مشاهده نسخه کامل
: mvm چطوره؟
sorena_hi
19-02-2011, 17:39
mvm110 نسبت به پراید بهتره به نظر شما؟ اگه آره چرا؟ از نظر راحتی نشستن و رانندگی چطوره و جادار تر از پرایده یا نه؟ اگه کسی داشته ممنون میشم راهنمایی کنه؟ :20:
hossein2006
19-02-2011, 18:51
سلام
به نظر من از پراید خیلی بهتر است ایمنی بالاتر و امکانات بیشتر و همین طور خوش ساخت تر از پراید است تنها ایرادی که میشه بهش گرفت صندوق عقب است اون هم اگه اهل مسافرت باشی
وقتی پشت فرمان بشنی و رانندگی کنی می بینی از پراید خیلی سرتر است
mehrdad1921
22-02-2011, 14:31
از نظر ایمنی و کیفیت و خوش دستی mvm بهتر از پراید هست در ضمن کم مصرفتر هم هست.مثل پراید در عض یک سال داغون نمیشه.
والی در عوض پراید جادار تره و قیمت قطعاتش ارزونتره نسبت به MVM.
sorena_hi
24-02-2011, 22:39
یه نفر میگفت جاش از پراید بیشتره؟ پس اشتباه کرده؟ ضمنا در جایی که به عنوان صندوق عقب هست چقدر وسیله میشه چپوند؟ به اندازه نصف صندوق عقب پراید میشه؟
obalit88
24-02-2011, 23:44
نه آقا جون کی میگه ایمنی mvm بیشتره؟
خواهشا این mvm چینی رو با دوو ماتیز یکی نگیرید! تازه همون ماتیز هم ایمنی چندانی نداشت...
درسته که پراید چیزی به اسم ایمنی نداره ولی بازم نسبت به mvm ایمنتر هست!
به نطر من تنها نکته مثبت mvm نسبت به پراید، مصرف کمتر بنزین هستش
اما در مقابل، مزایای پراید نسبت به mvm :
- عامه پسندتر هستش، در نتیجه راحت فروش میره و هروقت که دلت خواست پول نقد هستش و لنگ مشتری نمیمونی
- لوازمش فراااااااوون هست و با قیمت مناسب همه جا در دسترس هست
- فضای داخل اتاق بزرگتره
- تو مدل صندوقدار شما یه صندوق اضافی هم داری که تو mvm ازش محرومی
- اکثر مکانیکا به کارای تعمیراتیه پراید واردند ولی mvm اینطور نیست
heinrich_himmler
25-02-2011, 00:52
در مورد مصرف که بحثی نیست اما در مورد ایمنی در مقایسه با پراید باید گفت که یک فاجعست!
تامین قطعات و خدمات پس از فروشش هم نسبت به پراید بسیار ضعیفتره.
کوچکتر از پرایده و از یه موتور 4 سیلندر 1100cc بهره می بره که گشتاور پایینی هم داره اما به همون نسبت مصرف پایینی هم داره و به شدت مناسب داخل شهره.
Ship Storm
25-02-2011, 08:18
به نظر من هم پراید میتونه سر تر باشه با توجه به مزایایی که نسبت به MVM داره
برای خرید خوردو فقط یک عامل رو نباید در نظر گرفت و باید تمام جوانب رو سنجید
علاوه بر مدل 4 سیلندر 1100CC مدل 3 سیلندر 900CC هم فکر کنم موجود باشه
lord of salmas
25-02-2011, 08:30
درود فراوان به تایپیستای عزیز
دوست من sorena_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه در کل حساب کنی پراید بهتره.چون.ماشین پراید به خوبی از لحاظ فنی داره ساپورت میشه از سایپا..اما mvm قطعاتش موجوده اما در کل هم گرونه هم معلوم نیست اصلا این ماشین رو بر چه اساسی ساختن آخه؟ به نظر من استاندارد نیست ولی رتبش از لحاظ ایمنی و جاداری وزیباییی از پراید بالاست نمیدونم چرا اما اینجوریه.در ضمن اگه پراد زود میریزه و داغون می شه بعد 1 سال mvm که بریزه چی میشه اصلا بهد 10 سال بریزه؟100هزار تومان میخرنش؟این نوع ماشینا اصلا تو تصادفا آدم از توشون در نمیاد که حالا بحث کنیم که مثلا کیسه هوا داره یا نه ترمز abs داره یا نه؟در کل اینارو جایگزین دوچرخه کردن.ببخشید اینجوری گفتم اما این نظر من بود.. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکررررر
mvm بنظر اگه قيمتش نهايت 800 هزار تا يك ميليون باشه مي ارزه ولي دادن 12 ميليون پول واسه اين اسباب بازي چيني بنظرم حرامه1(البته اين صرفا نظر شخصي من هست)
پ.ن: قيمت جهاني پرايد هم الان بين 500 هزار تومن تو آمريكا تا 1.5 ميليون تو جنوب شرق آسياست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.