مشاهده نسخه کامل
: مشکل اتوران برنامه ها
ali_net1376
20-02-2011, 17:27
بعضی برنامه ها اتورانش باز نمیشه ادرس سایت adobe رو میده میگه باید فلش پلیر رو دانلود کنی من از چند تا سایت این رو دان کردم ولی دوباره همین پیغام میاد البته من قبلا هماین برنامه ها رو باز کرده بودم
کمک کنید
saeed2vfx
20-02-2011, 22:13
پیشگفتار : من موندم بعضی ها با چه اعتماد به نفسی میشینن اتورن میسازن، بعد هنوز بلد نیستن کاری کنن که اتورنشون روی سیستمی که فلش نداره، اتوماتیک فلش نصب کنه! :18:
__________________________________________________ ______
بعضی برنامه ها اتورانش باز نمیشه ادرس سایت adobe رو میده میگه باید فلش پلیر رو دانلود کنی من از چند تا سایت این رو دان کردم ولی دوباره همین پیغام میاد البته من قبلا هماین برنامه ها رو باز کرده بودم
به احتمال زیاد برای اجرای این اتورن باید نسخه بروزری فلش پلیر رو داشته باشید.
متاسفانه همه لینک هایی که من سراغ داشتم، قیلتر شدن!!! خودتون میتونید توی سایتهایی مثل 4shared.com سرچ کنید "install flash player" امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم!!
ali_net1376
21-02-2011, 20:36
پیشگفتار : من موندم بعضی ها با چه اعتماد به نفسی میشینن اتورن میسازن، بعد هنوز بلد نیستن کاری کنن که اتورنشون روی سیستمی که فلش نداره، اتوماتیک فلش نصب کنه! :18:
__________________________________________________ ______
به احتمال زیاد برای اجرای این اتورن باید نسخه بروزری فلش پلیر رو داشته باشید.
متاسفانه همه لینک هایی که من سراغ داشتم، قیلتر شدن!!! خودتون میتونید توی سایتهایی مثل 4shared.com سرچ کنید "install flash player" امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم!!
از جوابت ممنون ولی یادم نمیاد گفته باشم اتوران ساختم , بعضی از لوح های فشرده برنامه, خودشون برای نصب انتخابی برنامه ها یه اتوران دارند مثل برنامه pc suit نوکیا یا همین برنامه اکتیو سینک ppc که به مشکل برخوردم باهاش!
موقع نصب برنامه پیغام میده باید فلش پلیر 8 به بعد نصب کنی من 2تا ورژن 10 رو نصب کردم. برای دانلود فلش پلیر مخصوص ویندوز یا مرورگر ها ,کلی سایت دانلود ایرانی داریم نیاز به سرج در سایت های اپلود نیست!!!
موقع جواب دادن دقت کنیدکه اسپم نزنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.