مشاهده نسخه کامل
: انتخاب dell xps l501 یا lenovo y560
mashkooni
19-02-2011, 23:10
سلام بجه ها
من پس از تحقیقاتم در مورد همه برند ها و مدل ها از این دو مدل خیلی خوشم اومد هر دو لپ تاپهای خیلی خوبی هستن فقط میخواستم شما عزیزان راهنماییم کنید کدوم رو انتخاب کنم فقط علت انتخاب یا عدم انتخاب هر یک از این دو مدل رو با ذکر دلیل بیان کنید ممنون میشم خواهشا هر چه سریعتر نظر بدین اخه تا 4 5 روز دیگه میخوام بخرم
( من دانشجو IT هستم و این لپ تاپ رو واسه کارهای بر نامه نویسی و کار های گرافیکی و طراحی وب میخوام البته اهل بازی نیز هستم در ضمن بودجه من از 1.5 بیشتر نیسث )
با سپاس و تشکر فراوان از راهنماییتون
Lenovo IdeaPad Y560 :
Intel Core i7-740Q (1.73GHz) with Turbo Boost up to 2.93GHz
4GB DDR3 133,
ATI Mobility Radeon HD 5730
hdd:750GB
15.6-inch LED HD
2x 2W JBL designed stereo speakers with Dolby Home Theater certification
Blue Ray Combo Drive
dell xps l501
CPU : Intel 740QM 1.73GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB
RAM : 4 GB Or 6 GB DDR3
H.D.D : 500 GB Or 640 GB 7200 R.P.M
VGA : Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
Display : 15.6" - Bright LED
Win 7 _ Battrey 9 Cell Or 6 Cell_ Blu-Ray Or DVD/RW_HDMI_LAN_VGA Port_WiFi_Webcam HD_Card Reader_USB 3.0
pooriya_hp
19-02-2011, 23:18
تفاوت آنچنانی ندارند ...
من خودم شخصا Y560 رو بیشتر قبول دارم ...
می تونید به گزینه هاتون hp pavilion dv6-3190 رو هم اضافه کنید ...
موفق باشید
خوي مسلما Y560 ولي اين مدل دل هم كم وسوسه انگيز نيست :20:
saeediust
19-02-2011, 23:57
قطعا y560
يه چيز جالب در مورد سري xps
من دو روز پيش رفته بودم تو يكي از نمايندگي هاي امرتات كه اتفاقا همين xps l501 رو هم داشت
من واسه خريد asus n53sv رفته بودم پيشش و در مورد خرابي اي كه براي اين مدل پيش اومده و asus فراخوان داده ازش سوال پرسيدم
اون هم گفت كه هنوز شركت(منظورش امرتات بود) چيزي بهشون اعلام نكرده و يه نامه از كشوي ميزش در آورد و نشون داده كه توش نوشته بود:
به علت خرابي هاي متعدد پيش آمده براي سري xps از فروش اين سري خودداري فرماييد
حالا ديگه خودت تا تهش رو برو
يا حق
قطعا y560
يه چيز جالب در مورد سري xps
من دو روز پيش رفته بودم تو يكي از نمايندگي هاي امرتات كه اتفاقا همين xps l501 رو هم داشت
من واسه خريد asus n53sv رفته بودم پيشش و در مورد خرابي اي كه براي اين مدل پيش اومده و asus فراخوان داده ازش سوال پرسيدم
اون هم گفت كه هنوز شركت(منظورش امرتات بود) چيزي بهشون اعلام نكرده و يه نامه از كشوي ميزش در آورد و نشون داده كه توش نوشته بود:
به علت خرابي هاي متعدد پيش آمده براي سري xps از فروش اين سري خودداري فرماييد
حالا ديگه خودت تا تهش رو برو
يا حق
سلام
در مورد y560
1- وزن چطوره ؟ برای حمل و نقل روزانه مناسبه ؟
2- باطریش که 6 سلولیه به نسبت XPS چطوره ؟
XPS رو که دست گرفتم یکم سنگین بود
y560 اگه مدل i7 باشهه که حرف نداره کلا dell خیلی خز شده
mohammadrazavi71
20-02-2011, 01:51
من میخوام xpsl501 بگیرم خلاصه بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mashkooni
20-02-2011, 09:45
با تشکر از نظرات دوستان
خواهشا دلایل انتخاب یا عدم انتخاب مدل مورد نظر را ذکر کنید تا انتخاب راحت تری داشته باشم
با سپاس و تشکر فراوان
water_lily_2012
20-02-2011, 09:55
من خودم نگرفتم که بدونم خوب هست یا بده. خودم 5010 گرفتم خدارا شکر فعلا خوبه.
اما یکی از دوستام مدل XPS گرفته بود چند روز پیش ازش پرسیدم گفت خوبه و مشکل نداره و راضی هست.
زیاد تفاوتی در کانفیگشون نیست
فقط شاید تفاوت عمدشون دمای دستگاه باشه که y560 خنک تر کار میکنه
و باتری 9 سلولی xps
گرافیک y560 هم حدود 10 درصد بهتر عمل میکنه
زیاد تفاوتی در کانفیگشون نیست
فقط شاید تفاوت عمدشون دمای دستگاه باشه که y560 خنک تر کار میکنه
و باتری 9 سلولی xps
گرافیک y560 هم حدود 10 درصد بهتر عمل میکنه
سلام امین جان ، دوباره من!
1- آقا کدومشون سبک ترن ؟؟ واسه من وزن مهمه ، باید هر روز بند تورمونم باشه :13:
می خوام Y560 رو بخرم ، ولی خیلی دو به شکم !! 5 به 1 در موردش بد می گن ! می گن تازه اومده و ...
2- حالا شما چند وقته داریش ؟
سلام
در مورد y560
1- وزن چطوره ؟ برای حمل و نقل روزانه مناسبه ؟
2- باطریش که 6 سلولیه به نسبت XPS چطوره ؟
XPS رو که دست گرفتم یکم سنگین بود
1.وزنش 2.6kg که حدودا 400g سبک تر xps . من خودم دانشگاه میبرمش مشکلی ندارم
2.باتری xps مسلما قوی تره ولی همین 6 سلولی y560 هم خوب دوام میاره (در حات بالانس حدودا 2:30 -3)
سلام امین جان ، دوباره من!
1- آقا کدومشون سبک ترن ؟؟ واسه من وزن مهمه ، باید هر روز بند تورمونم باشه :13:
می خوام Y560 رو بخرم ، ولی خیلی دو به شکم !! 5 به 1 در موردش بد می گن ! می گن تازه اومده و ...
2- حالا شما چند وقته داریش ؟
دلیل اینکه میگن بده چیه ؟ با دلیل میگن؟
آخه تازه اومده که نشد دلیل!!!!
من حدودا 3 هفتس دارمش از یک ماه قبل خریدشم دربارش تحقیق کردم . تاحالام از انتخابم راضی ام اگه باز بخوام برگردم عقب دوباره از بین این 4 تا همین y560 رو برمیدارم
Injaneb2
20-02-2011, 12:19
ظاهرا یکی از فرقهای مهم، مجهز بودن XPS به HDMI 1.4 و پشتیبانی از پخش 3D است.
من y560 ترجیح میدم اما بعضی از کاربرها در بعضی اوقات مشکل بزرگ شدن موس در y560 گزارش دادند و نظرم اینه که اگر از این ایراد که برای بعضیها اتفاق افتاده چشم پوشی کنیم y560 لپتاپ بی دردسر و خوبی هست. در ضمن من خودم طراح و برنامه نویس سایت هستم و انتخاب های شما کاملا مورد نظر من هم بوده و هست و بین همین دو مدل و n61jq هم گیر کرده بودم. اما اگر بخوام یکم منصف باشم باید بگم که من منتظر y470 هستم. با آرزوی شادکامی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
y470
y570
سلام
من امروز رفتم دنباله y560 تو بازار فقظ این کانفیگ گیرم امد منم دو دل شدم نخریدم .
i 740 , ati 5730 , 500gb , 4ddr3 , 15.6 گارانتی سازگار ضمنا بلوری هم نداشت
قیمت هم 1330000
راستی پشتشم یه عکس بود نفهمیدم چی چیه یه عکس بزرگ بود . گفتم همش این مدلی هست گفت آره
اونی که من تو نت دیده بودم عکس پشتش نبود
من n43jq خریده بودم بعد از 3 روز فروختمش خوشم نیومد ازش حالا تا 1400000 می تونم هزینه کنم اگه کسی این y560 رو داره راهنمایی کنه لطفا
mashkooni
20-02-2011, 20:26
1.وزنش 2.6kg که حدودا 400g سبک تر xps . من خودم دانشگاه میبرمش مشکلی ندارم
2.باتری xps مسلما قوی تره ولی همین 6 سلولی y560 هم خوب دوام میاره (در حات بالانس حدودا 2:30 -3)
عزیز دل من xps l501 وزنش حدود 2.7 هست واسه چی میگی 400g از y560 سنگین تره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدy470
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدy570
ايووووووووول عجب لپتاپيه چقدر خوشگلو خفنه.من ميخوامممممممممممممممممممم م:19::41:
يعني امكامش هست بياد تا چند وقت ديگه؟
قيمتش چنده؟؟؟:41:
ببين دوست عزيز بزار خيالتو راحت كنم.من خودم حدود سه ماه داشتم دنبال لپ تاپ ميگشتم از 500 هزار تومن شروع كردم تا اين قيمت 1100.خيلي تحقيق كردمو پرسو جو كردم.من اصلا سمت لنوو نرفته بودم چون هم وزنش زياد بودش هم يخورده يغور بود ولي يبار تو همين تاپيك ها يكي اين مدلو معرفي كرده بود رفتم ديدم حسابي حال كردم با فيافه و امكاناتش.بعد ازينكه ازين مدل خوشم اومد رفتم حسابي تحقيق كردم ديدم همه ازين مارك تعريف ميكنن همه هم ازين مدل راضي هستن حتي خود تعمير كارها و هم خود نمايندگي سازگار ميگفت نه ايسر نه ايسوز فقطو فقط لنوو مخصوصا اين مدلش كه خداست.البته من حرفي نزده بودم در مورد اين مدل خود تعمير كاراش همچين حرفي زده بودن.برو همين مدلو بگير خيال خودتو راحت كن من به اندازه ي كافي وقتو هزينمو صرف كردم تو هم وقتتو هدر نده بيخود. از تجربه ي من استفاده كن:).از هر نظر بگي اين از همه سر تره يعني از نظر باطري گرما صدا گرافيك قشنگيش.....خداست:)
البته من بهت پيشنهاد ميكنم اين مدل y570 or Y570 اگر تا چند وقت ديگه مياد حتما برو اونو بگير واقعا فوقعاده هست منكه حسابي حال كردم باهاش:)
درضمن من خودم اين مدلو نزديك 3 ماه دارم مشكلي هم ايجاد نكرده
mehdi666lp
20-02-2011, 21:31
سلام
من امروز رفتم دنباله y560 تو بازار فقظ این کانفیگ گیرم امد منم دو دل شدم نخریدم .
قیمت هم 1330000
راستی پشتشم یه عکس بود نفهمیدم چی چیه یه عکس بزرگ بود . گفتم همش این مدلی هست گفت آره
من n43jq خریده بودم بعد از 3 روز فروختمش خوشم نیومد ازش حالا تا 1400000 می تونم هزینه کنم اگه کسی این y560 رو داره راهنمایی کنه لطفا
.
.
.
سلام
اونی که پشتش عکس داره Y560d هستش تو سایت Lenovo هم زده
رم همه کانفیگاش 1333 هست؟
سلام
قیمت هم 1330000
اون سری که پشتش یه طرح گرافیکی مثل آرم جومونگ داره y560d هست که مانیتور 3d داره
به نظر من اگه شک داری تو خریدش شکت غلطه! بخر باهاش کار کن تا به حرف من برسی واقعا عالیه از هر نظر...
عزیز دل من xps l501 وزنش حدود 2.7 هست واسه چی میگی 400g از y560 سنگین تره ؟
دوست عزیز وزن xps سایت زیگورات زده 2.93kg
y560 vs y5603 چه فرقی با هم دارند
ببين دوست عزيز بزار خيالتو راحت كنم.من خودم حدود سه ماه داشتم دنبال لپ تاپ ميگشتم از 500 هزار تومن شروع كردم تا اين قيمت 1100.خيلي تحقيق كردمو پرسو جو كردم.من اصلا سمت لنوو نرفته بودم چون هم وزنش زياد بودش هم يخورده يغور بود ولي يبار تو همين تاپيك ها يكي اين مدلو معرفي كرده بود رفتم ديدم حسابي حال كردم با فيافه و امكاناتش.بعد ازينكه ازين مدل خوشم اومد رفتم حسابي تحقيق كردم ديدم همه ازين مارك تعريف ميكنن همه هم ازين مدل راضي هستن حتي خود تعمير كارها و هم خود نمايندگي سازگار ميگفت نه ايسر نه ايسوز فقطو فقط لنوو مخصوصا اين مدلش كه خداست.البته من حرفي نزده بودم در مورد اين مدل خود تعمير كاراش همچين حرفي زده بودن.برو همين مدلو بگير خيال خودتو راحت كن من به اندازه ي كافي وقتو هزينمو صرف كردم تو هم وقتتو هدر نده بيخود. از تجربه ي من استفاده كن:).از هر نظر بگي اين از همه سر تره يعني از نظر باطري گرما صدا گرافيك قشنگيش.....خداست:)
البته من بهت پيشنهاد ميكنم اين مدل y570 or Y570 اگر تا چند وقت ديگه مياد حتما برو اونو بگير واقعا فوقعاده هست منكه حسابي حال كردم باهاش:)
درضمن من خودم اين مدلو نزديك 3 ماه دارم مشكلي هم ايجاد نكرده
دوست عزیز منظور شما Y560 بود ؟ منم بین این دو تا گزینه + HP DV6 گیر کردم !!! عجب مسیبتی شده خدایی !!!!
این مدل Y570 کی میاد ؟
دوست عزیز منظور شما Y560 بود ؟ منم بین این دو تا گزینه + HP DV6 گیر کردم !!! عجب مسیبتی شده خدایی !!!!
این مدل Y570 کی میاد ؟
بله منظورم از اين تحقيقات Y560 بود
بابا hp رو ول كن.اينجور كه من گشتم ميگن تا ماه مي مياد.باز خدا داند:41:
بچه ها تو انجمن سایت سازگار یه گشتی می زدم به این مطالب بر خوردم : ( چک کنید )
1- فاقد CD یا DVD همراه می باشد ؟
2- یه بنده خدایی سوال کرده و جوابشو دادن :
سئوال :
من یک لب تاپ Lenovo Y560 دارم ، که چند وقتی هست ، که دفعه بعد از 1 یا دو ساعت کار کردن با سیستم یک دفعه کرسر ماوس بزرگ میشه ، پیکسلش درشت میشه ؟
جواب :
وارد درایور d شوید ، درایور ati را دوباره نصب کنید...
3- یه بنده خدای دیگه سوال کرده و جوابشو دادن ! :
سئوال :
من y560 دارم ، که نوره صفحه اش خودکار بعد از چند دقیقه کم میشخ و باید دوباره زیاد کنم . می خواستم ببینم تنظیمی داره که این جوری میشه ، و یا مشکل هستش . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
جواب :
این به خاطر تنظیمات Power Manager در لپ تاپ ها هست که اگر مدتی با آن کار نکنید ، نور آن (و البته مواردی دیگر نظیر سرعت پردازنده ، هارد و ...) کم می شود . می توانید این تنظیمات را در Lenovo Power Manager پیدا کنید .
4- این تاپیکم ببینید :
نظورتون چیه ؟
دوست عزیز وزن xps سایت زیگورات زده 2.93kg
امین جان زیگورات زده 2.93 ، بعد شما می گی 400 گرم سبک تره ؟ یعنی می شه 2.53 ؟
اگه این طور باشه خوبه ( ولی فکر می کنم XPS باشه 2.73 )
پست بالامو بخونید همه لطفا و نظر بدین
mashkooni
21-02-2011, 10:12
دوستان عزیز پورت های y560 رو میتونید واسم بگید در ضمن usb3 داره یا نه ؟ راستی قابلیت نمایش 3d رو داره یا نه ؟
با سپاس و تشکر فراوان
کاربر mashkooni شما در پروفایلتون مدل لپتاپ رو xps l501 انتخاب کردید و فکر نکنم دیگر مقایسه این مدل ها براي شما فرقی داشته باشد.
تا جائی که اطلاع دارم قیمت y570 و y470 از 899 دلار شروع میشه و از 3 ماه آینده ماه may فروشش آغاز میشه. در این سری ایراد لکه افتادن لپتاپ در بدنه و قسمت کیبورد و موس و قسمت های کناری اون به کلی حل شده. از کارت گرافیکی geforce استفاده شده که احتمالا مشکلات بزرگ شدن موس در اين مدل به خاطر استفاده نکردن از کارت های ati وجود نخواهد داشت (البته اين فقط یک حدث هست) و همچنین از هارد ssd به صورت optional میشه استفاده کرد
اطلاعات بیشتر:
دوستان عزیز پورت های y560 رو میتونید واسم بگید در ضمن usb3 داره یا نه ؟ راستی قابلیت نمایش 3d رو داره یا نه ؟
با سپاس و تشکر فراوان
Usb3 نداره
قابلیت 3d هم داره y560d
بچه ها تو انجمن سایت سازگار یه گشتی می زدم به این مطالب بر خوردم : ( چک کنید )
1- فاقد CD یا DVD همراه می باشد ؟
2- یه بنده خدایی سوال کرده و جوابشو دادن :
سئوال :
من یک لب تاپ Lenovo Y560 دارم ، که چند وقتی هست ، که دفعه بعد از 1 یا دو ساعت کار کردن با سیستم یک دفعه کرسر ماوس بزرگ میشه ، پیکسلش درشت میشه ؟
جواب :
وارد درایور d شوید ، درایور ati را دوباره نصب کنید...
3- یه بنده خدای دیگه سوال کرده و جوابشو دادن ! :
سئوال :
من y560 دارم ، که نوره صفحه اش خودکار بعد از چند دقیقه کم میشخ و باید دوباره زیاد کنم . می خواستم ببینم تنظیمی داره که این جوری میشه ، و یا مشکل هستش . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
جواب :
این به خاطر تنظیمات Power Manager در لپ تاپ ها هست که اگر مدتی با آن کار نکنید ، نور آن (و البته مواردی دیگر نظیر سرعت پردازنده ، هارد و ...) کم می شود . می توانید این تنظیمات را در Lenovo Power Manager پیدا کنید .
4- این تاپیکم ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظورتون چیه ؟
نظر چی شد ؟!!
آقا این یه مقایسه باحال که می تونه تا حدودی به همه کمک کنه :
( منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
عملکرد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری :
mohammadrazavi71
21-02-2011, 13:41
eani az nazare bazi lenovo behtare??? fekr nakonam az xps behtar bashe
نظر چی شد ؟!!
چه نظري؟
خوب اين مشكلا يسري مشكلاتي رو اين لپ تاپ هستش كه مشكل آن چناني نيست در مقابل ديگر لپ تاپ ها.الته خدارو شكر تا الان به همچين مشكلاتي بر نخوردم تو اين چند وقت
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
من نميدونم اين بحثاي اضافه و بيهوده واسه چيه؟
يك كلام y560 بازم بگردي باز به همين ميرسي
چه نظري؟
خوب اين مشكلا يسري مشكلاتي رو اين لپ تاپ هستش كه مشكل آن چناني نيست در مقابل ديگر لپ تاپ ها.الته خدارو شكر تا الان به همچين مشكلاتي بر نخوردم تو اين چند وقت
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
من نميدونم اين بحثاي اضافه و بيهوده واسه چيه؟
يك كلام y560 بازم بگردي باز به همين ميرسي
من نه با lenovo پدر کشتگی دارم نه با Y560 ، فقط اطلاعاتی رو که تو سرچام پیدا می کنم و به نظرم برای همه مفیده می زارم ، اگه توجه کرده باشی ، مشکلیه رو گذاشتم راه حلشم گذاشتم ...
این بحث های اضافیم برای اینکه من و همین طور کسانی که می خواهیم بین این دو تا مدل و مدل های دیگه انتخاب کنیم ، با هم بتونیم به یه نتیجه ای برسیم ...
از اون مقایسه بالا این نتیجه گیری رو کردم ،
ایسر برتری نسبی داره : سبکه ، باطریش بهتره ، اسپیکر ضعیف ، کیفیت صفحه نمایش ضعیف
لنووو Lenovo : برای بازی ، 3D ، عالیه ، وزن و باطریه متوسط
XPS : باتری و کاربری ولی سنگین
..
ولی منه بد شانس که هم خرو می خوام هم خرما رو ( هم بازی هم باتری ) ، چه کنم ؟؟؟؟ کمککککککککک
mashkooni
21-02-2011, 22:08
کاربر mashkooni شما در پروفایلتون مدل لپتاپ رو xps l501 انتخاب کردید و فکر نکنم دیگر مقایسه این مدل ها براي شما فرقی داشته باشد.
دوست عزیر من xps l501 رو انتخاب کردم ولی وقتی رفتم بخرم از y560 خیلی تعریف شنیدم واسه همینم تو خریدم شک کردمو به تعویق انداختمش حالا هم از راهنمایی شما عریزان میخواک بهره ببرم
mohsen19x
21-02-2011, 22:35
دوستان قیمت Y 560 حدودا چنده و کدام کانفیگ 3D داره ؟ یک سوال دیگه میگن Y560 صفحه نمایش LIGHT نداره ، کدره. شما چی میگید ؟
من نه با lenovo پدر کشتگی دارم نه با Y560 ، فقط اطلاعاتی رو که تو سرچام پیدا می کنم و به نظرم برای همه مفیده می زارم ، اگه توجه کرده باشی ، مشکلیه رو گذاشتم راه حلشم گذاشتم ...
این بحث های اضافیم برای اینکه من و همین طور کسانی که می خواهیم بین این دو تا مدل و مدل های دیگه انتخاب کنیم ، با هم بتونیم به یه نتیجه ای برسیم ...
از اون مقایسه بالا این نتیجه گیری رو کردم ،
ایسر برتری نسبی داره : سبکه ، باطریش بهتره ، اسپیکر ضعیف ، کیفیت صفحه نمایش ضعیف
لنووو Lenovo : برای بازی ، 3D ، عالیه ، وزن و باطریه متوسط
XPS : باتری و کاربری ولی سنگین
..
ولی منه بد شانس که هم خرو می خوام هم خرما رو ( هم بازی هم باتری ) ، چه کنم ؟؟؟؟ کمککککککککک
دوست عزيز من قصدم ازين حرف اين بود كه اين مدل لپ تاپ جايي واسه بحث نزاشته .اميد وارم منظورمو بد نگرفته باشيو ناراحت نشده باشي
شما هيچ وقت ايسر و دل رو با لنوو مقايسه نكن هميشه هم اين موضوع رو در نظر بگير كه كيفيت اين برند چظوره و خرابيش در چه حده.باز اگه اپل بود يا سوني باز آره جاي دو دلي بود
در مورد باطري ديگه من نميدونم در چه حد ميخوايين من خودم در حالت عادي 3 ساعتو 10 دقيقه شارژ نگه داشت.اگه شما بيشتر ميخوايين بايد برين 9 سلولي بگيرين در مورد عمر باتري هم بستگي به طرز استفادتون داره
دوست عزیر من xps l501 رو انتخاب کردم ولی وقتی رفتم بخرم از y560 خیلی تعریف شنیدم واسه همینم تو خریدم شک کردمو به تعویق انداختمش حالا هم از راهنمایی شما عریزان میخواک بهره ببرم
من اگه xps l501 بهتر بود شک نکنید اونو میخریدم قیمتشم حدود 50 تومان ارزونتر بود
ولی باور کنید من از هر فروشگاهی که سوال کردم گفت y560 رو بردار
نمایندگی دل دوست فابریکم بود y560 رو نداشت رفت از فروشگاه کناریش که نمایندگی سازگار بود آورد گفت با xps تستشون کن آخر کار هم خودش بهم گفت y560 بردار .
چیزایی که من در مقایسشون دیدم:(چون کانفیگشون تقریبا مساویه مقایسه اونو میزارم کنار...)
1. وقتی هر دو رو روشن میکنی صدای تقریبا محسوسی از xps میشنوی و در مقابل y560 اونقدر آروم کار میکنه که شک میکنی که نکنه اصلا فن نداره (من خودم این فکرو کردم...) ولی واقعیت اینه که واقعا آروم و بی صداس...
2. زمان بالا اومدن ویندوز در y560 حدودا 5 ثانیه کمتر از xps (به خاطر lenovo ehanced experince)
3.بدنه و کیبورد xps به مرور زمان هنگام روشن بودن گرم میشه و در مقابل y560 گرمایی رو بدنه و کیبورد حس نمیکنی
4.دوام باتری xps حدود 40 دقیقه بیشتر از y560 بود
5.در اجرای بازی و بنچمارک گیری با رزولیشن high از بازی مافیا2 ، xps 28 و lenovo 35 فریم ریت گرفتن
6.دما در هنگام بازی بعد از 1 ساعت مافیا 2 ، xps به 82 درجه رسید و لنوو 73 رو نشون داد (فن xps با صدای محسوس بلندی هر 3 دقیقه کار می افتاد و بعد از چند ثانیه خاموش میشد و فن lenovo با صدای به مراتب کمتری بصورت مداوم دستگاه رو خنک نگه میداشت)
7.کیفیت تصویر هردو مدل تقریبا یکسان بود ولی y560 حالت مات نمایش میده
8.تاچ پد لنوو نسبت به دل سریع و روانتر بود
9.صدای اسپیکرهای هردو در یه حد و واقعا عالی بود
10.کیبورد y560 کلیدهای نرم و روانتری نسبت به xps داشت
11. زمانی که xps به شارجر متصل بود اطراف کیبورد و بدنه دستگاه جریان الکتریسیته داشت (حس سوزن به دستت فرو رفتن!) ولی y560 این مشکل و نداشت!
این تجربیات شخصی من و دلیل انتخاب y560 بود
حالا شمام میتونین بری خودتون هر دو مدل رو تست کنین و مقایسه کنین
شاید با مقایسه هردو شکتون به یقین تبدیل شد
موفق باشید
دوستان قیمت Y 560 حدودا چنده و کدام کانفیگ 3D داره ؟ یک سوال دیگه میگن Y560 صفحه نمایش LIGHT نداره ، کدره. شما چی میگید ؟
y560 حدودا 1400 ولی احتمال بالا رفتن قیمت زیاده چون سایت لنوو این هفته قیمتاشو 200 دلار بالا برده
lenovo y560D ال ای دی 3d داره
صفحه نمایشش مات تر و یه درجه تیره تره و همین کیفیت تصویرو نسبتا بالا برده
یه ریویو ازسایت hardwarezone از هردو مدل
lenovo ideapad y560
dell xps 15
دو ریویو دیگه از سایت معتبر PCWORLD
lenovo y560
dell xps 15
امتیاز 87 از 100 (تفاوت xps 15 و xps l501 فقط در نمایشگر full hd xps 15 و همچنین قیمت xps 15 حدود 200 دلار از xps l501 بیشتر میباشد)
باز این ریویو نشون میده y560 حتی از xps 15 که صفحه نمایشگر full hd داره هم امتیاز بیشتری گرفته. شاید تفاوت امتیازی xps l501 و y560 بیش از این باشه (به دلیل fhd نبودن l501 )
و در آخر 5 لپ تاپ برتر PCWORLD
رتبه اول : LENOVO Y560 :33:
دوستان توجه کنن کانفیگ CORE I5 این مدل اول شده
حالا فرض کنید مدل CORE I7 این Y560 دیگه چه رتبه ای میگیره... :19: :18:
سلام بچه ها
امروز رفتم بازار ، پاساژ ایران که نداشتن y560 ( البته تا اونجایی که پرسیدم ) ، اما پاساز رضا ( چهارراه ولیعصر ) ، دو تا مغازه فقط داشتن ، با کانفیگ Intel Core i7-740Q ، hdd:750GB و ... ( فراموش کردم بپرشم bluray داشت یا نه ! ) ، یکشون می داد 1400 ، یکی دیگه 1350
برای منم احتمال خرید بین این دو تا شد ، 90% ( y560 ) ، به 10% ( XPS ) ...
تا قبل از 15 اسفند می خرم به امید خدا
سلام بچه ها
امروز رفتم بازار ، پاساژ ایران که نداشتن y560 ( البته تا اونجایی که پرسیدم ) ، اما پاساز رضا ( چهارراه ولیعصر ) ، دو تا مغازه فقط داشتن ، با کانفیگ Intel Core i7-740Q ، hdd:750GB و ... ( فراموش کردم بپرشم bluray داشت یا نه ! ) ، یکشون می داد 1400 ، یکی دیگه 1350
برای منم احتمال خرید بین این دو تا شد ، 90% ( y560 ) ، به 10% ( XPS ) ...
تا قبل از 15 اسفند می خرم به امید خدا
Y560d بود یا y560
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
ببین بلوری داره یا نه
شمارشو نداری
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
شیراز که نیست
Y560d بود یا y560
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
ببین بلوری داره یا نه
شمارشو نداری
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
شیراز که نیست
اونی که می گفت 1350 ، کارتشو گرفتم ... فردا می زنگم ، بهت می گم
یادم رفت بگم :
1400 که می گفت ، با گارانتی ایران رهجو ( یا یه چیز تو همین مایه ها )
1350 با گارانتی سازگار
Y560d بود یا y560
شیراز که نیست
دوست عزیز ، این نمایندگی سازگاره تو شیراز ، نداشت y560 ؟
پرسيا سيستم آقای آتشباز - بدر شيراز 0711-2323820
دوست عزیز ، این نمایندگی سازگاره تو شیراز ، نداشت y560 ؟
پرسيا سيستم آقای آتشباز - بدر شيراز 0711-2323820
اونجا هم نداره زنگ زدم :13:
[irasekh] عزیز همین الان زنگ زدم
می گفت هرچی تو سایت سازگا زده ، تو سایتم خبری از بلوری نبود ، جالب این بود که دیروز می گفت 1350 ، امزو 1400 !!!!!!!!!
امروز رفتم گیرش اوردم
Core i7,4 ddr3,750gb,5730
1 سال سازگار 1360000
فقط کیبردش عربی بود
امروز رفتم گیرش اوردم
1 سال سازگار 1360000
فقط کیبردش عربی بود
کیبورد فارسی تو ایران فقط برند ایسوز داره
الان اکثر مدلهای جدید تو ایران کیبردشون عربیه
امروز رفتم گیرش اوردم
1 سال سازگار 1360000
فقط کیبردش عربی بود
دادا مبارکت باشه ...
ایشالا به پای هم پیر بشین :31:
از کجا گرفتی ؟ بلوری داره یا نه ؟
pirooz000
23-02-2011, 17:20
سلام .میخواستم یه لپ تاپ بگیرم بیشتر برای کارهای گرفیکی و رندر گرفتنش خوب باشه .
بعضی مواقع هم بازی میکنم .
وزنش مهم نیست .باتریش خوب باشه چون زیاد میزنم تو شارژ و بیشتر موقع به برق دسترسی دارم .
اول میخواستم XPS بگیرم ولی وقتی نفاوتارو با Y560 دیدم به شک افتادم .
کدومشون 3D داره ؟ کدوم Blu - ray داره ؟
میخوام گرافیکش 2 و CPU i7 داشته باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام .میخواستم یه لپ تاپ بگیرم بیشتر برای کارهای گرفیکی و رندر گرفتنش خوب باشه .
بعضی مواقع هم بازی میکنم .
وزنش مهم نیست .باتریش خوب باشه چون زیاد میزنم تو شارژ و بیشتر موقع به برق دسترسی دارم .
اول میخواستم XPS بگیرم ولی وقتی نفاوتارو با Y560 دیدم به شک افتادم .
کدومشون 3D داره ؟ کدوم Blu - ray داره ؟
میخوام گرافیکش 2 و CPU i7 داشته باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنین .
برای کارهای گرافیکی مسلما y560 بهتر از xps(گرافیک قوی تری داره)
مدل 3D , Y560D داره
هم xps هم y560 مدل بلوری دار و بدون بلوری دارن که حدودا 100 ت مدلهای بلوری دار گرونترن
کانفیگ هردو مشابهه
و کلا از نظر گرما ، نویز و تصویر y560 نسبت به xps بهتر عمل میکنه
موفق باشید
دادا مبارکت باشه ...
ایشالا به پای هم پیر بشین :31:
از کجا گرفتی ؟ بلوری داره یا نه ؟
نخریدم که!
بلوری نداره
کدام کلید ها با حروفه روشون مطابقت نمی کنه
شرمنده روی کلیدB و G تون چه حروفی نوشته به عربی ؟
pirooz000
24-02-2011, 21:37
برای کارهای گرافیکی مسلما y560 بهتر از xps(گرافیک قوی تری داره)
مدل 3D , Y560D داره
هم xps هم y560 مدل بلوری دار و بدون بلوری دارن که حدودا 100 ت مدلهای بلوری دار گرونترن
گرافیک XPS 2 هست یعنی این گرافیک به گرافیک 1 Y560 نمیرسه ؟
قیمتشون چقدره ؟با بلوری ؟
گرافیک XPS 2 هست یعنی این گرافیک به گرافیک 1 Y560 نمیرسه ؟
قیمتشون چقدره ؟با بلوری ؟
دوست عزیز خیلی وقت موضوع قدیمی حافظه گرافیکی دلیل بر برتری اون نمیشه
شما یه گرافیک 512 میتونی پیدا کنی که از یه گرافیک 2 گیگ 10 برابر بهتر باشه
5730 حدود 10 درصد قوی تر از 435 هست
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
قیمت امروز
y560
با بلوری : 1430
بدون بلوری:1370
xps
با بلوری : 1380
بدون بلوری:1300
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
قیمت امروز
y560
xps
سلام به امین جان و همگی
یه سئوال ( میتدیانه ) ، 1- اگه بلوری نداشته باشه می تونیم بعدا براش بخریم ؟
2- با بلوریشو تو تهران کجا دیدی ؟ بریم بخریم ، والا ما که نیافتیم !!
3- نظرتون راجع به HP Envy 14 چیه ؟ هست تو ایران ؟ چنده ؟ به لنوو می رسه ؟
قیمت امروز
y560
xps
xps با بلوری 1560000 هست زیگورات
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
کسی روی y560 بازی gta iv رو تست کرده
mailforhamed
24-02-2011, 23:02
نظرتون درباره hp 4520s که مشخصات زیر رو داره چیه؟؟ این بهتره یا y560? گرافیک 4520 که ati6370 است بهتره یا گرافیک y560 که 5730 است بهتره؟؟ اصلا از کجا میشه فهمید که کدوم گرافیک های ati بهتره؟
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
5730 قوی تر از 6370 هست
نمره وبندوز به 5730 6.7 هست
به 6370 6.2
mailforhamed
24-02-2011, 23:14
چند درصد عملکرد های کارت گرافیک هاشون با هم فرق داره؟؟ لطفا جواب پست بالا رو کامل بدید که خیلی سرگردون شدم!!!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
5730 قوی تر از 6370 هست
به 6370 6.2
لطفا جواب کامل بدید؟؟
سلام به امین جان و همگی
یه سئوال ( میتدیانه ) ، 1- اگه بلوری نداشته باشه می تونیم بعدا براش بخریم ؟
2- با بلوریشو تو تهران کجا دیدی ؟ بریم بخریم ، والا ما که نیافتیم !!
3- نظرتون راجع به HP Envy 14 چیه ؟ هست تو ایران ؟ چنده ؟ به لنوو می رسه ؟
سلام
1. بله الان هم فروشنده های لوازم نوت بوک درایو اسلیم بلوری میفروشن (قیمت 100ت) و حتی بعضی فروشگاهام بصورت دستی خودشون روی لپ تاپهاشون میزارن ... ولی خیلی چیز مهمی هم نیست. یکی دو سال دیگه نصب کنی شاید بدرد بخوره الان که با قیمت بالای دی وی دی بلوری تو ایران کاربرد خاصی ندارن ...
2. من اصفهان خریدم . مدل سفارشی لنوو بود و فروشگاهی که من گرفتم 20 تاشو انحصاری وارد کرده بود و با گارانتی سازگار میفروخت حتی فرداش رفتیم واسه دوستم بخرید از این سفارشی ها تمام کرده بود . گفت بعد عید میاره... والا تهران که ماشالا همه میگن نیست...
3. مدل envi 14 مشابه مدل 3190 و 3172 hp هست و گرافیک و سی پیو ضعیفتر نسبت به lenovo داره
اگه سری envi میخوای به نطر من envy 15 بهتره قیمتشم 1800
و باز میگم خرید hp با گارانتی غیر معتبر ریسکه!!!
در ضمن xps 15که ریویوشو گذاشتی با xps l501 فرق داره
و مانیتور full hd داره قیمتشم تو ایران حدود 1800 هست
civilian
24-02-2011, 23:26
سلام.انگار دوستان اينجا خيلي مطلع هستن...
من رشته م عمرانه ..خيلي هم از كامپيوتر سر در نميارم..
ميخوام لپ تاپ بخرم و هيچ گزينه پيش فرضي ندارم..
ميشه دوستان لطف كنن چندتا گزينه بهم پيشنهاد كنن كه نرم افزارهاي مارو بتونه ساپورت كنه... مثل autocad, land,etabs, sap,safe,..
خب اگه بخوام يه توضيح بدم بايد بگم كه حجم اين نرم افزارها بالاست ومن با همشون ميخوام كار كنم و رم بالا ميخوام...
قيمت هم حدود 1200-1300
ممنون ميشم راهنماييم كنيد..:10:
دمت گرم امین جون
آقا این lenovo Ideapad Y560 59-050952 که تو سایت سازگار زده 1410 ، LED ش HD نیست ، LED-Backlight LCD ، فرقی دارن با هم ؟ ، ضمنا دور هاردشم زده 5400 !!! همینو برم بگیرم به نظرت ؟ ( البته تا قبل از 15 اسفند ، اگه خدا بخواد )
چند درصد عملکرد های کارت گرافیک هاشون با هم فرق داره؟؟ لطفا جواب پست بالا رو کامل بدید که خیلی سرگردون شدم!!!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
لطفا جواب کامل بدید؟؟
اختلاف از زمین تا آسمونه داداش
شما یه نگاه به این لیست بندازی میفهمی
5730 رتبه 62
6370 رتبه 141
بیش از 50 درصد اختلاف دارن
دمت گرم امین جون
آقا این lenovo Ideapad Y560 59-050952 که تو سایت سازگار زده 1410 ، LED ش HD نیست ، LED-Backlight LCD ، فرقی دارن با هم ؟ ، ضمنا دور هاردشم زده 5400 !!! همینو برم بگیرم به نظرت ؟ ( البته تا قبل از 15 اسفند ، اگه خدا بخواد )
خواهش میکنم
اچ دیه داداش ماله منم همین مدله
از نوع backlight هستش
صفحه نمایششو من تایید میکنم و راضی هستم
هاردشم 750 خوبه
750 با دور 7200 من هنوز رو لپتاپی ندیدم
پیشاپیش مبارکت باشه عزیز
mohsen131313
25-02-2011, 00:44
سلام چند روز پیش یک دستگاه l501 از یکی از گارانتی های معتبر خریدم 3 روز بیشتر کار نکرد ؛مرتب هنگ میکرد حتی توی ستاپ 3 هفته است که رفته گارانتی و هیچ خبری نیست! میگن تعویض میکنیم .
شنیدم خرابی زیاد دارند
مطمئنی hd هست
100%
اینم مشخصات مانیتور:
Video & Display : 15.6-inch LED HD, Native Resolution: 1366 x 768, ATI Mobility Radeon HD 5730
من تو این وای 560 و سونی ea36 موندم
ea36 / corei5 560 /4 ddr3 1033/500gb/ati 5650/14 inch سه سال رهجو 1.360.000
y560 /corei7/4 ddr3 1333/750gb/ati 5730/15,6 inch یک سال سازگار 1.350.000
نمی دونم ارزش داره از کانفیگ لنوو بگذرم به خاطره کیفیت بیشتر سونی
من تو این وای 560 و سونی ea36 موندم
ea36 / corei5 560 /4 ddr3 1033/500gb/ati 5650/14 inch سه سال رهجو 1.360.000
y560 /corei7/4 ddr3 1333/750gb/ati 5730/15,6 inch یک سال سازگار 1.350.000
نمی دونم ارزش داره از کانفیگ لنوو بگذرم به خاطره کیفیت بیشتر سونی
اگه میخوای سونی برداری پیشنهاد میکنم از سری f برداری (f137 پیشنهاد میشه...)
سری ea سونی کیفیت ساختش زیاد جالب نیست . و کانفیگ خوبی هم نداره ... الکی گرونه!!!
بیشتر از لپ تاپ چه استفاده های میخوای کنی؟
اگه استفادت گیم و فیلم و کارای گرافیکیه 14 اینج توصیه نمیشه
در ضمن
مطمئن باش کیفیت ساخت lenovo از سونی بیشتر نباشه کمتر نیست
سری thinkpad لنوو پرفروشترین لپتاپ سال 2010 امریکا شده ...سایت laptopmag که هرسال رده بندی برندهای برتر سال رو میزنه امسال لنوو رو دومین برند برتر سال بعد از اپل انتخاب کرده ... سونی بعد از اون و اختلاف امتیاز زیادی هم با دل و اچ پی داره
ببین تو ایران برندسالاریه نه کیفیت سالاری...از 10 12 سال پیش که برندهای دل و سونی و اچ پی وارد ایران شدن. سند بازار سنتی ما به نام این برندها خورده...و سنت شکنی در بازار ایران غیر ممکنه...
شما درباره برند ibm lenovo تو چند تا سایت معتبر جهانی تحقیق کنی به حرف من میرسی
و در آخر میگم پیگیر اخبار و کیفیت بازار جهانی باش نه برندهای سنتی بازار ایرانی
شما قیمت هم مد نظرتون باشه
f137 سونی الان قیمتش 2650000 هست
شما قیمت هم مد نظرتون باشه
f137 سونی الان قیمتش 2650000 هست
این قیمتو کجا بهت دادن؟؟!!!!!!!
من واست 1500 گیرمیارم
اینم سایت سرزمین
قیمت 1550
فیمت ماله همین دیروز هست و هر جا هم قیمت کنید همینه
ایران رهجو 2650000
شما 50 تومان هم کمتر نمی تونید پیدا کنید
قیمت های رهجو با بدون گارانتی ها قیمت فرق می کنه کانفیگشونم فرق می کنه حالا به هر حال اگه به این سری اف که تو سایت سرزمین هست همون لننو خیلی بهتره
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
gta iv رو روی وای 560 تست نزدید ؟
سونی سری اف که رهجو نباشه همشون ریفرش هستند الان اینی که تو سرزمین زده f137fx هست که اصلا تو سایت سونی وجود نداره
بر عکس اینه که تو لیست رهجو هست f137hg هست و تو سایت سونی هم موجود
لینک
حالا از بحث اصلی خارج نشیم از y560 بگید
:d
قیمت های رهجو با بدون گارانتی ها قیمت فرق می کنه کانفیگشونم فرق می کنه حالا به هر حال اگه به این سری اف که تو سایت سرزمین هست همون لننو خیلی بهتره
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
gta iv رو روی وای 560 تست نزدید ؟
iv در تنظیمات high
بین 35 تا 40 فریم میده
در مدیوم بین 40 تا 60
من crysis 2 که خدایه گرافیکه رو تست کردم 5730 کم نیاورد دیگه
gta iv که در مقابل اون چیزی نیست
اگه میخوای سونی برداری پیشنهاد میکنم از سری f برداری (f137 پیشنهاد میشه...)
سری ea سونی کیفیت ساختش زیاد جالب نیست . و کانفیگ خوبی هم نداره ... الکی گرونه!!!
بیشتر از لپ تاپ چه استفاده های میخوای کنی؟
اگه استفادت گیم و فیلم و کارای گرافیکیه 14 اینج توصیه نمیشه
در ضمن
مطمئن باش کیفیت ساخت lenovo از سونی بیشتر نباشه کمتر نیست
سری thinkpad لنوو پرفروشترین لپتاپ سال 2010 امریکا شده ...سایت laptopmag که هرسال رده بندی برندهای برتر سال رو میزنه امسال لنوو رو دومین برند برتر سال بعد از اپل انتخاب کرده ... سونی بعد از اون و اختلاف امتیاز زیادی هم با دل و اچ پی داره
ببین تو ایران برندسالاریه نه کیفیت سالاری...از 10 12 سال پیش که برندهای دل و سونی و اچ پی وارد ایران شدن. سند بازار سنتی ما به نام این برندها خورده...و سنت شکنی در بازار ایران غیر ممکنه...
شما درباره برند ibm lenovo تو چند تا سایت معتبر جهانی تحقیق کنی به حرف من میرسی
و در آخر میگم پیگیر اخبار و کیفیت بازار جهانی باش نه برندهای سنتی بازار ایرانی
lenovo اصل و نسبش ماله کدوم کشوره
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
iv در تنظیمات high
بین 35 تا 40 فریم میده
در مدیوم بین 40 تا 60
من الان ea36 دوستم دستمه روش iv هم نصب کردم
این فریم ها رو که می گید از کجا باید بفهمم چند فریم هست
خیلی خیلی ممنونم
mohammadrazavi71
25-02-2011, 12:41
eani mikhaien begin lenovo az dell xps behtare??
mohammadrazavi71
25-02-2011, 12:48
gerafike lenovo 1g gerafike xps 2g rame lenovo 4 vali rame xps 6 bad chetori mishe az nazare bazi az xps behtar bashe????? eaki tozih bede lotfan
lenovo اصل و نسبش ماله کدوم کشوره
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
من الان ea36 دوستم دستمه روش iv هم نصب کردم
این فریم ها رو که می گید از کجا باید بفهمم چند فریم هست
خیلی خیلی ممنونم
لنوو همون ibm سابقه که فکر نکنم کمپانی معتبرتر از ibm دنیای کامپیوتر و it تا حالا به خودش دیده باشه
که ibm بخش ساخت نوت بوک خودش رو بصورت انحصاری به lenovo داد
در اصل امریکایی
و باز مثل همه برندها مونتاژ چین
------------------------------
بعضی بازیها در قسمت option یه گزینه به نام benchmark دارن
که iv هم داره
انتخابش کنی فریم ریت میگیره بهت نشون میده
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
gerafike lenovo 1g gerafike xps 2g rame lenovo 4 vali rame xps 6 bad chetori mishe az nazare bazi az xps behtar bashe????? eaki tozih bede lotfan
1000 بار گفتم
برتری گرافیک به حافظه اون نیست شما یه نگاه به این جدول بنداز
بابا یکم در این مورد تحقیق کنید!!!!!!!!!!
5730 حدود 10 درصد بهتر از 435m
در ضمن رم 4 گیگ فعلا تا دو سال آینده همه بازیهارو ساپورت میکنه
بعدشم میتونی 8 گیگ بندازی که قیمتشم اون موقع 100% نصف میشه
mailforhamed
25-02-2011, 12:59
نظرتون درباره hp 4520s که مشخصات زیر رو داره چیه؟؟ این بهتره یا y560? گرافیک 4520 که ati6370 است بهتره یا گرافیک y560 که 5730 است بهتره؟؟ اصلا از کجا میشه فهمید که کدوم گرافیک های ati بهتره؟
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
دیگران نظری ندارن؟؟؟؟؟ لطفا کامل جواب بدید؟؟
دوست عزیز اگه فونت تون رو معمولی کنین ممنون میشم
این لیست رتبه بندی گرافیکها
5730 حدود 80 رده جلوتر 6370
شما حتما فکر میکنین چون عدد 6370 بزرگتره قویتره نه اینطور نیست!!! 5730 چندین برابر قوی تره 6370
تفاوتشونم اساسی و اصلا ربطی به هم ندارن
mailforhamed
25-02-2011, 13:14
توی این لینک شما فقط AMD Radeon HD 6370M داره ولی گرافیک 4520س اچ پی ATI Radeon HD 6370 است. تازه همین AMD Radeon HD 6370M شما در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
بقیه دوستان نظری ندارن؟؟؟
توی این لینک شما فقط AMD Radeon HD 6370M داره ولی گرافیک 4520س اچ پی ATI Radeon HD 6370 است. تازه همین AMD Radeon HD 6370M شما در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
بقیه دوستان نظری ندارن؟؟؟
دوست عزیز کمپانی amd کل شرکت ati رو خرید
از حالا به بعد همه گرافیک های ati با نام amd تولید میشن
مثلا من که گرافیک ati 5730 دارم
بعد از آپدیت درایو
واسم زده amd radeon 5700 series
mailforhamed
25-02-2011, 13:39
5730 قوی تر از 6370 هست
به 6370 6.2
میشه بقیه نمرات 4520s رو هم بزارید؟؟؟
میشه بقیه نمرات 4520s رو هم بزارید؟؟؟
والا اینی که من نوشتم ماله 5730 که روی وای560 هست
و اون یکی هم 6370 روی ایسوز k52jy هست
بقیه رو نمی دونم
mohammadrazavi71
25-02-2011, 14:00
salam amin jan agha man beyne xps l501 ba y560 mondam be nazaret kodomo begiram ??? man bazi baram khaili ahmiat dare . khaheshan bedone taasob bego .mamnon
iv در تنظیمات high
بین 35 تا 40 فریم میده
در مدیوم بین 40 تا 60
آقا من بنچ مارک گرفتم از iv با ea36
low/12.97
mediom/11.2
hight/10.9
این نتایج ماله اولین خط بنچ مارک هست همون که نوشته میانگین . شما منظورتون همون بود دیگه؟
شرمنده امین جان
چقدر طول می کشه که لپ تاپتون شارِژ کامل بشه
mohammadrazavi71
25-02-2011, 14:26
این فر یم چیه ؟؟؟؟ 1کی لتفا کامل بهم بگه
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
شرمنده امین جان
چقدر طول می کشه که لپ تاپتون شارِژ کامل بشه
DADASH FIRIM CHEA ??? VA FIRIM Y560 BEHTARE YA XPS L501 TO BAZI ???
هر چی فریم بیشتر باشه بهتره و 560 از xps حدوده 10 درصد بالا تره
منظور همون تعداد فریم در ثانیه هست که هر چی بیشتر باشه بازی کمتر تیک می زنه
mohammadrazavi71
25-02-2011, 15:06
هر چی فریم بیشتر باشه بهتره و 560 از xps حدوده 10 درصد بالا تره
منظور همون تعداد فریم در ثانیه هست که هر چی بیشتر باشه بازی کمتر تیک می زنه
mamnon dadash .to gta iv ro test kardi ro high firimesh chand bod ravon bod ya na ???:10:
mohammadrazavi71
25-02-2011, 15:22
لنوو همون ibm سابقه که فکر نکنم کمپانی معتبرتر از ibm دنیای کامپیوتر و it تا حالا به خودش دیده باشه
که ibm بخش ساخت نوت بوک خودش رو بصورت انحصاری به lenovo داد
در اصل امریکایی
و باز مثل همه برندها مونتاژ چین
------------------------------
بعضی بازیها در قسمت option یه گزینه به نام benchmark دارن
که iv هم داره
انتخابش کنی فریم ریت میگیره بهت نشون میده
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
1000 بار گفتم
برتری گرافیک به حافظه اون نیست شما یه نگاه به این جدول بنداز
بابا یکم در این مورد تحقیق کنید!!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5730 حدود 10 درصد بهتر از 435m
در ضمن رم 4 گیگ فعلا تا دو سال آینده همه بازیهارو ساپورت میکنه
بعدشم میتونی 8 گیگ بندازی که قیمتشم اون موقع 100% نصف میشه
salam amin jan agha man beyne xps l501 ba y560 mondam be nazaret kodomo begiram ??? man bazi baram khaili ahmiat dare . khaheshan bedone taasob bego .mamnon
ببین دوست من
اگه برای بازی میخوای بایدچندتا نکته رو در انتخاب لپتاپ در نظر بگیری:
1.گرافیک : از نظر گرافیک 5730 کارایی و قدرت بیشتری نسبت به 435m داره حدودا 10 درصد ( البته اکثر کارشناسان گرافیک ati رو برای گیم توصیه میکنن)
2.دما: مهمترین نکته که اکثرا در خرید لپ تاپ به اون توجه نمیکنند دمای دستگاه در اجرای بازیهای سنگینه. هرچقدر هم گرافیک و کانفیگ مناسبی برای گیم داشته باشی ولی دمای دستگاهت در اجرای بازی بالا بره . نشون میده این لپ تاپ مناسب گیم نیست و حتی ممکنه کلا گرافیکتو بسوزونه و یه عمر پشیمونی از خرید واست بمونه .من با هردو دستگاه کار کردم بدون تعصب میگم xpsبه شدت داغ میکنه . حالا بعضیها میان میگن کانفیگش بالاس ... داغ کردنش طبیعیه... اینا همش حرفه... دستگاه با کانفیگ بالا باید سازندش فکر تهویه اونم باشه که مشکل دما پیدا نکنه...
دمای xps بعد از 1 ساعت مافیا2 به 88 درجه رسید و در شرایط مساوی 560, 75 درجه رو نشون میداد... این نشون میده طراحی مهندسی کجا به کار میاد ... شما یه نگاه به زیر y560 بندازین خواهید دید 7 دریچه هوا برای تهویه و خنک نگه داشتن y560 تعبیه شده و شما میتونین با کول پد دما را استثنایی کنید .
متاسفانه طراح شرکت دل به فکر این قضیه نبوده و دریچه های تهویه مناسبی برای xps پیشبینی نکرده که همین باعث شده این مدل دمای زیادی در هنگام اجرای بازی بوجود بیاره و فقط 3 دریچه تهویه قرار داده که برای این کانفیگ مناسب نیست
مسلما این دو نکته مهمترین ویژگیها برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب بازی است
و این نشون میده y560 در اجرای گیم نسب به xps بهتر عمل میکنه
موفق باشید
آقا من بنچ مارک گرفتم از iv با ea36
low/12.97
mediom/11.2
hight/10.9
این نتایج ماله اولین خط بنچ مارک هست همون که نوشته میانگین . شما منظورتون همون بود دیگه؟
بله
این نتایج را با کدوم مدل گرافیک گرفتین ؟
خیلی ضعیف فریم گرفته...
با سلام
به نظر من صفحه نمایش dell xps l501 کیفیت خوبی نداره . دو هفته قبل برای یکی از دوستان خریدم یک شب دستم بود تست کردم فقط صفحه نمایش به نظرم خوب نبود
حالا هم که در دسترس نیست تا تست بگیرم
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
با سلام
به نظر من صفحه نمایش dell xps l501 کیفیت خوبی نداره . دو هفته قبل برای یکی از دوستان خریدم یک شب دستم بود تست کردم فقط صفحه نمایش به نظرم خوب نبود
حالا هم که در دسترس نیست تا تست بگیرم
بله
این نتایج را با کدوم مدل گرافیک گرفتین ؟
خیلی ضعیف فریم گرفته...
Ati 5650 1gb ddr3/corei5 560 turbo boost 2.66 to 3.2/4gb ram ddr3 1033
mohammadrazavi71
25-02-2011, 16:04
ببین دوست من
اگه برای بازی میخوای بایدچندتا نکته رو در انتخاب لپتاپ در نظر بگیری:
1.گرافیک : از نظر گرافیک 5730 کارایی و قدرت بیشتری نسبت به 435m داره حدودا 10 درصد ( البته اکثر کارشناسان گرافیک ati رو برای گیم توصیه میکنن)
2.دما: مهمترین نکته که اکثرا در خرید لپ تاپ به اون توجه نمیکنند دمای دستگاه در اجرای بازیهای سنگینه. هرچقدر هم گرافیک و کانفیگ مناسبی برای گیم داشته باشی ولی دمای دستگاهت در اجرای بازی بالا بره . نشون میده این لپ تاپ مناسب گیم نیست و حتی ممکنه کلا گرافیکتو بسوزونه و یه عمر پشیمونی از خرید واست بمونه .من با هردو دستگاه کار کردم بدون تعصب میگم xpsبه شدت داغ میکنه . حالا بعضیها میان میگن کانفیگش بالاس ... داغ کردنش طبیعیه... اینا همش حرفه... دستگاه با کانفیگ بالا باید سازندش فکر تهویه اونم باشه که مشکل دما پیدا نکنه...
دمای xps بعد از 1 ساعت مافیا2 به 88 درجه رسید و در شرایط مساوی 560, 75 درجه رو نشون میداد... این نشون میده طراحی مهندسی کجا به کار میاد ... شما یه نگاه به زیر y560 بندازین خواهید دید 7 دریچه هوا برای تهویه و خنک نگه داشتن y560 تعبیه شده و شما میتونین با کول پد دما را استثنایی کنید .
متاسفانه طراح شرکت دل به فکر این قضیه نبوده و دریچه های تهویه مناسبی برای xps پیشبینی نکرده که همین باعث شده این مدل دمای زیادی در هنگام اجرای بازی بوجود بیاره و فقط 3 دریچه تهویه قرار داده که برای این کانفیگ مناسب نیست
مسلما این دو نکته مهمترین ویژگیها برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب بازی است
و این نشون میده y560 در اجرای گیم نسب به xps بهتر عمل میکنه
موفق باشید
doste man vaghean mamnonam rasti manzoret az kol pad chea inam 1tozih bedi vaghean mamnon misham va dige inke ,itonam moghe kharide y560 be foroshande begam rame 4g ro be 6tabdil kone ???? mamnon misham tozih bedi
mailforhamed
25-02-2011, 16:13
واقعا بین AMD Radeon HD 6370M و ATI Radeon HD 6370 هیچ تفاوتی نیست؟ اگه تفاوتی نیست چرا هنوز اسم ATI Mobility Radeon HD 5730 در سایت netbookchek عوض و تبدیل به AMD Radeon HD 5730 نشده؟ و چرا همین AMD Radeon HD 6370M در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
خواهش می کنم کامل و دقیق جواب بدید؟؟
doste man vaghean mamnonam rasti manzoret az kol pad chea inam 1tozih bedi vaghean mamnon misham va dige inke ,itonam moghe kharide y560 be foroshande begam rame 4g ro be 6tabdil kone ???? mamnon misham tozih bedi
کول پد وسیله ایه که برای کاهش دمای سیستم زیر دستگاه میزارن . مدلای مختلفی ام داره از 5 تومان شروع میشه تا 20 تومان
من دیشب یک مدل تایوانیه 3 فن رو خریدم 10ت
4 تا پورت usb هم داره
بله تا 8 گیگ میتونی اضافه کنی البته الان نیاز نیست چون 4 گیگ در حال حاضر برای سنگین ترین بازی هام کافیه
واقعا بین AMD Radeon HD 6370M و ATI Radeon HD 6370 هیچ تفاوتی نیست؟ اگه تفاوتی نیست چرا هنوز اسم ATI Mobility Radeon HD 5730 در سایت netbookchek عوض و تبدیل به AMD Radeon HD 5730 نشده؟ و چرا همین AMD Radeon HD 6370M در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
چون سری 6000 جز سری هایی است که بعد از واگذار شدن ati به کمپانی amd عرضه شد
و 6370 جز ضعیفترین مدل های این سری هست
ولی سری 5000 قبل از واگذاری ati توسط این شرکت زده میشد و 5730 جز مدلای خوب خانواده 5000 هست
و هیچ وقت محصول جدیدتر دلیل بر بهتر بودن اون نبوده و نیست...
با سلام
شما مطمئن باش که فرقی نمی کنن . جدیدا amd تصمیم گرفت که اسم ati رو برداره چون بر این نظره که اسم amd رو مردم عادی بهتر میشناسن
در مورد محصول جدید و قدیم هم همیشه به این صورت نیست . البته من تستها رو ندیدم .
مثلا ممکن محصول جدید دارای یکسری بهینه سازی در زمینه دما و میزان مصرف باشن و یا دارای یک خصوصیت جدید تر . مثلا در نمایش فیلمهای hd . که فکر می کنم در سری 6000 amd هم یک سری ویژگیهایی از این قبیل اضافه شد و شاید در یک زمینه خاص برابر محصول 5000 و یا کمتر قدرت داشته باشن . اما خوب هم با قیمت پایین عرضه شدن و هم دارای بهینه سازیهای بیشتری بودن
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
چون سری 6000 جز سری هایی است که بعد از واگذار شدن ati به کمپانی amd عرضه شد
و 6370 جز ضعیفترین مدل های این سری هست
ولی سری 5000 قبل از واگذاری ati توسط این شرکت زده میشد و 5730 جز مدلای خوب خانواده 5000 هست
و هیچ وقت محصول جدیدتر دلیل بر بهتر بودن اون نبوده و نیست...
ببخشید
فکر کنم با هم ارسال شد
mohammadrazavi71
25-02-2011, 16:42
کول پد وسیله ایه که برای کاهش دمای سیستم زیر دستگاه میزارن . مدلای مختلفی ام داره از 5 تومان شروع میشه تا 20 تومان
من دیشب یک مدل تایوانیه 3 فن رو خریدم 10ت
4 تا پورت usb هم داره
بله تا 8 گیگ میتونی اضافه کنی البته الان نیاز نیست چون 4 گیگ در حال حاضر برای سنگین ترین بازی هام کافیه
bazam mamnon va dige inke blueray dare ??? age dare dvd rayteram hast ya na ???? bazam mamnon
bazam mamnon va dige inke blueray dare ??? age dare dvd rayteram hast ya na ???? bazam mamnon
مدل سفارشی blurey cambo drive, y560 داره
dvd معمولی رایت میکنه
ولی بلوری نه
فک نکنم بلوری رایتر لپ تاپی تو ایران باشه که داشته باشه!!!
mohammadrazavi71
25-02-2011, 17:13
dvd معمولی رایت میکنه
ولی بلوری نه
bazam mamnon vaghean sharmande kardi mano. va akharin soalam ine ke mishe gerafikesho afzaesh dad harvaght khastim masalan vase xps ro ta 4mishe afzayesh dad y560 ro ham mishe ya na inam 1tozih bedi mamnon misham ?? va y560 3d dare ya na??
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
dvd معمولی رایت میکنه
ولی بلوری نه
bazam mamnon vaghean sharmande kardi mano. va akharin soalam ine ke mishe gerafikesho afzaesh dad harvaght khastim masalan vase xps ro ta 4mishe afzayesh dad y560 ro ham mishe ya na inam 1tozih bedi mamnon misham ?? va y560 3d dare ya na??
گرافیک این مدل
ATI Mobility Radeon™ HD 5730 .1GB dedicated video memory up to 4GB
تا 4 گیگ موقع نیاز بالا میره
مدل 3d دارش:
y560D
mohammadrazavi71
25-02-2011, 17:25
گرافیک این مدل
ATI Mobility Radeon™ HD 5730 .1GB dedicated video memory up to 4GB
تا 4 گیگ موقع نیاز بالا میره
مدل 3d دارش:
y560D
y560d cheghad geron tare etela nadri dadsh ?
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
in ricaveri chea asan hame migan aya y560 ham ricaveri mikhad yeki khaheshan age midone kamel tozih bede ?
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
ریکاوری چیست ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
آیا ریکاوری نیازه ؟؟
y560d cheghad geron tare etela nadri dadsh ?
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
in ricaveri chea asan hame migan aya y560 ham ricaveri mikhad yeki khaheshan age midone kamel tozih bede ?
والا قیمت دقیقشو نمیدونم
Y560 یه کلید بغل کیبوردش داره به نام one key recovery
کافیه فقط فشارش بدی و ok کنی
سیستمتو بر میگردونه به حالت روز اولی که خریدیش
البته پارتیشن بندیو بهم نمیریزه فقط درایو c رو فرمت میکنه
کلا یه مدلیه که قابلیتای کاربردی زیادی داره
من قبلا سونی وایو داشتم
این مدل واقعا از لحاظ کاربردی فوق العادس
مثلا زیپ داره که میتونی لپ تاپتو زیپ کنی (یه نوع lock ابتکاری جالب)
یا مثلا 8 تا کلید لمسی رو بدنش داره که میتونی شورت کاتشون کنی و با یه بار فشار دادن برنامه دلخواهتو اجرا کنی...
کلا چیز توپیه...
نظرتون راجع به usb3.0,bluetooth3.0 وباطری 9سلولی وصفحه کلید بکلایت دل چیه ؟
اگه منظورتون از 560 3d همونی هست که عکس پشتشه من 1320000 قیمت دارم
yashgin128
25-02-2011, 20:14
نظرتون راجع به usb3.0,bluetooth3.0 وباطری 9سلولی وصفحه کلید بکلایت دل چیه ؟
دوست عزیز
اینایی که شما نوشتین جز اصل کاری ها نیستند بلکه از امکانات هستند
و اگه که شما مثلا برات باطری مهمه باید دل رو انتخاب کنی هر چند در عمل خیلی 6 یا 9 سلولی تفاوتی ندارند
در مورد بلوتوث و یو اس بی 3 هم خوبن اما کو دستگاهی در ایران که به این فناوری مجهز باشه
اما یه نکته من تا چند وقت پیش فک میکردم این مدل دل واقعا خوشگله ولی از نزدیک که دیدم کلا نظرم برگشت دقیقا همون مدل 5010 هستش که شرکت دل کلی سلیقه(؟!:21:)به خرج داده و کناره هاشو خوشگل کرده .همین
یه مدل از دل هست به نام xps 16 که اونو هم از نظر قیافه و هم از نظر امکانات یه سر و گردن بالاتره اما تو ایران نیست
اینو هم بدونید در هر صورت شما با خرید هر کدوم از این دو مدل پشیمان نخواهد شد.چون هر دو از بهترین ها هستند
موفق باشید
mailforhamed
25-02-2011, 20:50
به نظر شما coer i5 y560 با قیمت 1110000 تومان نسبت به قیمت hp 4520s که 900000 تومان است و امکانات زیر رو داره می ارزه؟
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
لطفا دلیل 210000 تومان تفاوت قیمت رو بگید؟
mohammadrazavi71
25-02-2011, 23:14
kasi inja gta iv ro ro y560 test karde ????? harki karde kamel tozih bede khaheshan ke ri high chetor bod khaheshan sari tar begin
mohammadrazavi71
26-02-2011, 14:03
mese inke hichki bazi nakarde
پست های قبل این تاپیک رو بخون
دربارش صحبت شده
pooriya_hp
26-02-2011, 14:20
1. فینگلیش ننویسید
2. به صفحه زیر مراجعه کنید :
mohammadrazavi71
26-02-2011, 15:30
migan dell xps l501 jadid omade az nazare shekl hamone faghat hameye moshkelatesho raf kadan faghat cpu shode intel :q840 va gerafikesham avaz kardano bala bordan vga :gt540 2g baghea chizash hamone .
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
hala soal injast be nazare dostan gt540 2g bishtare ya 5730 hd 1g??khoshhal misham nazaetono bedonam. mamnon.
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
:13:barobach nazaretono begin
pooriya_hp
26-02-2011, 15:34
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید
mohammadrazavi71
26-02-2011, 20:07
man farsim konde sorry
mailforhamed
26-02-2011, 20:28
به نظر شما coer i5 y560 با قیمت 1110000 تومان نسبت به قیمت hp 4520s که 900000 تومان است و امکانات زیر رو داره می ارزه؟
و اینکه به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
pooriya_hp
26-02-2011, 21:13
man farsim konde sorry
تایپ فارسی جزء قوانین سایت هست ...
پس خواهشا فارسی تایپ کنید
ممنون
mohammadrazavi71
26-02-2011, 23:13
تایپ فارسی جزء قوانین سایت هست ...
پس خواهشا فارسی تایپ کنید
ممنون
hala vase ma estesnaye:20:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
و اینکه به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
yeki az dalayelesh mitone gerafike behtare y560 bahse doste aziz:21:
سلام به همه اساتيد فن.....
من ميخام لب تاپ براي كارهاي گرافيكي سنگين مثل ميكس و مونتاژ استفاده كنم و تا 2 الي 3 روزه ديگه ميخام برم بخرم لطفا با تمام بحثهائي كه شده كدومو بخرم با توجه به اينكه تو بازار هم گير بياد قيمت هم تا 1500 ميتونم.
mohammadrazavi71
26-02-2011, 23:43
سلام به همه اساتيد فن.....
من ميخام لب تاپ براي كارهاي گرافيكي سنگين مثل ميكس و مونتاژ استفاده كنم و تا 2 الي 3 روزه ديگه ميخام برم بخرم لطفا با تمام بحثهائي كه شده كدومو بخرم با توجه به اينكه تو بازار هم گير بياد قيمت هم تا 1500 ميتونم.
vala dar hale hazer 1ki az laptop haye khob az nazare gerefiki hamin lenovo y560 mitone bahse:10:
yashgin128
27-02-2011, 11:39
1. فینگلیش ننویسید
2. به صفحه زیر مراجعه کنید :
migan dell xps l501 jadid omade az nazare shekl hamone faghat hameye moshkelatesho raf kadan faghat cpu shode intel :q840 va gerafikesham avaz kardano bala bordan vga :gt540 2g baghea chizash hamone .
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
hala soal injast be nazare dostan gt540 2g bishtare ya 5730 hd 1g??khoshhal misham nazaetono bedonam. mamnon.
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
:13:barobach nazaretono begin
man farsim konde sorry
hala vase ma estesnaye:20:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
yeki az dalayelesh mitone gerafike behtare y560 bahse doste aziz:21:
vala dar hale hazer 1ki az laptop haye khob az nazare gerefiki hamin lenovo y560 mitone bahse:10:
دوست عزیز
قبلا هم به دفعات به شما تذکر داده شده.
برای حفظ قوانین و احترام به خود و بچه های این انجمن و همچنین سریع تر به جواب رسیدن فقط و فقط فارسی تایپ کنید.
اینجا که محیط چت و یاهو مسنجر که نیست.
mohammadrazavi71
27-02-2011, 16:24
دوست عزیز
قبلا هم به دفعات به شما تذکر داده شده.
برای حفظ قوانین و احترام به خود و بچه های این انجمن و همچنین سریع تر به جواب رسیدن فقط و فقط فارسی تایپ کنید.
اینجا که محیط چت و یاهو مسنجر که نیست.
ما فارسیمون کنده ولی باشه:27:
بچه ها اینجا یه سری عکس گذاشتم که کامل مدل y560 رو معرفی میکنه:
121mostafa
27-02-2011, 20:23
من میخوام از دبی lenovo بگیرم
دقیقا چه مدلیش رو پیشنهاد میدین که اونجا هم داشته باشه
اگر ممکنه قیمت تقریبی رو هم بگید
bluray هم داره؟
ممنونم
من میخوام از دبی lenovo بگیرم
دقیقا چه مدلیش رو پیشنهاد میدین که اونجا هم داشته باشه
اگر ممکنه قیمت تقریبی رو هم بگید
bluray هم داره؟
ممنونم
ideapad y560
اینجا حدودا 1400
دبی هم همین حدوداس
بله بلوری هم داره
mohammadrazavi71
27-02-2011, 21:47
آقا دمت گرم . اگه لپ تاپهای خوب و جدید مثل Y560 پیدا کردی به ما خبر بده ممنون :10:
mailforhamed
28-02-2011, 11:24
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
pooriya_hp
28-02-2011, 11:53
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
قطعا بعد از عید قیمت ها کاهش پیدا می کنند ...
mohammadrazavi71
01-03-2011, 12:57
من تا جمعه هفته بعد دارم لپ تاپ میخرم و گزینه اولم همین lenovo y560 هستش خواهشا اگه لپ تاپ عالی و جدید که تازه اومده تو بازار و مثله lenovo y560 خوب هستش رو بهم خبر بدین . واقعا لطف میکنین .
سلام به همه
اگه این مدل Y560 رو می خوان با کانفیگ های موجود در سایت سازگار، به مجتمع پایتخت مراجعه کنید
کانفیگ 050 شو می داد می داد 1410000
سلام به همه
اگه این مدل Y560 رو می خوان با کانفیگ های موجود در سایت سازگار، به مجتمع پایتخت مراجعه کنید
کانفیگ 050 شو می داد می داد 1410000
یکی از بچه ها دیروز 1370 خریده
مدل سفارشی بلوری دارشو این قیمت میده؟یا dvd؟
یکی از بچه ها دیروز 1370 خریده
مدل سفارشی بلوری دارشو این قیمت میده؟یا dvd؟
dvd دارشو ، بلوری نداره !! تهران جایی رو نمیشناسی ؟؟ امین جان می دونم اصفهانی
mailforhamed
02-03-2011, 23:09
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
Camaro Z 28
03-03-2011, 16:14
به نظر من کاهش قیمتی رخ نمیده
الان به خاطره شب عید و تخم مرغ قیمتا کشیده بالا بعد عید به خاطر یارانه و بنزین !!!!!!!!!!!!!!!
هفته پیش تا الان مدلی که من در نظر داشتم 40 تومن رفت روش بعد دلیل رو افزایش قیمت دلاری که نمیدونم کی رخ داده بهونه میکنن
mailforhamed
03-03-2011, 21:47
تو سایت سازگار کانفیگ corei5 رو با صفحه LCD زده. مگه این کانفیگ با صفحه نمایش LED نیست؟ یعنی اشتباه زده؟ اینم لینکش:
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
اگه تا 1 ماه آینده گرونتر نشه کمتر نمیشه
چون سایت لنوو قیمتاشو 150 دلار برده بالا
تو بازار ایرانم که کمیاب شده...
امروز core i7 یه فروشگاه میداد 1420 :18: تازه با گارانتی متفرقه
راستی بچه ها امروز 2 تا پورت usb 3 به y560 اضافه کردم
و اینکار میسر نمیشد جز با دریچه express card که لنوو برای این مدل پیش بینی کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.jpg
اینو من امروز 35 ت خریدم
میره داخل پورت express card لپ تاپ و 2 پورت usb3 بهتون میده که برید حالشو ببرید
mailforhamed
04-03-2011, 12:59
تو سایت سازگار با لینک زیر مدل corei5 رو با دو کارت گرافیک که یکی intel و دیگری ati است معرفی کرده . درسته؟؟
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 15:21
سلام. مال من lenovo y560 دو تا کارت گرافیک داره با این مشخصات : i5 460 4 640 5730 ag خریدم 1070 با یه موس لنوو.
از همه چیزش راضیم ولی از این قسمتاش خیلی خیلی راضیم :
کیبورد
موس پد و دکمه های نرمش!
ظاهر لپ تاپ
دما
صدا
کیفیت صفحش (خیلی بهتر از ایسر ی که داشتمه)
اسپیکراش باس خوبی داره.
سلام. مال من lenovo y560 دو تا کارت گرافیک داره با این مشخصات : i5 460 4 640 5730 ag خریدم 1070 با یه موس لنوو.
از همه چیزش راضیم ولی از این قسمتاش خیلی خیلی راضیم :
کیبورد
موس پد و دکمه های نرمش!
ظاهر لپ تاپ
دما
صدا
کیفیت صفحش (خیلی بهتر از ایسر ی که داشتمه)
اسپیکراش باس خوبی داره.
دو تا گرافیک داره ؟ یعنی باید سویچ کنیم ؟
یکی از دوستان بیشتر توضیح بده
mohammadrazavi71
04-03-2011, 20:42
راستی بچه ها امروز 2 تا پورت usb 3 به y560 اضافه کردم
و اینکار میسر نمیشد جز با دریچه express card که لنوو برای این مدل پیش بینی کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.jpg
اینو من امروز 35 ت خریدم
میره داخل پورت express card لپ تاپ و 2 پورت usb3 بهتون میده که برید حالشو ببرید
سلام usb3 به چه دردی میخوره دادش ؟ یکم لطفا توزیح بده
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 21:17
دو تا گرافیک داره ؟ یعنی باید سویچ کنیم ؟
یکی از دوستان بیشتر توضیح بده
آره یه کلید روبروش داره که وقتی میزنی خودش سوییچ میکنه. روی گرافیک ati 2 کمتر از 2 ساعت و روی گرافیک اینتل خدود 3 ساعت و نیم دووم میاره باتریش شایدم کمتر البته.
pooriya_hp
04-03-2011, 21:45
سلام usb3 به چه دردی میخوره دادش ؟ یکم لطفا توزیح بده
نسل جدید usb هست یعنی ورژن 3 usb
برای اطلاعات بیشتر بهتره یه سرچی کنید :20:
mohammadrazavi71
04-03-2011, 22:28
یعنی چی 2تا گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟ مگه فقط 1گرافیک ati5730نداره ؟؟؟ دیگه دومین گرافیک چیه آخه ؟؟؟؟؟؟ یکی خاهشا بگه
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 23:16
یعنی چی 2تا گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟ مگه فقط 1گرافیک ati5730نداره ؟؟؟ دیگه دومین گرافیک چیه آخه ؟؟؟؟؟؟ یکی خاهشا بگه
1- ATI 5730 1 G
2- INTEL HD
بزاری رو دومی باتریش حدود 3 ساعت دوام میاره و دمای لپ تاپ هم کم میشه. من فقط وقتی که 3D MAX کار میکنم یا بازی میکنم میزارم رو کارت گرافیک اول. بیشتر وقتا روی اینتل میزارم.:46:
چرا این همه تفاوت قیمت در بازار داخلی و خارجی وجود داره؟
با توجه به این که بعضی از اعضا گفتن قیمت این سیستم حدودا 1400 و 1370 بوده در این هفته , اما قیمت این لپتاپ 520 تا 550 دلار , ارزونتر از بازار داخلی ایران هست. کسی نظری نداره؟
دوست عزیز این طوری که من فهمیدم ، فقط کانفیگ cori5 ، دو تا گرافیک داره ، که باید سویچ کرد بین هر دو ، و به نظر قابلیت خوبی می یاد ...
دوستانی که cori7 ، هم دو تا گرافیکه ؟ یا فقط ATi هست ؟
1- ATI 5730 1 G
2- INTEL HD
بزاری رو دومی باتریش حدود 3 ساعت دوام میاره و دمای لپ تاپ هم کم میشه. من فقط وقتی که 3D MAX کار میکنم یا بازی میکنم میزارم رو کارت گرافیک اول. بیشتر وقتا روی اینتل میزارم.:46:
دوستان یه سئوال :
من بین دو تا کانفیگی که سایت سازگار ارائه می ده ، cori7 و cori5 ، که به ترتیب حدودا 1410000 و 1100000 ، موندم ، تقریبا 300000 اختلاف قیمت وجود داره ، نظر تون رو بگید ؟ cori5 رو بخرم خیلی فرق می کنه با اون یکی ؟
حالا سئوال من از سعید جان ، با کانفیگی که داری بازی های سنگین رو راحت می تونی اجرا کنی ؟ چند ساعت باهاش کار می کنی در روز ؟ من خودم حداقل 12 ساعت در روز پاش باید بشینم !!! که حداقل 2 ساعتش بازی های سنگین ، هرچی که بگین ... بقیه شم نرم افزارهای مهندسی ، اینترنت و ...
دوستان یه سئوال :
من بین دو تا کانفیگی که سایت سازگار ارائه می ده ، cori7 و cori5 ، که به ترتیب حدودا 1410000 و 1100000 ، موندم ، تقریبا 300000 اختلاف قیمت وجود داره ، نظر تون رو بگید ؟ cori5 رو بخرم خیلی فرق می کنه با اون یکی ؟
حالا سئوال من از سعید جان ، با کانفیگی که داری بازی های سنگین رو راحت می تونی اجرا کنی ؟ چند ساعت باهاش کار می کنی در روز ؟ من خودم حداقل 12 ساعت در روز پاش باید بشینم !!! که حداقل 2 ساعتش بازی های سنگین ، هرچی که بگین ... بقیه شم نرم افزارهای مهندسی ، اینترنت و ...
در حال حاضر زیاد تفاوتی در کارایی این دو مدل cpu نیست
ولی در آینده با پیشرفته تر شدن برنامه های مهندسی و بازیهای کامپیوتری مسلما سی پیو های 4 هسته ای موفق تر عمل خواهند کرد
به نظر من اگه آینده نگری core i7 بگیر
mailforhamed
05-03-2011, 15:55
به نظر شما asus x42 با کانفیگ corei7 , 6gig ram , 500gig hard , ati 6470 1gig و قیمت 1190000 تومان می ارزه یا y560 با کانفیگ corei5 , ati 5730 با قیمت 1125000 تومان؟؟
و اینکه قدرت ati 5730 چند درصد بیشتر از ati 6470 است؟؟
لطفا با دلیل مقایسه کنید؟؟؟
yashgin128
06-03-2011, 12:57
دوستان ادامه بحث درباره لینوو y560 رو در تاپیک مربوطه انجام دهید تا اون تاپیک -- بیشتر رونق بگیره
ممنون
aidin1904
10-03-2011, 15:48
مزخرف تر از سری xps خودش هست
من سه سال پیش یه دونه 1330 خریدم 1600000
سال اول که کارت گرافیکش سوخت
سال دوم usb مشکل پیدا کرد
حالا هم مونیتورش کلا سوخت
اصلا لپ تاپ به مرور زمان تحلیل رفت.
نه اینکه این مشکل فقط واسه من پیش اومده باشه
کلا لپ تاپ های دل خرابی زیاد دارند.
از یک داغ دیده بشنوید. تو رو خدا دل نخرید
amir-2012
24-09-2012, 21:30
با سلام و خسته نباشید
کمک کمک
دوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون از لطفتون:40:
دور لب تاب دل نرو هیچ مدلش(این حرفی بود که یکی از اشناهامون که یکی از بزرگترین فروشگاههای کامپیوتر ولبتاب رو داشت بهم گفت)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.