ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ویروس افتاده تو سیستم و پاک هم نمیشه !! کمک !!

SA.JJ.AD
20-02-2011, 18:05
سلام دوستان - من دیروز نرم افزار بلوسویل رو دانلود کردم و وقتی از حالت فشرده در اوردمش ناد 32 (که اخرین اپدیت هستش) گفت ویروس داره و مجبور شدم گاردشو غیر فعال کنم . دوباره از حالت فشرده در اوردمش . بعد از چند دقیقه windows defende ویندوز برای اولین دیدم اینداشت مخربو میشناخت !!:18:(اینم اخرین اپدیت بود) . زدم اینم غیر فعال کردم . بعد نرم افزارو نصب کردومو ... بعدش به دلایلی زدم پاک کردم نرم افزارو و یه فول اسکن کردم سیستمو (هم با انتی ویروس ناد 32 و هم با window defender و هرچی پیدا شد رو پاک کردم به غیر از یه ویروس که بعد از اینکه سیستمو ریست کردم توسط window defender شناخته نشد !!
.
اما الان هر وقت سیستمو ری استارت میکنم و بالا میاد ناد 32 این پیغامو میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که وقتی دکمه clean رو میزنم این ارور رو میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انگار ویروس تو هاردم نیست . مسیرشو ببینید !:18::41:
.
لطفا کمک کنید . چیکارش کنم ؟!:41:

SURIV
21-02-2011, 00:22
سلام
به لینکهای زیر سر بزنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دو تا سایت اول معمولا بهتر از بقیه سایتها هستن متاسفانه به علت ضیغ وقت نمی تونم همه رو چک کنم به ترتیب کارایی مرتب کنم شما برین دستورالعملها رو به کار ببندین اگه مشکلی بود بگین
موفق باشید

SA.JJ.AD
21-02-2011, 01:37
ممنون !!
.
اما توضیح فارسی یکی بده لطفا !! به یکی از لینک های بالا رفتم بعد از دانلود نرم افزار پیشنهادی خودش ویروس بود !!:13:موقع نصب هم هی ارور میومد که ویروس داره !!
.
بد تر سیستمم الوده شد که !!:13::41:
.
یکی به داد ما برسه - نه اینکه سایت غیر فارسی زبان معرفی کنید !!:41:

Karkas20
21-02-2011, 01:46
ممنون !!
.
اما توشیح فارسی یکی بده لطفا !! به یکی از لینک های بالا رفتم بعد از دانلود نرم افزار پیشنهادی خودش ویروس بود !!:13:موقع نصب هم هی ارور میومد که ویروس داره !!
.
بد تر سیستمم الوده شد که !!:13::41:
.
یکی به داد ما برسه - نه اینکه سایت غیر فارسی زبان معرفی کنید !!:41:

سلام دوست من.
شما این برنامه را دانلود کنید و نصب کنید و بعد بگذارید اپدیت بشه حدود 6مگ هست.
برنامه رایگان هست ولی شما نباید با سریالی اکتیوش کنید چون گارد ان فعال و با گارد نود سیستم شما
اختلال ایجاد میشه.
بعد از پاک سازی..میتونید این برنامه را به عنوان مکمل در کنار انتی ویروس اصلی سیستم داشته باشید.

SA.JJ.AD
21-02-2011, 09:35
سلام دوست من.
شما این برنامه را دانلود کنید و نصب کنید و بعد بگذارید اپدیت بشه حدود 6مگ هست.
برنامه رایگان هست ولی شما نباید با سریالی اکتیوش کنید چون گارد ان فعال و با گارد نود سیستم شما
اختلال ایجاد میشه.
بعد از پاک سازی..میتونید این برنامه را به عنوان مکمل در کنار انتی ویروس اصلی سیستم داشته باشید.

نشد !!!چند تا پیدا کرد اما ... اون مخربی که انگار میره تو مموری !:18:هنوز سر جاشه و پاک نمیشه :41:

Karkas20
21-02-2011, 13:57
نشد !!!چند تا پیدا کرد اما ... اون مخربی که انگار میره تو مموری !:18:هنوز سر جاشه و پاک نمیشه :41:

شما در سیف مد هم یکبار با این برنامه Malwarebytes Anti malware و یکبار با نود اسکن و ببینید
مخرب از بین میرود یا نه ؟

SURIV
21-02-2011, 16:40
سلام!
شرمنده اگه سیستمتون ویروسی شده ولی من گفتم دستورالعمل ها رو اجرا کنین نگفتم برنامه ای دانلود کنین!
برای مثال تو اون اولین سایت باید به Manual Removal توجه می کردین!
البته با توجه به اینکه این ویروس نسخه های متفاوتی داره برای همین چند تا سایت بهتون معرفی کردم.
این یکیش از سایت

طبق این گفته ها:
1. با استفاده از Task Manager پروسس Uninstall.exe را ببندید.
2. کلید ایجاد شده توسط ویروس در رجیستری به آدرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AntivirusPro2009 را پاک کنید.
3. فایلهای ویروس با نام های Uninstall.exe و Uninstall.lnk و AntivirusPro2009.lnk را سرچ کرده و پس از یافتن پاک کنید.

این چیزیه که این سایت میگه ولی من میگم همه این کارها رو توی Safe Mode انجام بدین.

SURIV
21-02-2011, 16:48
اینم چیزیه که سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میگه:

1. سایت buyanydream.biz را از روی سیستم خود فیلتر کنید. {برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنین و اگه نتونستین اتصال اینترنت خودتون رو قطع کنین}

2. با استفاده از تسک منجر فایل winlogin.exe را ببندید.
3. کلیدهای رجیستری این ویروس رو پاک کنین:

4. فایل jsne87fidgf.dll رو سرچ و Unregister کنین. برای اطلاعات بیشتر به این لینک برین:

5. فایلهای دیگر این ویروس رو سرچ و پاک کنین:

اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم
موفق باشین

SA.JJ.AD
21-02-2011, 20:02
2. با استفاده از تسک منجر فایل winlogin.exe را ببندید.
3. کلیدهای رجیستری این ویروس رو پاک کنین:

دوست عزیز !!! وقتی اینو میبندم همه چی میره و چیزی تو صفحه نمیمونه و هیچ دکمه ای از کیبورد و ... دیگه کار نمیکنن و مجبور میشم ریست کنم !!!:13::41:
.
و در این روزشی که فرمودید !!! :

. با استفاده از Task Manager پروسس Uninstall.exe را ببندید.

اصلا همچین پروسسی وجود نداره !!!:41::41::41:
.
لطفا کمک کنید !! سیستمم داغون شد از بس نرم افزار نصب و اپدیت و انیستال کردم . جواب نمیده !!
.
در مورد روش اون دوستمون که گفتن از حالت safe mode اسکن کن باید عرض کنم که ارور میده ناد 32 و نمیشه تعو اون حالت اسکن کرد !!:41::41::41:

SA.JJ.AD
21-02-2011, 22:01
یکی به داد ما برسه لطفا :41::41:در حالت safe mode هم با ناد 32 و malaware bytes اسکن کردم !! اما چیزی پیدا نشد ! و بعد ری استارت مججددا ارور این ویروس اومد !!
.
میشه یکی توضیح بده دقیقا اثرات مخرب این ویروس چیه !!؟ اخه شدیدا سرعت اینترنتم احساس میکنم کند شده !!
.
چجور از بین ببرمش - کمـــــــــــــک

SA.JJ.AD
22-02-2011, 13:49
دوستان بالاخره چیزی رو میخاستم پیدا کردم ... اسمش این بود : EOlmarikRemover
.
با دانلودش که 340 کیلوبایت بود و اجراش بعد از چند ثانیه یه پیغام اومد که ویروس مورد نظر شناسایی شد و گفت باید سیستم ری استارت شه - بعد از بالا اومدن ویندوز دیگه با اون ویروس و ارور مربوطه مواجه نشدم :26::26::26:
.
خدارو شکر حل شد :21::40::20:

SURIV
23-02-2011, 22:02
دوست عزیز !!! وقتی اینو میبندم همه چی میره و چیزی تو صفحه نمیمونه و هیچ دکمه ای از کیبورد و ... دیگه کار نمیکنن و مجبور میشم ریست کنم !!!:13::41:
.
و در این روشی که فرمودید !!! :

اصلا همچین پروسسی وجود نداره !!!:41::41::41:
.
لطفا کمک کنید !! سیستمم داغون شد از بس نرم افزار نصب و اپدیت و انیستال کردم . جواب نمیده !!
.
در مورد روش اون دوستمون که گفتن از حالت safe mode اسکن کن باید عرض کنم که ارور میده ناد 32 و نمیشه تعو اون حالت اسکن کرد !!:41::41::41:

با سلام
اولا اونی که شما بستین winlogOn.exe بود نه winlogIn.exe {به حروف بزرگ دقت کنین}
اون سایت گفته بود winlogin.exe رو ببندین
کلا اکثر ویروسها اسم فایل خودشونو از روی فایلهای ویندوز شبیه سازی می کنن که کاربرا رو به دردسر بندازن
دوما گفتم که این ویروس چند ورژن داره هر روش برای یه ورژنه
سوما Olmarik Remover تو همین سایت که بهتون گفتم بود ولی شما گفتین ویروس داره و ... ما از خیرش گذشتیم

اینم لینک Olmarik Remover:

خب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
یه سوال: شما remover رو از کدوم سایت گرفتین؟ میشه لینکشو بزارین؟

SA.JJ.AD
23-02-2011, 23:32
با سلام
اولا اونی که شما بستین winlogOn.exe بود نه winlogIn.exe {به حروف بزرگ دقت کنین}
اون سایت گفته بود winlogin.exe رو ببندین
کلا اکثر ویروسها اسم فایل خودشونو از روی فایلهای ویندوز شبیه سازی می کنن که کاربرا رو به دردسر بندازن
دوما گفتم که این ویروس چند ورژن داره هر روش برای یه ورژنه
سوما Olmarik Remover تو همین سایت که بهتون گفتم بود ولی شما گفتین ویروس داره و ... ما از خیرش گذشتیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک Olmarik Remover:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد

اون این نبود !! اونی که شما دادید 35 مگ بود و بعد از اپدیت هم کاری نتونست بکنه !!
.
اما این یه فایل 350 کیلوبایتی بود نیاز به اپدیت هم نداشت !! با جستجو تو یه سایت روسی پیدا کرده بودم !!دیگه دانلود کردم - هیستوری مرورگر رو هم هر روز ریست میکنم !! بازم میگردم لینکشو براتون میزارم ! اسمش دقیقش این بود : EOlmarikRemover

SA.JJ.AD
24-02-2011, 02:57
خب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد

یافتم ...:31:

بفرما :

ازین جا دانلود کردم ::20:

برا هر ویروس مزاحمی قاتلش اونجا یافت میشه :21:انگاری محصول ESET هستش :40:
.
فقط کافیه اجراشون کنیم و اگه سوالی پرسید yes بزنیم . خودش مسیر های ریجستری ویروس رو هم حذف میکنه !!:21:

SURIV
24-02-2011, 20:12
خوبه!
موفق باشید!

empratoor
30-01-2012, 16:27
سلام این تروجان فقط از این طریق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از بین میره.
موفق باشید

A M ! N
30-01-2012, 18:24
سلام این تروجان فقط از این طریق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از بین میره.
موفق باشید
سلام دوست عزیز...

مرسی ازینکه قصد همکاری دارین، ما استقبال میکنیم... اما...

بالا آوردن پستهای قدیمی که علاوه بر اون مشکل حل شده قبلا خلاف قوانین هستش. لطفا دقت بفرمایید.

قربان شما...:11:

امین