14:44
سلام. درمورد تبلت زوم من تقريبآ تازه واردبازارجهانى شده بودسفارش دادم هم كيبردوپايه داك آن راهم خريدم كيبردآن تقريبآ مانندكيبردآيپادتوهست چون
زبان عربى به صورت پيش فرض روش هست مشكلى باخواندن مطالب فارسى نداريدوكيبردفارسى ندارددرآبديت ٣.١ زبان عربى به زبانهاى زوم اضافه شده
نرم افزارهاوبازيهاى ورژنهاى قبلى آندرويد تعدادى روى زوم كار مى كندوتعدادى هم نه من خودم مدتى دنبال كيبردفارسى براى زوم بودم ولى گيرنياوردم
درمورداين كه اطلاعات روى يو اس پى را بخواند يانه بايستى بگم من هنوز تست نكردم چون پايه داكى كه دارم مدلى است كه سوكت يواس پى نداردورابط
آن را هم ندارم ولى زوم واتريكس ازنظرسخت افزارى تقريبآ مثل هم هستندواتريكس اين كار راانجام مى دهددرموردكيبردفارسى كه گفتم منظورم نرم افزار
كيبردفارسى بود حالا نمى دانم رامى براى زوم آمده كه فارسى راساپورت كنديابرنامه اى كه كيبردفارسى را به زوم اضافه كند  

panther99
30-09-2011, 15:54
آقا قیمت تبلت زوم الان چنده تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rzah
30-09-2011, 17:58
سلام. درموردقيمت زوم مدلMZ604 ٣٢گيگ الان چندتا ازسايتهابراى فروش داردوقيمت آن هم ٧٠٠ هزارتومان است البته تو مغازها فكر مى كنم اگرپيدا
شودكمى بالاتراست

panther99
01-10-2011, 01:55
چرا اگه پیدا شود ؟؟؟؟ مگه نیست شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rzah
02-10-2011, 21:29
سلام. چرا پيدا مى شودولى تبلت مثل گوشى نيست كه مصرف عمومى داشته باشدودرهرهغازه يافروشگاهى پيداشودبه هم دليل چون خريدارتبلت نسبت به
موبايل كمتر هست مغازهاى كمترى تبلت مى آورند توپاساژاعلاالدين طبقه هاى بالا بازار موبايل پاساژ پايتخت امكان آن كه گيربياوريدزيادهست

pesartala2001
06-10-2011, 02:34
آقا من یک تبلت زوم دارم راحت با خط ایرانسل و وای فای به اینترنت وصل بودم رفتم تو گزینه آپدیت زدم آپدیت کرد الان با ایرانسل به اینترنت وصل میشه ولی با وای فای اصل مودم را نمیشناسه و به هیچ روشی هم نشد بشناسانم کسی راهی بلده و آیا میشه به صورت دستی به ورژن بالاتر ببرم چون الان ۳.۰.۱ هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کمک کنید بلااستفاده مانده چند وقته

fire159
16-10-2011, 13:17
نسخه جدید زوم از چند روز دیگر آماده فروش در best buy با قیمت 370 دلار

زوم نسخه خانواده بیشتر برای کودکان و نوجوانان طراحی شده
که تغییرات سخت افزاری کمی کرده و با آندروید 3.1 عرضه میشه .
اما در قسمت پشت کمی دچار تغییرات شده و محل دوربین عوض شده . یک سری بازی و برنامه از پیش نصب شده روش هست و 40 دلار هم قابلیت دانلود از مارکت دارد .

کد:

نقل قول:
کد:

fire159
22-10-2011, 08:26
تبلت زوم به جدیدترین نسخه آندروید ورژن 4 (بستنی حصیری ) آپدیت میشود .

Ice Cream Sandwich Coming To Motorola XOOM, No Time Frame Though

Diego
01-11-2011, 11:37
هیچ کیبرد فارسی هنوز نوشته نشده که روی تبلت کار کنه؟

fire159
01-11-2011, 11:56
نسخه اروپایی زوم به آندروید 3.2 آپدیت شد

European XOOMs finally getting an Android Honeycomb 3.2 update

fire159
01-11-2011, 12:20
هیچ کیبرد فارسی هنوز نوشته نشده که روی تبلت کار کنه؟
دقیق نمیدونم . اما دوستانی که زوم داشتن کیبورد فارسی کامل نصب کردن واستفاده میکنن .

PersiAndroid
19-12-2011, 12:56
یه نسخه ی غیر رسمس از ics واسه زوم رلیز شده ولی مثل اینکه تو دوربین مشکل داره

Motorola Xoom gets unofficial Android 4.0.3 update, comes at the cost of camera functionality

It’s been just a day since Google released the Android 4.0.3 update and the folks over at xda-developers have managed to get it working on the original Motorola Xoom already.

While this may sound like exciting news, it’s still pretty much a work in progress, which means things are not working quite as well as they should. The camera is not working and there is a green overlay from time to time. But then again, that’s usually the case with most custom ROMs and as the developer continues to work on it, it will get better with time.
But if you’re impatient to try out Ice Cream Sandwich on your Xoom and are willing to forgo the camera functionality (not that the camera on a tablet is of much use anyway) you can consider giving it a try by visiting the source link below.

تاپیک رام و دانلود :

Faraz_sm
15-01-2013, 05:40
به به!دوستان قدیمی اونوری هم که اینجان...
کی برد swiftkey 3 tablet بهترین کیبردی هست که مخصوص تبلت و دارای ساپورت فارسیه... بدون اون نمی دونم چطور می تونستم با زوم کار کنم...