ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آینده تلویزیونهای 3D در هاله ای از ابهام

vvc
19-02-2011, 21:10
دوستان با توجه به تکنولوژی نه چندان جدید 3D ایا فکر میکنید این تکنولوژی
جایگزین LCD های معمولی بشه یا اینکه مثل تلویزیونهای پروجکشن یکی دو سالی
بیشتر تو بازار نمیمونن؟
دوستانی که در این باره نظر خواصی دارن بگن تا خریداران این کالا بیشتر در این باره
فکر کنن :5:

hamed8470
19-02-2011, 21:25
بیشتر تو بازار نمیمونن؟
دوستانی که در این باره نظر خواصی دارن بگن تا خریداران این کالا بیشتر در این باره
والا در اين زمينه اساتيد محترم بهتر ميتونن نظر بدن ولي تا جاييكه من اطلاع دارم سرمايه گذاري زيادي داره تو اين زمينه ميشه از وسايل ضبط وپخش گرفته تا تلويزيون و... حتي شبكه هاي 3d داره زياد ميشه مثل sky sport وضبط برنامه ها ومسابقات بصورت 3 بعدي مانند جام جهاني فوتبال والمپيكها. دوربينهاي عكاسي و فيلبرداري خانگي هم هرروز بيشتر به اين سمت كشيده ميشن در اينصورت بعيده كه از بازار حذف بشن

poonel
19-02-2011, 23:43
بیشتر تو بازار نمیمونن؟

اینطور که گفته اند تا سال 2020 پخش 3D فراگیر میشه و جایگزین 2D خواهد شد. 3D فقط در مورد تلویزیون نیست بلکه وسایل زیادی با اون سر و کار دارند. انواع دوربینهای دیجیتال عکاس و فیلمبرداری ، بازیهای رایانه ای و کنسول های بازی ، دستگاه های پلیر ، کارتهای گرافیکی ، پرینترهای چاپ عکس سه بعدی و... در دایره این فناوری قرار می گیرند و سودهای سرشاری را به جیب شرکتها سرازیر خواهد کرد.

shahin_100
20-02-2011, 13:48
به نظر من فناوری 3D روز به روز داره گشترده تر میشه . ولی فکر کنم این تلویزیون های 3D که الان توی بازار هست تا چند سال دیگر نسلشان از بین برود چون قراره تلوزیونی بسازند که بدون عینک هم بشه 3D رو دید

vvc
20-02-2011, 15:16
البته شاید اکثر دوستان بدونن که فیلمهای 3D یا همون تکنولوژی 3D پدیده جدیدی نیست
چرا که دوستان من قبل از انقلاب هم فیلمهای 3D رو در سینماهای اون موقع هم دیدن با همون عینکهای
مخصوص
بنابر این چرا این تکنولوژی دوباره گل کرده و شرکتها بفکر بروز کردن اون افتادن جای بحث داره
که ایا فکر کیفیت و نوع اوری هستن یا بفکر خالی کردن جیب مصرف کننده!
البته من خودم به شخصه تا الان تجربه دیدن یه فیلم خوب 3D رو نداشتم ولی اونایی که دیدن بهتر میدونن
که با توجه به کیفیت این فیلمها ایا در اینده جایی برای این تلویزونها هست
یا اینکه به سرنوشت پروجکشنها دچار میشن و زودتر از اونی که تصور میره از رده خارج بشن
:8:

poonel
20-02-2011, 16:52
بالاخره دیر یا زود 2D منسوخ میشه و آینده از آن 3D است. ولی نه تلویزیونهای کنونی. چون این مدلها در آغاز راهند و خیلی مونده تا تکنولوژیشون کامل بشه. استقبال از مدلهای 3D برای شرکتهای تولیدکننده چندان راضی کننده نبوده که بخاطر نیاز داشتن به عینک و نبودن سورسهای 3D است. در حالی که مدلهای بدون عینک هم ساخته شده اما باز مشکلاتی داره چون باید از یه زاویه و فاصله خاصی بهش نگاه کرد تا 3D باشه. گفته شده که حدود 5 تا 7 سال وقت نیاز است تا مشکلات حل بشه. با این شرایط فعلا موقع مناسبی برای خریدن تلویزیون 3D نیست و چیز بی مصرفیه بخصوص با تکنولوژی ایران که هنوز شبکه ها ول کن کیفیت DVD نیستند و فیلمهای سینمایی ایرانی هم بی خیال VCD نمیشن. اگه تو آمریکا و ژاپن بودیم میشد روش فکر کرد ولی تو ایران بی مصرفه.