ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه AutoCAD Mechanical 2011

Mohammad King
20-02-2011, 17:15
سلام

من دیروز این برنامه را خریدم بعد حالا متوجه شدم که با مکانیکال دستاپ این برنامه انگار فرق داره! درسته؟

اگر این برنامه خیلی با مکانیکال دستاپ فرق داره شما پیشنهاد میکنید که این برنامه را یاد بگیرم یا نه؟من خودم تقریبن کار با مکانیکال دستاپ 6 را بلدم . ولی الان تمام دستوراتو که توی این برنامه میزنم میبینم که با مکانیکال دستاپ هیچ فرقی نداره!

سوال بعدی من اینکه آیاکتاب آموزشی این برنامه هست یا نه . منظورم کتاب الکترونیک نیست چون من توی نت گشتم کتابشو پیدا نکردم.

nafas
08-03-2011, 23:24
سلام دوست عزیز
والله من اطلاع دقیق ندارم اما از پسر خالم که رشتش مکانیکه یادمه با اتوکد کار میکرد و طراحیاش با اون انجام میداد میگفت تو رشته ماهم کاربرد داره
کلا اتوکد بد نیست نرم افزار های خوبین اگه بتونی یادشون بگیری ضرر نداره
کتاب آموزشیش هم هست ولی باید گشت

اینم یه توضیح :
نرم افزار ویژه طراحی قطعات مکانیکی هاست که فعالان طراحی قطعات از نرم افزار اتوکد برای طراحی و رسم قطعات مکانیکی استفاده می کنند .شرکت Autodesk برای تطبیق هر چه بیشتر ابزارها و امکانات نرم افزارهای خود با نیازهای صنعت اقدام به تولید نرم افزار AutoCAD Mechanical 2010 کرده است . این برنامه علاوه بر دارا بودن تمامی امکانات نرم افزار AutoCAD ابزارهای بسیار بهینه شده ای برای طراحی های صنعتی و مکانیکی دارد .
کوتاه کردن زمان طراحی از طریق کتابخانه قطعات پیش ساخته در این نرم افزار
ابزارهای گزارش دهی
ابزارهای مستندسازی پروژه
امکان اشتراک یک پروژه بین چند طراح

اینم نظر یه مهندس مکانیک :
در مورد کتاب باید بگم که متاسفانه هیچ کدوم از کتابهای موجود توی بازار کامل نیستند ولی از بین همه این کتابها من کتابهای مهندس محمودی رو بیشتر از همه پسندیدم. کتابهاش معروفه، راحت می تونی پیداش کنی. ولی اگه می خوای نرم افزار رو کامل یاد بگیری فقط به کتاب اکتفا نکن.